مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام...

من 400 نهایتا 430 دارم،میخوام یه کارت گرافیک و cpu بگیرم،توی کارت گرافیک فرقی نمیکنه ولی تو cpu نمیدونم چرا علاقه خاصی به amd دارم

ولی فرقی نمیکنه از کدوم پیشنهاد بدید،بهترین توی این قیمت چیه؟ (فقط بهترین رو از لحاظ کارایی بگین چون بعضیا فقط به خاطر برند گرونتر هستند و اونقدر کارایی بالاتری ندارند)
CPU Intel Core i3 540 صد و پنجاه تومان
کارت گرافیک:gtx 460 از 220 تا 250

سلام...

من 400 نهایتا 430 دارم،میخوام یه کارت گرافیک و cpu بگیرم،توی کارت گرافیک فرقی نمیکنه ولی تو cpu نمیدونم چرا علاقه خاصی به amd دارم

ولی فرقی نمیکنه از کدوم پیشنهاد بدید،بهترین توی این قیمت چیه؟ (فقط بهترین رو از لحاظ کارایی بگین چون بعضیا فقط به خاطر برند گرونتر هستند و اونقدر کارایی بالاتری ندارند)

اگر سی پی یو رو AMD می خوای Phenom II X6 1055T - 2.8GHz خوبه و بسیار قوی تر از معادل هم قیمتش از اینتل هستش. حدود 190 تومن قیمت این سی پی یو هستش.

گرافیک هم که همون GTX 460 بقیه پولت رو پر میکنه برات و خوب هم هست. :)

100 يا 150?

Sent from my iPod touch using Tapatalk

150
سلام...

مادربوردت رو مشخص کن
همینجوری که نیمشه cpu پیشنهاد داد!
سلام.
430GT به مادربرد P5LD2-X/1333 میخوره؟مارک axtromش بدرد میخوره؟قیمتش رو میگن 110.
یکی از دوستان 240GTS پیشنهاد کردن.کدوم یکی بهتره؟

gt 430 خیلی ضعیفه و همون gt 240 بهتره و قویتر

خب کارت رو 460 بر میدارم تو بازیها که خوب جواب میده؟ ( مهم نیست که حتما بالاترین گرافیک رو اجرا کنه،بر خلاف نام کاربریم زیاد رو این قضیه حساس نیستم )

فقط cpu :

بین این 2 تا که دوستان پیشنهاد کردن کدوم قوی تره؟ تعداد هسته هاشون چنتاس؟

Phenom II X6 1055T - 2.8GHz

CPU Intel Core i3 540

خب کارت رو 460 بر میدارم تو بازیها که خوب جواب میده؟ ( مهم نیست که حتما بالاترین گرافیک رو اجرا کنه،بر خلاف نام کاربریم زیاد رو این قضیه حساس نیستم )

فقط cpu :

بین این 2 تا که دوستان پیشنهاد کردن کدوم قوی تره؟ تعداد هسته هاشون چنتاس؟

Phenom II X6 1055T - 2.8GHz

CPU Intel Core i3 540

بالا گفنم
باید مادربوردت رو مشخص کنی

:blink1: چطور پستتو ندیدم :-? باید برم دکتر فکر کنم....
http://www.google.com/search?hl=en&...SgA&q=Asus+g-surf365&spell=1&biw=1440&bih=754
اگه اشتباه نکنم اینه

Asus g-surf 365

من فکر کردم تازه می خوای سیستم کامل جمع کنی و فقط لنگ CPU و گرافیکش هستی! :mrgreen:

مادربردت سی پی یو های AM3 رو ساپورت نمی کنه و فقط AM2 رو ساپورت می کنه. بهترین گزینه ات 4 هسته ای های AM2 هستند، مثلا 9650 - 9850 و امثالهم، مگر این که ارتقای کامل بدی و مادربرد رو هم عوض کنی...

