مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

داداش من خیلی سرم نیمشه ولی تو جعبه پاور اینو نوشته! برند Pascal 300w real! اینجور چیزی خوبه؟ بعد یادم فروشنده گفت 24 ساعته کارت میکنه از صبح تا شب
پاور که از مدلای متفرقه س باید تعویض شه (در مورد حرف فروشنده هم یا دقیقا نمیدونسته کار پاور چیه یا به تبلیغات کاذب روی آورده) ، تا 240 تومن هم همونطور که پیشنهاد شد GTX460 1GB یا با 10 15 تومن بالاتر GTX560 رو با برد Gainward میتونی در نظر بگیری + یه پاوری مثل GP585B از GREEN که باید در نظر داشته باشی.
البته مشخصات قطعات دیگه ت رو نمیدونم ولی میشه حدس زد که ضعیف و واسه کارت جدید محدودیت ایجاد کنن.
قراره یه کارت گرافیک ASUS Geforce Nvidia 1 GIG 520 DDR3 64 bit برام از آلمان بفرستن ... به درد میخوره یا بفروشمش ؟؟​
خیر بدرد هیچی نمیخوره ، مگه چقدر در میاد که بخوای بفروشیش ؟!
سلام برو بچه ها قیمت gtx 550 asus چنده:-*
خوب 550 با برد ASUS جزو گرونترین مدلای بازار به حساب میاد ، بین 230 تا 270 تومن تو مدلای مختلف متغیره حتی فکر کردنشم اشتباهه.

آخرین ویرایش:
دوستان با سال میلادی جدید قرار نیست کارت گرافیکی جدیدی معرفی بشه و یا نسل جدیدی معرفی بشه ؟‌ یعنی آدم اگه الآن مثلا GTX 570 بگیره بعدا پشیمون نمیشه ؟
تا موقعی که شما داری قیمت هر چیزی رو چند برابرش میده فایده ای نداره.
باری مثال: موقعی که تازه سری GTX 5xx انویدیا اومده بود قیمتش دقیقا دو برابر یا حتی بیشترش هم بود ولی الان که شاید داریم به نسل بعد چه GPU و چه CPU ها نزدیک میشیم قیمت دارن کمتر میشن پس اگر نسل بعد هم از راه برسه بازم همین اتفاق براش میفته و قیمت ها زمانی قابل قبول که داره بازم به نسل بعدی نزدیک میشیم. این طرز فکر موقعی خوبه که ادم بتونه هر چیزی رو با قیمت جهانیش بخره که ... .

حالا تصمیم با خودته اگه میتونی صبر کنی و پول برات مهم نیست چه بهتر صبر کن و از نسل بعد استفاده کن.
کارت 570 هم به نظر من کارت بدی نیست اینو نه برای این میگم که لان خودم این کارت رو دارم. 95% بازی ها هم میتونی باهاش رو اخرین تنظیمات باهاش بازی کنی اون 5 & هم شامل بازی هایی مثل BF3 میشه. ( هر چند که حتی 6870 مدل 2gig اش bf3 رو با اخرین تنظیمات رو رزولوشن full hd میتونه 45 فریم در کمترین حالت بده).

تا موقعی که شما داری قیمت هر چیزی رو چند برابرش میده فایده ای نداره.
باری مثال: موقعی که تازه سری GTX 5xx انویدیا اومده بود قیمتش دقیقا دو برابر یا حتی بیشترش هم بود ولی الان که شاید داریم به نسل بعد چه GPU و چه CPU ها نزدیک میشیم قیمت دارن کمتر میشن پس اگر نسل بعد هم از راه برسه بازم همین اتفاق براش میفته و قیمت ها زمانی قابل قبول که داره بازم به نسل بعدی نزدیک میشیم. این طرز فکر موقعی خوبه که ادم بتونه هر چیزی رو با قیمت جهانیش بخره که ... .

حالا تصمیم با خودته اگه میتونی صبر کنی و پول برات مهم نیست چه بهتر صبر کن و از نسل بعد استفاده کن.
کارت 570 هم به نظر من کارت بدی نیست اینو نه برای این میگم که لان خودم این کارت رو دارم. 95% بازی ها هم میتونی باهاش رو اخرین تنظیمات باهاش بازی کنی اون 5 & هم شامل بازی هایی مثل BF3 میشه. ( هر چند که حتی 6870 مدل 2gig اش bf3 رو با اخرین تنظیمات رو رزولوشن full hd میتونه 45 فریم در کمترین حالت بده).

