مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام
خاصیت های بقیه پارامترهای کارت گرافیک رو کجا میتونم بخونم ؟
باتشکر:)
می تونی اینجا و اینجا تعاریف رو مطالعه کنی.

فرشید دست رو دلم نذار...
بجای اینکه سیستم رو تقویت کنم رفتم یه لبتاب گرفتم 1.5 تومن! باور کن خیلی از روزها روشنشم نمیکنم!
اشتباه کردم!
تا 150 تومن چی تو آستین داری پسر؟

خب اگه اون لپ تاپ رو هم خوب انتخاب میکردی الان گرافیک قویتری نسبت به PC خودت داشتی،هر چند که توان تراشه های گرافیکی لپ تاپ از مدلهای PC خیلی ضعیفتره،چون محدودیت مصرف و دفع حرارت دارن

شما اجالاتا می تونی که کارت 9800GT رو بخری به قیمت 140 تا 160 بسته به برند،اما خب بازم یه درمان موقتی هست

اوکی! از نظر بودجه مشکلی نی!
تا الانم چون توی بازی ها مشکل نداشتم ارتقا ندادم اما ازین به بعد وضعیت بده!
یه سیستم رو با مشخصات بهم بگو + قیمت چاخلصتیم!

این سیستم یه ترکیب مناسب از لحاظ نسبت قیمت و قدرت برای گیمرها تا 2 سال آینده هست:

CPU:Core i5 750
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:P7H55M-PRO
VGA:GTX 460 1GB DDR5
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 535W+
CASE:GREEN MAGNUM2

که حدود 1100 تومن تموم میشه!

البته من فکر می کنم شما تا وقتی که اعتبار مورد نیاز این سیستم رو تصویب نکردی که از محل مورد نیاز تامین کنی می تونی فقط کارت گرافیکت رو ارتقا بدی،حتی می تونی موقتی همین گرافیکی رو که توی لیست بالا گفتم به اضافه ی اون پاور 535 وات رو بخری و استفاده کنی تا بعدا بتونی بقیه ی قطعات رو هم ارتقا بدی

اون دو قلم حدود 370 تومن میشن فقط،حداقل توی بازیهایی که داریم آنلاین می زنیم 100 درصد نیازت رو مرتفع می کنن.

با حدود 500 تومن چه گرافیکی پیشنهاد میدید؟
فقط مدل های ATi را بهم پیشنهاد بدید.
ممنون

با این پول می تونی به فکر خرید کارت 5870 یا GTX 470 باشی که البته کارت 5870 در بیشتر موارد قویتره.

اوکی! از نظر بودجه مشکلی نی!
تا الانم چون توی بازی ها مشکل نداشتم ارتقا ندادم اما ازین به بعد وضعیت بده!
یه سیستم رو با مشخصات بهم بگو + قیمت چاخلصتیم!
بسیار عالی ! یعنی من الان یه سیس 4 یا 5 میلیونی هم پیشنهاد بدم حله دیگه ؟! :d
خوب بستگی داره بخوایم چجور بازی کردنی رو ملاک قرار بدیم که خوب با توجه به قدرت و کارایی 8600gt وضعیت کاملا مشخصه.
پیشنهاد من اینه :

CPU : intel i5 760
RAM : a-data 4gb 2*2gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-e
VGA : zotac gtx460 1gb
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 22x sata
POWER : green gp585b
CASE : green infinity

حدودا 1100 در میاد.

ممنون دوستان! 1100 قیمت خوبی هست!
بزودی برای خرید اقدام میکنم!
از نظر ظاهری سیستم پیشنهادی سوپرا بالاتر از فرشید بنظر میرسه اما قیمت ها یکیه! چه جوریاست؟!!

ممنون دوستان! 1100 قیمت خوبی هست!
بزودی برای خرید اقدام میکنم!
از نظر ظاهری سیستم پیشنهادی سوپرا بالاتر از فرشید بنظر میرسه اما قیمت ها یکیه! چه جوریاست؟!!
بخاطر اینه که من کارت گرافیک رو از برند ASUS انتخاب کرده بودم که از برند ZOTAC گرونتره و مدل TOP هست

البته دلیل نمیشه که کارت ZOTAC پایینتر باشه،اتفاقا بهترین برندهاست و کارت خودمم از همین برند هست،منم سیستم پیشنهادی آقا رامین رو در صورت خرید از برند ZOTAC می تونم پیشنهاد بدم.

دوستان نویدیا که ایران رو تحریم کرده چه جوری گرافیکم رو آپدیت کنم ؟
وی ! پی ! ان هم ندارم

جدیدا درایورهای کارت گرافیک رو توی دیسک بازیهای جدید اضافه می کنن،می تونی بگردی ببینی توی بازیهایی که اخیرا خریدی درایور NVIDIA هست یا نه

اگر نه که باید از دوستات که دسترسی به شیلتر شکن دارن بگیریش.

