مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

من پاورم 430 یا 480 وات گرینه درست نمیدونم
این گرافیکو میتونم بزارم
همین GTX 460 چون خیلی تعریف شنیدم
460 حداقل یه 450w میخواد که با توجه به قطعات دیگه ی سیستم باید یه پاوری تو این حدود یا بالاتر در نظر گرفته بشه ، اگه پاورت 480 باشه جوابگو هست ولی تو دراز مدت چون کارایی پاور کمتر میشه ممکنه رو کارایی کارت هم تاثیر بذاره !

سلام دوستان بنده یک عدد 6950 2g را خریدم پاورم 580b Green هستش آیا این پاور برای این کارت مناسب هست یا نه اگه مناسب نیست شما چه پاوری را پیشنهاد میکنین و با چه قیمتی؟

سلام دوستان بنده یک عدد 6950 2g را خریدم پاورم 580b Green هستش آیا این پاور برای این کارت مناسب هست یا نه اگه مناسب نیست شما چه پاوری را پیشنهاد میکنین و با چه قیمتی؟

پاور کفایت می کنه، مشکلی باهاش نداری.

با تشکر فراوان از شما دوست عزیز!من شنیدم این کارتو میشه به 6970 تبدیل کرد این جریانش چیه
اینکه میشه تبدیل کرد به یک کارت دیگه که نه خیر ! اونطوری نیست ! اما با عوض کردن بایوس و کمی آورکلاک کردن کارت شما میتونه کارایی برابر با 6970 داشته باشه ! البته به برند کارت هم مرتبط میشه !

با تشکر فراوان از شما دوست عزیز!من شنیدم این کارتو میشه به 6970 تبدیل کرد این جریانش چیه

توی یه سری از مدلهای 2 گیگی کارت با آپدیت بایوس میشد، اما فقط Stream ها آنلاک میشد و فرکانس بالا نمی رفت و سرعتش کمتر بود،در ضمن مصرفش هم خیلی بیشتر میشد که بخاطر کانکتورهای برق ضعیفتر روی 6950 مشکل ساز بود،

الان دیگه روی این گزینه نباید حساب کرد مخصوصا اگر کارتتون 1 گیگی باشه، در کل ایتفاده از این روش توصیه نمیشه.

ﺳﻼﻡ ﺧﺪﻣﺖ ﺍﺳﺎﺗﻴﺪ ﻣﺤﺘﺮﻡ.ﻣﻦ ﻣﻴﺨﻮﺍﻡ ﻓﺮﺩﺍ ﺑﺮﻡ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﻳﻪ 560ti ﺑﮕﻴﺮﻡ ﭼﻨﺘﺎ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻴﺸﻢ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺪﻳﻦ ﺳﻮﺍﻝ ﺍﻭﻝ ﺍﻳﻨﻪ ﮐﻪ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﺑﺮﻧﺪ ﺍﻳﻦ ﮐﺎﺭﺗﺮﻭ ﭼﯽ ﭘﻴﺸﻨﻬﺎﺩ ﻣﻴﺪﻳﻦ ﻭﻟﻄﻔﺎ ﺑﺎ ﻗﻴﻤﺖ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﻭﻣﻢ ﺍﻳﻨﻪ ﮐﻪ ﺍﺯ ﭘﺎﺳﺎﮊ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺑﮕﻴﺮﻡ ﻳﺎ ﺍﻣﺎﻡ ﺭﺿﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﮔﻪ ﮐﺎﺭﺗﻮ ﺧﺮﻳﺪﻡ ﺗﺴﺘﺶ ﻣﻴﮑﻨﻦ ﻭ ﺗﺤﻮﻳﻠﻢ ﻣﻴﺪﻥ ﻳﺎ ﻧﻪ ﭼﻮﻥ ﻣﻴﺘﺮﺳﻢ ﮐﺎﺭﺗﻮ ﺑﮕﻴﺮﻡ ﺑﺒﺮﻡ ﺧﻮﻧﻪ ﮐﺎﺭ ﻧﮑﻨﻪ ﺧﻴﻠﯽ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺍﮔﻪ ﮐﻤﮑﻢ ﮐﻨﻴﺪ ﺭﺍﺳﺘﯽ ﮔﺎﺭﺍﻧﺘﯽ ﻫﻢ ﮐﻪ ﻣﺎﺗﺮﻳﮑﺲ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﺧﻮﺏ ﺑﺎﺷﻪ