با سلام بله حرف شما درسته اونجوری هم نمیشه فکر کرد
من واقعییتش بخاطر Skyrim میخوام آپگرید کنم چون از فریم ریت و کیفیت Ps3 خوشم نیومده .. بعدش سوال دوم اینکه چرا قیمت ۵۶۰ اینقدر ارزونتر از ۵۷۰ هستش ؟ یعنی ۵۶۰ ارزش خریدن نداره ؟

Amazon.com: EVGA GeForce GTX 560 Ti Superclocked 1024MB GDDR5 PCI-Express 2.0 Graphics Card - Lifetime Warranty 01G-P3-1563-AR: Electronics

http://www.amazon.com/EVGA-Superclo...1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1324300646&sr=1-1

پاور که از مدلای متفرقه س باید تعویض شه (در مورد حرف فروشنده هم یا دقیقا نمیدونسته کار پاور چیه یا به تبلیغات کاذب روی آورده) ، تا 240 تومن هم همونطور که پیشنهاد شد GTX460 1GB یا با 10 15 تومن بالاتر GTX560 رو با برد Gainward میتونی در نظر بگیری + یه پاوری مثل GP585B از GREEN که باید در نظر داشته باشی.
البته مشخصات قطعات دیگه ت رو نمیدونم ولی میشه حدس زد که ضعیف و واسه کارت جدید محدودیت ایجاد کنن.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حرف فروشنده فکر کنم رراست گفته چون واقعا 24 ساعت امتحان کردم!حالا قیمت پاور چنده هست؟همینا دو تا که گفتی؟ مشخصات سیستمم به صورت زیره

Ram=2 gig ddr3 که می خوام یک دو گیگ دیگه بهش اضافه کنم میشه 4 GIg

cpu:Intel Core duo Processo E7500.2.93 gh3

Monithor:Lg w1954 se

فقط نمی دونم چه جور این پاور با Gtx 240 مشکل نداشته!الان قیمت Gtx 240 حدود 250 هزار تومانه اون بهتر نیس؟
فقط ممنون میشه بگین قیمت رم و پاور که پیشنهاد کردی کلا چقدر میشه؟

من یک سوال دارم بعضی ها میگن Gtx 460 دیگه تولید نمیشه و ازش نیست حقیقت داره!؟؟؟؟؟

Last edited by a moderator:
ﺳﻼﻡ ﺧﺪﻣﺖ ﺍﺳﺎﺗﻴﺪ ﻣﺤﺘﺮﻡ.ﻣﻦ ﻣﻴﺨﻮﺍﻡ ﻓﺮﺩﺍ ﺑﺮﻡ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﻳﻪ 560ti ﺑﮕﻴﺮﻡ ﭼﻨﺘﺎ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻴﺸﻢ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺪﻳﻦ ﺳﻮﺍﻝ ﺍﻭﻝ ﺍﻳﻨﻪ ﮐﻪ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﺑﺮﻧﺪ ﺍﻳﻦ ﮐﺎﺭﺗﺮﻭ ﭼﯽ ﭘﻴﺸﻨﻬﺎﺩ ﻣﻴﺪﻳﻦ ﻭﻟﻄﻔﺎ ﺑﺎ ﻗﻴﻤﺖ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﻭﻣﻢ ﺍﻳﻨﻪ ﮐﻪ ﺍﺯ ﭘﺎﺳﺎﮊ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺑﮕﻴﺮﻡ ﻳﺎ ﺍﻣﺎﻡ ﺭﺿﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﮔﻪ ﮐﺎﺭﺗﻮ ﺧﺮﻳﺪﻡ ﺗﺴﺘﺶ ﻣﻴﮑﻨﻦ ﻭ ﺗﺤﻮﻳﻠﻢ ﻣﻴﺪﻥ ﻳﺎ ﻧﻪ ﭼﻮﻥ ﻣﻴﺘﺮﺳﻢ ﮐﺎﺭﺗﻮ ﺑﮕﻴﺮﻡ ﺑﺒﺮﻡ ﺧﻮﻧﻪ ﮐﺎﺭ ﻧﮑﻨﻪ ﺧﻴﻠﯽ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺍﮔﻪ ﮐﻤﮑﻢ ﮐﻨﻴﺪ ﺭﺍﺳﺘﯽ ﮔﺎﺭﺍﻧﺘﯽ ﻫﻢ ﮐﻪ ﻣﺎﺗﺮﻳﮑﺲ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﺧﻮﺏ ﺑﺎﺷﻪ

اگه از برند MSI یا گرونترش ASUS پیدا کردی بخر،
کارت رو هم فروشنده تست نمی کنه، نباید هم تست کنه، اگه کارت مشکلی داشته باشه گردن شرکت نمایندگی و گارانتی هست، به فروشنده ربطی نداره.

