سلام دوست عزيزیه سوال دیگه. من الان یه 9600gt دارم با e4500 و 2 گیگ رم. کدوم قطعه رو عوض کنم تا بهترین جواب رو بگیرم؟
اگه اینطوریه من اگه جای شما بودم میزاشتم همه رو با هم عوض میکردم سیستم هم نمیفروختم میزاشتم به یه دردی میخورد:biggrin1:
چون تو این مدت لذتی از کارتتون نمیبرید که تازه خریدید و رو این سیستم قدیمی سوار کردید تا اون موقع هم احتمالا ارزونتر بشه و مثلا بتونی کارتهای قویتر مثل 260 یا 5770 بگیری
نه دوست عزیز،اون کارت 5570 اصلا بدرد بازی نمی خوره و در ضمن از کارت فعلی شما که 8800GT باشه خیلی ضعیفتره،پس اصلا سراغش نرو
ارتقای کارت فقط بخاطر DX11 هیچ دلیل منطقی نداره و Full HD بودن هم ربطی به کارت نداره،به مانیتور مربوط هست
دوست عزیز من این حرف رو از روی ویژگی های سخت افزاری گرافیک گفتم نه یک بنچمارک خاص از یک بازی اگه به این بخواد باشه خوب الان توی این تصویر 9800gt قویتر عمل کرده(قدرت 8800gt و 9800gt با هم برابره و تنها تفاوتشون در تکنولوژی ساخت اونهاست):
![]()
در کل بازم میگم این کارت با این قیمتش به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه .اگه شما همون 4850 رو بگیری (که تقریبا در یک رنج قیمت هستند) خیلی به صرفه تره چون تقریبا قدرتی معادل 8800gtx به همراه پشتیبانی از dx 10.1 داره که کم نیست...
در ضمن باید بگم مهمترین چیز در رم گرافیک نوع حافظه وپهنای باند اونه نه مقدار اون و هر دوی این کارتها از نظر پهنای باند در یک اندازه اند ولی 4850 به علت داشتن gpu قویتر خیلی بهتر عمل میکنه و یادت باشه شما هیچ وقت گول میزان حافظه رم گرافیک رو نخور بلکه قبل از همه میزان پهنای باند رم گرافیک رو ببین نه مقدار اون!!!
موفق باشی....
اگه Full HDبودن ربطی به کارت گرافیک نداره میشه بگی این عکس به خاطر چی نوشته
Full HDبرای تماشای فیلم با کیفیت بالا مگه نیست
در ضمن بهتره به مشخصات DX11توجه کنید
![]()
سلام دوست عزيز
مدل پاور و بودجه رو ذكر بكنيد.
به همراه مدل مادربورد.
سلام این گرافیکgiga 250gtx(1g)gddr3 خوبه؟قیمتش 180 تومانه!مزایاش چیه؟:confused:
اگه Full HDبودن ربطی به کارت گرافیک نداره میشه بگی این عکس به خاطر چی نوشته
Full HDبرای تماشای فیلم با کیفیت بالا مگه نیست
در ضمن بهتره به مشخصات DX11توجه کنید
![]()
باید بودجه رو بگید و چون دیگه پی سی جدید میگیرید تو این تاپیک درخواست رو بزاریدمن تا 2 3 هفته دیگه شایدم زود تر میام تهران احتمالا. اگر بتونم از اونجا بخرم خیلی به صرفه تر تموم میشه. فکر میکنی با همین کارت و رم 4 گیگ پاتریوت و مخلفات دیگه (مادربورد ،cpu ،پاور) چند در بیاد حدودا؟اسم مادربورد و اینا رو هم اگه بگی که دیگه خیلی باحالی!! :biggrin1:
قیمت هم فضایی در نیاد!![]()
سلام دوست عزيزgreen 430w و Asus p5kpl-se بودجه هم حول و حوش 100-120
دوست عزیز فقط برای اینکه از اشتباه در بیای 4850 تقریبا میشه گقت نزدیک به 35-30 درصد قویتر از 5670 هست به خاطر موارد زیر:![]()
به نظر منم 5570 ضعیفه!من خودم 5670 گیگارو پیشنهاد مکنم چون تستش کردم و از نظر قدرت با کارته خودم 4850 برابری میکرد حتی بیشتر!تازه نیاز به کانکتور برقم نداره و دماشم خیلی پایینتره...
قیمته 4850 زیر 200 تومنه.5670 هم دوروبره 150-160 میچرخه!
دوست عزیز یعنی میزان حافظه هیچ اهمیتی نداره وفقط باید به نوع اون توجه داشت در ضمن قیمت 4850 توی سایت رایانه285هزار تومنه .اینا با هم توی یک رنج قیمتن:confused: