مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام دوستان من دیروز کارت پایین رو قیمت گرفتم(560GTX) با برند گیگابایت.320 هزارتومان بود.

می خواستم ببینم چرا این کارت 2تا فن داره؟
و واقعا برند ها تاثییری تو عملکرد کارت ها ندارن؟

اگه میشه راهنمایی کنین که قدرت دو تا 560 که sli شده بیشتره یا یک 580؟ کدوم از لحاظ قیمت به صرفه تره؟

سلام دوستان من دیروز کارت پایین رو قیمت گرفتم(560GTX) با برند گیگابایت.320 هزارتومان بود.

می خواستم ببینم چرا این کارت 2تا فن داره؟
و واقعا برند ها تاثییری تو عملکرد کارت ها ندارن؟

اگه میشه راهنمایی کنین که قدرت دو تا 560 که sli شده بیشتره یا یک 580؟ کدوم از لحاظ قیمت به صرفه تره؟

:-o
کجا قیمت گرفتی 320 هزار تومن؟
میشه شماره اون فروشگاه رو بدی؟
اصلا این کارت که هنوز توی ایران نیومده:|
-----------------------

این کارت غیر رفرنس هست عزیز و دماش خیلی پایینتره;)
در ضمن 2 تا 560 خیلی از 580 قویتر میشه
اما از اونجایی که فعلا 560 رو هیچ جا کمتر از 410 تومن نمیتونی پیدا کنی به صرفه نیست که sli کنی
در ضمن شما 2 تا gtx 460 رو هم که sli کنی از 580 قویتر میشه و هزینش هم خیلی کمتر

:-o
کجا قیمت گرفتی 320 هزار تومن؟
میشه شماره اون فروشگاه رو بدی؟
اصلا این کارت که هنوز توی ایران نیومده:|
-----------------------

این کارت غیر رفرنس هست عزیز و دماش خیلی پایینتره;)
در ضمن 2 تا 560 خیلی از 580 قویتر میشه
اما از اونجایی که فعلا 560 رو هیچ جا کمتر از 410 تومن نمیتونی پیدا کنی به صرفه نیست که sli کنی
در ضمن شما 2 تا gtx 460 رو هم که sli کنی از 580 قویتر میشه و هزینش هم خیلی کمتر

من ساری هستم وحید جان.
دقیقا همین کارت رو یک پایه شکیل مخصوص گیگابایت پشت ویترینش گذاشته بود.البته جعبشو ندیدم ولی شکل ظاهریه کارت و برندش همین بود.
چون شاگرد مغازه بود قیمت دقیق نداشت گفت حول و حوشه 320 تومان هست.
اگه واقعا شمارشو میخواهی واست بگیرم؟

سوال بعدی.من با cpu مثل corei7 870 میتونم از نهایت قدرت یک کارت sli شده استفاده کنم دیگه؟
و در آخر چرا قیمت کارت های قدیمی مانند8800GTX بعد این همه سال هیچ افتی نکرده؟
ببخشید که سوالم زیاد شد چون در حال جمع کرد یک سیستم هستم.ممنون از راهنماییهاتون

من ساری هستم وحید جان.
دقیقا همین کارت رو یک پایه شکیل مخصوص گیگابایت پشت ویترینش گذاشته بود.البته جعبشو ندیدم ولی شکل ظاهریه کارت و برندش همین بود.
چون شاگرد مغازه بود قیمت دقیق نداشت گفت حول و حوشه 320 تومان هست.
اگه واقعا شمارشو میخواهی واست بگیرم؟

سوال بعدی.من با cpu مثل corei7 870 میتونم از نهایت قدرت یک کارت sli شده استفاده کنم دیگه؟
و در آخر چرا قیمت کارت های قدیمی مانند8800GTX بعد این همه سال هیچ افتی نکرده؟
ببخشید که سوالم زیاد شد چون در حال جمع کرد یک سیستم هستم.ممنون از راهنماییهاتون

عزیز اون کارت 460 بوده
چون قیافش دقیقا همیشنه و اصلا 560 از برند گیگابایت کمتر از 410 توی ایران پیدا نمیکنی

اره میتونی

الان gtx8800 که اصلا تولید نمیشه و اون چند تایی هم که توی ایران هست قیمتشون بالاتر از 120 نیست:d

عزیز اون کارت 460 بوده
چون قیافش دقیقا همیشنه و اصلا 560 از برند گیگابایت کمتر از 410 توی ایران پیدا نمیکنی

اره میتونی

الان gtx8800 که اصلا تولید نمیشه و اون چند تایی هم که توی ایران هست قیمتشون بالاتر از 120 نیست:d

