vahid_ba
کاربر سایت
اگه میشه یه گرافیک خفن تا 100 تومن و یکی تا 150 معرفی کنید
GTS 450
اگه میشه یه گرافیک خفن تا 100 تومن و یکی تا 150 معرفی کنید
CPU Intel Core i3 540 صد و پنجاه تومانسلام...
من 400 نهایتا 430 دارم،میخوام یه کارت گرافیک و cpu بگیرم،توی کارت گرافیک فرقی نمیکنه ولی تو cpu نمیدونم چرا علاقه خاصی به amd دارم
ولی فرقی نمیکنه از کدوم پیشنهاد بدید،بهترین توی این قیمت چیه؟ (فقط بهترین رو از لحاظ کارایی بگین چون بعضیا فقط به خاطر برند گرونتر هستند و اونقدر کارایی بالاتری ندارند)
سلام...
من 400 نهایتا 430 دارم،میخوام یه کارت گرافیک و cpu بگیرم،توی کارت گرافیک فرقی نمیکنه ولی تو cpu نمیدونم چرا علاقه خاصی به amd دارم
ولی فرقی نمیکنه از کدوم پیشنهاد بدید،بهترین توی این قیمت چیه؟ (فقط بهترین رو از لحاظ کارایی بگین چون بعضیا فقط به خاطر برند گرونتر هستند و اونقدر کارایی بالاتری ندارند)
100 يا 150?
Sent from my iPod touch using Tapatalk
سلام...
سلام.
430GT به مادربرد P5LD2-X/1333 میخوره؟مارک axtromش بدرد میخوره؟قیمتش رو میگن 110.
یکی از دوستان 240GTS پیشنهاد کردن.کدوم یکی بهتره؟
خب کارت رو 460 بر میدارم تو بازیها که خوب جواب میده؟ ( مهم نیست که حتما بالاترین گرافیک رو اجرا کنه،بر خلاف نام کاربریم زیاد رو این قضیه حساس نیستم )
فقط cpu :
بین این 2 تا که دوستان پیشنهاد کردن کدوم قوی تره؟ تعداد هسته هاشون چنتاس؟
Phenom II X6 1055T - 2.8GHz
CPU Intel Core i3 540
بالا گفنم
باید مادربوردت رو مشخص کنی
چطور پستتو ندیدم
باید برم دکتر فکر کنم....چطور پستتو ندیدم
باید برم دکتر فکر کنم....
http://www.google.com/search?hl=en&...SgA&q=Asus+g-surf365&spell=1&biw=1440&bih=754
اگه اشتباه نکنم اینه
Asus g-surf 365
من فکر کردم تازه می خوای سیستم کامل جمع کنی و فقط لنگ CPU و گرافیکش هستی! :mrgreen:
مادربردت سی پی یو های AM3 رو ساپورت نمی کنه و فقط AM2 رو ساپورت می کنه. بهترین گزینه ات 4 هسته ای های AM2 هستند، مثلا 9650 - 9850 و امثالهم، مگر این که ارتقای کامل بدی و مادربرد رو هم عوض کنی...
برای مقایسه قدرت سی پی یوهای مختلف با همدیگه و دیدن این که کدوم قوی تره هم باید بنچ مارک نگاه کنی، مثلا اینجا.
با بودجه 250 بهتره بری سراغ amd
یه ASRock 870iCafe بگیر به قیمت 90-95
و یه Phenom II 965 X4 با قیمت 170-160
سلام...
Asus g-surf 365
نه اون قیمتی که گفتم فقط برای GPU & CPU بود،مادربرد رو اگه بخواد عوض میکنم
بیخیال من که از این چیز میزا سر در نمیارم،سی پی یو هایی که معرفی کردی چطوره؟
میگم یه چیزی یه کارتو cpu واسه همین مادربوردم معرفی کنید،یکی هم برای مادر بورد جدید(فقط قیمت مادربورد از 120-150 بالاتر نره چون ندارم واقعا )
توی همین مایه ها میتونی یه مین biostar پیشنهاد بدی چون من شهرستانم این بنده خدایی هم که میخوام ازش بخرم بیشتر biostr کار میکنه
بعدش توی پاور ها مارکی به اسم مینیکس به گوشت خورده(البته نمیدونم درست نوشتم یا نه)برند به درد بخوری هست؟
چون قیمت پاور 480 گرین با 540 این برنده که گفتم 2 تاشون 66 تومان هست