مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام
1- دوستان میشه این چهار گرافیک را از نظر قدرت رتبه بندی کنید و کدام را بخرم بهتر است (البته اولی که فکر نکنم گیر بیاد)

ASUS
ENGTX570 DCII/2DIS/1280MD5
ENGTX570/2DI/1280MD5

MSI

N570GTX Twin Frozr II

N570GTX-M2D12D5

2- نظر دوستان در مورد گارانتی تـک دیـتـا چیست آیا ارزش دارد گرافیک های evga را از این شرکت خرید کنم

سلام بنظر شمامن بااین سیستم زیروبودجه۵۵۰تومن چه گرافیکی بگیرم یعنی اگه یه کارت گرون خریدم مشگلی با سیستمم پیدا نمیکنه.ممنوم
Cpu:pheniomx3 8550
Mb:asus m3n78-eh

از دوستان معذرت میخام مخصوصا آقا فرشید بابت اینکه دیروز کارتو بدون مشورت خریدم ولی 5870 حدود 20 فریم از 285 بهتر بود و در کرایسیس وارهد برام فریم 35 به بالا میداد .اما با 285 بیشتر از 30 فریم نمیداد.به هر حال سرتونو درد نمیارم امروز میخام کارتو پس بدم و فروشنده هم دوستمه و گفته هر کارتی میخام میتونم امتحان کنم و بخرم
حالا میخام 570 یا 580 بخرم میخام بدونم با این سیستم من میتونه تفاوت چشمگیری برام بیاره یا نه؟
cpu:core 2 quad 6700
main: p4p43td ddr3
ram:4gb 1333
power:coler master 600
فقط میخام حداقل کراسیس رو با فریم 50 60 بازی کنم یعنی اول از همه این بازیو برام با بهترین فریم بده دیگه بقیه بازیها رو وللش. راستی قیمت این کارتها فعلا چنده دقیق بگین قیمت تهران رو؟

یعنی مثلا این کارت گرافیک میتونه بازی crysis 2 را رو رزولوشن full HD نمایش بده؟
کارت 560 طبق بنچ مارک هایی که من دیدم در زولوشن fullhdو اخرین تنظیمات در کرایسیس2حدود 57 فریم میده!که با این فریم گیم پلی روانی خواهی داشت!

سلام بنظر شمامن بااین سیستم زیروبودجه۵۵۰تومن چه گرافیکی بگیرم یعنی اگه یه کارت گرون خریدم مشگلی با سیستمم پیدا نمیکنه.ممنوم
Cpu:pheniomx3 8550
Mb:asus m3n78-eh

سلام
سی پی یو برای کارت های high-endضعیف هستش و نمی تونی بیشترین بازده را از کارت بگیری در هر صورت می تونی gtx570بگیری!پاورتم باید بالای 585 باشه!
از دوستان معذرت میخام مخصوصا آقا فرشید بابت اینکه دیروز کارتو بدون مشورت خریدم ولی 5870 حدود 20 فریم از 285 بهتر بود و در کرایسیس وارهد برام فریم 35 به بالا میداد .اما با 285 بیشتر از 30 فریم نمیداد.به هر حال سرتونو درد نمیارم امروز میخام کارتو پس بدم و فروشنده هم دوستمه و گفته هر کارتی میخام میتونم امتحان کنم و بخرم
حالا میخام 570 یا 580 بخرم میخام بدونم با این سیستم من میتونه تفاوت چشمگیری برام بیاره یا نه؟
cpu:core 2 quad 6700
main: p4p43td ddr3
ram:4gb 1333
power:coler master 600
فقط میخام حداقل کراسیس رو با فریم 50 60 بازی کنم یعنی اول از همه این بازیو برام با بهترین فریم بده دیگه بقیه بازیها رو وللش. راستی قیمت این کارتها فعلا چنده دقیق بگین قیمت تهران رو؟

با توجه به سی پی یو که شما داری نمی تونی تمام بازده کارت 580و 570 را بگیری و در مجموع باز نسبت به 5870خیلی تفاوت نخواهی داشت!ولی اگر مشکل مالی نداری می تونی یک 580 از برند evgaحدود 650 هست بگیری!

