سلام
480 از برند evga حدود 530
460 1gb از برند evga حدود 240
با اومدن 560 و 570 دیگه 480 ارزش خرید نداره![]()
خوب عزیزم قیمتش هم بگو، نزن تو سر مال![]()
نظرتون در مورد Geforce GT 430 چیه ؟ کارت گرافیکه خوبیه بدیه ؟ رنج قیمتش چجوریاست ؟
نظرتون در مورد Geforce GT 430 چیه ؟ کارت گرافیکه خوبیه بدیه ؟ رنج قیمتش چجوریاست ؟
480 قیمتش حدود 600 هست از برند گلکسی
بابا یک سوال کردیم کی خواست بخره, میخواستم ببینم چطور کارت گرافیکیه؟ قیمتش دقیقش چنده ؟!
560 بهتره یا 560 ti?????
قیمت هر دو برند zotac رو هم بگید
کمک و کمک
سلام دوستان راهنمایی و کمکی میخواستم ازتون اونم اینه که من میخوام کارتی تو رنج متوسط رو به بالا که دایرکت 11 رو پشتیبانی کنه بگیرم و با بودجه محدودم اینارو انتخاب کردم : NVIDIA 450 GTS و NVIDIA 460 GTX که البته این 460 رو با صبر و سختی کشیدن و نخریدن چیزای دیگه میتونم بخرم اینم بگم که منظورم اون مدل 768 MB فریم بافر داره یعنی ارزونتره و در آخر قیمت همین کارت 460 رو بهم بدید و بگید حداقل چه پاوری لازم داره درحال حاضر پاور 400 واتی REAL دارم...... حالا کدوم رو بگیرم بهتره به نظرتون؟؟؟؟ قیمت پاور و بودجه محدودمم در نظر بگیرید:d
کمک و کمک
سلام دوستان راهنمایی و کمکی میخواستم ازتون اونم اینه که من میخوام کارتی تو رنج متوسط رو به بالا که دایرکت 11 رو پشتیبانی کنه بگیرم و با بودجه محدودم اینارو انتخاب کردم : NVIDIA 450 GTS و NVIDIA 460 GTX که البته این 460 رو با صبر و سختی کشیدن و نخریدن چیزای دیگه میتونم بخرم اینم بگم که منظورم اون مدل 768 MB فریم بافر داره یعنی ارزونتره و در آخر قیمت همین کارت 460 رو بهم بدید و بگید حداقل چه پاوری لازم داره درحال حاضر پاور 400 واتی REAL دارم...... حالا کدوم رو بگیرم بهتره به نظرتون؟؟؟؟ قیمت پاور و بودجه محدودمم در نظر بگیرید:d
همون Mini Display Port هست که هم نسل استاندارد HDMI هست اما جدیدتره و امکانات بیشتری رو پشتیبانی می کنه و بخاطر عرض باند بیشتر رزولوشن های بالاتری هم جواب می ده.سلام
590 پورت HTMI نداره؟!
منظورم تبدیل DVI به HTMI نیست!
این MINI DP چی هست که روش هست؟
کارتای 6850 و 6870 سریعترن، اما بسته به عنوان ممکنه تفاوتشون خیلی کم یا تا 10 15 درصد باشه.بین 460 و 6850 و احیانا 470و 6870 کدوم انتخاب کنم چون مانیتور 2261 دارم مجبورم بزارم روی 1080p.اختلاف فریم اینا با هم چه قدر هست و میرزه پول بیشتر بدی یا نه