مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام
متاسفانه یه 5770 his داشتم که سوخت الان تا 300 می خوام هزینه کنم بین 6770 و 550ti موندم کدوم رو بگیرم ؟
این درسته که گرافیک های nvidia با cpu amd کارایی 100 % ندارن ؟
گرافیک های سری 7000 با مادربوردهای قدیمی که pci express 2.0 هستن مشکلی ندارن ؟ ساپورت میشن یا باید pci express 3.0 باشه ؟

مشخصات سیستم من :
cpu :amd athlon x3 435
ram : 2x2 kingston
main: gigabyte GA-770TA-UD3
power :685 green
550Ti کمی سریعتره ولی بعید میدونم زیر 300 پیدا بشه اکثر مدل هاش بالای 350 در میاد !
خیر جایی اثبات نشده ، ساخته و پرداخته ذهن خیالی دوستان فروشنده هستش !
در حال حاضر تفاوت ناچیز PCIE 3.0 با PCIE 2.0 تو سریعترین کارتای موجود مثل GTX690 , GTX680 , HD7970 و... تائید شده !

سلام

آقا من این چندوقته سره دوسه تا بازی سیستمم ریپ میزنه دوباره کرم افتاد به جونم که کارت رو یه کوچولو بالا ببرم "چون هزینه دانشگام رو باید بدم آه در بساط ندارم:|"

خب یه توضیحی بدم:

سیستم من با سیستم پسر خالم تفاوتشون فقط تو کارته و بقیه قطعات تو یه سطحن، واسه من 9500 ـه واسه اون 9600ـه که 1 گیگ حافظه داره میگه 1 گیگ هم از رم میگیره، اون هر بازی که میزاره رو راحت اجرا میکنه اما واسه من :|
من میتونم 250-200 هزینه کنم،طبق چیزی که فهمیدم فکر کنم بشه یه 6670 گرفت از نظر کارایی در مقابل اون چطوره؟! اینو بگیرم یا برم تو بازار کارکرده شاید یه چیزه بهتر گیرم بیاد؟! "چون من اعتقاد دارم وسایل الکترونیک رو نو بخرم بهتره" یا شما پیشنهاد بهتری دارید؟!

شرمنده قیمت کارگریه:(

با تشکر

پ.ن: چه خریتی کردم اونموقع که 450gts زیر 200 بود یه دونه نگرفتم :|

آخرین ویرایش:
سلام

آقا من این چندوقته سره دوسه تا بازی سیستمم ریپ میزنه دوباره کرم افتاد به جونم که کارت رو یه کوچولو بالا ببرم "چون هزینه دانشگام رو باید بدم آه در بساط ندارم:|"

خب یه توضیحی بدم:

سیستم من با سیستم پسر خالم تفاوتشون فقط تو کارته و بقیه قطعات تو یه سطحن، واسه من 9500 ـه واسه اون 9600ـه که 1 گیگ حافظه داره میگه 1 گیگ هم از رم میگیره، اون هر بازی که میزاره رو راحت اجرا میکنه اما واسه من :|
من میتونم 250-200 هزینه کنم،طبق چیزی که فهمیدم فکر کنم بشه یه 6670 گرفت از نظر کارایی در مقابل اون چطوره؟! اینو بگیرم یا برم تو بازار کارکرده شاید یه چیزه بهتر گیرم بیاد؟! "چون من اعتقاد دارم وسایل الکترونیک رو نو بخرم بهتره" یا شما پیشنهاد بهتری دارید؟!

شرمنده قیمت کارگریه:(

با تشکر

پ.ن: چه خریتی کردم اونموقع که 450gts زیر 200 بود یه دونه نگرفتم :|
9600 خودش 4 تا زیر مجموعه داره GSO , GSO 512MB , GT GE و GT حالا کدوم یکی از این مدلاس ؟
در کل تا رنج 250 همون HD6670 پیشنهاد میشه بخوایم با 9600GT که سریعترین مدل تو سری 9600 هستش هم مقایسه کنیم یه 5 یا 6 درصدی حدودا سریعتره !
شرمنده گی نداره هر کسی با توجه به وضع جیبش خرید میکنه نه بیشتر نه کمتر !

