مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام
این مشخصات کامپیوتر منه:
:CPU:2.5 DUAL CORE E5200 INTEL
4GIG RAM DDR2
XFX NVIDIA GFORCE 9400 GT
MOTHERBOARD:ASUS P5QL PRO

می خواستم ببینم برای اینکه بتونم بازی های جدید رو راحت و باگرافیک خوب بازی کنم چه قطعاتی رو باید عوض کنم و ایا میشه فقط کارت گرافیک رو عوض کرد؟
مرسی.
سلام دوست عزیز
کارت گرافیک رو عوض بکنید بهتر و افزایش پرفورمنس زیادی رو خواهید داشت.
بودجه و مدل پاور رو ذکر کنید تا بهتر راهنمایی بکنیم.

سلام
این مشخصات کامپیوتر منه:
:CPU:2.5 DUAL CORE E5200 INTEL
4GIG RAM DDR2
XFX NVIDIA GFORCE 9400 GT
MOTHERBOARD:ASUS P5QL PRO

می خواستم ببینم برای اینکه بتونم بازی های جدید رو راحت و باگرافیک خوب بازی کنم چه قطعاتی رو باید عوض کنم و ایا میشه فقط کارت گرافیک رو عوض کرد؟
مرسی.
بله،اگر پاور مناسبی داشته باشی اولین اولویت،تعویض کارت گرافیک هست،حداقل باید 170 تومن برای یه کارت GTS 250 هزینه کنی،یا با 150 تومن یه کارت 4770 بخری.

ممنون از توجه ی دوستان.

پاورم 485 green هست و بودجه ام حدود 300 تومن.
اگرم لطف کنید یکم در مورد تفاوت cpu و کارت گرافیک و تاثیری توی بازی می زارن برام بنویسید.
نمی دونم میشه با یکی اون دیگری رو جبران کرد یا نه؟
ممنون

ممنون از توجه ی دوستان.

پاورم 485 green هست و بودجه ام حدود 300 تومن.
اگرم لطف کنید یکم در مورد تفاوت cpu و کارت گرافیک و تاثیری توی بازی می زارن برام بنویسید.
نمی دونم میشه با یکی اون دیگری رو جبران کرد یا نه؟
ممنون
خب شما با این پول میتونی یه پاور 535 وات گرین با یه کارت GTX 260 بخری
واسه CPU هم باید پولتو جمع کنی ،سری بعد با یه چهار هسته ای عوض کنی که اونم حدود 200 تومن هزینه میخواد.

CPU و گرافیک که خب از بیخ و بن با هم تفاوت دارن! ،اما اگر منظورت تاثیر هر کدوم توی بازی هست، بعضی از بازیها با CPU ی سریعتر سرعت بیشتری میدن و بعضی بازیها با گرافیک بالاتر،بستگی به موتور بازی داره

معمولا هم نمیتونن جای همدیگه رو بگیرن،اما شما کارتت رو عوض کنی با همین CPU میتونی اکثر بازیها رو با فریم قابل قبول اجرا کنی،مگر بازیهایی که محاسبات سنگینی روی CPU میزارن،مثل Empire:Total war,World in Conflict,GTA IV,RE5 که ممکنه بعضی جاها Lag بدن توی بازی.

آقا واقعا مرسی من همیشه تو اینچیزا مشکل داشتم. یادمه هیچ وقت بازی ای رو روون بازی نکردم همه ی بازی هارو هم تا آخر با همین وضع بردم.
پس من اول به فکر گرافیک باشم بعد سی پی .
فقط بازم چند تا سوال:
1-با این تغیری که در کامپیترم می دم تا چند وقت می تونم بازی هارو راحت بازی کنم؟؟
2- فرقه DDR3 با DDR2 خیلی؟؟ یعنی می تونم با این هزینه ای که می شه یه DDR3 بخرم؟؟
اصلا ارزش داره؟؟
THANKS.

1-این دست من و شما نیس بستگی به سازنده ها داره ، در کل بنچاشونو ببینی تا حدودی متوجه میشی.
2-منظورت به vgaـه یا... ؟! اگه vga هست که الان اکثر کارتا (150 تومن به بالا) ddr3 یا gddr3 به بالا هستن.

آقا واقعا مرسی من همیشه تو اینچیزا مشکل داشتم. یادمه هیچ وقت بازی ای رو روون بازی نکردم همه ی بازی هارو هم تا آخر با همین وضع بردم.
پس من اول به فکر گرافیک باشم بعد سی پی .
فقط بازم چند تا سوال:
1-با این تغیری که در کامپیترم می دم تا چند وقت می تونم بازی هارو راحت بازی کنم؟؟
2- فرقه DDR3 با DDR2 خیلی؟؟ یعنی می تونم با این هزینه ای که می شه یه DDR3 بخرم؟؟
اصلا ارزش داره؟؟
THANKS.
با این تغییر حداقل تا یک سال تا 18 ماه دیگه بیمه هستی با این تغییرات،البته اگر CPU رو هم عوض کنی

اون مدل کارتی که بهت پیشنهاد شده DDR3 هست و سرعت خیلی خوبی هم داره،برای کارتای گرافیک هم DDR2 و DDR3 فرق سرعتی زیادی دارن معمولا

اگر منظورت از DDR3 هم حافظه یا رم اصلی بود که واسه این CPU اصلا خرید DDR3 لازم نیست و تاثیری هم نسبت به DDR2 نداره.

خوبآخه مادربرد من که همون جور اسمشو نوشتم فقط DDR2 ساپورت می کنه.
پس آلان باید مادربردم رو هم عوض کنم؟؟؟
ظاهرا متوجه نشدی چی گفتم،
گفتم که شما اصلا به مادربرد DDR3 احتیاجی نداری و تفاوت سرعتی هم با DDR2 برای این CPU که میخوای بخری نداره
پس فقط CPU و گرافیک رو بخر.

ظاهرا متوجه نشدی چی گفتم،
گفتم که شما اصلا به مادربرد DDR3 احتیاجی نداری و تفاوت سرعتی هم با DDR2 برای این CPU که میخوای بخری نداره
پس فقط CPU و گرافیک رو بخر.
به نظرم ایشون فکر میکنن که روی مادربردی که Ram های DDR3 رو پشتیبانی نمیکنه نمیشه کارت گرافیک DDR3 گذاشت(من هم قبلا این فکر رو میکردم)که البته اشتباهه.

به نظرم ایشون فکر میکنن که روی مادربردی که Ram های DDR3 رو پشتیبانی نمیکنه نمیشه کارت گرافیک DDR3 گذاشت(من هم قبلا این فکر رو میکردم)که البته اشتباهه.
بله خب فکر اشتباهیه،قبلا هم بارها من و دوستای دیگه گفتیم که کارت گرافیک بشرطی که با اسلات مادربرد سازگار باشه میشه نصبش کرد،این که حافظه ی هر کدوم چیه ربطی ندارن به هم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or