مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

من الان یه کارت گرافیک MSI Geforce GTS 450 دارم با پردازنده ی Pentium (R Dual-Core CPU E5300@2.60GHz هست حالا ارزش داره CPU رو افزایش بدم و یه GTX 460 به قیمت 220 بندازم روش؟؟؟اگه ارزش داره چه CPU یی رو پیشنهاد میکنید؟؟

GTX460 که ارزش داره ولی اون مین دیگه ارزش ارتقاء نداره ، باید اول تو فکر تعویض هر سه قطعه اصلی یعنی CPU , RAM و MAIN باشی بعد قطعات دیگه.

GTX460 که ارزش داره ولی اون مین دیگه ارزش ارتقاء نداره ، باید اول تو فکر تعویض هر سه قطعه اصلی یعنی CPU , RAM و MAIN باشی بعد قطعات دیگه.

مادر بورد که تازه عوض کردم!رم هم 2گیگ DDR3 هست!که قبلا رو مادربورد قبلی DDR2 بود.الان من یعنی CPU رو عوض کنم ارزش داره؟؟؟در ضمن قیمتش و مدلش رو هم لطف میکنی که بهم بگی چی خوبه؟؟؟؟قطعه ی دیگه هم اگه باید حتما عوض شه لطف کن و بگو....
خیلی خیلی خیلی ممنونم!(ببخشید زیاد سوال میپرسم)

اینکه مین رو جدیدا عوض کردی مهم نیس ، اینکه CPU برای کارت جدید مناسب باشه مهمه ، CPU فعلی شما جوابگو کارتی مثل GTX460 نیست برای تعویضش هم باید بریم سراغ مین CPUهایی که این مدل ساپورت میکنه تو بازار نیست (سالهاس که به تاریخ پیوسته) باشه هم ارزش خرید نداره !
حداقل قطعات واسه کارتی مثل GTX460 (البته تو بحث کارایی) اینه :

CPU : intel i3 2100
RAM : a-data 4gb 2*2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8h61-m le usb3

حدودا 320 تومن در میاد ، شما 2GB رم داری پس 26 27 تومن کم میشه البته باس رمهات اگه کمتر از این مقدار باشه (که به نظر میاد هست) رمهای جدید هم فرکانس کارایشون به همون اندازه کم میشه.
این قطعات + کارتی مثل GTX460 حداقل یه 550w میخواد که باید در نظر داشته باشی !
خواهش

آخرین ویرایش:
اینکه مین رو جدیدا عوض کردی مهم نیس ، اینکه CPU برای کارت جدید مناسب باشه مهمه ، CPU فعلی شما جوابگو کارتی مثل GTX460 نیست برای تعویضش هم باید بریم سراغ مین که CPUهایی این مدل تو بازار نیست (سالهاس که به تاریخ پیوسته) باشه هم ارزش خرید نداره !
حداقل قطعات واسه کارتی مثل GTX460 (البته تو بحث کارایی) اینه :

CPU : intel i3 2100
RAM : a-data 4gb 2*2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8h61-m le usb3

حدودا 320 تومن در میاد ، شما 2GB رم داری پس 26 27 تومن کم میشه البته باس رمهات اگه کمتر از این مقدار باشه (که به نظر میاد هست) رمهای جدید هم فرکانس کارایشون به همون اندازه کم میشه.
این قطعات + کارتی مثل GTX460 حداقل یه 550w میخواد که باید در نظر داشته باشی !
خواهش
تشکر.
یه سوال دیگه این GTX460 مال شرکت Manli هست مساله ای نیست؟؟؟!

تشکر.
یه سوال دیگه این GTX460 مال شرکت Manli هست مساله ای نیست؟؟؟!

مسالش اینه که برند متفرقه هست، ریسک کار نکردن و خرابی و گارانتیش با خودته اگر بخری.
الان کارت 460 از ZOTAC هم توی بازار مدل معمولی و مدل SE هم موجوده که انتخابای خیلی بهتری هستن.

GTX460 سه مدل داره 768 , 1GB و SE ، مدل 1GB سریعترین (قیمت بالاتری هم داره الان بین 235 تا 260 قیمتشه) و SE هم مدل ضعیفتر هستش.
البته یه مدل دیگه هم به اسم GTX460 v2 1GB هم داره که کمپانیهایی مثل ASUS یا msi اومدن یه تغییراتی تو PCBش دادن (به نظر میاد شیطنت nVidia و کلا بازار گرمی ش باشه) که در نهایت هزینه ش واسه خریدار کمتر از 1GB باشه و البته سریعتر از مدل SE و 768MB.

آخرین ویرایش:
GTX460 سه مدل داره 768 , 1GB و SE ، مدل 1GB سریعترین (قیمت بالاتری هم داره الان بین 235 تا 260 قیمتشه) و SE هم مدل ضعیفتر هستش.
البته یه مدل دیگه هم به اسم GTX460 v2 1GB هم داره که کمپانیهایی مثل ASUS یا msi اومدن یه تغییراتی تو PCBش دادن (به نظر میاد شیطنت nVidia و کلا بازار گرمی ش باشه) که در نهایت هزینه ش واسه خریدار کمتر از 1GB باشه و البته سریعتر از مدل SE و 768MB.
ممنون.
اقا شرمنده به خدا یه سوال دیگه:
شما اون Main رو که گفتی من پرسیدم بهم گفتن که Onbord هستش و نمیشه روش کارت گذاشت و گفتن اینو بگیرم:
P8H61 USB3 فکر کنم.البته گفت از همون خانواده هست.
حالا راست گفته؟؟؟

خواهش
خیلی ساده س وقتی سایت سازنده ش هست دیگه نیازی نیست اینهمه راه بری تا آمارشو در بیاری !
اون طرف هم احتمالا نمیدونسته مفهوم onboard دقیقا چیه ، پس اون PCIE واسه چی ساخته شده ؟!
ویرایش : در مورد سیستم نباید اینجا بحث میکردیم چون تاپیک واسه قطعات هستش ولی سوال و جوابایی رد و بدل شده و دیگه نمیشه کاریش کرد !

آخرین ویرایش:
GTX550 Ti از نظر کارایی در حد GTX460 768MB هستش که در اکثر موارد هم ضعیفتر عمل میکنه از نظر قیمت هم تو مدلای مختلف بین 190 تا 250 متغیره.
در کل ارزش خرید نداره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or