مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

یعنی این تفاوت قیمت کاذبه و فقط مختص بازار ایرانه ؟ و دیگه اینکه کیفیت ساخت یا سایر تمایزاتی که ممکنه در تولیدات این دو برند باشه ، اونقدر قابل توجه نیست که ارزش پرداخت هزینه بیشتری نسبت به برندهای دیگه رو داشته باشه ؟

مثلاً یه Board تولید شده توسط ZOTAC یا EVGA از دید کلی چه تفاوتی با Asus یا Gigabyte داره که ممکنه Asus یا Gigabyte رو متمایز و ممتاز کنه ؟!

اول اینکه توی کارتهای رفرنس تفاوت برند و کیفیتشون هیچ فرقی با هم ندارن

در ضمن evga اصلی ترین پارتنر nvidia هست و از نظر خیلیها بهترین برند دنیاست ;)
الان چند سال متوالی هم هست که پرفروشترین برند در امریکاست اما خب به دلیل رقابت دارن قیمتها رو توی ایران کمتر میدن
قیمت های جهانی evga - giga - asus توی مدلهای رفرنس همه یکی هستن

اول اینکه توی کارتهای رفرنس تفاوت برند و کیفیتشون هیچ فرقی با هم ندارن

در ضمن evga اصلی ترین پارتنر nvidia هست و از نظر خیلیها بهترین برند دنیاست
الان چند سال متوالی هم هست که پرفروشترین برند در امریکاست اما خب به دلیل رقابت دارن قیمتها رو توی ایران کمتر میدن
قیمت های جهانی evga - giga - asus توی مدلهای رفرنس همه یکی هستن

بابت پاسخ کامل و نکات ارزشمندی که ضمن بیانی خلاصه و مفید ، فرمودید ، ممنونم .

ولی نمیشه غیر از نکات فنی و طراحی Board مرجع که توسط تولید کننده GPU به سازنده های Board دیکته میشه ، موارد دیگه ای رو مثل کیفیت قطعات به کار برده شده در ساخت Board مثل خازن ها و تغذیه کننده های مدار و سیستم تهویه و کیفیت مواد Board چاپی و ... در کیفیت نهایی محصول دخیل دونست ؟ یعنی آیا تولید کننده هایی مثل Asus و Gigabyte در این موارد از دیگران متمایز نیستند ؟ یا اصلاً این موارد در نهایت امتیاز به حساب میان یا نه (مثلاً Stable بیشتر قطعه در شرایط کاری سنگین) ؟

به نظر شما هم EVGA به عنوان پارتنر دارای اولویت nVIDIA بهترین بین سایرینه ؟
در نهایت شما تو ایران کدوم برند رو طبق چه متغیرهایی انتخاب میکند ؟

راستی نظرتون در مورد GainWard چیه ؟

بازم ممنون .

سلام
ولی نمیشه غیر از نکات فنی و طراحی Board مرجع که توسط تولید کننده GPU به سازنده های Board دیکته میشه ، موارد دیگه ای رو مثل کیفیت قطعات به کار برده شده در ساخت Board مثل خازن ها و تغذیه کننده های مدار و سیستم تهویه و کیفیت مواد Board چاپی و ... در کیفیت نهایی محصول دخیل دونست ؟ یعنی آیا تولید کننده هایی مثل Asus و Gigabyte در این موارد از دیگران متمایز نیستند ؟ یا اصلاً این موارد در نهایت امتیاز به حساب میان یا نه (مثلاً Stable بیشتر قطعه در شرایط کاری سنگین) ؟
حتی اگر اینطور باشه،‌قیمت‌های جهانی همه‌شون تقریباً برابر هست.

حتی اگر اینطور باشه،‌قیمت‌های جهانی همه‌شون تقریباً برابر هست.

درسته ، ولی منظور من با توجه به اختلاف قیمت بازار ایران بود ، منظورم این بود که با وجود این اختلاف قیمت کاذب ، این کارتها مزیت خاص و قابل توجهی ندارن که ارزش پرداخت این هزینه اضافه رو داشته باشن ؟

بابت پاسخ کامل و نکات ارزشمندی که ضمن بیانی خلاصه و مفید ، فرمودید ، ممنونم .

