مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

خوب عزیزم قیمتش هم بگو، نزن تو سر مال :D

اقا وحید راست می گن 480 هم زیادی حرارت تولید می کنه هم اینکه صدای فنش به دلیل رفتن در حالت 90 درصد لود یا حتی 100 اعصاب ادمو سوهان می کنه

480 قیمتش حدود 600 هست از برند گلکسی

570 از برند asus حدود 500 تومان

560 هم از برند گلکسی 410 تومان

قیمت ها هم بیان گر همه چیز هست دیگه

نظرتون در مورد Geforce GT 430 چیه ؟ کارت گرافیکه خوبیه بدیه ؟ رنج قیمتش چجوریاست ؟

چیز زیاد جالبی نیست قدرت فوق العاده پایینی داره تا جایی که یادمه 9800gt کارایی بالاتری ازش داره قیمتاشونم حدودا در یک سطحه

البته الان با 600 تومن gtx 580 میدن:d

اینا که قیمت کم نمی کنن بالاخره یه گاگولی پیدا می شه بخوان اینو بکنن توی.....:d

خود من رفتم طرف می گفت چرا 460 بیا بهت 280 بدم نمی دونی چیه 100 تومنم ارزونش کردیم الان می دیم 380 تومن:d(چه اصراریم می کرد می گفت هیچی نمی فهمی از دست می ره ها:d)

بابا یک سوال کردیم کی خواست بخره:دی, میخواستم ببینم چطور کارت گرافیکیه؟ قیمتش دقیقش چنده ؟!

مزخرف

از برند evga 95

از برند gainward 94

gtx580 ftw evga 680

gtx 570 evga 495

این دو مدل گرافیکم بهترین های بازار هستن دیگه اینقدر سوال نپرسید 470 یا 480 ابدا خریدشون به صرفه نیست

560 بهتره یا 560 ti?????
قیمت هر دو برند zotac رو هم بگید

این دوتا هیچ فرقی با هم ندارن 560 یا 550 یه ti به اسمشون اضافه شده همین معمولا مدل غیر ریفرنس اون ti دیگه نمی ذارن

آخرین ویرایش:
کمک و کمک

سلام دوستان راهنمایی و کمکی میخواستم ازتون اونم اینه که من میخوام کارتی تو رنج متوسط رو به بالا که دایرکت 11 رو پشتیبانی کنه بگیرم و با بودجه محدودم اینارو انتخاب کردم : NVIDIA 450 GTS و NVIDIA 460 GTX که البته این 460 رو با صبر و سختی کشیدن و نخریدن چیزای دیگه میتونم بخرم اینم بگم که منظورم اون مدل 768 MB فریم بافر داره یعنی ارزونتره و در آخر قیمت همین کارت 460 رو بهم بدید و بگید حداقل چه پاوری لازم داره درحال حاضر پاور 400 واتی REAL دارم...... حالا کدوم رو بگیرم بهتره به نظرتون؟؟؟؟ قیمت پاور و بودجه محدودمم در نظر بگیرید:d

کمک و کمک

سلام دوستان راهنمایی و کمکی میخواستم ازتون اونم اینه که من میخوام کارتی تو رنج متوسط رو به بالا که دایرکت 11 رو پشتیبانی کنه بگیرم و با بودجه محدودم اینارو انتخاب کردم : NVIDIA 450 GTS و NVIDIA 460 GTX که البته این 460 رو با صبر و سختی کشیدن و نخریدن چیزای دیگه میتونم بخرم اینم بگم که منظورم اون مدل 768 MB فریم بافر داره یعنی ارزونتره و در آخر قیمت همین کارت 460 رو بهم بدید و بگید حداقل چه پاوری لازم داره درحال حاضر پاور 400 واتی REAL دارم...... حالا کدوم رو بگیرم بهتره به نظرتون؟؟؟؟ قیمت پاور و بودجه محدودمم در نظر بگیرید:d

460 که انتخاب خیلی بهترین نسبت به 450 هست
و قمیتش از برند گاینوارد 190-200 تومنه

پاور هم حداقل به یه 480 نیاز داری

اینم بدون که این 460 اصلا به درد دایرکس 11 نمیخوره
چون ضعیفه

آخرین ویرایش:
کمک و کمک

پیشنهاده اکیدم اینه که 460 بگیری چون نسبت به پول بیشتری که می دی فریم خیلی بهتری می گیری اگه بتونی 1 گیگشو بازم بگیری مخصوصا اگه فول اچ دی می زنی بازم بهتره

من نظرم اینه که یه چیزی بگیری عمری باشه خیلی بهتره بازیاهتم روی 460 بدون مشکل می تونی بازی کنی ارزش نداره به خاطر 40 تومن قیدشو بزنی

در ضمن نیاز به یه پاور بالای 530 داری اگه می تونی از پس هزینش بر بیای بگیر اگه طاقت نداری نمی تونی صبر کنی همون 450 بگیر

قیمت:

450=150
460(768)=195
460(1گیگ)=240

سلام
590 پورت HTMI نداره؟!
منظورم تبدیل DVI به HTMI نیست!
این MINI DP چی هست که روش هست؟
همون Mini Display Port هست که هم نسل استاندارد HDMI هست اما جدیدتره و امکانات بیشتری رو پشتیبانی می کنه و بخاطر عرض باند بیشتر رزولوشن های بالاتری هم جواب می ده.

کارت 590 هم 3 تا DVI-Dual و یدونه Mini DP داره.

بین 460 و 6850 و احیانا 470و 6870 کدوم انتخاب کنم چون مانیتور 2261 دارم مجبورم بزارم روی 1080p.اختلاف فریم اینا با هم چه قدر هست و میرزه پول بیشتر بدی یا نه

بین 460 و 6850 و احیانا 470و 6870 کدوم انتخاب کنم چون مانیتور 2261 دارم مجبورم بزارم روی 1080p.اختلاف فریم اینا با هم چه قدر هست و میرزه پول بیشتر بدی یا نه
کارتای 6850 و 6870 سریعترن، اما بسته به عنوان ممکنه تفاوتشون خیلی کم یا تا 10 15 درصد باشه.
در کل کارتای ATI معمولا در هر رده ارزونترن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or