این مادربرد asrock وحید جان به کسی پیشنهاد نده واقعا اشغاله من داشتم می تونم بگم افتضاح بود
بهترینش یا giga یا asus یا msi که مسلما asus از همشون بهتره واقعا هم ارزش بیشتر پول دادن رو داره

سلام دوستان یه گرافیک تا قیمت 320 میخواستم معرفی کنید ati یا geforce بودنش مهم نیست فقط میخوام تو گیم عالی باشه
cpu quad 8300
giga p45
geforce gtx460 با گرافیک gtx 560 چقد تفاوت قیمت و کارایی دارن ممنون میشم کمک کنید
سلام دوستان یه گرافیک تا قیمت 320 میخواستم معرفی کنید ati یا geforce بودنش مهم نیست فقط میخوام تو گیم عالی باشه
cpu quad 8300
giga p45
geforce gtx460 با گرافیک gtx 560 چقدر تفاوت قیمت و کارایی دارن ممنون میشم کمک کنید
سلام
من یک 4830 سافایر دارم میخوام یه 5770 هم بگیرم با هم کراس میشن اگه جواب بدین ممنون میشم
سلام .
میخواستم بدونم بهترین برند برای کارت GTX 590 چی هست ؟
MSI خوبه ؟
5750 از AMDبعد از اینکه که کلی مخه بابامو زدمو گفتم PC جدید میخوام گفت ببینم چی میشه!
منم این قطعاتو انتخاب کردم اما تو کارت گرافیکش موندم!
اگه میشه یه گرافیک خفن تا 100 تومن و یکی تا 150 معرفی کنید هدفمم بازی هست ولی فقط بازیهای CoD6 و CoD7 و CoD MW3 که تازه میخواد بیادو میخوام بازی کنم البته رو آخرین تنظیمات
مشخصات
CPU:AMD Athlon *4 645
MB:Asus M5A87 Am3t
Ram:2*2 DDr3 1333
Power:Green GP 530
بعد اگه میشه قیمت هر کدوم از قطعات هم بگید
خیلییییییی ممنون
5750 از AMD
9800 GT از NVIDIA
نظره خودم رو 5750 هست
قیمت رمت حدود 50
قیمت پاورت حدود 70 -80 تومن
اون دو تا را قیمتشا ندارم
يعني با اين كارت گرافيكا ميتونم فول اچ دي بازي كنم؟وهمچنين رو آخرين تنظيمات؟و فريم خوبي بگيرم؟
همين بازهايي كه گفتم
Sent from my iPod touch using Tapatalk