برای مقایسه قدرت سی پی یوهای مختلف با همدیگه و دیدن این که کدوم قوی تره هم باید بنچ مارک نگاه کنی، مثلا اینجا.

من فکر کردم تازه می خوای سیستم کامل جمع کنی و فقط لنگ CPU و گرافیکش هستی! :mrgreen:

مادربردت سی پی یو های AM3 رو ساپورت نمی کنه و فقط AM2 رو ساپورت می کنه. بهترین گزینه ات 4 هسته ای های AM2 هستند، مثلا 9650 - 9850 و امثالهم، مگر این که ارتقای کامل بدی و مادربرد رو هم عوض کنی...

برای مقایسه قدرت سی پی یوهای مختلف با همدیگه و دیدن این که کدوم قوی تره هم باید بنچ مارک نگاه کنی، مثلا اینجا.

نه اون قیمتی که گفتم فقط برای GPU & CPU بود،مادربرد رو اگه بخواد عوض میکنم

بیخیال من که از این چیز میزا سر در نمیارم،سی پی یو هایی که معرفی کردی چطوره؟

میگم یه چیزی یه کارتو cpu واسه همین مادربوردم معرفی کنید،یکی هم برای مادر بورد جدید(فقط قیمت مادربورد از 120-150 بالاتر نره چون ندارم واقعا )

آخرین ویرایش:
با بودجه 250 بهتره بری سراغ amd

یه ASRock 870iCafe بگیر به قیمت 90-95
و یه Phenom II 965 X4 با قیمت 170-160

توی همین مایه ها میتونی یه مین biostar پیشنهاد بدی چون من شهرستانم این بنده خدایی هم که میخوام ازش بخرم بیشتر biostr کار میکنه
بعدش توی پاور ها مارکی به اسم مینیکس به گوشت خورده(البته نمیدونم درست نوشتم یا نه)برند به درد بخوری هست؟
چون قیمت پاور 480 گرین با 540 این برنده که گفتم 2 تاشون 66 تومان هست

سلام...

Asus g-surf 365

نه اون قیمتی که گفتم فقط برای GPU & CPU بود،مادربرد رو اگه بخواد عوض میکنم

بیخیال من که از این چیز میزا سر در نمیارم،سی پی یو هایی که معرفی کردی چطوره؟

میگم یه چیزی یه کارتو cpu واسه همین مادربوردم معرفی کنید،یکی هم برای مادر بورد جدید(فقط قیمت مادربورد از 120-150 بالاتر نره چون ندارم واقعا )

برای این مادربورد هزینه نکنید (AM2 دیگه از رده خارج حساب میشه.)

شما بهتره که CPU,رم,مادربورد,کارت گرافیک و پاور جدید بگیرید,البته اگر پاور فعلیتون مناسبه,نیازی به خرید پاور نیست.(بودجه مورد نظر شما: 150 برای مادربرد + 430 برای CPU و VGA گذاشتید=580)

سیستم پیشنهادی من:

CPU:Intel Core i3 2100

MB:ASUS P8H67

Ram:Corsair- 4GB(2*2)DDR3-1600

VGA:SAPPHIRE HD5670 1GB DDR5

Power:Green-GP485B

این قطعات حدودا 590 میشه.

آخرین ویرایش:
توی همین مایه ها میتونی یه مین biostar پیشنهاد بدی چون من شهرستانم این بنده خدایی هم که میخوام ازش بخرم بیشتر biostr کار میکنه
بعدش توی پاور ها مارکی به اسم مینیکس به گوشت خورده(البته نمیدونم درست نوشتم یا نه)برند به درد بخوری هست؟
چون قیمت پاور 480 گرین با 540 این برنده که گفتم 2 تاشون 66 تومان هست

BIOSTAR TA880G
اون پاور ها هم اسمشون Memonex ــه و کیفیتشون به گرین نمیرسه
پیشنهاد من همون گرین هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or