ببین چه طور آدم رو به شک میندازین؟ :d
آخه من یادمه که 560 بود حالا باید باز برم ببینم :-?
راستی دزباره GTX 8800 مطمئنم اشتباه میکنی.
چون مدل8800GTX ULTRA آلان همون 800 تومن سابقه
این و دیگه مطمئنم

چند صفحه ای خوندم. جوابمو نگرفتم. ببخشین می پرسم.:d
یک کارت زیر 150 تومن با قیمت بگین واسه قبل عید بخرم:
بهترینشو بگین دیگه.:d
پاورم 650 واته. mainboard asus m3n78.خودش یه گرافیک 8200 آنبرد داره. رم ddr2.
و cpu فنومه 3 هسته ای 9750 است.
.............................................................
میخوام یک جوری باشه بازی ها با یه مونیتور 17 روی very high بشه بازی کرد. اگر هم نمیشه که بگین نخرم. با همون آنبرد میسازیم.:d فقیریم:d.
ati 5770 خوبه؟ میگن قیمتش اومده پایین؟ این جریان فیزیک انویدیا و اینهاش چی میشه؟

ببین چه طور آدم رو به شک میندازین؟ :d
آخه من یادمه که 560 بود حالا باید باز برم ببینم :-?
راستی دزباره GTX 8800 مطمئنم اشتباه میکنی.
چون مدل8800GTX ULTRA آلان همون 800 تومن سابقه
این و دیگه مطمئنم

عزیز چون کارت 8800 دیگه تولید نمیشه واسه همین هر کسی هر قیمتی میخواد روش میزاره
ادم با 600 تومن 580 میخره چه بره بده به 8800 !

شما 8800gtx هر چند تا خواستی پی ام بده;)

چند صفحه ای خوندم. جوابمو نگرفتم. ببخشین می پرسم.:d
یک کارت زیر 150 تومن با قیمت بگین واسه قبل عید بخرم:
بهترینشو بگین دیگه.:d
پاورم 650 واته. mainboard asus m3n78.خودش یه گرافیک 8200 آنبرد داره. رم ddr2.
و cpu فنومه 3 هسته ای 9750 است.
.............................................................
میخوام یک جوری باشه بازی ها با یه مونیتور 17 روی very high بشه بازی کرد. اگر هم نمیشه که بگین نخرم. با همون آنبرد میسازیم.:d فقیریم:d.
ati 5770 خوبه؟ میگن قیمتش اومده پایین؟ این جریان فیزیک انویدیا و اینهاش چی میشه؟

کارت gts450 با قیمت 151 از برند evga بهترین انتخاب هست

• Like
Reactions: Genesis
سلام.
من cpu core 2 due 2.2 GH دارم و میخوام که گرافیکی که میگیرم با cpu سازگار باشه.
رم هم 2 gig هستddr2
حالا بین gigabyte 450 gts 1 gig 128 bit با EVGA 465 gtx 1 gig 256 bit کدوم رو بگیرم بهتره؟؟

سلام

بنده قصد خرید GTX570 یا GTX580 را دارم و چندتا سوال:

1- لطفا شرکت های معتبر گارانتی کننده گرافیک EVGA را معرفی کنید چون تو بازار گرافیک evga با گارانتی فارس اینور سال گیر نمیاد

2- لطفا بهترین برند و شرکت گارانتی کننده گرافیک سری 500 انویدیا را با توجه به شرایط بازار معرفی کنید حداقل اگه نتونستم evga گیر بیارم بتونم یه برند خوب بخرم

3- آیا این درست است که در حال حاضر سری 500 انویدیا روی برندهای غیر از evga ارزش خرید ندارد

4- آیا این مدل را میتوانم گیر بیاورم
EVGA GeForce GTX 580 FTW Hydro Copper 2

دوستان لطفا راهنمائی کنید تا بهترین انتخاب را داشته باشم و این همه پول را الکی دور نریزم
CPU: CORE I7-870
CPU COOLER: CNPS 10XPERFORMA
MAIN: P7P55D-E
RAM: PATRIOT 1333 4GB
POWER: GREEN 885
MONITOR: PX23720 PLUS 23" SAMSUNG

آخرین ویرایش:
سلام

بنده قصد خرید GTX570 یا GTX580 را دارم و چندتا سوال:

1- لطفا شرکت های معتبر گارانتی کننده گرافیک EVGA را معرفی کنید چون تو بازار گرافیک evga با گارانتی فارس اینور سال گیر نمیاد

