مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام، یه کارت گرافیک تا سقف 800-900 میخواستم. قیمت پاور رو هم در نظر نگیرید، بعد از خرید کارت پاور مناسبش رو تهیه میکنم.
CPU هم 2500k هست. اگه CPU گلوگاه میشه لطفاً بگید که یه فکری به حال CPU هم بکنم. با تشکر
شما هم مثل دوست قبلی تا رنج 900 چیزی بهتر از 7850 نمیشه در نظر گرفت ، تا جایی که یادمه کارت فعلی ت GTX560 Ti هستش در نتیجه تفاوت محسوسی با کارت خودت نداره !
CPU هم بدون مشکل کار میکنه !
سلام ببخشید کارت گرافیک geforce 9500 gigatron 1 gb
قیمت نو و دست دومش چنده؟
این کارت حدودا 4 سال پیش به تاریخ پیوسته نه نو داره و نه دست 2 !

آخرین ویرایش:
سلام.
كارت Sapphire Radeon HD 7870 2GB يه ماه حدودا كاركرده و گارانتيش هم كامل مونده هنوز.
چند مي ارزه بفروشيم؟ هم سيخ رو در نظر بگيرين و هم كباب رو!

در كل براي بازي كردن كدوم پيشنهاد ميشه؟!
Geforce GTX 680 vs Radeon HD 7970
هر چي بيشتر بنچماركهاي دو تا كارت رو ميبينم و بالا پايين هاي جزئي هر كدومو ميبينم بيشتر دو دل و حساس ميشم!!!

هر چي بيشتر بنچماركهاي دو تا كارت رو ميبينم و بالا پايين هاي جزئي هر كدومو ميبينم بيشتر دو دل و حساس ميشم!!!
از نظر کارایی که مشخصه 680 یه 5 یا 6 درصدی حدودا سریعتره حالا اگه از نظر بودجه مشکلی نداری GTX680 پیشنهاد میشه در غیر اینصورت HD7970 انتخاب خوبیه ، 7970 به نوعی باید با GTX670 مقایسه بشه که خوب در این حالت کاراییشون خیلی نزدیک به همه یعنی تو رنج 7970 هم میشه باز از Nvidia و GTX670 رو در نظر گرفت با این تفاوت که از نظر درایور (راندمان) تو بازیهای جدید نسبت به کارتای AMD ثبات و راندمان بهتری داره !

الان کارت 7970 سری GHz قوی ترین کارت تک هسته ایی دنیاست (البته بعد از تیتان که تازه اومده)
7970GHz از 680 قوی تره اما توی بازار ما 200/300 ارزوتر از 680 هست!
خودمم بعد از کلی تحقیق تا آخر هفته همین مدل رو میگیرم

7970ghz در حد 680 هست دیگه به نظرم قیمت رو مد نظر بگیرید ببینید بازار چه شکلیه البته من خودم از لحاظ کیفیت NVidia بیشتر قبول دارم PhysX هم هست

الان کارت 7970 سری GHz قوی ترین کارت تک هسته ایی دنیاست (البته بعد از تیتان که تازه اومده)
7970GHz از 680 قوی تره اما توی بازار ما 200/300 ارزوتر از 680 هست!
خودمم بعد از کلی تحقیق تا آخر هفته همین مدل رو میگیرم
تایید میشه.
7970 لایتینگ با قیمتش دیگه جای بحث باقی نمیذاره!

7970ghz در حد 680 هست دیگه به نظرم قیمت رو مد نظر بگیرید ببینید بازار چه شکلیه البته من خودم از لحاظ کیفیت NVidia بیشتر قبول دارم PhysX هم هست

در حدش نیست، بالاتره خودتون بنچمارکها رو ببینید
درسته که اختلاف اونقدرا به چشم نمیاد چون هر 2 کارت از پس هر بازیی بر میان
اما توی بازار ما به خاطر همین انویدیا بودن باید 200/300 بیشتر بدیم
با اختلاف قیمت برای فیزیکس یه کارت ارزون می گیرم می زارم کنار 7970
واقعا خریدن این سری 680 تو ایران با این قیمت ها اشتباهه

همونطور كه دوستان گفتن 7970 GHz Edition اون مقدار جزئي فاصله با GTX 680 رو پر كرده و حتي يه سري جاها پيشي گرفته.
منتها مشكل اينجاست كه 7970 هاي تو بازار ما يا رفرنس هستن و يا همون رفرنس كه يه مقدار (البته اكثرا هم هسته گرافيكي) اوركلاك شده در صورتي كه فركانس حافظه در مدل GHz Edition از 5500 تا حدود 6000 مگاهرتز افزايش فركانس داشته و هسته هم كه به طبع افزايش فركانس داشته.
يعني در حقيقت 7970 GHz Edition با نسخه هاي اوركلاك شده 7970 تو بازار ما فرق فوكوله يه مقدار!

همونطور كه دوستان گفتن 7970 GHz Edition اون مقدار جزئي فاصله با GTX 680 رو پر كرده و حتي يه سري جاها پيشي گرفته.
منتها مشكل اينجاست كه 7970 هاي تو بازار ما يا رفرنس هستن و يا همون رفرنس كه يه مقدار (البته اكثرا هم هسته گرافيكي) اوركلاك شده در صورتي كه فركانس حافظه در مدل GHz Edition از 5500 تا حدود 6000 مگاهرتز افزايش فركانس داشته و هسته هم كه به طبع افزايش فركانس داشته.
يعني در حقيقت 7970 GHz Edition با نسخه هاي اوركلاك شده 7970 تو بازار ما فرق فوكوله يه مقدار!

7970ghz در حقیقت اورکلاک شده 7970 هست می شه گفت یه جور دوپین هست که نسخه ی غیر ریفرنس خیلی جاها بهتر هم عمل کردن چه از لحاظ فریم چه اورکلاک. با این حال یه جا این بهتره یه جا 680 اینا دیگه سلیقه ای هست بحث قیمتی که باشه کلا 680 خیلی بی منطق توی ایران گرون هست به نظر خودمم هم 670 قیمتش خیلی خیلی مناسب تره قابلیت اورکلاک بالاتری هم داره به مراتب یه 670 غیر ریفرنس مناسب تر از 680 ریفرنس هست این هم عکسی برای اثبات حرفام:
index.php

دوستان یک سوال حیاتی داشتم فرق کارت های گرافیک مثلا gtx 590 -680 -6990-7970 و .... فقط در سرعت و مصرف هست یا در کیفیت تصویری بازی ها هم فرق میکنن ..؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or