مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

این مادربرد asrock وحید جان به کسی پیشنهاد نده واقعا اشغاله من داشتم می تونم بگم افتضاح بود

بهترینش یا giga یا asus یا msi که مسلما asus از همشون بهتره واقعا هم ارزش بیشتر پول دادن رو داره

سلام دوستان یه گرافیک تا قیمت 320 میخواستم معرفی کنید ati یا geforce بودنش مهم نیست فقط میخوام تو گیم عالی باشه

cpu quad 8300
giga p45

geforce gtx460 با گرافیک gtx 560 چقدر تفاوت قیمت و کارایی دارن ممنون میشم کمک کنید

این مادربرد asrock وحید جان به کسی پیشنهاد نده واقعا اشغاله من داشتم می تونم بگم افتضاح بود

بهترینش یا giga یا asus یا msi که مسلما asus از همشون بهتره واقعا هم ارزش بیشتر پول دادن رو داره

عزیز مطمئن باش تا خودم تست نکرده باشم به کسی پیشنهاد نمیدم;)
خودم هفته ای 1-2 تا از این برد ها میبندم و واسه رنج 100-130 بهترین انتخاب هست
ضمن اینکه acrock سال 2010 در بین 5 برند پر فروش مادربورد قرار گرفت

asus-msi-gigabyte-biostar-asrock همشون معتبر هستن

asus -msi-gigabyte توی رده high end
bisotar و asrock توی رده medium

سلام دوستان یه گرافیک تا قیمت 320 میخواستم معرفی کنید ati یا geforce بودنش مهم نیست فقط میخوام تو گیم عالی باشه
cpu quad 8300
giga p45
geforce gtx460 با گرافیک gtx 560 چقد تفاوت قیمت و کارایی دارن ممنون میشم کمک کنید

gtx 560 از برند evga
تفاوت قیمتشون 100 تومن و تفاوت کاراییشون هم 30 درصد

من مادربرد AsRock رو برای سه نفر بستم، یکی پسر خاله ام، و دو نفر هم دوست هام. یکی شون حدود 8-7 سال قبل بسته شده، یکی شون 5 سال قبل، و یکی هم 3-2 سال قبل. هر سه تا شون هم سالم و سر حال هستند و حداقل پسر خاله ام می دونم که 7 ساله داره پیر این کامپیوتر رو در میاره از بس که شب و روز باهاش گیم زده (دوست هام هم دست کمی ندارند)...

کلا بخوام برای خودم بخرم فقط ASUS، ولی من هم واقعا فقط خوبی دیدم از AsRock. :)

cpu quad 8300
giga p45

geforce gtx460 با گرافیک gtx 560 چقدر تفاوت قیمت و کارایی دارن ممنون میشم کمک کنید

توی این حدود قیمت فقط GTX 560 Ti. خیلی هم قوی تر از 460 هستش، خودت از اینجا ببین.

سلام
من یک 4830 سافایر دارم میخوام یه 5770 هم بگیرم با هم کراس میشن اگه جواب بدین ممنون میشم

سلام
با اجازه اساتید
خیر عزیز ، تا اونجا که من اطلاع دارم برای CrossFire کردن یا SLI کردن باید دو کارت دقیقا شبیه هم باشن.

بعد از اینکه که کلی مخه بابامو زدمو گفتم PC جدید میخوام گفت ببینم چی میشه!
منم این قطعاتو انتخاب کردم اما تو کارت گرافیکش موندم!
اگه میشه یه گرافیک خفن تا 100 تومن و یکی تا 150 معرفی کنید هدفمم بازی هست ولی فقط بازیهای CoD6 و CoD7 و CoD MW3 که تازه میخواد بیادو میخوام بازی کنم البته رو آخرین تنظیمات
مشخصات
CPU:AMD Athlon *4 645
MB:Asus M5A87 Am3t
Ram:2*2 DDr3 1333
Power:Green GP 530
بعد اگه میشه قیمت هر کدوم از قطعات هم بگید
خیلییییییی ممنون

بعد از اینکه که کلی مخه بابامو زدمو گفتم PC جدید میخوام گفت ببینم چی میشه!
منم این قطعاتو انتخاب کردم اما تو کارت گرافیکش موندم!
اگه میشه یه گرافیک خفن تا 100 تومن و یکی تا 150 معرفی کنید هدفمم بازی هست ولی فقط بازیهای CoD6 و CoD7 و CoD MW3 که تازه میخواد بیادو میخوام بازی کنم البته رو آخرین تنظیمات
مشخصات
CPU:AMD Athlon *4 645
MB:Asus M5A87 Am3t
Ram:2*2 DDr3 1333
Power:Green GP 530
بعد اگه میشه قیمت هر کدوم از قطعات هم بگید
خیلییییییی ممنون
5750 از AMD
9800 GT از NVIDIA
نظره خودم رو 5750 هست
قیمت رمت حدود 50
قیمت پاورت حدود 70 -80 تومن
اون دو تا را قیمتشا ندارم

5750 از AMD
9800 GT از NVIDIA
نظره خودم رو 5750 هست
قیمت رمت حدود 50
قیمت پاورت حدود 70 -80 تومن
اون دو تا را قیمتشا ندارم

يعني با اين كارت گرافيكا ميتونم فول اچ دي بازي كنم؟وهمچنين رو آخرين تنظيمات؟و فريم خوبي بگيرم؟
همين بازهايي كه گفتم

Sent from my iPod touch using Tapatalk

يعني با اين كارت گرافيكا ميتونم فول اچ دي بازي كنم؟وهمچنين رو آخرين تنظيمات؟و فريم خوبي بگيرم؟
همين بازهايي كه گفتم

Sent from my iPod touch using Tapatalk

اون قدیمیا را اره میتونی ولی mw3 را رو اخرین تنظیمات نه ولی رو تنظیمات مناسب میتونی اجرا کنی;)

سلام...

من 400 نهایتا 430 دارم،میخوام یه کارت گرافیک و cpu بگیرم،توی کارت گرافیک فرقی نمیکنه ولی تو cpu نمیدونم چرا علاقه خاصی به amd دارم

ولی فرقی نمیکنه از کدوم پیشنهاد بدید،بهترین توی این قیمت چیه؟ (فقط بهترین رو از لحاظ کارایی بگین چون بعضیا فقط به خاطر برند گرونتر هستند و اونقدر کارایی بالاتری ندارند)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or