دوستان بی زحمت میشه یه قیمت برای 6870 معمولی بهم بدید ؟ بعدش اگه میشه راهنمایی کنید چجوری میتونم از تهران خرید کنم حالا یا تلفنی یا اینترنتی چون من شهرستان هستم و اینجا هم از کوچکترین چیزها سر درنمیارن و چون هیچی تو مغازشون ندارن هر کی برا خودش یه قیمت فضایی و خنده دار میده.

خیلی ممنون میشم.

دوستان بی زحمت میشه یه قیمت برای 6870 معمولی بهم بدید ؟ بعدش اگه میشه راهنمایی کنید چجوری میتونم از تهران خرید کنم حالا یا تلفنی یا اینترنتی چون من شهرستان هستم و اینجا هم از کوچکترین چیزها سر درنمیارن و چون هیچی تو مغازشون ندارن هر کی برا خودش یه قیمت فضایی و خنده دار میده.

خیلی ممنون میشم.
6870 موجود نیست تک و توک شاید 6850 گیر بیاد با برد XFX یا SAPPHIRE که در کمترین حالت 460 470 تومن هزینه شه !
برای خرید هم یه چنتا فروشگاه معتبر اینترنتی هست میتونید با یکم جستجو پیدا کنید !

سلام دوستان
یه کارت گرافیک میخوام بخرم که بازی های روزو برام روون اجرا کنه حداکثر 250 بودجه دارم

اینم مشخصات سیستمم

CPU: AMD Athlon(tm) II X2 255 Processor (2 CPUs), 3.1GHz
mainboard:ASUS M4N68T-MLEV2
RAM: 2GIG DDR3 +4GIG DDR3 =6GIG
POWER : VI-500 WATXروش همین نوشته
VGA:ATI Radeon HD 5400

سلام دوستان
یه کارت گرافیک میخوام بخرم که بازی های روزو برام روون اجرا کنه حداکثر 250 بودجه دارم

اینم مشخصات سیستمم

CPU: AMD Athlon(tm) II X2 255 Processor (2 CPUs), 3.1GHz
mainboard:ASUS M4N68T-MLEV2
RAM: 2GIG DDR3 +4GIG DDR3 =6GIG
POWER : VI-500 WATXروش همین نوشته
VGA:ATI Radeon HD 5400
تا 250 با 25 30 تومن بالاتر میتونی HD6670 1GB GDDR5 با برد SAPPHIRE یا PowerColor رو در نظر بگیری اما مشکل اینجاس که CPU به شدت ضعیفه ممکنه تا 20 درصد از کارایی کارت دیده نشه و همینطور مدل دقیق پاور هم مشخص نیست با توجه به توضیحات به نظر میاد متفرقه باشه که خوب باید یه هزینه ی جدا برای پاور هم در نظر بگیری کمترین مدل پیشنهادی هم GREEN GP430A-EU هستش حدودا 120 تومن در میاد !

تا 250 با 25 30 تومن بالاتر میتونی HD6670 1GB GDDR5 با برد SAPPHIRE یا PowerColor رو در نظر بگیری اما مشکل اینجاس که CPU به شدت ضعیفه ممکنه تا 20 درصد از کارایی کارت دیده نشه و همینطور مدل دقیق پاور هم مشخص نیست با توجه به توضیحات به نظر میاد متفرقه باشه که خوب باید یه هزینه ی جدا برای پاور هم در نظر بگیری کمترین مدل پیشنهادی هم GREEN GP430A-EU هستش حدودا 120 تومن در میاد !
چه سی پی یو رو پیشنهاد میکنید؟

با سلام به دوستان

مشخصات سیستم من اینه:
Main: ASUS P5E3 Deluxe Wifi AP
Cpu: Q6600 2.40 GH
Ram: 8GB DDR3 1333 kingeston
Power: Green GP780B
VGA: XFX 8800 GT
دوستان این سیستم زمان خودش (چند سال پیش ) کلی پول پاش رفت و حالا من بعد از این مدت تصمیم گرفتم که یه سیستم جدید بگیرم ولی با اوضاع موجود و توقعات خودم دیدم یه 5 یا 6 میلیونی باید پول بدیم ! و از اون جا که یادم نمیاد حتی با سنگین ترین بازیهایی که انجام دادم هم این سی پی یوی فعلی آخ گفته باشه تصمیم گرفتم که خرج اضافی نکنم و فقط گرافیک رو ارتقا بدم ، البته خدایش همین هم برام کم نذاشته ولی به دلیلی که در زیر میگم می خوام یدونه قویتر بگیرم ، حالا با اجازه اساتید سوالاتم و خواسته هام اینا هستن:

1- من میخوام گرافیک بتونه قدرت پخش همزمان تصویر با کیفیت بالا رو روی یه Led 23 اینجی و یک led 46 اینجی داشته باشه.
2- اگه مثلا خواستم بازی مثل کریسیس رو روی پنل 46 اینجی با کیفیت بالا بازی کنم کم نیاره و خم به ابرو نیاره
3- ماژول PCIe مادربرد من از نوع 2.0 PCI Express هست درسته؟ اینم لینک مشخصات مادربردم
4- اگه مادربردم 2.0 PCI Express هست کارت های 3.0 PCI Express رو ساپورت میکنه؟ یعنی بخرم روش بالا میاد؟
5- حالا اصل کاری این که من نظرم روی این کارت ASUS - GTX670 - DC2 - 2GD5 هست که 3.0 PCI Express هم هست و دوستان باید بگن مشکلی داره با مادربردم یا نه؟
6-و این که این کارت توی توضیحاتش ننوشته HDCP ساپورت ، این بعدا مشکل درست نمیکنه؟ البته 680 هم نگاه کردم ننوشته بود.

این کارت خواسته های منو برآورده میکنه ، اینم بگم میدونم حدود 1.400 قیمتشه ولی مهم نیست اگه جواب بده ... ولی اگه اساتید این رو خوب نمیدونن بالاترین مدلی که میتونم برای سیستمم بگیرم چیه تا 1.500 میلیون

دیگه شرمنده زیاد شد خواستم یکدفعه همه سوال ها رو بپرسم.
پیشاپیش تشکر میکنم از راهنماییاتون ....

آخرین ویرایش:
چه سی پی یو رو پیشنهاد میکنید؟
متاسفانه هیچی ، سیستم فعلی جای ارتقاء نداره CPU و MAIN باید عوض شه !
با سلام به دوستان

مشخصات سیستم من اینه:
Main: ASUS P5E3 Deluxe Wifi AP
Cpu: Q6600 2.40 GH
Ram: 8GB DDR3 1333 kingeston
Power: Green GP780B
VGA: XFX 8800 GT
دوستان این سیستم زمان خودش (چند سال پیش ) کلی پول پاش رفت و حالا من بعد از این مدت تصمیم گرفتم که یه سیستم جدید بگیرم ولی با اوضاع موجود و توقعات خودم دیدم یه 5 یا 6 میلیونی باید پول بدیم ! و از اون جا که یادم نمیاد حتی با سنگین ترین بازیهایی که انجام دادم هم این سی پی یوی فعلی آخ گفته باشه تصمیم گرفتم که خرج اضافی نکنم و فقط گرافیک رو ارتقا بدم ، البته خدایش همین هم برام کم نذاشته ولی به دلیلی که در زیر میگم می خوام یدونه قویتر بگیرم ، حالا با اجازه اساتید سوالاتم و خواسته هام اینا هستن:

1- من میخوام گرافیک بتونه قدرت پخش همزمان تصویر با کیفیت بالا رو روی یه Led 23 اینجی و یک led 46 اینجی داشته باشه.
2- اگه مثلا خواستم بازی مثل کریسیس رو روی پنل 46 اینجی با کیفیت بالا بازی کنم کم نیاره و خم به ابرو نیاره
3- ماژول PCIe مادربرد من از نوع 2.0 PCI Express هست درسته؟ اینم لینک مشخصات مادربردم
4- اگه مادربردم 2.0 PCI Express هست کارت های 3.0 PCI Express رو ساپورت میکنه؟ یعنی بخرم روش بالا میاد؟
5- حالا اصل کاری این که من نظرم روی این کارت ASUS - GTX670 - DC2 - 2GD5 هست که 3.0 PCI Express هم هست و دوستان باید بگن مشکلی داره با مادربردم یا نه؟
6-و این که این کارت توی توضیحاتش ننوشته HDCP ساپورت ، این بعدا مشکل درست نمیکنه؟ البته 680 هم نگاه کردم ننوشته بود.

