مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

آخه مانیتورم دیگه از این بالاتر رزولوشن نداره:(
الان رفتم با استیم نسخه اورجینال black ops رو 1360 *768 تنظیمات ultera بازی کردن دیدم تقریبا 70 درصد لگ ها رفت خیلی کم دیگه لگ های خیلی کوچیک داره.
یه سوال:میشه وقتی مانیتور رزولوشنش 1360 *768 هست با رزولوشون بالاتر بازی کنی؟

---------- نوشته در 02:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:35 PM ارسال شده بود ----------

یعنی کارت 6950 هم مثل 5870 کارت داغی هست؟
اگه از حداکثر توانش استفاده نکنی و در رزولوشن های پایین بازی کنی بازم داغ میشه؟

کارت خیلی داغی نیست ، در مقایسه با 560Ti داغ تره . البته کمی از 560Ti قوی تره .
درمورد دما هم مسلما وقتی توی رزولوشن به اون پایینی بازی میکنید فشار کمتری به کارت وارد میشه و قطعا دمای کارت کمتر خواهد بود.
دمای کارت هم همونطور که نوژن گفت تا زیر 90 باشه مشکلی ایجاد نمیکنه.

• Like
Reactions: SLASH1
قبل از هر چیز عذر میخوام که تو تاپیک مشاوره این سوال رو میپرسم
اما حالا که بحث دما مطرح شد ، منم . . :d
با GPU-Z دمای گرافیک رو تست کردم
GPU Load : 81%
Fan speed : 70% - 2940 RPM
حداکثر دمای گرافیک به 88 درجه رسیده بود (خیلی به 90 نزدیکه:-s)
آیا لازمه با نرم افزار، سرعت و عملکرد فن رو به صورت دستی تنظیم کنم یا برای این گرافیک با این شرایط ، این دما طبیعیه

آیا لازمه با نرم افزار، سرعت و عملکرد فن رو به صورت دستی تنظیم کنم یا برای این گرافیک با این شرایط ، این دما طبیعیه

طبیعیه عزیز، تا 95 هم توی تست های سنگین تر میرسه، مشکلی نیست
فقط روی دور 70 درصد صداش خیلی زیاده.

طبیعیه عزیز، تا 95 هم توی تست های سنگین تر میرسه، مشکلی نیست
فقط روی دور 70 درصد صداش خیلی زیاده.
ممنونم، صداش اصلا آزار دهنده نیست (البته شاید من متوجه نشدم):d
>:d خوشحالم که بازی سنتر رو دارم >:d<
دوستم کنارم نشسته بود که تست دمای گرافیک رو گرفتم ، گیر داده بود که کارتم داغه و باید با نرم افزار EasyBoost دور فن رو زیاد کنم
من گفتم تا مطمئن نشم دستکاری نمیکنم8-|
بازم ممنون

مشکلی که نداره اما برای 570 نباید بالای 80 بره شاید کیست هوا رو خوب خارج نمی کنه اگه دوست داری با برنامه می تونی دور فن رو دستی تنظیم کنی برای دماهای مختلف بهترینش هر 10 درجه 10 درصد هست مثلا: برای 80 درجه دور 80 درصد به همین ترتیب

ممنونم، صداش اصلا آزار دهنده نیست (البته شاید من متوجه نشدم):d
>:d خوشحالم که بازی سنتر رو دارم >:d<
دوستم کنارم نشسته بود که تست دمای گرافیک رو گرفتم ، گیر داده بود که کارتم داغه و باید با نرم افزار EasyBoost دور فن رو زیاد کنم
من گفتم تا مطمئن نشم دستکاری نمیکنم8-|
بازم ممنون
من خاطرم نبود که 570 Gigabyte GTXخریدی ( خودت خریدی دیگه!) و با ذهنیت 6970 گفتم، وگرنه همونطور که nojx360 گفت دمای کارت شما دیگه 80 یا 85 بالاتر نمیره اگر تهویه ی کیس مناسب باشه، صداش هم فقط توی حالت 100 درصد دور فن که معمولا نمیرسه خیلی زیاده.

