مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

مادربرد باید گرافیک شما رو ساپورت کنه، نه گرافیک مادربرد رو!
بله ساپورت می کنه،تک کارت که دیگه ساپورت کردن نمی خواد

البته با پردازنده ای که شما داری دیگه داره برای عنوانهای جدی قدیمی میشه و ممکنه بالاترین راندمان رو نده.
ممنون پردازنده ي خوب چه مدلايي داره؟
راستي asus gtx 560 خوبه يا evga gtx560 ti ؟
اين دوتا مدل راحت تو بازار پيدا ميشه؟

ممنون پردازنده ي خوب چه مدلايي داره؟
راستي asus gtx 560 خوبه يا evga gtx560 ti ؟
اين دوتا مدل راحت تو بازار پيدا ميشه؟
پردازنده های خوب الان نسل SandyBridge هستن و شامل Core i5 2300/2400/2500 به بالا میشن،
مادربرد جدید P67/Z68 هم می خوان و رم DDR3 هم می خورن.

مدل 560Ti هم خیلی بهتره اما الان توی بازار خیلی کم شده، البته ASUS هم مدل Ti داره اگر بگردی.

آقا فرشید ببخشید اینقدر سوال میپرسم:d...آخه تو همین هفته میخوام سیستم بگیرم...
2 تا 560 معمولی رو باید sli کنم تا قدرتش از 580 بیشتر بشه یا 2 تا 560ti ?
در کل اگه شما جای من بودی کدومو انتخاب میکردی ؟
sli از لحاظ تهویه مشکلی پیش نمیاره؟ (case : green infinity )

آخرین ویرایش:
خسته نباشید. می خواستم بدونم من مین بوردم چیپستش مال amd/ati هستش بهتره روش گرافیک ati بندازم و nvidia رو سیستم های چیپست اینتل بهتر جواب میده ؟ یا اینا همش خرافاته فرقی نداره؟:دی

خسته نباشید. می خواستم بدونم من مین بوردم چیپستش مال amd/ati هستش بهتره روش گرافیک ati بندازم و nvidia رو سیستم های چیپست اینتل بهتر جواب میده ؟ یا اینا همش خرافاته فرقی نداره؟:دی

گزینه ی آخر، فرقی نداره.

دو تا 560 معمولی هم میرسن، اما برای SLI مدل Ti بهتره، مشکل تهویه هم نداره

اما شما که می خوای سیستم بخری بهتره همون 580 رو از اول بخری و SLI نکنی،SLI کردن ملاحظات خودش رو داره و برای شما که تجربه نداری شاید مناسب نباشه.

دو تا 560 معمولی هم میرسن، اما برای SLI مدل Ti بهتره، مشکل تهویه هم نداره

اما شما که می خوای سیستم بخری بهتره همون 580 رو از اول بخری و SLI نکنی،SLI کردن ملاحظات خودش رو داره و برای شما که تجربه نداری شاید مناسب نباشه.

آقا فرشید میشه مقاله ای چیزی در مورد SLI و یا CF معرفی کنید که توضیح کامل در موردش بده و مزایا و معایبشون رو بگه؟ اگه فارسی باشه که بهتر. ممنون

آقا فرشید میشه مقاله ای چیزی در مورد SLI و یا CF معرفی کنید که توضیح کامل در موردش بده و مزایا و معایبشون رو بگه؟ اگه فارسی باشه که بهتر. ممنون

همجین مقاله ای مختص این چیزا نداریم، معرفی خاصی نداره که، اگرم باشه راجع به مقایسه ی راندمانشون و بهینه بودن مصرفشون در حالت چند کارتی هست
فارسی هم که اصلا حرفشو نزن، ولی توی فروم های خارجی میشه مطالبی راجع بهشون پیدا کرد.

دوستان 560 ti تا 2 یا 3 سال ساپورتم میکنه یا یباره برم 570 بگیرم؟

سریعترین کارت موجود فعلی دنیا هم نمیشه تا 3 سال راندمانش رو تضمین کرد چه برسه به 560
بسته به اینکه شما کارت رو برای چه رزولوشنی و چه هدفی می خری فقط می تونیم بگیم که آیا تا یک یا دو سال آینده میشه روش حساب کرد یا نه.

سلام
می تونید یه کارت گرافیک تقریبا خوب با قیمت مناسب بهم معرفی می کنید.

کارت رده میانی بازار GTX 460 یا GTX 560 هست با قیمت 250 تا 300 تومن، کمتر از این رده معمولی و پایین محسوب میشه.

سلام ببخشید یه سوالی داشتم آیا در لپ تاپ HP G61 452EE کارت گرافیک رو میشه عوض کرد و ارتقاء داد اگه نشه کارت گرافیک اکسترنال وجود داره واسش بگیرم؟

سلام ببخشید یه سوالی داشتم آیا در لپ تاپ HP G61 452EE کارت گرافیک رو میشه عوض کرد و ارتقاء داد اگه نشه کارت گرافیک اکسترنال وجود داره واسش بگیرم؟

توی هیچ لپ تاپی نمیشه گرافیک رو ارتقا داد،
گرافیک اکسترنال هم قبلا چند مدل معرفی شدن، اما توی بازار پیدا نمی کنی چیزی و ارزش خرید هم نداره.

• Like
Reactions: پژمان
سلام
اقا من یه سیستم قوی جمع کردم برای سرورم اما فقط شامل سی پی یو و مادر بورد و پاور میشه چون قصد دارم در اینده یه کارت قوی بگیرم حالا یه سوال دارم.
اینکه دو تا کارتو با هم شیر میکنیم قویتره یا با همون قیمت یه کارت قویتر ببندیم؟ یعنی قیمت اون دوتا با قیمت اون یدونه یکی باشه ها؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or