مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام بر دوستان و اساتيد عزيز

لطفآ براي سيستم با مشخصات زير بهترين و قوي ترين كارت رو كه با 200 تومن بشه تهيه كرد و از حداكثر كارائيش بشه استفاده كرد معرفي كنيد . اگرم سيستم بايد تغيير كنه پيشنهاد بدين

MB: Ga P35 DS3L Gigabyte
Ram: 1Gig DDR II
CPU: Core2 Duo E6550 - 2333MHz
Power: Pascal 340U-SCA - 500W

خدا عمرتون بده :)

سلام بر دوستان و اساتيد عزيز

لطفآ براي سيستم با مشخصات زير بهترين و قوي ترين كارت رو كه با 200 تومن بشه تهيه كرد و از حداكثر كارائيش بشه استفاده كرد معرفي كنيد . اگرم سيستم بايد تغيير كنه پيشنهاد بدين

MB: Ga P35 DS3L Gigabyte
Ram: 1Gig DDR II
CPU: Core2 Duo E6550 - 2333MHz
Power: Pascal 340U-SCA - 500W

خدا عمرتون بده :)
سلام دوست عزيز
براي ارتقا كارت گرافيكي بايد پاور رو هم تعويض بكنيد چون فكر مي‌كنم كه پاور شما از نوع نامرغوب و دست چندم بازار هست!
از طرفي هم بايد حافظه رو حداقل به دو گيگ ارتقا بدين.
من كارت گرافيك 4770 رو پيشنهاد مي‌دم با قيمت 135 تومن و پاور GP535 از گرين با قيمت 55 تومن و يك گيگابايت هم، هم‌مدل حافظه كنوني شما ديگه نبايد بيش از 20 تومن قيمت داشته باشه.
سر جمع 210 تومن.

سلام دوست عزيز
براي ارتقا كارت گرافيكي بايد پاور رو هم تعويض بكنيد چون فكر مي‌كنم كه پاور شما از نوع نامرغوب و دست چندم بازار هست!
از طرفي هم بايد حافظه رو حداقل به دو گيگ ارتقا بدين.
من كارت گرافيك 4770 رو پيشنهاد مي‌دم با قيمت 135 تومن و پاور GP535 از گرين با قيمت 55 تومن و يك گيگابايت هم، هم‌مدل حافظه كنوني شما ديگه نبايد بيش از 20 تومن قيمت داشته باشه.
سر جمع 210 تومن.

بسيار ممنونم از راهنمايي شما دوست عزيز

به نظرم 4770 يه خورده قديميه ، امكان استفاده از مدلهاي قويتري مثل 5770 يا همرده اون از Nvidia رو دارم؟

بسيار ممنونم از راهنمايي شما دوست عزيز

به نظرم 4770 يه خورده قديميه ، امكان استفاده از مدلهاي قويتري مثل 5770 يا همرده اون از Nvidia رو دارم؟
قديمي هست اما كارت پر قدرتيه.
اين كارت(5770) 220 تومن قيمت داره كه با كارت 260 برابري مي‌كنه و از اين كارت هم بهتر هست. و يك رده پايين تر كارت 5750 هست كه قيمتش 180 تومن هست و با كارت 9800و 4850 برابري مي‌كنه.
يك رده پايينتر از اين كارت 5670 هست كه قيمتش 160 تومن هست. كه قدرتش با كارت 4770 برابري مي‌كنه(البته در اكثر موارد ضعيفتر).
حالا ديگه انتخاب به عهده شما.

قديمي هست اما كارت پر قدرتيه.
اين كارت(5770) 220 تومن قيمت داره كه با كارت 260 برابري مي‌كنه و از اين كارت هم بهتر هست. و يك رده پايين تر كارت 5750 هست كه قيمتش 180 تومن هست و با كارت 9800و 4850 برابري مي‌كنه.
يك رده پايينتر از اين كارت 5670 هست كه قيمتش 160 تومن هست. كه قدرتش با كارت 4770 برابري مي‌كنه(البته در اكثر موارد ضعيفتر).
حالا ديگه انتخاب به عهده شما.

