مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

یعنی از gtx 260 هم پایین تره؟
خوب هست یا بد؟
خوب فرقش زمین تا آسمونه ، اصلا قابل مقایسه نیستن 260 حدودا دو برابر این GPU قدرت داره ، بطور کلی GPUهای لپتاپ با GPUهای سری Desktop حتی تو مدلای همنام ، تفاوتشون زیاده و معمولا کارتای Desktop به مراتب سریعتر هستن.
تو سری لپتاپ ، یه GPU یا ساده تر کارت متوسط (رو به بالا) به حساب میاد و تو مدلای بالاتر هر کمپانی (سازنده لپتاپ) قرار میگیره.

آخرین ویرایش:
میخواستم بدونم این Zotac's GeForce GTX 580 AMP² خوب از آب دراومده ؟؟
یا کلا بهترین و پر قدرت ترین کارت گرافیگ سری 580 برای کدوم برند ؟

مدلایی از گرافیک GTX 580 که اختصاصی هستن فقط اورکلاک شده هستن و فرکانسشون بیشتر از فرکانس کارت مرجع NVIDIA هست و نهایت افزایش سرعتشون به این روش 10 تا 15 درصد باشه، بنابراین نمیشه بطور قطعی یه مدل رو برتری داد، اما مدلهای MSI GTX 580 Lightening و همون مدل Zotac's GeForce GTX 580 AMP² و همینطور مدل ASUS GTX 580 DCUII از مدلای حرفه ای و با کیفیت بازار ما هستن، البته مدل MSI فرکانس بیشتری داره و بیشتر اورکلاک میشه.

• Like
Reactions: LBJ4Ever
دوستان الان اگه بخوام یه کارت گرافیک بگیرم طوریکه بتونه بازیهای روز مثه بتلفید3 رو روی 25تا30فریم اونم روی رزولوشن 1080 بازی کنم باید حداقل چقدر هزینه کنم و چی رو بهم پیشنهاد میدین؟! ترجیحا انویدیا (سری GTX) باشه.

دوستان الان اگه بخوام یه کارت گرافیک بگیرم طوریکه بتونه بازیهای روز مثه بتلفید3 رو روی 25تا30فریم اونم روی رزولوشن 1080 بازی کنم باید حداقل چقدر هزینه کنم و چی رو بهم پیشنهاد میدین؟! ترجیحا انویدیا (سری GTX) باشه.

تا بازی نیاد که نمیشه گفت برای این مقدار فریم چه کارتی لازمه . ولی با توجه به نسخه ی آلفا و سیستم ریکامندد ـه خود دایس ، میشه گفت که یه 560ti میتونه به راحتی از پس بازی بر بیاد . البته این بازی به CPU ی قوی هم احتیاج داره ، مثلا اگه یه CPU ی Dual Core داشت باشید ، GTX 590 هم خریداری کنید امکان داره بعضی جاها فریمتون زیر 10 بیاد !
قیمت این کارت هم تقریبا 300-350 هست . بسته به برند و مدلی که انتخاب میکنید.کارت 6950 هم کارت هم رده ی 560ti هست و البته کمی هم سریع تره که اینم میتونه انتخاب خوبی برای این بازی باشه.
کلا خرید کارت زیر 560ti توصیه نمیشه ، چه برای بازی BF3 چه باقی بازیا.اگر هم بیشتر میتونید هزینه کنید که خب میتونید کارتای قوی تری هم بخرید ... مثل 570 یا 6970 .
به هر حال اگه خیلی روی این بازی حساسیت دارید ، به نظر من چند روز دیگه صبر کنید تا نسخه ی Beta منتشر بشه ، اون موقع خیلی بهتر میشه نظر داد ، این Dice و EA از بس هایپ کردن و حرفای ضد و نقیض گفتن که تا بازی نیاد نمیشه نظر قطعی داد.

• Like
Reactions: TOP Game
چون از منم پرسیده بودی منم همین نظر دوستمون رو دارم و با کامل با نظرشون موافقم،منتظر اومدن نسخه ی بتا هستم:
تا بازی نیاد که نمیشه گفت برای این مقدار فریم چه کارتی لازمه . ولی با توجه به نسخه ی آلفا و سیستم ریکامندد ـه خود دایس ، میشه گفت که یه 560ti میتونه به راحتی از پس بازی بر بیاد . البته این بازی به CPU ی قوی هم احتیاج داره ، مثلا اگه یه CPU ی Dual Core داشت باشید ، GTX 590 هم خریداری کنید امکان داره بعضی جاها فریمتون زیر 10 بیاد !
قیمت این کارت هم تقریبا 300-350 هست . بسته به برند و مدلی که انتخاب میکنید.کارت 6950 هم کارت هم رده ی 560ti هست و البته کمی هم سریع تره که اینم میتونه انتخاب خوبی برای این بازی باشه.
کلا خرید کارت زیر 560ti توصیه نمیشه ، چه برای بازی BF3 چه باقی بازیا.اگر هم بیشتر میتونید هزینه کنید که خب میتونید کارتای قوی تری هم بخرید ... مثل 570 یا 6970 .
به هر حال اگه خیلی روی این بازی حساسیت دارید ، به نظر من چند روز دیگه صبر کنید تا نسخه ی Beta منتشر بشه ، اون موقع خیلی بهتر میشه نظر داد ، این Dice و EA از بس هایپ کردن و حرفای ضد و نقیض گفتن که تا بازی نیاد نمیشه نظر قطعی داد.