این کارت خواسته های منو برآورده میکنه ، اینم بگم میدونم حدود 1.400 قیمتشه ولی مهم نیست اگه جواب بده ... ولی اگه اساتید این رو خوب نمیدونن بالاترین مدلی که میتونم برای سیستمم بگیرم چیه تا 1.500 میلیون

دیگه شرمنده زیاد شد خواستم یکدفعه همه سوال ها رو بپرسم.
پیشاپیش تشکر میکنم از راهنماییاتون ....
1-فقط برای خروجی تصویر که مشکلی نیست ولی برای بازی قضیه فرق میکنه کارت به مراتب قویتری نیازه !
2-پنل و سایزش مهم نیست Resش مهمه که خوب در حال حاضر 1080 میشه حداکثر !
3-درسته.
4-تفاوت ناچیز PCIE 3.0 با PCIE 2.0 تو سریعترین کارتای موجود مثل GTX690 , GTX680 یا HD7970 تائید شده !
5-خیر مشکلی نداره !
6-الان 99 درصد کارتای موجود HDCP ساپورت هستن و برای GTX670 یا 680 هم به همین صورت هستش البته تا زمانیکه BD-ROM و همینطور محتوای مورد نیازش (این فقط یه مثال هستش) مد نظر نباشه ساپورت بودن یا نبودن HDCP مشکلی ایجاد نمیکنه !

تا اینجا مشکلی نیست ولی CPU برای یه همچین کارتی محدودیت ایجاد میکنه شاید تا 20 درصد از کارایی کارت دیده نشه !

آخرین ویرایش:
1-فقط برای خروجی تصویر که مشکلی نیست ولی برای بازی قضیه فرق میکنه کارت به مراتب قویتری نیازه !

خیلی ممنون از پاسخ کاملتون ، فقط در مورد بالا:

1- منظورتون GTX670 بود درسته ، یعنی برای بازی روی پنل 46 اینج با کیفیت بالا به کارتی قویتر از GTX670 نیاز هست؟اگه آره ، GTX680 قدرت این کار رو داره؟

خیلی ممنون از پاسخ کاملتون ، فقط در مورد بالا:

1- منظورتون GTX670 بود درسته ، یعنی برای بازی روی پنل 46 اینج با کیفیت بالا به کارتی قویتر از GTX670 نیاز هست؟اگه آره ، GTX680 قدرت این کار رو داره؟
خواهش
نه منظورم حالت کلی قضیه بود وگرنه 670 به راحتی از پس هر بازی سنگینی با بالاترین تنظمیات و جزئیات تو Resـه 1080 بر میاد !
سلام
3 قطعه اول پیشنهاد خوبیه ولی بقیه ش بیشتر حالت احساسی داره تا منطقی !
در کل تا 8 تومن اینا پیشنهاد میشه :

CPU : intel i7 3770k
RAM : patriot viper 3 16gb 2x8gb ddr3 1866
MAIN : asus maximus v extreme
VGA : asus gtx680 dcuii top
SSD : corsair force gt 240gb
POWER : green gp850b-oc
CASE : coolermaster haf-x
COOLER : thermalright silver arrow

حدودا 7.300 در میاد !
در مورد UPS اگه کار خاصی با سیستم انجام نمیدی نیازی بهش نداری !
16GB رم در حال حاضر برای بازی یا هر برنامه ی سنگینی کافیه بالاتر برای شما بی استفاده س مگر اینکه بخوای کار خاصی انجام بدی که باز باید بررسی شه !
پیشبینی در مورد آینده سخته ولی خوب یه همچین سیستمی اگه بخوایم با وضعیت فعلی بازیها بسنجیم احتمالا تا 2 سال آینده بدون مشکل برای شما کار میکنه (البته باز میگم این فقط یه احتماله) !
در مورد قیمت هم ممکنه افت و خیز داشته باشه (جزئی) ولی با توجه به سابقه ی بالا پایین شدن دلار تو این 1 سال بعیده به قیمتای سابق برگرده اینا صرفا گفته های من نیست پیشبینی اکثر بازاریا و کارشناس های این امر هستش !
پست شما به تاپیک مشاوره قطعات منتقل شد میتونید همونجا پیگیری کنید !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or