مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دوستان چند وقت قبل اینجا بحثی بود برای خرید gts 250
به دلایلی هنوز خرید انجام نشد تا این که تو یک تاپیکی در باب مقایسه این کارت و 5750 یک سری benchmark هایی دیدم که از سایت هایی مثل toms hardware که تو 80 درصدشون 5750 بالاتر از 250 فریم داده بود ( شاید محسوس نبود در حد یکی دو فریم )

اینش به کنار مسائلی مثل :
دمای کمتر
قابلیت overclock قوی تر و بهتر
داشتن dx 11
و از همه مهمتر مصرف خیلی کمتر نسبت به gts 250 که حتی گفته شده بود با یک power 400 بدون مشکل کار میکنه

هم مطرح شده بود

و همه این مزیت ها با 10 تومان قیمت بیشتر نسبت به gts 250 بود

در مورد dx 11 که قبلا دوستان اینجا از جمله فرشید هم گفته بودن که یک جورایی دکور هست برای این رده GPU اما خوب مطمنا داشتن و بودنش بهتر از نبودنش هست درسته ؟

من با این تفاسیر همه جوره دارم 5750 رو برتر میبینم به خصوص قضیه دما و مصرف Power که خیلی مهمه برام ( حالا شما هم اگه کمک و جمع بندی کنید ممنون میشم )

یک انتخاب دیگه هم میتونم داشته باشم به اسم 5770 با قیمت 210 که نمیدونم نسبت به gtx 260 کدوم قوی تره اما از نظر power مشکل من رو حل میکنه چون برای 260 باید 100 درصد تعویض پاور کنم

به دلایلی هنوز خرید انجام نشد تا این که تو یک تاپیکی در باب مقایسه این کارت و 5750 یک سری benchmark هایی دیدم که از سایت هایی مثل toms hardware که تو 80 درصدشون 5750 بالاتر از 250 فریم داده بود ( شاید محسوس نبود در حد یکی دو فریم )

دمای کمتر
داشتن dx 11
و از همه مهمتر مصرف خیلی کمتر نسبت به gts 250 که حتی گفته شده بود با یک power 400 بدون مشکل کار میکنه

هم مطرح شده بود

در مورد dx 11 که قبلا دوستان اینجا از جمله فرشید هم گفته بودن که یک جورایی دکور هست برای این رده GPU اما خوب مطمنا داشتن و بودنش بهتر از نبودنش هست درسته ؟

من با این تفاسیر همه جوره دارم 5750 رو برتر میبینم به خصوص قضیه دما و مصرف Power که خیلی مهمه برام ( حالا شما هم اگه کمک و جمع بندی کنید ممنون میشم )

یک انتخاب دیگه هم میتونم داشته باشم به اسم 5770 با قیمت 210 که نمیدونم نسبت به gtx 260 کدوم قوی تره اما از نظر power مشکل من رو حل میکنه چون برای 260 باید 100 درصد تعویض پاور کنم

از نظر من 180 تومان به 5750 و gts250 دادن حیفه!!

ادم 10-20 تومان میزاره رو یه gtx260 میگیره که خیلی قویتر هست!
--------

و اگه دوس نداری پاور رو عوض کنی یه 5770 بگیر اما خب واسه اون باید 40 تومان بیشتر بدی!

دمای کمتر
داشتن dx 11

هم مطرح شده بود

با توجه به شناختی که از نیاز شما دارم فقط کارت GTX 260 یا 5770 رو پیشنهاد می دم،همسرعت هستن و کمتر از این برای رزولوشن مانیتور شما و برای آینده ی نزدیک هم مناسب نیست،

اینکه پاور شما ممکنه جوابگو نباشه هم دلیل نمی شه من پیشنهادم رو عوض کنم.

از نظر من 180 تومان به 5750 و gts250 دادن حیفه!!

ادم 10-20 تومان میزاره رو یه gtx260 میگیره که خیلی قویتر هست!
--------

و اگه دوس نداری پاور رو عوض کنی یه 5770 بگیر اما خب واسه اون باید 40 تومان بیشتر بدی!
مرسی دوست عزیز
در قوی تر بودن GTX 260 که شکی نیست
اما Power مسالس چون من gp485a دارم که الان 52500 هست و باید یک gp535a بگیرم که 59500 هست و برای همین 7 تومان اختلاف باید کم کم 35 بدم عوض کنم

راستی این 10 یا 20 تومان که گفتی برای gtx 260/192 هست یا اون یکی مدلش ؟
این مدل 192 نسبت به gts 250 یا 5750 خیلی اختلاف محسوسی داره ؟ ( اختلاف که میدونم داره منظورم مقدارش هست )