به نظر شما هم EVGA به عنوان پارتنر دارای اولویت nVIDIA بهترین بین سایرینه ؟
در نهایت شما تو ایران کدوم برند رو طبق چه متغیرهایی انتخاب میکند ؟
راستی نظرتون در مورد GainWard چیه ؟
بازم ممنون .
درسته ، ولی منظور من با توجه به اختلاف قیمت بازار ایران بود ، منظورم این بود که با وجود این اختلاف قیمت کاذب ، این کارتها مزیت خاص و قابل توجهی ندارن که ارزش پرداخت این هزینه اضافه رو داشته باشن ؟

نه دوست عزیز برندهای evga - gigabyte - asus -msi همشون کیفیت های خوبی دارن و قطعات به کار رفته درونشون با هم برابری میکنه

اصلا ارزش نداره ادم 310 تومن پول بده به gtx460 گیگابایت در حالی که قیمت برند evga این کارت 240 تومن باشه

من به شخصه بین برندهای evga - gigabyte - asus -msi هر کدوم ارزونتر باشه میگیرم چون میدونم کیفیت ساخت هیچ کدومشون با هم تفاوتی نداره
البته ما اینجا داریم در مورد کارتهای رفرنس بحث میکنیم و کارتهای غیر رفرنس کلا بحثشون جداست
توی کارتهای غیر رفرنس هم باید مدل به مدل مقایسه بشه نه برند به برند
چون توی هر مدل یه کدوم برتری دارن و نمیشه کلی نتیجه گیری کرد
-------------------------------------------------------------------------------
در مورد gainward هم برند خوبیه اما من اندازه اون 4 تا برند بالایی قبولش ندارم ضمن اینکه کلا قیمت جهانیش هم پایینتره
تو سایت های خارجی نوشتن که 8x نسبت به 16x حدود5 درصد افت فریم داره

برای 570 همون 8x هم کافیه و تفاوت به هیچ عنوان چشم گیر نیس

• Like
Reactions: SLASH1
کلا تفاوت برندها توی کارت گرافیک به بردشون و سیستم خنک کنندگیش هست مثلا برند evga 460 حرارت لودش 67 درجه هست inno 3d 71 بعد از اونم palit 74 درجه

تفاوت های دیگه ای هم توی ساختار از جمله pixel fillrate اینا توی بعضی مدل ها از جمله توی همین مثالی که زدم هم دیده می شه

تمام تفاوت قیمت توی ایران سر گارانتی و شخص یا شرکت وارد کننده هست مثلا evga نمایندگی رسمی نمی تونه به خاطر امریکایی بودنش تحت هیچ عنوان داشته باشه هر چند بعضی ها به دروغ می گن پس طبیعتا قیمتش نسبت به asus که گارانتی معتبر تری هم داره ارزون تره

برند gainward هم برند خوبیه خیلی از سایت ها ازش تعریف کردن اما مسلما evga بهتر و معتبر تر هست مخصوصا اینکه تفاوت قیمتی کمی هم توی ایران با هم دارن(البته از همه ی مدل هاش خبر ندارم)

• Like
Reactions: M8CRX
نه دوست عزیز برندهای evga - gigabyte - asus -msi همشون کیفیت های خوبی دارن و قطعات به کار رفته درونشون با هم برابری میکنه

اصلا ارزش نداره ادم 310 تومن پول بده به gtx460 گیگابایت در حالی که قیمت برند evga این کارت 240 تومن باشه

من به شخصه بین برندهای evga - gigabyte - asus -msi هر کدوم ارزونتر باشه میگیرم چون میدونم کیفیت ساخت هیچ کدومشون با هم تفاوتی نداره
البته ما اینجا داریم در مورد کارتهای رفرنس بحث میکنیم و کارتهای غیر رفرنس کلا بحثشون جداست
توی کارتهای غیر رفرنس هم باید مدل به مدل مقایسه بشه نه برند به برند
چون توی هر مدل یه کدوم برتری دارن و نمیشه کلی نتیجه گیری کرد
-------------------------------------------------------------------------------
در مورد gainward هم برند خوبیه اما من اندازه اون 4 تا برند بالایی قبولش ندارم ضمن اینکه کلا قیمت جهانیش هم پایینتره

کلا تفاوت برندها توی کارت گرافیک به بردشون و سیستم خنک کنندگیش هست مثلا برند evga 460 حرارت لودش 67 درجه هست inno 3d 71 بعد از اونم palit 74 درجه

