اصلا حرف اين فروشنده ها رو گوش نكن.سلام
سیستم من مشخصاتش به این صورته:
MB: ASUS P5B
CPU: INTEL DUALQORE 4MB
RAM DDRII 667 2*1GB
VGA: BIOSTAR 8500GT 512
HDD: MAXTOR SATA 250
DVD/RW
DVD/R
مدتیه دارم تحقیق میکنم تا کارت گرافیکمو با یه 4870 عوض کنم بالاخره تصمیمو گرفتمو
امروز رفتم بازار رضا که کارتو عوض کنم و یه 4870 بگیرم اما یکی از فروشگاهها گفت با این سیستمی که الان دارم نمیتونم کارایی خوبی از 4870 بگیرم چون مادربردم سرعت انتقال اطلاعاتش نصف کارت گرافیکه و همچنین رم 667 هم مناسب نیست و پیشنهاد داد که 4850 بگیرم و گفت با 4870 اختلاف کارایی کمتر از 25 در صد داره البته 4870 هم داشت ولی گفت 4850 بگیر حالا موندم چکار کنم چون نمیتونم مادربردمو عوض کنم گفتم اینجا مطرح کنم تا بلکه خرد جمعی به دادم برسه البته همینجا از دوست عزیزم( SUPRA ) که اسمشو نمیدونم تشکر میکنم که با P.M هایی که برام تو چند روز گذشته داده خیلی کمک کرد.
راستی یه سوال دیگه هم داشتم که با این سیستم اگه 4870 بخوام بگیرم چه پاوری لازمه و اگه 4850 بخوام چه پاوری ؟
4850 قدرتي بيش از دو برار پردازنده هاي گرافيكيه PS3 و X360 داره.سلام.منظورم با نرم افزارهای شبیه ساز هستش .ایا با نرم افزارهای شبیه ساز سونی 2 با گرافیک 4850 می شه بازی خدای جنگ رو راحت اجرا کرد
خوب. سي پي يوت بد نيست. همون 4870 هم بندازي ميتوني كاراييه بالايي رو بگيري.ممنون از راهنماییت
والا مشخصاتی که روی جعبهء سی پی یو نوشته به این صورته:
LGA 775
INTEL PENTIUM D
PROCESSOR 925
3GHZ
800 MHZ FSB
2*2 MB L2 CACHE
كلا با هيچ سخت افزار و شبيه سازي نمي شه دقيقا بازيهاي كنسول رو مثل خود كنسول اجرا كرد..سلام.منظورم با نرم افزارهای شبیه ساز هستش .ایا با نرم افزارهای شبیه ساز سونی 2 با گرافیک 4850 می شه بازی خدای جنگ رو راحت اجرا کرد

سلام...با تشكر از دوستان به خاطر پاسخ هاتون
در مورد پاور فقط يه 600وات نوشته نميدونم real كجا مينيويسه بعد شرمنده اون چراغها كجا هستند رو كارت گرافيك
بعد به نظر شما الان cpu بگيرم يا مين كدوم واجب تره
والا ما قبل از خريد از دوستان همينجا پرسيديم گفتند مشكلي نداره بخر اما الان ميبينم 9600 بيشتر بدردم ميخورد تا 4870
خوشحال ميشم يكي بگه چيكار كنم تا 350 تومنم زنده بشه اگه ميشه با حدود قيمت راهنماييم كنيد
با تشكر
ram:5-5-5-18
مشخصات سیستمت چیه ؟ (دقیق بگو)
pcie 2.0 بودن هم مهم نیست الان اکثر کارتای Pcie 2.0 ساپورت با pcie 1.0 هم کار میکنن....

دوست عزیز،سلام
سیستم من مشخصاتش به این صورته:
MB: ASUS P5B
CPU: INTEL DUALQORE 4MB
RAM DDRII 667 2*1GB
VGA: BIOSTAR 8500GT 512
HDD: MAXTOR SATA 250
DVD/RW
DVD/R
مدتیه دارم تحقیق میکنم تا کارت گرافیکمو با یه 4870 عوض کنم بالاخره تصمیمو گرفتمو
امروز رفتم بازار رضا که کارتو عوض کنم و یه 4870 بگیرم اما یکی از فروشگاهها گفت با این سیستمی که الان دارم نمیتونم کارایی خوبی از 4870 بگیرم چون مادربردم سرعت انتقال اطلاعاتش نصف کارت گرافیکه و همچنین رم 667 هم مناسب نیست و پیشنهاد داد که 4850 بگیرم و گفت با 4870 اختلاف کارایی کمتر از 25 در صد داره البته 4870 هم داشت ولی گفت 4850 بگیر حالا موندم چکار کنم چون نمیتونم مادربردمو عوض کنم گفتم اینجا مطرح کنم تا بلکه خرد جمعی به دادم برسه البته همینجا از دوست عزیزم( SUPRA ) که اسمشو نمیدونم تشکر میکنم که با P.M هایی که برام تو چند روز گذشته داده خیلی کمک کرد.
راستی یه سوال دیگه هم داشتم که با این سیستم اگه 4870 بخوام بگیرم چه پاوری لازمه و اگه 4850 بخوام چه پاوری ؟
تو پست قبلی گفتم که ، با شبیه ساز نمی تونی مثل کنسول بازی رو اجرا کنی، به هیچ وجه کارایی نداره.سلام.منظورم با نرم افزارهای شبیه ساز هستش .ایا با نرم افزارهای شبیه ساز سونی 2 با گرافیک 4850 می شه بازی خدای جنگ رو راحت اجرا کرد
دوست عزیز،
مادربردت خیلی خوبه،فقط CPU ی شما این وسط ضعیفه، بقیه ی قطعات خوبن،یه 7200 یا بهتر 8400 بگیر بنداز رو سیستم تا پرواز کنه.
حرف فروشنده ها رو هم گوش ندید انقدر،از روی حدسیات یا منفعت حرف می زنن ...
آره. به نظر منم همين كارو بكني بهتره. يه E7200 بنداز كه دور و بر 120 تومنه. يه 4850 يا 4870 هم بگيركه ديگه عالي ميشه.خیلی ممنون از راهنماییت فقط میشه یه کم بیشتر توضیح بدی و قیمتاشم بگی؟
اصلا بستن 4870 یا هر کارت دیگه ای به مین ارتباطی نداره شما همین الان هم میتونی 4870x2 بندازی cpu و ram هم یه پهنای باند مشخصی دارن (با توجه به مدلشون) و یه کارت گرافیک قوی حتما نیازی به یه cpu خیلی قوی یا گرون نداره cpuت هم که pentium d هستش به نظر من مشکلی نیست و با خیال راحت میتونی 4870 یا حتی بالاتر از اون رو هم در نظر بگیری.مدتیه دارم تحقیق میکنم تا کارت گرافیکمو با یه 4870 عوض کنم بالاخره تصمیمو گرفتمو
e7200 حدودا 115 116 تومن و e8400 هم 165 168 تومن قیمتشه.خیلی ممنون از راهنماییت فقط میشه یه کم بیشتر توضیح بدی و قیمتاشم بگی؟