کارت 560 طبق بنچ مارک هایی که من دیدم در زولوشن fullhdو اخرین تنظیمات در کرایسیس2حدود 57 فریم میده!که با این فریم گیم پلی روانی خواهی داشت!یعنی مثلا این کارت گرافیک میتونه بازی crysis 2 را رو رزولوشن full HD نمایش بده؟
سلام بنظر شمامن بااین سیستم زیروبودجه۵۵۰تومن چه گرافیکی بگیرم یعنی اگه یه کارت گرون خریدم مشگلی با سیستمم پیدا نمیکنه.ممنوم
Cpuheniomx3 8550
Mb:asus m3n78-eh
از دوستان معذرت میخام مخصوصا آقا فرشید بابت اینکه دیروز کارتو بدون مشورت خریدم ولی 5870 حدود 20 فریم از 285 بهتر بود و در کرایسیس وارهد برام فریم 35 به بالا میداد .اما با 285 بیشتر از 30 فریم نمیداد.به هر حال سرتونو درد نمیارم امروز میخام کارتو پس بدم و فروشنده هم دوستمه و گفته هر کارتی میخام میتونم امتحان کنم و بخرم
حالا میخام 570 یا 580 بخرم میخام بدونم با این سیستم من میتونه تفاوت چشمگیری برام بیاره یا نه؟
cpu:core 2 quad 6700
main: p4p43td ddr3
ram:4gb 1333
power:coler master 600
فقط میخام حداقل کراسیس رو با فریم 50 60 بازی کنم یعنی اول از همه این بازیو برام با بهترین فریم بده دیگه بقیه بازیها رو وللش. راستی قیمت این کارتها فعلا چنده دقیق بگین قیمت تهران رو؟
چقدر بودجه داری؟سلام
من یه سیستم دارم با این مشخصات
mb=ga-ep43-ds3l
cpu=core 2 due e8400
ram=2 gig 6400
power=gp485a
vga=9500 gt
بعد امروز کرایسیس2 بازی کردم دیدم نمیکشه یعنی 25 فریم میده:d
میخواستم بدونم چه گرافیکی بگیرم که حداقل بتونه این کرایسیسو خوب اجرا کنه:d
قیمت هم نمیدونم چه خبره شما پیشنهاد بدید چنده>:d<
یعنی من با نصب 580 روی سیستمم نمیتونم حداقل 20 فریم افزایش داشته باشم؟
من الان چارت cpu رو در بازی gta iv دیدم مال من 52 بود گرانترین cpu هم 62 خوب چه فرقی میکنه 10 تا فریم اضافه آورده توی بازی gta که اساس کارش cpu هست .یعنی شما میفرمایین من با نصب 580 اصلا فرقی نمیتونم داشته باشم؟
اینم لینک چارت
http://www.tomshardware.co.uk/charts/2009-desktop-cpu-charts-update-1/GTA-IV-1.0.3,1402.html
اگه اینطوریه چه فرقی میکنه که من core i 7 920 بگیرم که 4 تا فریم بیشتر داشته باشم؟>فکر کنم بازی به بازی فرق میکنه تاثیر cpu
دوست عزیز تاثیر سی پی یو بر کارت گرافیک در هر بازی متفاوت هستش!مثلا تو بازی هایی که cpu boundهستن تاثیر سی پی یو خودش را بیشتر نشون میده!ولی تو بازی هایی که gpuboundهستش تاثیر سی پی یو به مراتب کمتر هستش!اما این را هم در نظر بگیر در مجموع بازده کارت گرافیک100درصد نیست!اما وقتی ما به شما می گیم نمی تونید از تمام بازده کارت استفاده کنید منظور این نیستش که کارت 60-70درصد قدرتش از دست میده!به نظرتون core 2 due 8600 بخرم در مورد بازیهای نسل آینده دو هسته ای میتونه جواب بده؟آخه توی بنچمارکها از core i7 920 برابری و حتی قویتره فقط میترسم که بازیهای نسل آینده بر مبنای 4 هسته ای ساخته بشه ؟مثلا در بازی gta iv من با 4 هسته ای بهتر از 2 هسته ای فریم گرفتم اما در بازی کرایسیس دو هسته ای بهتر از 4 هسته ای بود .
برای این corei7 نمیخرم چون باید براش یه مادربورد حد اقل 250 تومنی بخرم که پل شمالی و جنوبی بهتری داشته باشه و از نهایت کشش cpu استفاده کنه به همین خاطر cpu خودمو با 8600 عوض میکنم و روش 100 تومن میزارم و بازیها رو با بهترین تنظیمات اجرا میکنم و به همراهش کارت 570 بخرم اساتید نظرشون چیه؟
اینم مقایسه core i7 با core 2 due 8600
http://www.anandtech.com/bench/Product/54?vs=47
پس طبق این بنچمارک core 2 due 8600 آخرین fps که میتونه با گرافیک پا به پای بره 84 هست پس میتونه 570 و 580 رو کامل ساپورت کنه البته در بازیهایی که مبنای 2 هسته ای هستن نه 4 هسته ای.
الان هم که بازیهای 2011 رو میبینم 90 درصدشون سیستم مورد نیاز core 2 due هست یعنی 2 هسته ای ها خوب جواب میدن
سلامسلام.
Radeon HD 6970 تو بازار پيدا ميشه؟
حدود قيمت داره كسي؟
به شما هم که حرف هام را تو ایکس فایر گفتم!من با رزولیشن 1024*768 بازی میکنم
حالا شما پییشنهاد بدیدنمیخوام سوپر گرافیک بخرم فقط میخوام برا 1 سال رام بندازه:d