ممنون از راهنماييتون

جداي از بحث قيمت ارتقاي پاور به 500 و رم به 2 گيگ براي استفاده بهينه از كارتاي 5770 و يا 260 كفايت ميكنه؟

ممنون از راهنماييتون

جداي از بحث قيمت ارتقاي پاور به 500 و رم به 2 گيگ براي استفاده بهينه از كارتاي 5770 و يا 260 كفايت ميكنه؟
بله كاملا كافيست.
چون شما نهايت در رزولوشن 1920*1080 بازي مي‌كنيد و در اين رزولوشن تقريبا مي‌شه گفت كه بازي نيست كه بيش از 2گيگ طلب بكنه. اما در بحث ساير نرم‌افزارهاي گرافيكي اين مورد فرق مي‌كنه.
براي 5770 پاور 500 زيادي هم هست. اما براي كارت 260 حداقل بايد پاور 550 وات تهيه بكنيد. بهترين پاور هم براي اين كارت GP585 از گرين هست با قيمت 93 تومن.

سلام
ظاهراً 260 دیگه تولید نمی شه. منم دنبال 260 بودم دیدم اینجوری شده. رو همین حساب رفتم سراغ 275 که اون هم همین سرنوشت رو داشت.
چند وقتی وبگردی کردم تا به Gigabyte GTX275 SuperOverClock رسیدم
http://www.gigabyte.co.ir/Products/...=VGA&ProductID=3141&ProductName=GV-N275SO-18I
http://www.gigabyte.co.ir/FileList/WebPage/vga_090911_oc/models.html#
vga_productimage_gv-n275so-18i_big.jpg
توی بیشتر آزمون ها حتی از 285 جلوتر بود. تأیید شد امروز رفتم برای خریدش اما یکی از فروشنده های خود گیگابایت می گفت مشکلات سخت افزاری داره. می گفت 3-2 تا فروخته اما پس آوردن و میگن با سیستمشون مشکل داره شامل بوت نشدن، هنگ کردن، بیرون پریدن از بازیها. دوستان چیزی از این موضوع شنیدن؟ نظرتون چیه؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان یک سوال داشتم.
میخواستم بدونم کار کرد یک کارت قوی مثل GTX470 در یک مادربورد P5QL PRO که سوکت LGA775 هست با یک مادربورد جدیدتر با سوکت LGA1156 یا LGA1366 فرقی داره ؟ یعنی ضعیف تره ؟
اگه اینطور هست لطفا بگید چنددرصد ضغیفتره ؟

به سلامتی این دفعه می‌خوام یه کارت گرافیک جمع و جور بخرم. نمی‌خوام از حدود 200 تومن بزنه بالا.
این GTX 460 که اگه بیاد احتمالاً نزدیک 300 تومن می‌فروشن. فکر کنم یه 5770 بگیرم بد نباشه.
همین Club ارزون بگیرم بره دیگه؟ کسی قیمت می‌دونه؟ و اینکه کجا Club گیر بیارم؟

نظر منو می خوای حتما HIS بگیر...از Club خیلی بهتر و معتبر تر هست.

قیمت هم فکر نمی کنم فرق خاصی داشته باشه...من بعد از عید خریدم 225 تومن الان شاید ارزونتر هم شده باشه.

نظر منو می خوای حتما HIS بگیر...از Club خیلی بهتر و معتبر تر هست.

قیمت هم فکر نمی کنم فرق خاصی داشته باشه...من بعد از عید خریدم 225 تومن الان شاید ارزونتر هم شده باشه.
آخه این دفعه می‌خوام برم تو کار خسیس بازی و اینا. اگه یه برندِ OK گیر بیارم که مثلاً 190 تومن باشه، می‌خرم میره.

بچه ها میشه بهترین کارت گرافیکی که هست رو بگید قیمتش مهم نیست مرسی

قویترین کارت گرافیک (البته برای بازی) ATI 5970 هست اما اگه من جای تو بودم به خاطر PhysX هم که شده چند تا Nvidia GeForce GTX480 به صورت SLI میبستم.

اما اگه واسه کارای گرافیکی خفن میخوای Nvidia Quadro بهترینه.

سلام دوستان یک سوال داشتم.
میخواستم بدونم کار کرد یک کارت قوی مثل GTX470 در یک مادربورد P5QL PRO که سوکت LGA775 هست با یک مادربورد جدیدتر با سوکت LGA1156 یا LGA1366 فرقی داره ؟ یعنی ضعیف تره ؟
اگه اینطور هست لطفا بگید چنددرصد ضغیفتره ؟

یکی هم جواب من رو بده. :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or