سلام
من یه سیستم دارم با این مشخصات
mb=ga-ep43-ds3l
cpu=core 2 due e8400
ram=2 gig 6400
power=gp485a
vga=9500 gt
بعد امروز کرایسیس2 بازی کردم دیدم نمیکشه یعنی 25 فریم میده:d
میخواستم بدونم چه گرافیکی بگیرم که حداقل بتونه این کرایسیسو خوب اجرا کنه:d
قیمت هم نمیدونم چه خبره شما پیشنهاد بدید چنده>:d<

سلام
من یه سیستم دارم با این مشخصات
mb=ga-ep43-ds3l
cpu=core 2 due e8400
ram=2 gig 6400
power=gp485a
vga=9500 gt
بعد امروز کرایسیس2 بازی کردم دیدم نمیکشه یعنی 25 فریم میده:d
میخواستم بدونم چه گرافیکی بگیرم که حداقل بتونه این کرایسیسو خوب اجرا کنه:d
قیمت هم نمیدونم چه خبره شما پیشنهاد بدید چنده>:d<
چقدر بودجه داری؟
ضمنا یک مقدار پولم باید برای پاور کنار بگذاری!
با چه رزولوشنی بازی می کنی؟

یعنی من با نصب 580 روی سیستمم نمیتونم حداقل 20 فریم افزایش داشته باشم؟
من الان چارت cpu رو در بازی gta iv دیدم مال من 52 بود گرانترین cpu هم 62 خوب چه فرقی میکنه 10 تا فریم اضافه آورده توی بازی gta که اساس کارش cpu هست .یعنی شما میفرمایین من با نصب 580 اصلا فرقی نمیتونم داشته باشم؟
اینم لینک چارت
http://www.tomshardware.co.uk/charts/2009-desktop-cpu-charts-update-1/GTA-IV-1.0.3,1402.html
اگه اینطوریه چه فرقی میکنه که من core i 7 920 بگیرم که 4 تا فریم بیشتر داشته باشم؟>فکر کنم بازی به بازی فرق میکنه تاثیر cpu

آخرین ویرایش:
یعنی من با نصب 580 روی سیستمم نمیتونم حداقل 20 فریم افزایش داشته باشم؟
من الان چارت cpu رو در بازی gta iv دیدم مال من 52 بود گرانترین cpu هم 62 خوب چه فرقی میکنه 10 تا فریم اضافه آورده توی بازی gta که اساس کارش cpu هست .یعنی شما میفرمایین من با نصب 580 اصلا فرقی نمیتونم داشته باشم؟
اینم لینک چارت
http://www.tomshardware.co.uk/charts/2009-desktop-cpu-charts-update-1/GTA-IV-1.0.3,1402.html
اگه اینطوریه چه فرقی میکنه که من core i 7 920 بگیرم که 4 تا فریم بیشتر داشته باشم؟>فکر کنم بازی به بازی فرق میکنه تاثیر cpu

عزیز دل اون چارتها قضیش فرق میکنه و ربطی به گرافیک نداره که

cpu شما ضعیفه و از عهمده کارت 580 بر نمیاد

یعنی چی قضیش فرق میکنه؟من قبلا cpu core 2 due e6550 داشتم و گرافیک 285 بعدش core 2 quad 6700 خریدم فقط در بازی gta iv تاثیر cpu رو دیدم بقیه بازیها اصلا فرقی نمیکرد در ضمن بازی crysis هم افت فریم 4 تا پیدا کردم اونم به خاطر اینکه کرایسیس بر مبنای دو هسته ای ساخته شده
حالا شما میشه بگین قضیه اون بنچمارک چیه؟یعنی چی فرق میکنه ؟یکم با دلیل بگین آدم قانع بشه

به نظرتون core 2 due 8600 بخرم در مورد بازیهای نسل آینده دو هسته ای میتونه جواب بده؟آخه توی بنچمارکها از core i7 920 برابری و حتی قویتره فقط میترسم که بازیهای نسل آینده بر مبنای 4 هسته ای ساخته بشه ؟مثلا در بازی gta iv من با 4 هسته ای بهتر از 2 هسته ای فریم گرفتم اما در بازی کرایسیس دو هسته ای بهتر از 4 هسته ای بود .
برای این corei7 نمیخرم چون باید براش یه مادربورد حد اقل 250 تومنی بخرم که پل شمالی و جنوبی بهتری داشته باشه و از نهایت کشش cpu استفاده کنه به همین خاطر cpu خودمو با 8600 عوض میکنم و روش 100 تومن میزارم و بازیها رو با بهترین تنظیمات اجرا میکنم و به همراهش کارت 570 بخرم اساتید نظرشون چیه؟
اینم مقایسه core i7 با core 2 due 8600
http://www.anandtech.com/bench/Product/54?vs=47
پس طبق این بنچمارک core 2 due 8600 آخرین fps که میتونه با گرافیک پا به پای بره 84 هست پس میتونه 570 و 580 رو کامل ساپورت کنه البته در بازیهایی که مبنای 2 هسته ای هستن نه 4 هسته ای.
الان هم که بازیهای 2011 رو میبینم 90 درصدشون سیستم مورد نیاز core 2 due هست یعنی 2 هسته ای ها خوب جواب میدن

