مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام دوستان
یکی از اقوامم میخواد یه کارت گرافیک بخره میگه میخواد alan wake و بتل3 و بازیهای جدید با تنظیمات متوسط بیان براش
حدود 150 میخواد خرج کنه.من اطلاعات نداشتم گفتم بیام اینجا راهنمایی بگیرم براش
اگه میشه چندتا اسم بدین با قیمت بهش بگم;)

داداش کارت گرافیک GT430 DDR3 2G بگیر قیمتش 125 تومنه من دارم بتل 3 رو با گرافیک high با فریم 55 اجرا میکنه ...

من که این (GT430 DDR3 2G) رو نمیشناسم:d
بقیه دوستان بیان یه توضیحی بدن.بازی های جدید رو میاره؟من شرمنده اون بابا نشم
داداش من یه ساله دارم انواع بازی از bf3 گرفته تا هرچی که به فکرت میرسه و من هنوز باهاش هیچ مشکلی نداشتم ، انواع و اقسام بازیهارو هم باهاش اجرا کردم ...

رامین جان دیگه اونقدرا هم بدبخت نیست این کارت :d
به جز 5-6 تا بازی ، همه ی بازیها رو با رزولوشن 1080*1920 با تنظیمات بالا و 60 فریم اجرا میکنه .
اون 5-6 بازی هم با 30 فریم به بالا اجرا میکنه که خب اگه توی اونا هم 60 فریم لازم باشه باید بریم سراغ 570-580 !
البته من با این فرض گفتم که CPU ـشون به طور کامل از قدرت کارت استفاده کنه .
کارت خودم 560Tiـه (کاملا به زیر و بم ش آشنا ام :d) اشتباه از من بود که Res رو جابجا نوشتم.(منظور 1600x1200 بود)
همون 5 یا 6 تا بازی که میگی باعث میشه ملت 500 600 تومن بابت کارت گرافیک قویتر از این مدل هزینه کنن من بطور کلی گفتم به مشکل میخوره وگرنه میشه با بنچمارک و Review خیلی دقیق تر بررسی کرد.
بطور میانگین تو Resـه 1080 با تنظیمات و جزئیات بالا + حداقل 4x AA و AF تو اکثر بازیها با 560Ti فریم زیر 45 هستش به همین دلیل گفتم کم میاره.
بخوایم بابت هر مشاوره اینجوری توضیح بدیم فقط یه صفحه بابت سوال و جواب راجب این موضوع میشه !

آخرین ویرایش:
داداش کارت گرافیک GT430 DDR3 2G بگیر قیمتش 125 تومنه من دارم بتل 3 رو با گرافیک high با فریم 55 اجرا میکنه ...
البته فک میکنم این دوستمون اغراغ کردن ، این کارت نسبتا متوسط رو به ضعیف هستش و اصلا برای بازی مناسب نیست چه برسه این که بتل رو رو 60 فریم بیاره ! قیمتش هم ارزون تره حدود 105 اینا ، اگه میخوای یه GTS 450 بگیر حدودا 185 ایناس ولی میصرفه ، 6750 یا 6770 هم همین حدودا و خوبن برای بازی با این قیمت ...

البته فک میکنم این دوستمون اغراغ کردن ، این کارت نسبتا متوسط رو به ضعیف هستش و اصلا برای بازی مناسب نیست چه برسه این که بتل رو رو 60 فریم بیاره ! قیمتش هم ارزون تره حدود 105 اینا ، اگه میخوای یه GTS 450 بگیر حدودا 185 ایناس ولی میصرفه ، 6750 یا 6770 هم همین حدودا و خوبن برای بازی با این قیمت ...

منم میدونم متوسط رو به ضعیفه، حالا شما کارت گرافیک با اولویت گیم در حد 200 تومن میتونی چیزی بهم معرفی کنی ؟

اهان پاورش 380 هستش پس نمیشود باید خرج کنه باز
چیز سبک تر هم هست البته من خودم 5750 رو پیشنهاد دادم خودش 5450 داشت بنظرتون چیز اس تری تا 160 170 که پاور 380 هم بکشتش موجوده که از 5750 خیلی سر تر باشه؟

تو این رنج قیمت اکثر مدلا یا 400w میخوان یا 450w ، اون 5750 هم که شما پیشنهاد دادی حداقل یه 450w میخواد.
در بهترین حالت اگه پاورش 380w از GREEN باشه راندمانش کمتر از 380 (حدودا 330 340w) اگر هم از مدلای متفرقه باشه که راندمانش به مراتب کمتر از این مقداره.
در کل بهتره تو فکر تعویض پاور هم باشه وگرنه بعد یه مدت هر کدوم از این کارتا رو بگیره باید بندازه دور.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or