مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

عزیزان فرق p5q pro با p5q فقط یه اسلات اضافه pci-e16x هست؟ تفاوت دیگه ای ندارن؟
یک فرق بزرگ بله اون هستش . اما شما اگر به شکل ظاهری هم نگاهی بندازید می بینید که یک مقداری در real panel و slot ها با هم فرق دارند .
از این رو برای شما و سایرین در سایت digikal مقایسه ای رو فراهم کردم که امیدوارم جوابتون رو بگیرید (سایت مال من نیست ها).

مقایسه p5q و p5q pro:

http://www.digikala.com/Reviews/Com...p?Cam1=CA-MOT-Asu-P5Q-Pro&Cam2=CA-MOT-Asu-P5Q

خوب پست دادم که از عزیزانی که دست در کار دارند و مخصوصا آقا فرشید که کارش سخت افزاره بپرسم در حال حاظر برای 3*2GBبهترین CL موجود توی پاساژ چنده؟(برای DDR3وباس 1600و1333):biggrin1:+قیمتش؟ راستی کیفیت رم ها چطوره؟ کینگ استون که ایشالا ور افتاد دیگه؟
دوم اینکه خمیر سیلیکون چی تو دست و بالت داری؟ قیمت مناسب دیگه .

شیطونه می گه خودمم بزنم تو کار سخت افزار ها. عجب است که این دانشگاه نمی گذاره و پولشم نداریم:biggrin1:
بهترین CL برای باس 1333=7
بهترین CL برای باس 1600=8
هست و قیمت باس 1333 برای بسته ی 6 گیگ 155 تومن و واسه باس 1600 هم 185 تومن
و از برند G.skill هست که جای شک نداره از بهترینهاست.
خمیر هم از برند Zerotherm با قیمت 10 تومن موجوده.

عزیزان فرق p5q pro با p5q فقط یه اسلات اضافه pci-e16x هست؟ تفاوت دیگه ای ندارن؟
بله،تفاوتشون فقط همون اسلات اضافی PCI-Ex 16 برای گرافیک دوم یا CF هست.

دوستان اگه میشه چند نوع watercooling با قیمت اش معرفی کنین که تو کیس mid tower هم جا بگیره ممنون ^^
بازار watercooling تو ایران محدود به چند برند هستش در کل giga 3d galaxy II , swiftech h2o compact و یه مدل از coolermaster (مدل دقیقشو نمیدونم) موجود هستش قیمت هم giga در میاد 125 تومن ، swiftech هم 115 تومن coolermaster هم 135 تومن.;)
یعنی این مادربرد بیشتر به درد CF میخوره, تا SLi؟
یعنی چی ؟!
مگه قراره هر مینی sli یا cf ساپورت باشه ؟!
p5q-pro فقط cf ساپورته ، بطور کلی تو چیپای اینتل به غیر از x58 هیچ چیپ دیگه ای از sli پشتیبانی نمیکنه.;)
سلام اگه میشه چند تا مانیتور 19 خوب معرفی کنید.
و بگین که کدومش از همه بهتره.
باتشکر:love:
میتونی samsung t1900 , 1933sn , lg w1943s رو در نظر بگیری.;)
من t1900 رو پیشنهاد میدم.;)

آخرین ویرایش:
والا خیلی قیمتش متغییر هست از 220تا 300هم هست . شما می تونی تا 190تومن Gts 250برداری و تا 40/230هم gtx 260رو . من پیشنهاد می کنم 260رو بگیری عقلانی و خیلی هم خوبه .
کارت 4870 بسته به برند حدود 220 تومن هست،مشابشم هم کارت GTX 260 هست که یه 20 30 تومن گرونتره.
ممنون از توضیحاتتون. امروز میرم ببینم تو بازار اهواز گیرم میاد یا نه. فقط یه چیزی من Mainboardم 965P-DS3 تولید گیگابایت هست و PCI-E 16x داره. کارت های بر اساس 260 بش میخورن دیگه انشاالله؟ یه پاور هم انگار مجبورم بخرم! چی بگیرم که با این کارت مشکلی نداشته باشم؟

یعنی این مادر برد بیشتر به درد CF میخوره, تا SLi؟
برای SLi چه مین هایی هست؟
بله چیپست های اینتل تا قبل از X58 فقط از CrossFire پشتیبانی میکردند ! برای SLi یا باید بری سراغ X58 و i7...یا باید بری سراغ چیپست های قدیمی nForce که توصیه نمیشه !

