مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

من مادربوردم MA78GM-UD2H هست
میخواستم ببینم یک گرافیک خوب دور ور 200 تومن چی هست
من آشنایی ندارم با گرافیکا

شما nvidia gtx 460 amp - zotac میتونی بگیری . خودم داشتم . کارش حرف نداره و نسبت به سایر کارت های مدل 460 انویدیا 7 الی 8 فریم بیشتر کارایی میده .

شما nvidia gtx 460 amp - zotac میتونی بگیری . خودم داشتم . کارش حرف نداره و نسبت به سایر کارت های مدل 460 انویدیا 7 الی 8 فریم بیشتر کارایی میده .
ممنون
الان یعنی خودت نداری؟
میگم اگه بگیرم چقدر ور میداره یعنی چند سال میتونم باهاش زندگی کنم؟
بازی ها روش تیک نمیزنه؟
قیمت دقیقش به تومن چقدره؟

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها.

من یه لپ تاپ گرفتم که کارت گرافیکش GT555M با حافظه گرافیکی 2GB هست. میخوام ببینم اگه بخوایم این مدل از کارت گرافیک رو با کارت گرافیک های دسک تاپ سری 400 و 500 مقایسه کنیم با کدومشون قدرت برابر و یکسانی دارند؟!
مثلا در مقابل GTX470 ضعیف تره یا برابره؟! یا مثلا در برابر GTX560 (مدل معمولی نه TI) خیلی ضعیف تره ؟!

سلام بچه ها.

من یه لپ تاپ گرفتم که کارت گرافیکش GT555M با حافظه گرافیکی 2GB هست. میخوام ببینم اگه بخوایم این مدل از کارت گرافیک رو با کارت گرافیک های دسک تاپ سری 400 و 500 مقایسه کنیم با کدومشون قدرت برابر و یکسانی دارند؟!
مثلا در مقابل GTX470 ضعیف تره یا برابره؟! یا مثلا در برابر GTX560 (مدل معمولی نه TI) خیلی ضعیف تره ؟!
مقایسه کردن کارت های Mobility با کارت های دسکتاپ اشتباه هست !
اما تو بازی اسمشو نبر 3 کارت شما در حد کارتی مثل GeForce GTS 240 هستش !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kasra_s_741
مقایسه کردن کارت های Mobility با کارت های دسکتاپ اشتباه هست !
اما تو بازی اسمشو نبر 3 کارت شما در حد کارتی مثل GeForce GTS 240 هستش !
اوه اوه چرا اینقدر ضعیفه ؟!:-s
من دنبال یه لپ تاپ میگشتم واسه گیمینگ... حالا نه سیستم خیلی حرفه ای, یه سیستم نسبتا خوب واسه گیم. قیمتش هم بین 1500 تا 1600 بود!
دوستان مدل Asus N55SF رو پیشنهاد کردند منم این رو گرفتم.
یعنی اینقدر ضعیفه ؟! چرا اینقدر لپ تاپ مخصوص گیمینگ اینقدر گرونه؟!
من همین پول رو واسه دسکتاپ میدادم (البته فقط MB و VGA و CPU و RAM) یه سیستم خیلی بهتر حرفه رو میتونستم بگیرم! :-s

من دنبال یه لپ تاپ میگشتم واسه گیمینگ... حالا نه سیستم خیلی حرفه ای, یه سیستم نسبتا خوب واسه گیم. قیمتش هم بین 1500 تا 1600 بود!
من همین پول رو واسه دسکتاپ میدادم (البته فقط MB و VGA و CPU و RAM) یه سیستم خیلی بهتر حرفه رو میتونستم بگیرم! :-s
خودتون ملاحظه بفرمایید ، اینا انواع کارت GT555M هستن !
144cores 709MHz (GF106), 128Bit GDDR5, e.g. MSI GX780
144 cores 590MHz (GF106), 192Bit DDR3, e.g. Dell XPS 17, Alienware M14x
144 cores 590MHz (GF106), 128Bit DDR3, e.g. Schenker XMG A501 / A701 (Clevo W150HRM / W170HN)
96 cores 753MHz (GF108), 128Bit GDDR5, e.g. Lenovo Y570p / Y560p
144 cores 525 MHz (GF116), 128 Bit DDR3, e.g. Medion Akoya P6812​
فکر کنم با توجه به مشخصات بالا معلوم باشه چرا ضعیفه !
در پایین هم جدولی براتون درست کردم از بنچمارک چند بازی.

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]FPS in High Setting[/TD]
[TD]FPS in Medium Setting[/TD]
[TD]FPS in Low Setting[/TD]
[TD]Game[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]25[/TD]
[TD]37[/TD]
[TD]46[/TD]
[TD]Skyrim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]109[/TD]
[TD]Dirt 3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]49[/TD]
[TD]B-F-3[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

سلام
تو رنج 200 تومن یه کارت می خوام. دوستان توی پستای بالاتر 6850 و gtx 460 رو پیشنهاد دادن.
حالا یه سوال: با توجه به اینکه سیستمی که میخوایم جمع کنیم intel هستش و همچنین کارتای geforce خاصیت physyx دارن، بهتر نیست که gtx 460 بگیرم؟

البته اگه غیر از این دو تا پیشنهاد دیگه ای هم دارین بهم بگین لطفا. مرسی.

سلام
تو رنج 200 تومن یه کارت می خوام. دوستان توی پستای بالاتر 6850 و gtx 460 رو پیشنهاد دادن.
حالا یه سوال: با توجه به اینکه سیستمی که میخوایم جمع کنیم intel هستش و همچنین کارتای geforce خاصیت physyx دارن، بهتر نیست که gtx 460 بگیرم؟

البته اگه غیر از این دو تا پیشنهاد دیگه ای هم دارین بهم بگین لطفا. مرسی.

اگه فیزیکس واستون مهمه که جوابت مشخصه;)اما در مجموع 6850 تو رزولوشن های بالا حدود 4 % از 460 قوی تره که بی اهمیته واقعا.ولی در عوض مصرفش حدود 30 وات پایین تره.اگه می تونید تا 250 بودجه رو ببرید بالا می تونید 6870 بخرید که دیگه کاملا از 460 قوی تره!درضمنپاور سیستمت چند واته و از چه برندیه؟

بله، همینقدر ضعیفه

قیمت لپ تاپ همیشه 2 تا 2.5 برابر دستگاه معادل سرعتش از PC هست، چون قطعاتش گرونترن.
لپ تاپ مخصوص بازی سری ASUS N73 هست که 2500 تا 3000 تومن قیمت داره، تازه اونم نه بهترینش، ولی یه مدل قوی
.

اگه فیزیکس واستون مهمه که جوابت مشخصه;)اما در مجموع 6850 تو رزولوشن های بالا حدود 4 % از 460 قوی تره که بی اهمیته واقعا.ولی در عوض مصرفش حدود 30 وات پایین تره.اگه می تونید تا 250 بودجه رو ببرید بالا می تونید 6870 بخرید که دیگه کاملا از 460 قوی تره!درضمنپاور سیستمت چند واته و از چه برندیه؟

پاورم green 585w هستش. کافیه واسه gtx 460?

من پاورم 430 یا 480 وات گرینه درست نمیدونم
این گرافیکو میتونم بزارم
همین GTX 460 چون خیلی تعریف شنیدم
430 که ضعیفه و فکر میکنم پاوری که با خیال راحت سیستمی با این گرافیک رو تو بازی در حالت Load بتونه پشتیبانی کنه باید 500حداقل باشه !

البته فرشید جان بهتر میتونن راهنمایی کنن !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or