تفاوت های دیگه ای هم توی ساختار از جمله pixel fillrate اینا توی بعضی مدل ها از جمله توی همین مثالی که زدم هم دیده می شه

تمام تفاوت قیمت توی ایران سر گارانتی و شخص یا شرکت وارد کننده هست مثلا evga نمایندگی رسمی نمی تونه به خاطر امریکایی بودنش تحت هیچ عنوان داشته باشه هر چند بعضی ها به دروغ می گن پس طبیعتا قیمتش نسبت به asus که گارانتی معتبر تری هم داره ارزون تره

برند gainward هم برند خوبیه خیلی از سایت ها ازش تعریف کردن اما مسلما evga بهتر و معتبر تر هست مخصوصا اینکه تفاوت قیمتی کمی هم توی ایران با هم دارن(البته از همه ی مدل هاش خبر ندارم)

از حوصله و زمانی که صرف کردید بی نهایت ممنونم ، واقعاً لطف کردید .

سری 5xx محصولات nVIDIA نسبت به 4xx چه امتیازاتی پیدا کرده ؟
مدلی هست که با کمی اختلاف قیمت بیشتر نسبت به EVGA 460 GTX برای خرید به صرفه تر باشه و با کمی هزینه بیشتر ، بازده نسبتاً بیشتری نسبت به اون اختلاف قیمت ارایه بده ؟

با توجه به تجربه و تسلط شما اساتید ، حدس میزنید تا 1.5 تا 2 ماه آینده ، قیمت این مدل ها کاهش پیدا کنه یا نه و همین الان بخریمش ! چون ممکنه تا اون موقع نتونم به PC دست بزنم .

راستی میشه این کارتو با اون عتیقه SLI کرد ؟

آخرین ویرایش:
از حوصله و زمانی که صرف کردید بی نهایت ممنونم ، واقعاً لطف کردید .

سری 5xx محصولات nVIDIA نسبت به 4xx چه امتیازاتی پیدا کرده ؟
مدلی هست که با کمی اختلاف قیمت بیشتر نسبت به EVGA 460 GTX برای خرید به صرفه تر باشه و با کمی هزینه بیشتر ، بازده نسبتاً بیشتری نسبت به اون اختلاف قیمت ارایه بده ؟

با توجه به تجربه و تسلط شما اساتید ، حدس میزنید تا 1.5 تا 2 ماه آینده ، قیمت این مدل ها کاهش پیدا کنه یا نه و همین الان بخریمش ! چون ممکنه تا اون موقع نتونم به PC دست بزنم .

راستی میشه این کارتو با اون عتیقه SLI کرد ؟

فعلا ارزونترین کارت از سری 5 که از 460 قویتر باشه gtx560 هست
که انم فعلا قیمتش بالاس
اما یه ماهه دیگه قیمتش به 330 میرسه و اونوقت ارزش خرید داره

منظورت رو از عطیقه نفهمیدم

که انم فعلا قیمتش بالاس

احتمالا کارت خودشون مد نظرشون هست وحید جان

که انم فعلا قیمتش بالاس

احتمالا کارت خودشون مد نظرشون هست وحید جان

ممنون . پس ارزش صبر کردن داره .
کارت خودم GigaByte 8800GTXـه ! از عتیقه منظورم GigaByte 6800GT بود ... چون MainBoardـم SLI Support نیست ، برای همین تو فکر SLI نبودم و کلاً چندان به SLI کردن دوتا کارت گرافیک دید خوبی ندارم ، به نظرم دیگه زیاده رویه در اکثر موارد ! از طرفی اون طور که فهمیدم برای SLI کردن دوتا کارت محدودیت هایی وجود داره ، مثلاً مثل اینکه باید دوتا GPU یکی باشن .
حالا تو فکر بودم که میشه MainBoardـم رو عوض کنم و همین 8800GTX رو بذارم کنار کارتی که میخرم ؟
از طرفی تنها استفاده ای که به نظرم میشد از اون 6800GT هم کرد همین SLI کردن بود ... که فکر میکنم اونم نشه ؟!

راستی یه Benchmark معتبر از تمام GPU های سری 4xx و 5xx کنار هم هست ؟!