ﺳﻼﻡ ﺧﺪﻣﺖ ﺍﺳﺎﺗﻴﺪ ﻣﺤﺘﺮﻡ.ﻣﻦ ﻣﻴﺨﻮﺍﻡ ﻓﺮﺩﺍ ﺑﺮﻡ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﻳﻪ 560ti ﺑﮕﻴﺮﻡ ﭼﻨﺘﺎ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻴﺸﻢ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺪﻳﻦ ﺳﻮﺍﻝ ﺍﻭﻝ ﺍﻳﻨﻪ ﮐﻪ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﺑﺮﻧﺪ ﺍﻳﻦ ﮐﺎﺭﺗﺮﻭ ﭼﯽ ﭘﻴﺸﻨﻬﺎﺩ ﻣﻴﺪﻳﻦ ﻭﻟﻄﻔﺎ ﺑﺎ ﻗﻴﻤﺖ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﻭﻣﻢ ﺍﻳﻨﻪ ﮐﻪ ﺍﺯ ﭘﺎﺳﺎﮊ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺑﮕﻴﺮﻡ ﻳﺎ ﺍﻣﺎﻡ ﺭﺿﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﮔﻪ ﮐﺎﺭﺗﻮ ﺧﺮﻳﺪﻡ ﺗﺴﺘﺶ ﻣﻴﮑﻨﻦ ﻭ ﺗﺤﻮﻳﻠﻢ ﻣﻴﺪﻥ ﻳﺎ ﻧﻪ ﭼﻮﻥ ﻣﻴﺘﺮﺳﻢ ﮐﺎﺭﺗﻮ ﺑﮕﻴﺮﻡ ﺑﺒﺮﻡ ﺧﻮﻧﻪ ﮐﺎﺭ ﻧﮑﻨﻪ ﺧﻴﻠﯽ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺍﮔﻪ ﮐﻤﮑﻢ ﮐﻨﻴﺪ ﺭﺍﺳﺘﯽ ﮔﺎﺭﺍﻧﺘﯽ ﻫﻢ ﮐﻪ ﻣﺎﺗﺮﻳﮑﺲ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﺧﻮﺏ ﺑﺎﺷﻪ

همه که خوب هستند ولی MSI-GeForce-GTX-560-Ti-HAWK قیمت هم 330 الی350 خوب پاساژ ایرانیان ارزون تر میده.تستش کن ولی اون جا جای مطمئنیه

سلام.من همین روز کارت گرافیکیم سوخت! فنش خراب شده بود اومدم چسب بزنم چسب ریخت رو مدار کارت گرافیکیم .
حالا می خوام یک کارت گرافیکی خوب بخرم .بودجم هم 200 تومان تا 240 تومانه .شما چی پیشنهاد می کنید؟نسخه کارت گرافیکی خودم که خدا رحمتش کنه برند Xfx و Geforce gt 240 خداییش خیلی خوب بود mw3 رو روی navite راحت اجرا می کرد حالا به نظرتون همین Gt 240 بخرم یا چیز دیگه؟اگه چیز دیگه پیشنهاد بدین ممنون

سلام.من همین روز کارت گرافیکیم سوخت! فنش خراب شده بود اومدم چسب بزنم چسب ریخت رو مدار کارت گرافیکیم .
حالا می خوام یک کارت گرافیکی خوب بخرم .بودجم هم 200 تومان تا 240 تومانه .شما چی پیشنهاد می کنید؟نسخه کارت گرافیکی خودم که خدا رحمتش کنه برند Xfx و Geforce gt 240 خداییش خیلی خوب بود mw3 رو روی navite راحت اجرا می کرد حالا به نظرتون همین Gt 240 بخرم یا چیز دیگه؟اگه چیز دیگه پیشنهاد بدین ممنون

ﺳﻼﻡ ﺷﻤﺎ ﺑﺎ ۲۰ﺗﻮﻣﻦ ﻫﺰﻳﻨﻪ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﻣﻴﺘﻮﻧﻴﺪ ﻳﻪ 460 ﺍﺯ ﺑﺮﻧﺪevga ﺧﺮﻳﺪﺍﺭﯼ ﮐﻨﻴﻦ ﮐﻪ ﮐﺎﺭﺕ ﻓﻮﻗﺎﻟﻌﺎﺩﻩ ﺍﯼ ﻫﺴﺘﺶ

Last edited by a moderator:

پاورت چند واته و از چه برندیه؟این تو انتخاب گرافیک خیلی مهمه

دوستان با سال میلادی جدید قرار نیست کارت گرافیکی جدیدی معرفی بشه و یا نسل جدیدی معرفی بشه ؟‌ یعنی آدم اگه الآن مثلا GTX 570 بگیره بعدا پشیمون نمیشه ؟

داداش من خیلی سرم نیمشه ولی تو جعبه پاور اینو نوشته! برند Pascal 300w real! اینجور چیزی خوبه؟ بعد یادم فروشنده گفت 24 ساعته کارت میکنه از صبح تا شب

---------- نوشته در 10:53 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:53 AM ارسال شده بود ----------

پاورت چند واته و از چه برندیه؟این تو انتخاب گرافیک خیلی مهمه
داداش من خیلی سرم نیمشه ولی تو جعبه پاور اینو نوشته! برند Pascal 300w real! اینجور چیزی خوبه؟ بعد یادم فروشنده گفت 24 ساعته کارت میکنه از صبح تا شب

---------- نوشته در 10:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:53 AM ارسال شده بود ----------

ﺳﻼﻡ ﺷﻤﺎ ﺑﺎ ۲۰ﺗﻮﻣﻦ ﻫﺰﻳﻨﻪ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﻣﻴﺘﻮﻧﻴﺪ ﻳﻪ 460 ﺍﺯ ﺑﺮﻧﺪevga ﺧﺮﻳﺪﺍﺭﯼ ﮐﻨﻴﻦ ﮐﻪ ﮐﺎﺭﺕ ﻓﻮﻗﺎﻟﻌﺎﺩﻩ ﺍﯼ ﻫﺴﺘﺶ
داداش میشه اسم کامل و خارجیشو بگی ؟به فروشنده بگم چی؟

منورت اینه: Geforce GTX460 1GB????

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or