با توجه به شناختی که از نیاز شما دارم فقط کارت GTX 260 یا 5770 رو پیشنهاد می دم،همسرعت هستن و کمتر از این برای رزولوشن مانیتور شما و برای آینده ی نزدیک هم مناسب نیست،

اینکه پاور شما ممکنه جوابگو نباشه هم دلیل نمی شه من پیشنهادم رو عوض کنم.
مرسی فرشید جان
به نظرت 5770 کلا بهتره ؟
این کارت به درد dx 11 میخوره یا نه ؟
و power براش کافی هست ؟

و کلا داشتن یک Dx 11 بهتر از نداشتن هست یا نه ؟

گرچه خودم هیچ تجربه و خاطره خوبی از کار با محصولات ati و به خصوص مشکلات catalyst های اون ندارم ولی اینطور که همه جا میگن این سری 5xxx مثل این که خوب جواب داده

فرشید جان امار این تصویر مطمنا اشتباه هست درسته؟

gts250_power.png

الان یک چرخی زدم تو نت حالا فروم های خارجی به کنار تو همین فروم های ایرانی مثل لیون دیدم چندین تاپیک هست و مشکلات عدیده 5800 و 5770 که شطرنجی شدن تصویر و قفل کردن و حتی مشکل باحالی به اسم green screen of death یا gsod

مثلا توضیحات نویسنده پست اول این تاپیک :
http://lioncomputer.ir/forum/index....ری-5000-ati-واقعا-نقص-فنی-دارند-؟؟-به-این-حر/

من یکی که حسابی سر این مساله اذیت شدم این تاپیک های چند ده صفحه ای رو که اخرش هم هیچ راه حلی نداشته رو میبینم بد تر شک میکنم

مرسی فرشید جان
به نظرت 5770 کلا بهتره ؟
این کارت به درد dx 11 میخوره یا نه ؟
و power براش کافی هست ؟

و کلا داشتن یک Dx 11 بهتر از نداشتن هست یا نه ؟

گرچه خودم هیچ تجربه و خاطره خوبی از کار با محصولات ati و به خصوص مشکلات catalyst های اون ندارم ولی اینطور که همه جا میگن این سری 5xxx مثل این که خوب جواب داده
گفتم که،بدرد DX11 نمی خوره و وقتی واسه DX11 کنده،یعنی اینکه انگار اصلا DX11 نداره،پاور فعلی شما هم براش کافی هست
سری 5000 که خوب جواب داده،اما از لجاظ کیفیت درایورهای Catalyst همون داستانهای قبلی واسه بازیهای مختلفی تکرار شده و کماکان پایینتر از درایورهای NVIDIA قرار داره.

gts250_power.png

الان یک چرخی زدم تو نت حالا فروم های خارجی به کنار تو همین فروم های ایرانی مثل لیون دیدم چندین تاپیک هست و مشکلات عدیده 5800 و 5770 که شطرنجی شدن تصویر و قفل کردن و حتی مشکل باحالی به اسم green screen of death یا gsod

http://lioncomputer.ir/forum/index....ری-5000-ati-واقعا-نقص-فنی-دارند-؟؟-به-این-حر/

من یکی که حسابی سر این مساله اذیت شدم این تاپیک های چند ده صفحه ای رو که اخرش هم هیچ راه حلی نداشته رو میبینم بد تر شک میکنم

نخیر ،آمار اون عکس کاملا درسته،مصرف خود کارت محاسبه شده و نه کل سیستم
اون مشکلات گزارش شده از ایراد فنی اون کارتا رو هم قبلا خوندم،شامل یه سری خاص ازاون رده محصولات می شد،اما اینجا دوستانی که 5770 داشتن به این مشکل بر نخوردن.

منظورم مدل 192 هست
بله همون مدل 192 هم خیلی قویتر از 5750 و gts250 هستش!

اگه نمیخوای پاور رو عوض کنی بهتره یه 5770 برداری

اون مشکلات سری 5 هم بیشتر در کارت 5850 وجود داشته و منم چند نفری رو که واسشون 5770 بستم مشکلی نداشتن

گفتم که،بدرد DX11 نمی خوره و وقتی واسه DX11 کنده،یعنی اینکه انگار اصلا DX11 نداره،پاور فعلی شما هم براش کافی هست
سری 5000 که خوب جواب داده،اما از لجاظ کیفیت درایورهای Catalyst همون داستانهای قبلی واسه بازیهای مختلفی تکرار شده و کماکان پایینتر از درایورهای NVIDIA قرار داره.