ممنون . پس ارزش صبر کردن داره .
کارت خودم GigaByte 8800GTXـه ! از عتیقه منظورم GigaByte 6800GT بود ... چون MainBoardـم SLI Support نیست ، برای همین تو فکر SLI نبودم و کلاً چندان به SLI کردن دوتا کارت گرافیک دید خوبی ندارم ، به نظرم دیگه زیاده رویه در اکثر موارد ! از طرفی اون طور که فهمیدم برای SLI کردن دوتا کارت محدودیت هایی وجود داره ، مثلاً مثل اینکه باید دوتا GPU یکی باشن .
حالا تو فکر بودم که میشه MainBoardـم رو عوض کنم و همین 8800GTX رو بذارم کنار کارتی که میخرم ؟
از طرفی تنها استفاده ای که به نظرم میشد از اون 6800GT هم کرد همین SLI کردن بود ... که فکر میکنم اونم نشه ؟!

راستی یه Benchmark معتبر از تمام GPU های سری 4xx و 5xx کنار هم هست ؟!

واسه sli کردن شما حتما باید 2 تا gpu مثل هم داشته باشی
و برعکس sli کردن در اکثر موارد خیلی به صرفه تر هست تا اینکه یه تک gpu به قیمت بالا بخری

اون 8800 رو هم فقط میتونی به عنوان کارت فیزیک بزاری کنار 560
sli کردن دو تا 6800 هم هیچ فایده ای نداره;)

واسه sli کردن شما حتما باید 2 تا gpu مثل هم داشته باشی
و برعکس sli کردن در اکثر موارد خیلی به صرفه تر هست تا اینکه یه تک gpu به قیمت بالا بخری

اون 8800 رو هم فقط میتونی به عنوان کارت فیزیک بزاری کنار 560
sli کردن دو تا 6800 هم هیچ فایده ای نداره

بخاطر جواب و راهنمایی بازم ممنون .
اینکه میفرمایید دوتا GPU کنار هم اکثر مواقع از یه GPU گرون بهتره ، منظورتون کدوم مدلاست ؟
چون من بیشتر منظورم مواردی بود که مثلاً دوتا 580GTX رو SLI میکنن که فکر نکنم دیگه اینقدر Performance تو کاردبردهای Med to High لازم باشه ... مگه High End و فراتر از آن ، مثلاً یه نفر بخواد یه بازی ای مثل Crysis 2 رو با آخرین تفکیک تصویر (با تلفیق چنتا مانیتور 1080p) و حداکثر AA و AS که مثلاً 16 یا 32 باشه و احتمالاً با دستکاریnVIDIA CP که Boost Texture کنن بازی رو ... اجرا کنه . که البته دیگه نمیدونم Quad SLI واقعاً به چه کار میاد ... البته احتمال قطع به یقین دارم اشتباه میکنم و تجربه این ماجرا ضروریه ...
اما خوب شاید مثلا در مورد دوتا 560GTX که با هم قیمتی در حدود 650 خواهند داشت از یه 580GTX با قیمت 620 بهتر باشه ...

ولی واقعاً چنین چیزی لازمه و یه 560GTX از پس همون شرایط بر نمیاد ؟ حالا با 5 تا 10 فریم پایین تر ؟!
حالا بگذریم از هزینه پاور و CPU ای که قراره اون سیستم رو تغذیه کنه ...

راستی BenchMark پیدا نمیشه ؟

ممنون از راهنمایی دوستان و اساتید
برند کارت 8800 که دارم اسپارکل(sparkle)هست
فعلا هم بودجه برای ارتقای قطعات ندارم و فقط می خوام کارتم رو عوض کنم
اینم اضافه کنم که من این کارت رو برای روزلیشن 1024×768 تو ویندوز xp با جزییات بالا و آنتی ×2 می خوام و تقریبا کاری با 7 و dx10وdx11 ندارم(مگر بعضی از بازی هایی که dx10 به بالا رو بخواهد) البته هر وقت هم که می خوام بازی کنم با msconfig سرویس های اضافه رو قطع می کنم که حداکثر استفاده رو از سیستم ببرم:((که البته اون بحثش جداست
حالا با این شرایط و اور کلاک سیستم از 2600 به 3000 چقدر می تونم کارایی داشته باشم؟
کسی نبود؟:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or