مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

به این Benchmarkتوجه کنید
500x_fo3_1280_01.jpg

کارت HD5570میانگین خوبی داره56و میشه گفت کارت مناسبی برای بازی در حد خوب هستش در ضمن اینطور که معلومه 5670از9800هم قویتره .در ضمن تو انتخاب کارت گرافیک من کارت گرافیکی میخوام که کم مصرف باشه وکم صدا به نظر شما HD5570گزینه ی خوبی نیست؟

اگه اهل این هستی که همه detail ها و تنظیمات گرافیکی رو تا دسته ببری بالا اصلا کارت خوبی نیست.ولی اگه میخوای در حد نرمال ازش استفاده کنی عالیه.من خودم 8800gt دارم.میخوام عوضش کنم چون دیگه بعضی بازیها رو نمیکشه تو 1080p.حالا این 1600 هست یه ذره فریم میاد بالاتر.ولی اگه میخوای تو بهترین حالت بازی کنی کارت مناسبی نیست.

اگه اهل این هستی که همه detail ها و تنظیمات گرافیکی رو تا دسته ببری بالا اصلا کارت خوبی نیست.ولی اگه میخوای در حد نرمال ازش استفاده کنی عالیه.من خودم 8800gt دارم.میخوام عوضش کنم چون دیگه بعضی بازیها رو نمیکشه تو 1080p.حالا این 1600 هست یه ذره فریم میاد بالاتر.ولی اگه میخوای تو بهترین حالت بازی کنی کارت مناسبی نیست.

ممنون من هم خیلی نمیخوام درHight Settingبازی کنم در حد معمولی خوبه در ضمن من میخوام کارت گرافیک 1گیگ باشه چون8800gtهم قدیمی شده وهم512مگابایت هست چون بعضی بازیها اگه گرافیک کمتر از حد مورد نیاز باشه امکان اجرای بازی وجود ندارد.درضمن HD5570از
Shader mode5استفاده میکنه که جدیده وبه نظر من بهتره.همچنین این کارت full hdهست واین به نظر من مهمه

دقیقه دقیق اینه. p5b SE asus .
گفتم همه قطعات نه فقط مین.
اینطور که مشخصه cpu ضعیفه (هر چند مدلش دقیقا مشخص نیست) و کارت جدید حداقل 40 45 درصد از کارایی خودشو از دست میده.

گفتم همه قطعات نه فقط مین.
اینطور که مشخصه cpu ضعیفه (هر چند مدلش دقیقا مشخص نیست) و کارت جدید حداقل 40 45 درصد از کارایی خودشو از دست میده.

بفرمایید دوست عزیز اینم مشخصات کامل:
cpu dua core 2.6-E6750
graphic:8800GT 512mb
main p5b se
ram:2 kingstone

خوب الان فرق کرد ، cpuت نسبتا خوبه و با کارت جدید یجورایی کنار میاد ، 4890 حداقل یه 500w میخواد که با توجه به مشخصات سیستمت حداقل یه 550w رو باید در نظر داشته باشی.

500x_fo3_1280_01.jpg

کارت HD5570میانگین خوبی داره56و میشه گفت کارت مناسبی برای بازی در حد خوب هستش در ضمن اینطور که معلومه 5670از9800هم قویتره .در ضمن تو انتخاب کارت گرافیک من کارت گرافیکی میخوام که کم مصرف باشه وکم صدا به نظر شما HD5570گزینه ی خوبی نیست؟
دوست عزیز من این حرف رو از روی ویژگی های سخت افزاری گرافیک گفتم نه یک بنچمارک خاص از یک بازی اگه به این بخواد باشه خوب الان توی این تصویر 9800gt قویتر عمل کرده(قدرت 8800gt و 9800gt با هم برابره و تنها تفاوتشون در تکنولوژی ساخت اونهاست):

AMD%20Radeon%20HD%205670%2002.gif

در کل بازم میگم این کارت با این قیمتش به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه .اگه شما همون 4850 رو بگیری (که تقریبا در یک رنج قیمت هستند) خیلی به صرفه تره چون تقریبا قدرتی معادل 8800gtx به همراه پشتیبانی از dx 10.1 داره که کم نیست...
در ضمن باید بگم مهمترین چیز در رم گرافیک نوع حافظه وپهنای باند اونه نه مقدار اون و هر دوی این کارتها از نظر پهنای باند در یک اندازه اند ولی 4850 به علت داشتن gpu قویتر خیلی بهتر عمل میکنه و یادت باشه شما هیچ وقت گول میزان حافظه رم گرافیک رو نخور بلکه قبل از همه میزان پهنای باند رم گرافیک رو ببین نه مقدار اون!!!
موفق باشی....