2- لطفا بهترین برند و شرکت گارانتی کننده گرافیک سری 500 انویدیا را با توجه به شرایط بازار معرفی کنید حداقل اگه نتونستم evga گیر بیارم بتونم یه برند خوب بخرم

3- آیا این درست است که در حال حاضر سری 500 انویدیا روی برندهای غیر از evga ارزش خرید ندارد

4- آیا این مدل را میتوانم گیر بیاورم
EVGA GeForce GTX 580 FTW Hydro Copper 2

دوستان لطفا راهنمائی کنید تا بهترین انتخاب را داشته باشم و این همه پول را الکی دور نریزم
CPU: CORE I7-870
CPU COOLER: CNPS 10XPERFORMA
MAIN: P7P55D-E
RAM: PATRIOT 1333 4GB
POWER: GREEN 885
MONITOR: PX23720 PLUS 23" SAMSUNG
سلام
1-فکر کنم گارانتی شناخته شده evgaتو ایران همون فارس هستش!

2-برند های خوب انویدیا این ها هستن:
ASUS-GIGABYTE-EVGA-MSI
3- خیر دوست عزیز این حرف منطقی نیستش!شما کارت580مدل مرجع از برند های معتبری که بالا گفتم با گارانتی معتبر بخرید هیچ مشکلی پیش نمیاد!البته شرکت ها مدل مخصوص خودشون را برای یک کارت گرافیک تولید میکنن که کارایی بیشتری نسبت به مدل مرجع داره و خنک تر هستش!

4-این مدلی که شا گفتی از بهترین های 580 هستش اما خب تو کشور ما اگر گیر بیاد چون به تعداد محدود وارد میشه معمولا قیمت خیلی بالاتر از قیمت جهانی داره که اصلا نمی صرفه!

در مورد سیستم می تونی صبر کنی تاSANDYBRIDGEبیشتر تو بازار جا بیفته و قیمت بهتر بشه!چون واقعا سی پی یو های پل شنی ارزش خرید دارن ولی اگر نمی تونی صبر کنی سیستم زیر برای بازی و رندر نیمه حرفه ای کارایی خیلی بالایی داره!(البته باید در تاپیک مشاوره قطعات مطرح می کردی شما اما من اینجا جواب میدم)
ضمنا شما بجای اینکه پول اضافه برای خرید FTW Hydro Copper 2مدل مرجع را بخرید بجاش خرج سی پی یو و مادربورد کنید تا کارایی و بازده بیشتری داشته باشید!
CPU:CORE I7 950 OR 930
MAIN:GIGABYTE X58 USB3 OR ASUS P6T
RAM:CORSAIR 3*2GIG DDR3 1333
POWER:GREEN GP885 OR 785
مانتیوری هم که انتخاب کردی از مدل های خوب هستش و مشخصات خوبی داره!

ببخشید دوستان میخواستم بدونم AMD Radeon HD 6490M چطوره ؟
کارت گرافیک Macbook pro هست که 2تا کارت گرافیک داره
Intel HD Graphics 30005 and AMD Radeon HD 6490M with automatic graphics switching
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .

دوست عزیز amirmahmood
ممنون از جوابتون بنده فقط قصد خرید گرافیک دارم اون سیستم را هم که گفتم سیستم فعلی من است فقط خواستم با توجه به مشخصات سیستم من را راهنمائی کنید

سیستم شما برای نصب یک 580هیچ مشکلی نداره و می تونید بیشترین بازده از این کارت گرافیک بگیرید!

سلام

به نظر شما کارت GTX 560 ti از GIGABYTE خوب هست؟

قوی هست و میتونه بازی ها رو تا اخرین درجه با تمام جزئیات اجرا کنه؟

و این که یک سوال دیگه:

N580GTX الان تو ایران چنده؟

کسی نیست جواب منو بده؟

کارت 560برند گیگابایت یا هر برند خوب دیگری اگر با قیمت خوب و گارانتی خوب گیر بیازی ارزش داره!و این کارت تقریبا از پس بیشتر بازی ها بر میاد و نسل دوم کارت dx11هستش و عملکرد بهتری در dx11داره نسبت به کارت نسل پیش!من 560 برند msiبا گارانتی ماتریکس حدود 435 قیمت داشتم!اما فعلا 560 با این قمیت ارزش نداره چون با 500 تومن میشه یک 570 خرید!560زیر 350 بشه که البته زمان معینی نداره ارزش خرید بالایی داره!
کارت 580 هم قوی ترین کارت تک gpuدنیا هستش که ارزون ترینش در ایران برند evgaهستش که حدود 650 هستش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or