• Like
Reactions: TOP Game
چون از منم پرسیده بودی منم همین نظر دوستمون رو دارم و با کامل با نظرشون موافقم،منتظر اومدن نسخه ی بتا هستم:

ممنون دوستان بابت توضیحات.

یه سوال دیگه برام پیش اومده در مورد فرق 560ti با 570 هست. از نظر قیمت 560 با 560ti زیاد فرق نداره اما 570 با 560ti زمین تا آسمون فرق داره! میخوام ببین این تفاوت قیمت (که البته فرشید خان تو مقالشون مقداری تو این زمینه توضیح دادند) چرا اینقدر زیاده و اصلا ارزش خرید نداره؟

GTX 560Ti=340~380T
GTX 570=480~530T
آیا واقعا ارزش داره آدم 150هزار تومن بیشتر پول بده و یه 570 بگیره؟! یا همون 560ti به صرفه تره و از نظر کارایی به اون صورت میان این دو مدل تفاوتی آنچنانی ای وجود نداره!؟

یه سوال دیگه برام پیش اومده در مورد فرق 560ti با 570 هست. از نظر قیمت 560 با 560ti زیاد فرق نداره اما 570 با 560ti زمین تا آسمون فرق داره! میخوام ببین این تفاوت قیمت (که البته فرشید خان تو مقالشون مقداری تو این زمینه توضیح دادند) چرا اینقدر زیاده و اصلا ارزش خرید نداره؟

آیا واقعا ارزش داره آدم 150هزار تومن بیشتر پول بده و یه 570 بگیره؟! یا همون 560ti به صرفه تره و از نظر کارایی به اون صورت میان این دو مدل تفاوتی آنچنانی ای وجود نداره!؟

شاید از نظر نسبت Price/Performance کارت 560ti به صرفه تر باشه ، ولی خب ضعیف تره دیگه !
اگه پولتون به حدی باشه که بتونید 570 بخرید خب خریدش بهتره ، حتی اگه نسبت به پولی که میدید افزایش Performance نداشته باشید ، به هر حال کارتی که قدرتمند تر از 560ti باشه و ارزش خرید داشته باشه (توی کارتای Nvidia) همون 570 هست . باقیش بر میگرده به وضع جیب شما و اینکه 6-7 فریم بیشتر گرفتن توی بازیها واستون مهم هست که 150 بدید یا خیر !

560ti با 570 حدود 7 الی 10 فریم فرق داره !!!!!!!!

دوستان سیستم من 4 گیگ رم داره سی پی یوشم intel 420 @ 1.60 ghz هست مادربورد هم اینه : asus plsd2 se هست
می خوامیه کارت گرافیک معرقی کنید که pes2012 رو راحت واسم بیاره رو کیفیت high و رزولیشن بالا اجرا کنه چون کارت گرفیک الانم 512 هست و Pes11 رو رو کیفیت پایین میاره تازه جلوی دروازه ها هم گیر می کنه
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه

دوستان سیستم من 4 گیگ رم داره سی پی یوشم intel 420 @ 1.60 ghz هست مادربورد هم اینه : asus plsd2 se هست
می خوامیه کارت گرافیک معرقی کنید که pes2012 رو راحت واسم بیاره رو کیفیت high و رزولیشن بالا اجرا کنه چون کارت گرفیک الانم 512 هست و Pes11 رو رو کیفیت پایین میاره تازه جلوی دروازه ها هم گیر می کنه
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه

دوست عزیز، پردازندت خیلی ضعیفه، بدرد بازی نمی خوره حداقل، بهرحال پردازنده هم توی اجرای بازیها ملاک هست
در مورد گرافیک هم من از تغییرات موتور نسخه ی جدید و راندمانش اطلاعاتی ندارم اما با توجه به نسخه ی 2011 بازی میشه کارتی مثل AMD 5670 یا GT 240 به بالا رو پیشنهاد داد که حداقل 120 تومن باید براشون هزینشون کنی.

مرسی دوست من لطف کردی
به نظرت اگه سی پی یو رو عوض کنم یه سی پی یو خوب بندارم با همین کارت گرافیک جواب میده ؟ اگه میشه هزینش چقدر میشه ؟ و شما چه چیزیو پیشنهاد می کنی ؟

مرسی دوست من لطف کردی
به نظرت اگه سی پی یو رو عوض کنم یه سی پی یو خوب بندارم با همین کارت گرافیک جواب میده ؟ اگه میشه هزینش چقدر میشه ؟ و شما چه چیزیو پیشنهاد می کنی ؟

نه متاسفانه، ارتقای پردازنده به تنهایی فایده نداره چون پردازنده های جدید رو پشتیبانی نمی کنه، باید مادربرد، پردازنده و حتی رم رو با هم ارتقا بدید که حداقل 330 تومن هزینه برمیداره، تازه بجز گرافیک، پاورتون هم بدرد نمی خوره و اونم باید تعویض بشه، چون قطعات جدید مصرف بیشتری دارن! اینم یه 50 تومنی اضافه تر میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or