ممنون من هم خیلی نمیخوام درHight Settingبازی کنم در حد معمولی خوبه در ضمن من میخوام کارت گرافیک 1گیگ باشه چون8800gtهم قدیمی شده وهم512مگابایت هست چون بعضی بازیها اگه گرافیک کمتر از حد مورد نیاز باشه امکان اجرای بازی وجود ندارد.درضمن HD5570از
Shader mode5استفاده میکنه که جدیده وبه نظر من بهتره.همچنین این کارت full hdهست واین به نظر من مهمه

نه دوست عزیز،اون کارت 5570 اصلا بدرد بازی نمی خوره و در ضمن از کارت فعلی شما که 8800GT باشه خیلی ضعیفتره،پس اصلا سراغش نرو

ارتقای کارت فقط بخاطر DX11 هیچ دلیل منطقی نداره و Full HD بودن هم ربطی به کارت نداره،به مانیتور مربوط هست

من کارتم Geforce 8600 gt ، از برند Palit هست. فکر میکنید چند بتونم بفروشم؟ و یه کارت توی رینج قیمت 150 معرفی کنید،ممنون میشم. اگه Geforce باشه بهتره :biggrin1:
اصلا ارزش داره کارتی که 150 باشه با این کارت عوض کنم؟ تفاوتش محسوس میشه؟
در ضمن مادربورد من DDR2 ساپورت میکنه،3 نه. اگر رم کارت گرافیک DDR3 باشه،مشکلی پیش میاد؟ یا نه؟

الان سیستم من اینه:
cpu: AMD athlon 64 X2 4400+ 2.30 GHz
ram: 1 gig Patriot
motherboard: Abit NF-M25SV
vga: Geforce 8600 gt 1 gig Palit

پ.ن. میخوام،رم هم عوض کنم خیلی کمه...

یه کارت گرافیک می خواستم که بتونم بازی های جدید رو با رزولیشن 1920*1080 و نهایت جزئیات بازی کنم. قیمتش هم خیلی وحشتناک نباشه

یه کارت گرافیک می خواستم که بتونم بازی های جدید رو با رزولیشن 1920*1080 و نهایت جزئیات بازی کنم. قیمتش هم خیلی وحشتناک نباشه
مناسبترین انتخاب برای بالاترین کیفیت توی اون رزولوشن در حال حاضر کارت ATI 5850 یا GTX 470 هست،اولی حدود 330 و دومی حدود 450 تومن هست
کارتای پایینتر هم ممکنه واسه این رزولوشن توی بعضی بازیهای سبکتر کفایت کنن ولی نمیشه واسه آینده ی میان مدت هم روی قدرتشون حساب کرد.

• Like
Reactions: Azor
من کارتم Geforce 8600 gt ، از برند Palit هست. فکر میکنید چند بتونم بفروشم؟ و یه کارت توی رینج قیمت 150 معرفی کنید،ممنون میشم. اگه Geforce باشه بهتره :biggrin1:
در ضمن مادربورد من DDR2 ساپورت میکنه،3 نه. اگر رم کارت گرافیک DDR3 باشه،مشکلی پیش میاد؟ یا نه؟

الان سیستم من اینه:

کارت شما رو (به فرض ddr3 بودن) نهایت 14 15 تومن در بهترین شرایط بر میدارن ، مشخصه در حال حاضر یه کارت 150 تومنی 3 یا 4 برابر کارت شما کارایی خواهد داشت.
نوع و مدل vga هم هیچ ارتباطی به نوع و مدل مین نداره میتونه هر چی باشه.
خوب با خرید کارت جدید به احتمال زیاد شما 30 یا 40 درصد کاراییشو از دست میدی چون هم ram کمی داری هم cpuت ضعیفه به نظر من ارتقاء رو یه همچین سیستمی اشتباهه البته میتونی الان vga رو عوض کنی و یه حال اساسی به این سیستم خسته بدی و بعدا سه قطعه ی اصلی رو عوض کنی.
در کل تا 150 من gts250 رو پیشنهاد میدم برند هم میتونی zotac رو در نظر بگیری.