ممنون از دوستان
لطفا قیمت اینارو بگید!(البته قیمت تقریبی رو دارم میخوام قیمت دقیق و درستش دستم بیاد)
Main: p5q pro
CPU : Intel Q9550
RAM: 2x2GB 1066 patriot

CPU:AMD PH II X4 940
MoBo:DFI DK 790FXB-M2RS
Ram: 2x2GB 1066 patriot

برای هارد هم فرقی نداره کدام از اون 3تارو بخرم؟ یعنی هیچکدومشون بر دیگری برتری نداره؟
یه دی وی دی رایتر یا کومبو خوب هم معرفی کنید+قیمتش!
بازم ممنون
من شخصا نظرم روی سیستم دوم ه اما اگه قراره مین متوسط پیشنهاد بشه و سی پی یو ی عالی من اینو پیشنهاد میدم.
ASUS M4A78T-E=150
AMD PH II X4 955-965=225-250
2X2 4GB 1066 TEAMGROUP=80

BioStar از کجا بگیرم؟
تلفن و سایت هم بدید ممنون می شم.

لطفا باز هم جواب بدین به
یه برد با سوکت amd زیر 110 تومن چی پیشنهاد میکنین؟

Last edited by a moderator:
ممنون از توضیحاتتون. امروز میرم ببینم تو بازار اهواز گیرم میاد یا نه. فقط یه چیزی من Mainboardم 965P-DS3 تولید گیگابایت هست و PCI-E 16x داره. کارت های بر اساس 260 بش میخورن دیگه انشاالله؟ یه پاور هم انگار مجبورم بخرم! چی بگیرم که با این کارت مشکلی نداشته باشم؟
نوع و مدل کارت گرافیک هیچ ارتباطی به نوع و مدل مین نداره میتونه هر چی باشه ، خوب 260 حداقل یه 500w میخواد که شما با توجه به سیستمت باید یه پاوری تو همین مایه ها یا بالاتر در نظر بگیری.;)

یعنی این مادر برد بیشتر به درد CF میخوره, تا SLi؟
برای SLi چه مین هایی هست؟
SLI که فقط واسه کارتای با تراشه ی Nvidia هست و واسه پردازنده های Intel فقط روی مادربردهای با چیپ ست Nvidia و X58 خودش کار میکنه.
اگرم نبود میتونی سفارش بزاری که از تهران برات ارسال بشه.
واسه کارت هم مشکلی نیست،روی هر مادربرد دارای PCI-Ex کار میکنه.

BioStar
لطفا باز هم جواب بدین به
یه برد با سوکت amd زیر 110 تومن چی پیشنهاد میکنین؟
یه بار گفتم که باید بگی واسه چه سوکتی.
واسه Biostar هم باید از نمایندگیش که انفورماتیک گستر هست اطلاعات بگیری.

راهنمایی در ارتقاع کامپیوتر

سلام.
من الان یه سیستم با مشخصات زیر دارم :
MB: giga k8ne pciX16 chip nvidia 945
cpu sempron 3000+ amd
ram 2x1gb kingston ddr400

که میخوام ارتقاع بدم اگع بخوام یه مادربرد با pcix2 - ddr3 و سی پی یو از نوع amd با یه رم دو گیگ ddr3 با باس 1600 بگیرم چی پیشنهاد می کنید؟ قیمت رو هم اگه میشه بگید.

بودجه من هم اگه سیستم خودم رو 100000 تومن بفروشم یه 200000 هم میتونم بزارم روش.

سلام.
من الان یه سیستم با مشخصات زیر دارم :
MB: giga k8ne pciX16 chip nvidia 945
cpu sempron 3000+ amd
ram 2x1gb kingston ddr400

که میخوام ارتقاع بدم اگع بخوام یه مادربرد با pcix2 - ddr3 و سی پی یو از نوع amd با یه رم دو گیگ ddr3 با باس 1600 بگیرم چی پیشنهاد می کنید؟ قیمت رو هم اگه میشه بگید.

بودجه من هم اگه سیستم خودم رو 100000 تومن بفروشم یه 200000 هم میتونم بزارم روش.
خوب درصورتیکه قطعاتت رو هم (در بهترین حالت) بتونی 100 تومن آب کنی با 300 کار خاصی نمیشه کرد ، 2gb باس 1600 هم در کمترین حالت 110 تومن مایشه در کل من با 300 این قطعات رو پیشنهاد میدم :

CPU : intel e7400
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q

حدودا 295 300 تومن در میاد.;)
ddr3 به چه درد می خوره ddr2 بگیر
خوب این الان مشاوره س ، راهنماییـه ، دقیقا به چه معنی هستش ؟! :confused:
خواهشا اطلاعات کافی ندارید راهنمایی نکنید.;)

آخرین ویرایش:
فرق بین ddr2 و 3 چیه در ضمن چون گرافیک 3870 دارم مخوام مادربردم pciEx 2 باشه یعنی با 300 تومن نمیشه یه مادربرد گیگا ddr2 و سی پی یو فنوم 2 گرفت تازه باید یه هار 1 ترا هم بگیرم بخاطر دانلود آفلاین؟

در مورد مادربردهای جدید asus خبر زیادی ندارم یعنی از giga بهتره الان بهترین مارک چیه؟ مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or