دوستان با سال میلادی جدید قرار نیست کارت گرافیکی جدیدی معرفی بشه و یا نسل جدیدی معرفی بشه ؟‌ یعنی آدم اگه الآن مثلا GTX 570 بگیره بعدا پشیمون نمیشه ؟

از سه ماهه ی دوم سال 2012 میلادی به مرور مدلهای رده متوسط و پایین کارها وارد بازار میشن، اینبار برخلاف گذشته مدلهای قوی و گرونقیمت اول کار عرضه نمی شن. میوفتن برای آخر سال احتمالا.

با سلام بله حرف شما درسته اونجوری هم نمیشه فکر کرد
من واقعییتش بخاطر Skyrim میخوام آپگرید کنم چون از فریم ریت و کیفیت Ps3 خوشم نیومده .. بعدش سوال دوم اینکه چرا قیمت ۵۶۰ اینقدر ارزونتر از ۵۷۰ هستش ؟ یعنی ۵۶۰ ارزش خریدن نداره ؟

Amazon.com: EVGA GeForce GTX 560 Ti Superclocked 1024MB GDDR5 PCI-Express 2.0 Graphics Card - Lifetime Warranty 01G-P3-1563-AR: Electronics

http://www.amazon.com/EVGA-Superclo...1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1324300646&sr=1-1

کارت GTX 560Ti حدود 20 درصد از 570 ضعیفتره، کارت 560 معمولی که 25 تا 35 درصد ضعیفتره، قیمت کارتای 570 و 580 بخاطر کم بودنشون توی بازار جهانی و نوسانات بازار داخلی غیر واقعی بالاست.
کارتای 560 به بالا حتما به قیمت باشن ارزش خرید هم دارن.

حرف فروشنده فکر کنم رراست گفته چون واقعا 24 ساعت امتحان کردم!حالا قیمت پاور چنده هست؟همینا دو تا که گفتی؟ مشخصات سیستمم به صورت زیره

Ram=2 gig ddr3 که می خوام یک دو گیگ دیگه بهش اضافه کنم میشه 4 GIg

cpu:Intel Core duo Processo E7500.2.93 gh3

Monithor:Lg w1954 se

فقط نمی دونم چه جور این پاور با Gtx 240 مشکل نداشته!الان قیمت Gtx 240 حدود 250 هزار تومانه اون بهتر نیس؟
فقط ممنون میشه بگین قیمت رم و پاور که پیشنهاد کردی کلا چقدر میشه؟

من یک سوال دارم بعضی ها میگن Gtx 460 دیگه تولید نمیشه و ازش نیست حقیقت داره!؟؟؟؟؟
خوب با اینکه فروشنده غیب گفته کاری نداریم ، پاور ساخته شده واسه تغذیه قطعات دیگه 12 یا 24 ساعت نداره !
GTX460 حداقل یه 500w میخواد که من GP585B رو پیشنهاد دادم و حدودا 110 115 تومن در میاد.
GTX240 هم نداریم ، اون GT240ـه.
اینکه تولید نمیشه درسته ولی تو بازار هنوز موجوده ، این که چیزی نیست من میتونم به شما آدرس بدم که طرف هنوزم GTX280 معامله میکنه در صورتیکه به تاریخ پیوسته !
CPUت هم بدرد بازی نمیخوره و به شدت رو کارایی کارت گرافیک تاثیر میذاره !

خوب با اینکه فروشنده غیب گفته کاری نداریم ، پاور ساخته شده واسه تغذیه قطعات دیگه 12 یا 24 ساعت نداره !
GTX460 حداقل یه 500w میخواد که من GP585B رو پیشنهاد دادم و حدودا 110 115 تومن در میاد.
GTX240 هم نداریم ، اون GT240ـه.
اینکه تولید نمیشه درسته ولی تو بازار هنوز موجوده ، این که چیزی نیست من میتونم به شما آدرس بدم که طرف هنوزم GTX280 معامله میکنه در صورتیکه به تاریخ پیوسته !
CPUت هم بدرد بازی نمیخوره و به شدت رو کارایی کارت گرافیک تاثیر میذاره !
من که نمی خوام اونجور بازی ها رو اجرا کنم!مثل bf3.باز هایی در حد mw3 وگر نه بقیه بازی ها رو با Xbox اجرا میکنم!بعدم پاور مثلا چند وات باشه مهمه؟یا برند و ایناشم مهمه؟من یک پاور دیدم 1500وات 25 تومان.قیمت سی پی یو حدودا چنده!؟

