مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

اگه اینطوریه من اگه جای شما بودم میزاشتم همه رو با هم عوض میکردم سیستم هم نمیفروختم میزاشتم به یه دردی میخورد:biggrin1:

چون تو این مدت لذتی از کارتتون نمیبرید که تازه خریدید و رو این سیستم قدیمی سوار کردید تا اون موقع هم احتمالا ارزونتر بشه و مثلا بتونی کارتهای قویتر مثل 260 یا 5770 بگیری

من تا 2 3 هفته دیگه شایدم زود تر میام تهران احتمالا. اگر بتونم از اونجا بخرم خیلی به صرفه تر تموم میشه. فکر میکنی با همین کارت و رم 4 گیگ پاتریوت و مخلفات دیگه (مادربورد ،cpu ،پاور) چند در بیاد حدودا؟اسم مادربورد و اینا رو هم اگه بگی که دیگه خیلی باحالی!! :biggrin1:
قیمت هم فضایی در نیاد! :-"

نه دوست عزیز،اون کارت 5570 اصلا بدرد بازی نمی خوره و در ضمن از کارت فعلی شما که 8800GT باشه خیلی ضعیفتره،پس اصلا سراغش نرو

ارتقای کارت فقط بخاطر DX11 هیچ دلیل منطقی نداره و Full HD بودن هم ربطی به کارت نداره،به مانیتور مربوط هست

اگه Full HDبودن ربطی به کارت گرافیک نداره میشه بگی این عکس به خاطر چی نوشته
Full HDبرای تماشای فیلم با کیفیت بالا مگه نیست
H557F1G-1-1200.jpg

در ضمن بهتره به مشخصات DX11توجه کنید
200909231041351309.jpg

دوست عزیز من این حرف رو از روی ویژگی های سخت افزاری گرافیک گفتم نه یک بنچمارک خاص از یک بازی اگه به این بخواد باشه خوب الان توی این تصویر 9800gt قویتر عمل کرده(قدرت 8800gt و 9800gt با هم برابره و تنها تفاوتشون در تکنولوژی ساخت اونهاست):

AMD%20Radeon%20HD%205670%2002.gif

در کل بازم میگم این کارت با این قیمتش به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه .اگه شما همون 4850 رو بگیری (که تقریبا در یک رنج قیمت هستند) خیلی به صرفه تره چون تقریبا قدرتی معادل 8800gtx به همراه پشتیبانی از dx 10.1 داره که کم نیست...
در ضمن باید بگم مهمترین چیز در رم گرافیک نوع حافظه وپهنای باند اونه نه مقدار اون و هر دوی این کارتها از نظر پهنای باند در یک اندازه اند ولی 4850 به علت داشتن gpu قویتر خیلی بهتر عمل میکنه و یادت باشه شما هیچ وقت گول میزان حافظه رم گرافیک رو نخور بلکه قبل از همه میزان پهنای باند رم گرافیک رو ببین نه مقدار اون!!!
موفق باشی....

دوست عزیز یعنی میزان حافظه هیچ اهمیتی نداره وفقط باید به نوع اون توجه داشت در ضمن قیمت 4850 توی سایت رایانه285هزار تومنه .اینا با هم توی یک رنج قیمتن:confused:

200909231041351309.jpg
vga_productimage_gv-r567oc-1gi_big.jpg

به نظر منم 5570 ضعیفه!من خودم 5670 گیگارو پیشنهاد مکنم چون تستش کردم و از نظر قدرت با کارته خودم 4850 برابری میکرد حتی بیشتر!تازه نیاز به کانکتور برقم نداره و دماشم خیلی پایینتره...
قیمته 4850 زیر 200 تومنه.5670 هم دوروبره 150-160 میچرخه!

آخرین ویرایش:
سلام این گرافیکgiga 250gtx(1g)gddr3 خوبه؟قیمتش 180 تومانه!مزایاش چیه؟:confused:

کارت خوبی هست و به نسبت قیمتش راندمان مناسبی داره،اما بهتره کارت GTX 260 رو بگیری که حدود 200 تومن هست و سرعت خیلی بیشتری داره

200909231041351309.jpg

اینجا تاپیک تخصصی هست،به عکس روی جعبه ی کارت جیکار داریم ما؟ ،اینا تبلیغاته

منظورشم اینه که از پس نمایش فیلمهای Full HD بر میاد،وگرنه Full HD رو باید مانیتور ساپورت کنه،این روزا همه ی کارتای بالای 50 تومن Full HD هستن.

من تا 2 3 هفته دیگه شایدم زود تر میام تهران احتمالا. اگر بتونم از اونجا بخرم خیلی به صرفه تر تموم میشه. فکر میکنی با همین کارت و رم 4 گیگ پاتریوت و مخلفات دیگه (مادربورد ،cpu ،پاور) چند در بیاد حدودا؟اسم مادربورد و اینا رو هم اگه بگی که دیگه خیلی باحالی!! :biggrin1:
قیمت هم فضایی در نیاد! :-"
باید بودجه رو بگید و چون دیگه پی سی جدید میگیرید تو این تاپیک درخواست رو بزارید

green 430w و Asus p5kpl-se بودجه هم حول و حوش 100-120
سلام دوست عزيز
با اين پاور به نظر من سيستم رو ارتقا ندين بهتره، مگر اينكه هدفي غير از بازي داشته باشين كه من اين مدل پردازنده رو به شما پيشنهاد مي‌دم:
Core 2 Duo E7500 با قيمت 115تومن.

اما اگر قصد شما بازي كردن هست، با ارتقا پردازنده كارايي چندان محسوس نخواهد بود و بهتره كه به فكر تعويض كارت گرافيك و پاور باشين.

vga_productimage_gv-r567oc-1gi_big.jpg

به نظر منم 5570 ضعیفه!من خودم 5670 گیگارو پیشنهاد مکنم چون تستش کردم و از نظر قدرت با کارته خودم 4850 برابری میکرد حتی بیشتر!تازه نیاز به کانکتور برقم نداره و دماشم خیلی پایینتره...
قیمته 4850 زیر 200 تومنه.5670 هم دوروبره 150-160 میچرخه!
دوست عزیز فقط برای اینکه از اشتباه در بیای 4850 تقریبا میشه گقت نزدیک به 35-30 درصد قویتر از 5670 هست به خاطر موارد زیر:
1-959 میلیون ترانزیستور به 627 میلیون
2-160 واحد سایه زن به 80
3-درسته که کلاک 5670 روی 775 مگا هرتز هست در صورتی که 4850 روی 500 ولی تعداد ترانزیستور فاحش بیشتر اون به راحتی 4850 رو پیش تاز میکنه!!!
4-پهنای باند هر دوی انها هم که تقریبا با هم برابره...
در ضمن بازم میگم از روی بنچمارکهای چند بازی خاص در مورد گرافیکها نمیشه نظر داد بلکه این مشخصات سخت افزاری اونهاست که تکلیف رو مشخص میکنه!!!

آخرین ویرایش:
دوست عزیز یعنی میزان حافظه هیچ اهمیتی نداره وفقط باید به نوع اون توجه داشت در ضمن قیمت 4850 توی سایت رایانه285هزار تومنه .اینا با هم توی یک رنج قیمتن:confused:

زیاد توجه به میزان مموری یه کارت نکنید

کارت 5570 واسه بازی کردن پیشنهاد نمیشه
-------------

اگه بودجتون در حد 140 تومان هست

میتونید کارت 4770
و در انتخاب بعدی کارت 4850 رو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or