نخیر ،آمار اون عکس کاملا درسته،مصرف خود کارت محاسبه شده و نه کل سیستم
اون مشکلات گزارش شده از ایراد فنی اون کارتا رو هم قبلا خوندم،شامل یه سری خاص ازاون رده محصولات می شد،اما اینجا دوستانی که 5770 داشتن به این مشکل بر نخوردن.
اخه قبلا کارت 5750 رو گفته بودی گفتم شاید این تفاوت کنه :biggrin1:

مشکل همین درایور های ati هست چون تو این چند ماه گذشته خیلی از بازی ها بوده که تو فروم های مختلف مثلا همون p30 ماها با nvidia تمامش کرده بودیم و دوستان که ati داشتن حتی کارت های گرونش , حتی نمیتونستن وارد بازی بشن و مشکلات بسیاری داشتن مثل بازی NFS:Shift
که همش دنبال hotfix و رفع باگ بودن
میگفتن amd قول داده تو سری 10 از catalyst برطرف کنه

مورد بعدی هم bandwidth کارت 5770 هست که 76.8 هست و در مقابل 119.9 کارت 260 که خوب تاثیرش رو تو بازی ها هم گذاشته ولی نه در اون حد

Crysis%20No%20AA.png

ولی قضیه بسیار جالب همون داستان استفاده از phsyx هست که اختلاف کولاکه :

Batman%20PhysX%20On.png

فرشید جان شخصا دلم خیلی میخواد 260 رو بگیرم اما این power

راستی برای این 5770 کدوم برد رو پیشنهاد میدی ؟
حودم Xfx رو دیدم 218 تومان

و یک سوال دیگه هم دارم
تفاوت اون دو مدل core کارت 260 با هم چقدره ؟
و استفاده power هر دوشون یک سطحه ؟
مرسی

منظورم مدل 192 هست
بله همون مدل 192 هم خیلی قویتر از 5750 و gts250 هستش!

اگه نمیخوای پاور رو عوض کنی بهتره یه 5770 برداری

اون مشکلات سری 5 هم بیشتر در کارت 5850 وجود داشته و منم چند نفری رو که واسشون 5770 بستم مشکلی نداشتن
از شما هم ممنون البته داشتم پست مینوشتم که شما پست دادین و من ندیدم

یک مساله power هست
یک مساله دیگه ارزش خرید یا همین مشکلات driver و physx و ...

من الان میخوام بدونم که بین 5770 و gtx 260 اولویت با کدوم هست
برتری که 5770 به نظر من داشت Dx 11 بود
که فرشید جان اشاره کردن یک جورایی فرمالیتست
و باز هم نسبت به 260 پهنای باند کمتر داره
ولی هم خنک تر هست هم کم مصرف تر و هم تو عمل تفاوتی یکی دو فریمی داشته

از اون سمت هم اکثر بازی ها رو nvidia بهتر جواب میدن و این همه مشکلات درایوری ندارن

حالا اگه power رو مشکلش رو حل کنم انتخاب بهتر میشه gtx 260 درسته ؟
قیمت core 192 ش چنده الان ؟

راستی برای این 5770 کدوم برد رو پیشنهاد میدی ؟
حودم Xfx رو دیدم 218 تومان

و یک سوال دیگه هم دارم
تفاوت اون دو مدل core کارت 260 با هم چقدره ؟
و استفاده power هر دوشون یک سطحه ؟
مرسی

تفاوت دو مدل 192 و 216 چیزی حدود 4-5 فریم هست

پاور مورد نیاز هم هر دو یه سطح میخواد

و اگه 5770 xfx رو 218 دیدی همون رو بگیر خوبه

از شما هم ممنون البته داشتم پست مینوشتم که شما پست دادین و من ندیدم

یک مساله power هست
یک مساله دیگه ارزش خرید یا همین مشکلات driver و physx و ...

من الان میخوام بدونم که بین 5770 و gtx 260 اولویت با کدوم هست
برتری که 5770 به نظر من داشت Dx 11 بود
که فرشید جان اشاره کردن یک جورایی فرمالیتست
و باز هم نسبت به 260 پهنای باند کمتر داره
ولی هم خنک تر هست هم کم مصرف تر و هم تو عمل تفاوتی یکی دو فریمی داشته

از اون سمت هم اکثر بازی ها رو nvidia بهتر جواب میدن و این همه مشکلات درایوری ندارن

حالا اگه power رو مشکلش رو حل کنم انتخاب بهتر میشه gtx 260 درسته ؟
قیمت core 192 ش چنده الان ؟

اگه پاور رو میتونی ok کنی به نظر من 260 رو بگیر

5770 : مصرف کمتر-dx11
که dx11 واسه این کارت بیشتر دکوری هست:biggrin1:

260: قدرت بیشتر+ فیزیک
-------------

core192 : حدود 190-200 تومان

core:216 : حدود 200-220 تومان

البته از برندهای مختلف گرونتر هم داره
مثلا asus حدود 250 تومانه و...

