به سلامتی مبارکه.سلام و خسته نباشید دیروز من کارت گرافیک gtx560ti 2g گرفتم با clock 900mhz می خواستم بدون کارت خوبی است و در چه حدی است با تشکر
هیچکدوم موجود نیست ، 6990 هم در اکثر موارد سریعتر عمل میکنه !سلام.میخاستم ببینم کارت گرافیک هاGtx590وHd6990در بازار هستند؟قیمت؟اگه هستند کدوم بهتره؟
خوب خواسته ی شما با بودجه تون هماهنگی نداره نمیشه همه ی این انتظارات رو با این بودجه فراهم کرد !سلام دوستان
خسته نباشيد اگه امکان داره يه راهنمايى به من بديد
ميخوام يه کارت گرافيک بخرم تا سقف ٢٠٠ هزار حالا اگه جنس بهتر يود و يکم پولش بيشتر شد مسئله اى نيست فقط ميخوام يه چيزه خوب باشه
که توبازى هاى جديد وگرافيک بالا کم نياره (البته الان يه کارت گرافيک دارم مدلش Nvidia Geforse ٩٤٠٠ gt
مشخصات سيستمم:
Power: Alfex switching power supply ,ATX
٦٠٠W,3A Motherboard: Giga P41-ES3G
Cpu: Intel-E5300 dual-core 2.6ghz
Ram: 2Gig
بعد يه سوال ديگه ممکنه گرافيک رو بندازم روش بعد مثلا کار نکنه يا مشکلات ديگه پيش بياد؟
سلامسلام
آقا رامین نظرتون درباره برنده inno3d چیه؟
سلامسلام به اقا رامین و بقیه بچه هایی که اینجا زحمت میکشن.
میخواستم که یه کارت گرافیک تا سقف 500 بخرم خواستم نظر شمار رو هم بدونم.من خودم ASUS HD7770 DC-DirectCU مد نظرمه .
مشخصات الانم اینه
MB:ASUS M4A89GTD PRO usb3
VGA:HIS Radeon HD 5770
RAM:4GB DDR3
CPU:AMD phenom II x4 955 3.2 GH
(من با این سیستم MOH:Warfigter رو 1920*1080 و با بالاترین جزئیات 25 فریم میگیرم.)
میخوام رمم رو به 8 ارتقاع بدم.کارت گرافیک روهم شما معرفی کنید.فکر کنم MB و CPU خوب باشه.
خواهشممنون. یه چند تا سوال دیگه هم داشتم.
الان این مدلی گفتم همونطور که میدونی 510 و همون حدوداس. به نظرت می ارزه انقد براش پول بدم یا برم با برد های دیگشو بگیرم؟از نظر سرعت چقدر تفاوت دارن؟درکل بهترینشون برای hd7770 کدومه؟
پاور رو هم چقد در نظر بگیرم؟
راستی قیمت gtx 560 ti چجوریاس؟چه مدلایی داره که تو بازار ایران هست؟کدوم مدلش رو پیشنهاد میکنید که تو بازار هم باشه؟حالا اگه تا 600 رفت اشکالی نداره.
1-بسته به برند و مدل بین 185 تا 290 متغیره !سلام
1.قیمت gt630 1mb چقدره ؟؟
2.تو اون رنج قیمت بهترین همونه؟؟ ati خوب نیست؟؟
3.کارتای تو این رنج قیمت crysis 3 رو میکشن؟؟؟اگه نه مینیممش چه قیمتن؟؟
nvidia gt 430ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ.
ﺑﯿﻦ ﺩﻭ ﮔﺮﺍﻓﯿﮏ nvidia gt 430 ﻭ Ati radeon 5450 2gb ﮐﺪﻭﻡ ﻗﻮﯾﺘﺮ ﻫﺴﺖ؟