Last edited by a moderator:
به نظرتون core 2 due 8600 بخرم در مورد بازیهای نسل آینده دو هسته ای میتونه جواب بده؟آخه توی بنچمارکها از core i7 920 برابری و حتی قویتره فقط میترسم که بازیهای نسل آینده بر مبنای 4 هسته ای ساخته بشه ؟مثلا در بازی gta iv من با 4 هسته ای بهتر از 2 هسته ای فریم گرفتم اما در بازی کرایسیس دو هسته ای بهتر از 4 هسته ای بود .
برای این corei7 نمیخرم چون باید براش یه مادربورد حد اقل 250 تومنی بخرم که پل شمالی و جنوبی بهتری داشته باشه و از نهایت کشش cpu استفاده کنه به همین خاطر cpu خودمو با 8600 عوض میکنم و روش 100 تومن میزارم و بازیها رو با بهترین تنظیمات اجرا میکنم و به همراهش کارت 570 بخرم اساتید نظرشون چیه؟
اینم مقایسه core i7 با core 2 due 8600
http://www.anandtech.com/bench/Product/54?vs=47
پس طبق این بنچمارک core 2 due 8600 آخرین fps که میتونه با گرافیک پا به پای بره 84 هست پس میتونه 570 و 580 رو کامل ساپورت کنه البته در بازیهایی که مبنای 2 هسته ای هستن نه 4 هسته ای.
الان هم که بازیهای 2011 رو میبینم 90 درصدشون سیستم مورد نیاز core 2 due هست یعنی 2 هسته ای ها خوب جواب میدن
دوست عزیز تاثیر سی پی یو بر کارت گرافیک در هر بازی متفاوت هستش!مثلا تو بازی هایی که cpu boundهستن تاثیر سی پی یو خودش را بیشتر نشون میده!ولی تو بازی هایی که gpuboundهستش تاثیر سی پی یو به مراتب کمتر هستش!اما این را هم در نظر بگیر در مجموع بازده کارت گرافیک100درصد نیست!اما وقتی ما به شما می گیم نمی تونید از تمام بازده کارت استفاده کنید منظور این نیستش که کارت 60-70درصد قدرتش از دست میده!

سلام.
Radeon HD 6970 تو بازار پيدا ميشه؟
حدود قيمت داره كسي؟
سلام
برندhisمن حدود 520قیمت دارم!

من با رزولیشن 1024*768 بازی میکنم
حالا شما پییشنهاد بدید;)نمیخوام سوپر گرافیک بخرم فقط میخوام برا 1 سال رام بندازه:d
به شما هم که حرف هام را تو ایکس فایر گفتم!

آره راس میگین بازی به بازی فرق میکنه اما اگه بخاییم تمام بازده گرافیک 580 رو در اخیار بگیریم با قویترین cpu هم نمیشه مثلا من با 285 gtx در بازی مافیا 2 32 فریم بیشتر نمیتونسم داشته باشم اما با 5870 الان بالای 60 فریم دارم اما توی بازی crysis با 285 gtx با تمام جزییات بیشتر از 21 فریم نمیتونستم بگیرم اما با 5870 الان راحت 35 تا 40 میگیرم اما چون cpu من 4 هسته ای هست و کرایسیس برای دو هسته ای طراحی شده با دو هسته ای بهتر از چهار هسته ای فریم میگیرم .وای به حالی که 580 ببندم که دیگه کرایسی رو فکر نکنم افت فریم داشته باشم

سلام.

من میخوام همچین سیستمی رو بعد از عید بگیرم میشه بگید خوبه یا نه؟

CPU: Intelcore i7 870
Grafic: GTX 560 TI
Power: gp1030B
Ram: 4gig DDR3 1333
Mainboard: ----------- p45 be bala

اگه چیزیش کمه یا این که قوی نیست بگید.

و این که ایا این cpu ای که انتخاب کردم خوب و قوی هست؟ و ایا CPU تو همین رنج قیمت قوی تر هم هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or