مشکلی که نداره اما برای 570 نباید بالای 80 بره شاید کیست هوا رو خوب خارج نمی کنه اگه دوست داری با برنامه می تونی دور فن رو دستی تنظیم کنی برای دماهای مختلف بهترینش هر 10 درجه 10 درصد هست مثلا: برای 80 درجه دور 80 درصد به همین ترتیب

من خاطرم نبود که 570 Gigabyte GTXخریدی ( خودت خریدی دیگه!) و با ذهنیت 6970 گفتم، وگرنه همونطور که nojx360 گفت دمای کارت شما دیگه 80 یا 85 بالاتر نمیره اگر تهویه ی کیس مناسب باشه، صداش هم فقط توی حالت 100 درصد دور فن که معمولا نمیرسه خیلی زیاده.
کیس که infinity هست و بعید میدونم با اون همه فن برای تهویه مشکلی داشته باشه . حالا چرا دما به این شکل هست، نمیدونم !!:-/
فن گرافیک رو هم با نرم افزار EVGA Precision ،هر 10 درجه 10 درصد تنظیم کردم ، امیدوارم دیگه داغ نشه 8-|

مهندسین عزیز من یدونه GTX560TI دارم و از قرار معلوم در رزولوشن 1080*1920 برای بتل 3 و تنظیمات الترا کم میاره!
بنظورتون عاقلانه هست یدونه دیگه هم بخرم و sli کنم؟! چون این کارت رو تازه خریدم!
و مادربرد من قابلیت sli نداره و باید اونم عوض کنم! پیشنهادتون چی هست؟ ممنون.

• Like
Reactions: Farh@d
مهندسین عزیز من یدونه GTX560TI دارم و از قرار معلوم در رزولوشن 1080*1920 برای بتل 3 و تنظیمات الترا کم میاره!
نخیر راحت میتونی بازی کنی.مشکلی پیش نمیاد http://

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Persian-Masoud

نه اصلا لازم نیست برای یه بازی این کار رو بکنی.چون کارت خودت هم به راحتی از پس بازی برمیاد.
با توجه به نسخه ی آلفا با یه کارت 570 میشه بدون هیچ افت فریمی بازی رو انجام داد ، تازه نسخه ی آلفا بهینه نشده بود و احتمالا نسخه ی نهایی بهتر هم میشه از نظر فریم دهی.
درضمن BF3 خیلی به CPU وابسته هست و باید یه سی پی یو ی 4 هسته ای قوی داشته باشی تا هیچ مشکلی نداشته باشی.کارت خودت هم به خوبی اورکلاک میشه و کارت خیلی خنکی هم هست و براحتی با اور میتونی در حد 570 باهاش فریم بگیری ، اگه احساس کردی به مشکل برخوردی میتونی اور رو هم امتحان کنی.

• Like
Reactions: Persian-Masoud

هنوز بازی نیومده داری روی راندمانش وسواس می کنی؟ منم فکر نمی کنم که توی بازی با اون تنظیمات هم مشکلی داشته باشی، Crysis 2 که نیست، موتور بازی BF3 هم قطعا به اون سنگینی نیست.

نخیر راحت میتونی بازی کنی.مشکلی پیش نمیاد http://

ممنون مهدی جون. طبق این عکس gtx480 بهتر از gtx560ti عمل کرده؟!

نه اصلا لازم نیست برای یه بازی این کار رو بکنی.چون کارت خودت هم به راحتی از پس بازی برمیاد.
با توجه به نسخه ی آلفا با یه کارت 570 میشه بدون هیچ افت فریمی بازی رو انجام داد ، تازه نسخه ی آلفا بهینه نشده بود و احتمالا نسخه ی نهایی بهتر هم میشه از نظر فریم دهی.
درضمن BF3 خیلی به CPU وابسته هست و باید یه سی پی یو ی 4 هسته ای قوی داشته باشی تا هیچ مشکلی نداشته باشی.کارت خودت هم به خوبی اورکلاک میشه و کارت خیلی خنکی هم هست و براحتی با اور میتونی در حد 570 باهاش فریم بگیری ، اگه احساس کردی به مشکل برخوردی میتونی اور رو هم امتحان کنی.
ممنون. cpu من core i5 760 هست.

هنوز بازی نیومده داری روی راندمانش وسواس می کنی؟ منم فکر نمی کنم که توی بازی با اون تنظیمات هم مشکلی داشته باشی، Crysis 2 که نیست، موتور بازی BF3 هم قطعا به اون سنگینی نیست.
راستش فرشید جان یکی از همکارات که آواتار یه قلیان داره (:دی) تو تاپیک bf3 گفت احتمال داره با اون تنظیمات بالا gtx580 من کم بیاره! یا گفت منم در خطر هستم یه همچین چیزی! حالا شوخی کردن یا جدی باعث افسردگی من شد این حرفشون! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or