آخرین ویرایش:

الان سیستم من اینه:

برای گیمینگ باید هم پردازنده و هم رم و هم گرافیکتون رو عوض کنید
سی پی یو بهتره یه athlon 425 بردارید که سه هسته ای هم هست اما ارزون هم هست فکر کنم 80 تومنی باشه اگه میخوای خرجت زیاد نشه همین خوبه
رم هم 4 گیگ از همون پاتریوت (2*2gig) بگیر
کارت گرافیک هم اگه بخوای انقدر هزینه کنی بهتره 4770 بگیری که پاور زیاد نمیخواد و با 430 کار رو راه میندازه و قدرتش هم مناسبه اما اگه پاورت بیشتره میتونی gts250 رو بخری که خیلی بهتر از قبلیه ست .
8600 هم دورانش خیلی وقته به سر رسیده:-" که میتونی نهایتا 25 تومن به قطعه فروش بفروشی.
همینا فقط احساس خوبی هم در مورد مادربردت ندارم. am2+ پشتیبانی میکنه؟

برای گیمینگ باید هم پردازنده و هم رم و هم گرافیکتون رو عوض کنید
سی پی یو بهتره یه athlon 425 بردارید که سه هسته ای هم هست اما ارزون هم هست فکر کنم 80 تومنی باشه اگه میخوای خرجت زیاد نشه همین خوبه
رم هم 4 گیگ از همون پاتریوت (2*2gig) بگیر
کارت گرافیک هم اگه بخوای انقدر هزینه کنی بهتره 4770 بگیری که پاور زیاد نمیخواد و با 430 کار رو راه میندازه و قدرتش هم مناسبه اما اگه پاورت بیشتره میتونی gts250 رو بخری که خیلی بهتر از قبلیه ست .
8600 هم دورانش خیلی وقته به سر رسیده:-" که میتونی نهایتا 25 تومن به قطعه فروش بفروشی.
همینا فقط احساس خوبی هم در مورد مادربردت ندارم. am2+ پشتیبانی میکنه؟

آره توی همین فکر عوض کردن همه اینا هستم،ولی فعلا میخواستم اگه بشه کارت عوض کنم،نمیدونم حالا شما اگر راهنمایی کنید ممنون میشم :smile:
پاتریوت رو چند وقته دنبالشم،میخوام اصل بگیرم (آمریکایی قرمز)گیرم نیومده هنوز.
قیمت این GTS 250 چنده؟
آره قدیمی شده :-" فکر میکنی اگر نگه دارم شاید بعدا به دردم خورد یه سیستمی باهاش بستم،یا بفروشم؟
مادربردم الان نگا کردم،AM2 ساپورت میکنه + نداره! :biggrin1:
کارت شما رو (به فرض ddr3 بودن) نهایت 14 15 تومن در بهترین شرایط بر میدارن ، مشخصه در حال حاضر یه کارت 150 تومنی 3 یا 4 برابر کارت شما کارایی خواهد داشت.
نوع و مدل vga هم هیچ ارتباطی به نوع و مدل مین نداره میتونه هر چی باشه.
خوب با خرید کارت جدید به احتمال زیاد شما 30 یا 40 درصد کاراییشو از دست میدی چون هم ram کمی داری هم cpuت ضعیفه به نظر من ارتقاء رو یه همچین سیستمی اشتباهه البته میتونی الان vga رو عوض کنی و یه حال اساسی به این سیستم خسته بدی و بعدا سه قطعه ی اصلی رو عوض کنی.
در کل تا 150 من gts250 رو پیشنهاد میدم برند هم میتونی zotac رو در نظر بگیری.

آره منم قصدم همینه،فعلا میخوام کارت عوض کنم تا چند ماه دیگه ام احتمالا کلا همه چیز رو، مادربورد... cpu ....

پس تا الان که شما 2 نفر گفتید،GTS 250 ، تایید میشه؟ و پاور هم چه حدی خوبه با توجه به این سیستمی که دارم و کارت جدید.

Last edited by a moderator:
ره توی همین فکر عوض کردن همه اینا هستم،ولی فعلا میخواستم اگه بشه کارت عوض کنم،نمیدونم حالا شما اگر راهنمایی کنید ممنون میشم :smile:
پاتریوت رو چند وقته دنبالشم،میخوام اصل بگیرم (آمریکایی قرمز)گیرم نیومده هنوز.
قیمت این GTS 250 چنده؟
آره قدیمی شده :-" فکر میکنی اگر نگه دارم شاید بعدا به دردم خورد یه سیستمی باهاش بستم،یا بفروشم؟
مادربردم الان نگا کردم،AM2 ساپورت میکنه + نداره! :biggrin1:

اگه اینطوریه من اگه جای شما بودم میزاشتم همه رو با هم عوض میکردم سیستم هم نمیفروختم میزاشتم به یه دردی میخورد:biggrin1:

چون تو این مدت لذتی از کارتتون نمیبرید که تازه خریدید و رو این سیستم قدیمی سوار کردید تا اون موقع هم احتمالا ارزونتر بشه و مثلا بتونی کارتهای قویتر مثل 260 یا 5770 بگیری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or