تفاوت دو مدل 192 و 216 چیزی حدود 4-5 فریم هست

پاور مورد نیاز هم هر دو یه سطح میخواد

و اگه 5770 xfx رو 218 دیدی همون رو بگیر خوبه

اگه پاور رو میتونی ok کنی به نظر من 260 رو بگیر

5770 : مصرف کمتر-dx11
که dx11 واسه این کارت بیشتر دکوری هست:biggrin1:

260: قدرت بیشتر+ فیزیک
-------------

core192 : حدود 190-200 تومان

core:216 : حدود 200-220 تومان

البته از برندهای مختلف گرونتر هم داره
مثلا asus حدود 250 تومانه و...
مرسی دوست عزیز
من هر چی بیشتر راجع به دنیای ATI تحقیق میکنم بیشتر نا امید میشم

اینم جدید ترین خبرش :

Just Cause 2 ATI Issue

Just Cause 2 is broken using the version 10.5 ATI Catalyst drivers on systems with a Radeon HD 5970 graphics card and Eyefinity, reports HARD OCP They indicate the version 10.4 drivers will still run the Avalanche Studios' open world action sequel, and since AMD is aware of the problem, presumably it will be addressed by version 10.6
.

http://games.gamepressure.com/news.asp?ID=128776

ستم و نامردیه که این amd این همه کارت میده به خورد مردم اونم با این قیمت های خفن بعد ملت باید daily دنبال اخبار مربوط به catalyst و hotfix باشن

من سعی میکنم حتما power رو عوض کنم و اگه تا همین 190 یا 200 بشه core 192 رو گیر اورد میشه عوض کنم که خوب شما هم گفتی تفاوتش چند فریمه با اون یکی core

اگه هم نه که همون gts 250 رو میگیرم چون اصلا حوصله این بازی های ati رو ندارم
دوستان چطوری میرن Ati میگیرن ؟ اونم این همه مشتری :biggrin1:

مرسی دوست عزیز
من هر چی بیشتر راجع به دنیای ATI تحقیق میکنم بیشتر نا امید میشم

اینم جدید ترین خبرش :

Just Cause 2 ATI Issue

.

http://games.gamepressure.com/news.asp?ID=128776

ستم و نامردیه که این amd این همه کارت میده به خورد مردم اونم با این قیمت های خفن بعد ملت باید daily دنبال اخبار مربوط به catalyst و hotfix باشن

من سعی میکنم حتما power رو عوض کنم و اگه تا همین 190 یا 200 بشه core 192 رو گیر اورد میشه عوض کنم که خوب شما هم گفتی تفاوتش چند فریمه با اون یکی core

اگه هم نه که همون gts 250 رو میگیرم چون اصلا حوصله این بازی های ati رو ندارم
دوستان چطوری میرن Ati میگیرن ؟ اونم این همه مشتری :biggrin1:

پدرام جان همیشه هم اینطوری نیس

این مشکل واسه افراد خیلی کمی هست

مثلا من تا همین 2 ماهه پیش 5850 داشتم اما هیچ مشکلی نداشتم باهاش;)

در هر صورت بین 5770 و 260 من همون 260 رو پیشنهاد میدم

موفق باشی

• Like
Reactions: pedram_sad
پدرام جان همیشه هم اینطوری نیس

این مشکل واسه افراد خیلی کمی هست

مثلا من تا همین 2 ماهه پیش 5850 داشتم اما هیچ مشکلی نداشتم باهاش;)

در هر صورت بین 5770 و 260 من همون 260 رو پیشنهاد میدم

موفق باشی
نه وحید جان خود کارت منظورم نیست
منظورم مساله درایور و نرم افزاری هست که خوب برای همه کارت ها یکی هست
مگه فرقی داره که یک catalyst روی یک کارت تو یک بازی خاص مشکل داشته باشه و با کارت دیگه نه ؟

بهتره همون کور216 رو بگیری نسبت به 280 فقط یه خوشه کلاسترش غیر فعال

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or