با سلام به دوستان
مشخصات سیستم من اینه:
Main: ASUS P5E3 Deluxe Wifi AP
Cpu: Q6600 2.40 GH
Ram: 8GB DDR3 1333 kingeston
Power: Green GP780B
VGA: XFX 8800 GT
دوستان این سیستم زمان خودش (چند سال پیش ) کلی پول پاش رفت و حالا من بعد از این مدت تصمیم گرفتم که یه سیستم جدید بگیرم ولی با اوضاع موجود و توقعات خودم دیدم یه 5 یا 6 میلیونی باید پول بدیم ! و از اون جا که یادم نمیاد حتی با سنگین ترین بازیهایی که انجام دادم هم این سی پی یوی فعلی آخ گفته باشه تصمیم گرفتم که خرج اضافی نکنم و فقط گرافیک رو ارتقا بدم ، البته خدایش همین هم برام کم نذاشته ولی به دلیلی که در زیر میگم می خوام یدونه قویتر بگیرم ، حالا با اجازه اساتید سوالاتم و خواسته هام اینا هستن:
1- من میخوام گرافیک بتونه قدرت پخش همزمان تصویر با کیفیت بالا رو روی یه Led 23 اینجی و یک led 46 اینجی داشته باشه.
2- اگه مثلا خواستم بازی مثل کریسیس رو روی پنل 46 اینجی با کیفیت بالا بازی کنم کم نیاره و خم به ابرو نیاره
3- ماژول PCIe مادربرد من از نوع 2.0 PCI Express هست درسته؟ اینم
لینک مشخصات مادربردم
4- اگه مادربردم 2.0 PCI Express هست کارت های 3.0 PCI Express رو ساپورت میکنه؟ یعنی بخرم روش بالا میاد؟
5- حالا اصل کاری این که من نظرم روی این کارت
ASUS - GTX670 - DC2 - 2GD5 هست که 3.0 PCI Express هم هست و دوستان باید بگن مشکلی داره با مادربردم یا نه؟
6-و این که این کارت توی توضیحاتش ننوشته HDCP ساپورت ، این بعدا مشکل درست نمیکنه؟ البته 680 هم نگاه کردم ننوشته بود.
این کارت خواسته های منو برآورده میکنه ، اینم بگم میدونم حدود 1.400 قیمتشه ولی مهم نیست اگه جواب بده ... ولی اگه اساتید این رو خوب نمیدونن بالاترین مدلی که میتونم برای سیستمم بگیرم چیه تا 1.500 میلیون
دیگه شرمنده زیاد شد خواستم یکدفعه همه سوال ها رو بپرسم.
پیشاپیش تشکر میکنم از راهنماییاتون ....