من که نمی خوام اونجور بازی ها رو اجرا کنم!مثل bf3.باز هایی در حد mw3 وگر نه بقیه بازی ها رو با Xbox اجرا میکنم!بعدم پاور مثلا چند وات باشه مهمه؟یا برند و ایناشم مهمه؟من یک پاور دیدم 1500وات 25 تومان.قیمت سی پی یو حدودا چنده!؟
ببین برادر کارت وقتی 170 وات مصرفی داشته باشه پاور شما باید اونقدر قوی باشه که جوابگوش بقیه قطعات هم باشه در حالت load ! ربطی به این بازی و اون بازی نداره ! درسته یه بازی فشار بیشتری به کارت میاره اما برای کارتی مثل 460 همه بازی ها ازش حسابی کار میکشن ،
و نکته ی دیگه اینکه پاور در طی زمان رادمان کارش کم میشه یعنی اندکی افت کارایی داره، پس وقتی سیستمی مثل سیستم شما 500~480 وات بسشه بهتره شما مثلا" یک 530 بگیری که تضمینی باشه برات !
بله برند و اونهاشم مهمه ، تقلبی و چینی و تولیدات پشت کوه رو که ارزون باشن نباید خرید ! اون 1500 وات هم که شما دیدی 25 تومن حتی از کنارش رد هم نشو اگه سیستم و قطعاتت رو دوست داری و نمیخوای منفجرشون کنی ،دیگه حداقل گرین بگیر که یک گارانتی و پشتیبانی داشته باشه !

ببین برادر کارت وقتی 170 وات مصرفی داشته باشه پاور شما باید اونقدر قوی باشه که جوابگوش بقیه قطعات هم باشه در حالت load ! ربطی به این بازی و اون بازی نداره ! درسته یه بازی فشار بیشتری به کارت میاره اما برای کارتی مثل 460 همه بازی ها ازش حسابی کار میکشن ،
و نکته ی دیگه اینکه پاور در طی زمان رادمان کارش کم میشه یعنی اندکی افت کارایی داره، پس وقتی سیستمی مثل سیستم شما 500~480 وات بسشه بهتره شما مثلا" یک 530 بگیری که تضمینی باشه برات !
بله برند و اونهاشم مهمه ، تقلبی و چینی و تولیدات پشت کوه رو که ارزون باشن نباید خرید ! اون 1500 وات هم که شما دیدی 25 تومن حتی از کنارش رد هم نشو اگه سیستم و قطعاتت رو دوست داری و نمیخوای منفجرشون کنی ،دیگه حداقل گرین بگیر که یک گارانتی و پشتیبانی داشته باشه !

فک کنم کلا باید 400 تومان خرج کنم!!!(به قول دوستان)پاور: 140000

کارت گرافیکی 340000

سی پی یو:210000
دیگه چیییییی؟

برای خرید کارت گرافیک geforce تا 300 هزار تومن چه مدلی را از چه برندی پیشنهاد میدید بگیرم ؟
cpu. intel q8200 2.33 ghz (4cpu

پردازندت مه خیلی ضعیفه، ولی گرافیک تا محدوده ی 300 تومن کارت GTX 560Ti توصیه میشه که از 340 تومن به بالاست و شدیدا توصیه میشه.
پایینتر هم کارت 560 معمولی هست که بین 250 تا 300 قیمت داره.

با بودجه 400 تومان چه کارت گرافیکی برای گیمینگ خوبه ؟

کارت GTX 560Ti که قیمتش بسته به برند از 560 به بالا هست، اگه بازم گرونتر نشده باشه
ASUS 560TI DCU II بهترین مدلش هست که تا 450 تومن هم می فروشنش.

سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم بخش گرافیک.من اطلاعات خیلی کمی درباره ی گرافیک ها دارم.الان هم دوتا سوال داشتم:
1-بین Manli Geforce GTX 460 و MSI Geforce GTS 450 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟؟(فقط برا بازی باشه!)
2-قیمت هاشون چقدر هست؟؟؟
ممنون میشه هر چه سریعتر به سوالاتم پاسخ بدید.
تشکر!

1-مشخصه GTX460 سریعتره و پیشنهاد میشه البته قیمت بالاتری هم داره.
2-GTX460 تو مدلای مختلف بین 195 تا 245 و GTS450 هم بین 145 تا 170 متغیره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or