مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

از برندهای ASUS,MSI,XFX,HIS و سافایر و برندهای متفرقه
بستگی به مدلش داره، به برند نیست، مدلهای ASUS و MSI معمولا خنک کننده های اختصاصی ودارن و اورکلاک شده هستند که باعث میشه سرعتشون از کارت مرجع سازنده ی اصلی حدود 5 تا 10 درصد بیشتر باشه، در عین اینکه حرارت و نویز کمتری هم دارند.
این دو مدل رو میشه تو ایران گیر آورد ؟
http://www.msi.com/product/vga/R7950-Twin-Frozr-3GD5-OC.html#?div=Specification
SAPPHIRE HD 7950 3GB OC GDDR5

4 عدد گرافیک XFX 5570 1G GDDR5 دارم که 1.5 سال پیش واسه 4 تا سیستم اداری خریدم. فقط از ورد استفاده میشده و تا 3 ماه دیگه هم گارانتی دارن. برای هر کدوم چند قیمت بزنم منصفانس؟

سلام الان در ارزون ترین حالت چقدر باید برای یک سیستم وتر کولینگ برای گرافیک 7950 خرج کرد ؟

واترکولینگ پردازنده هم الان دیگه توی بازار داخلی نیست، چه برسه به واتربلاکهای گرافیک و واترکولینگ مجزا برای اون، فکرش نباش.

4 عدد گرافیک XFX 5570 1G GDDR5 دارم که 1.5 سال پیش واسه 4 تا سیستم اداری خریدم. فقط از ورد استفاده میشده و تا 3 ماه دیگه هم گارانتی دارن. برای هر کدوم چند قیمت بزنم منصفانس؟

قیمت نو که 230 تومن هست حدودا
یکم پایینتر بفروشی مشتری پیدا می کنه، چون قیمت پایینتر هست. 150 تا 180 تومن مثلا.

سلام الان در ارزون ترین حالت چقدر باید برای یک سیستم وتر کولینگ برای گرافیک 7950 خرج کرد ؟
Waterblockش حداقل 400 ، پمپ و رادیاتور هم حداقل 300 تومن البته هیچکدوم موجود نیست و باید سفارش بذاری تا برات وارد کنن !

من یه کارت evga 560 دارم
برای فروش چند میارزه؟
مادربوردم p8p67 هستش . pci3 روش جواب میده؟
البته می دونم که مادربوردم pci2 هستش اما ظاهرا رو بعضی مادربوردا میشه گذاشت میشه یه توضیح بدید

من یه کارت evga 560 دارم
برای فروش چند میارزه؟
البته می دونم که مادربوردم pci2 هستش اما ظاهرا رو بعضی مادربوردا میشه گذاشت میشه یه توضیح بدید

شاید 550قیمت مناسبی باشه
مادربردت هم هیچ مشکلی نداره، تمام کارتای PCI-e 3.0 روی مادربردای PCI-e 2.0 براحتی کار می کنن و فعلا هم افت راندمانی ندارند.

سلام مشخص نشده که باندل BF4 چه کارتایی از AMD رو شامل میشه ؟
بعد تو ایران میشه همچین باندلایی که حاوی سی دی کی بازیها هستن رو تهیه کرد ؟

اصلا هنوز رسما کسی نگفته بود که BF4 قراره با کارتای AMD باندل بشه، فقط گفتن امکانش هست، حالا شما می گی شامل چه کارتایی میشه؟!
اگه این باندل ها عرضه بشن توی ایران هم ممکنه بیاد، قبلا هم اومده و سی دی کی بازی رو وارد اوریجین می کنید و بازی رو دانلود می کنید.

به نظرتون الان 670 بگیرم یا صبر کنم gtx 780 بیاد اونو بگیرم ؟
با این وضع بازار همین 670 هم خیلیه
اگه خریدش 100% همین 670 بگیر
موقعی که 780 بیاد معلوم نیست قیمتش چقدر باشه.در ضمن کسی از وضعیت ارز تا اون موقع خبر نداره.امکان داره بیشتر از پس اندازه شما بشه
2 سال پیش کی فکرشو میکرد 570 که 500 تومن بود برسه به 1 میلیون در حالی که یک نسل عقبه از لحاظ تکنولوژی
من خودم 5870 دارم 3 سال پیش گرفتم 400 الان بدون گارنتیش هم اینقدر گیرم نمیاد.....ایرانه دیگه

---------- نوشته در 04:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:23 PM ارسال شده بود ----------

من یه کارت evga 560 دارم
برای فروش چند میارزه؟
بین 600 تا 650
جواب میده
اونقدر تاثیر چشمگیری نداشته تا حالا

به نظرتون الان 670 بگیرم یا صبر کنم gtx 780 بیاد اونو بگیرم ؟

آقا 670 خیلی با 780 سنخیتی نداره ها، 770 قراره جایگزین 670 بشه که حدود 20 تا 30 درصد قویتره
بعدم 780 اگه بیاد باید حدود 2500 قیمت داشته باشه، البته به نرخ دلار امروز و با فرض این که وضعیت اقتصادی بیش از این بدتر نشه.

سلام دوستان در حال حاضر قیمت این دو مدل چند است
MSI GTX 650 Ti Boost TwinFrozr Gaming 2 GB
EVGA GTX 650 Ti Boost SC 2 GB
بعد به نظر تون برای sli یکی از این دو کارت این پردازنده ها تنگناه ایجاد نمی کنند .
Intel Core i5-2500 3.3GHz
Intel Core i5-3450S Quad 2.8GHz
AMD FX-8100
AMD FX-6200
Intel Core i5-3350P 3.1GHz

با تشکر از همگی دوستان

مدلای سریعتر Boost Edition رو هنوز اینجا ندیدم، اما ممکنه نمایندگی MSI اورد کرده باشتش، قیمتش هم باید حدود 750 تا 800 تومن باشه

تئی این مدلها اول 2500 و بعد 3450 از بقیه قویترن و فعلا گلوگاه نمیشن برای کارتای High End.

دوستان حداقل كارت لازم براي PhysX چيه ؟
اول ميخواستم 660ti بگيرم ولي پرفورمنس Radeon 7950 اوركلاك شده رو ديدم به كلي نظرم عوض شده

منظورت واضح نیست، 3 نسل آخر کارتای Geforce همگی از PhysX پشتیبانی می کنن، اما مشخصه مدلهای قدیمیتر اگرم بتونن اجراش بکنن اونقدر کند میشه بازی که باید غیر فعالش کرد و عملیاتی نیست.
هم 660Ti و هم 7950 مدلهای اورکلاک شده دارند و همرده هستند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or