Sorry Farsi Nadaram

Systeme Man ine :

M/b : Asus p7p55-m
Power 650 Real
VGA : 4890 Sapphire Vapor 1 gb GDDR5
CPU : core i 5 750
ram : 4 GB 1333

Age ye Monitor 22 Begiram mitoonam Resolution bala bazi konam ? agar nemishe va bekham befroosham in systemo ke ertegha bedam chee ? cheghad mishe forookht ? mishe rahnamaee konid

Sorry For Pingilish

بسیار عالی ! یعنی من الان یه سیس 4 یا 5 میلیونی هم پیشنهاد بدم حله دیگه ؟! :d
خوب بستگی داره بخوایم چجور بازی کردنی رو ملاک قرار بدیم که خوب با توجه به قدرت و کارایی 8600gt وضعیت کاملا مشخصه.
پیشنهاد من اینه :

CPU : intel i5 760
RAM : a-data 4gb 2*2gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-e
VGA : zotac gtx460 1gb
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 22x sata
POWER : green gp585b
CASE : green infinity

حدودا 1100 در میاد.
همین سیستم بدون مانیتور چند در میاد ؟ممنونم

Sorry Farsi Nadaram

Systeme Man ine :

M/b : Asus p7p55-m
Power 650 Real
VGA : 4890 Sapphire Vapor 1 gb GDDR5
CPU : core i 5 750
ram : 4 GB 1333

Age ye Monitor 22 Begiram mitoonam Resolution bala bazi konam ? agar nemishe va bekham befroosham in systemo ke ertegha bedam chee ? cheghad mishe forookht ? mishe rahnamaee konid

Sorry For Pingilish

میشه،مشکلی با رزولوشن HD نداری،تمام قطعاتت هم بروز هستن ،اما می تونی کارت گرافیکت رو بعدا اگر پولت زیادی کرده بود ارتقا بدی!

مثلا یه کارت GTX 480 یا 5870 بخری که خیلی گرون هستن اما از کارت خودت هم خیلی سریعتر،اما فعلا ارتقا لزومی نداره.
همین سیستم بدون مانیتور چند در میاد ؟ممنونم

شما توی این لیست مانیتور دیدی؟!

يكي از دوستان گفته بود كه NVIDIA ايران رو تحريم كرده ،‌چه جوري كارت گرافيك رو آپديت كنيم .
دوست عزيز شما مي توني از سايتهاي :
http://www.filehorse.com

http://www.techpowerup.com/downloads/Drivers/NVIDIA/

درايور رو دانلود كني (سرور اين سايتها به سايت خود انويديا متصل نيست و مي تونيد دانلود كنيد) و ازش استفاده كنيد.
من خودم همين كار رو مي كنم.

دوستان چرا حجم درایور 260.99 برای ایک پس 32 بیتی توی سایت انویدیا صدو خورده ای مگ هست ولی توی سایتی که دوستمون تو پست بالا گذاشته (techpowerup) هشتاد مگ هست؟

580کی میاد؟

میاد آقا رضا,عجله نکن!

دوستان چرا حجم درایور 260.99 برای ایک پس 32 بیتی توی سایت انویدیا صدو خورده ای مگ هست ولی توی سایتی که دوستمون تو پست بالا گذاشته (techpowerup) هشتاد مگ هست؟

بخاطر اینکه اونی که توی سایت NVIDIA هست و لینکش رو داری نسخه ی International هست که چندین زبان رو پشتیبانی می کنه،بنابراین حجمش زیاد هست،اما یه نسخه ی انگلیسی هم هست که زبانهای اضافی رو نداره و حجمش کمتر هست،بنابراین مشکلی نداره و برای ما فرقی نمی کنه.

قویترین گرافیک برای مادربورد GA-945PL-S3

سلام

Main:GA-945PL-S3

قویترین کارت گرافیکی که روی این مادربورد میتونم بندازم چیه؟(بدون هیچ صدمه به کارت گرافیگ )
آیا میشه یه گرافیک 256 بیت با دایرکس 11 روش سوار کرد و اگه میشه شما چی پیشنهاد میدید؟

مشخصات مادربرد فوق

سلام

Main:GA-945PL-S3

قویترین کارت گرافیکی که روی این مادربورد میتونم بندازم چیه؟(بدون هیچ صدمه به کارت گرافیگ )
آیا میشه یه گرافیک 256 بیت با دایرکس 11 روش سوار کرد و اگه میشه شما چی پیشنهاد میدید؟

مشخصات مادربرد فوق
سلام
شما مدل پاور رو هم بگین می شه بهتر نظر داد.
اما می شه هر کارت گرافیکی رده متوسط امروزی رو نصب کرد. رده حرفه ای هم می شه.
اما دو مشکل پیش میاد. یکی اینکه لنزهای PCIe مادربورد شما توانایی آدرس دهی کامل کارت گرافیکی رو نداره و از طرفی هم پردازنده گلوگاه می شه.

جواب سوال دوم هم می شه.

با در نظر گرفتن پاسخگویی پاور من کارت 5770 رو پیشنهاد می دم. که نیاز به یک پاور 500 وات داره. قیمتش هم 215 تومن.

نوشته شده توسط Farshidstar2012;1205831 شما توی این لیست مانیتور دیدی؟![/QUOTE:
واقا چجوری من مانیتور دیدم :d هر چی فکر می کنم نمی فهمم !!!!!:d
یه سوال: الان قویترین کارت بعد از 480 چیه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or