مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

با تشكر از دوستان به خاطر پاسخ هاتون
در مورد پاور فقط يه 600وات نوشته نميدونم real كجا مينيويسه بعد شرمنده اون چراغها كجا هستند رو كارت گرافيك
بعد به نظر شما الان cpu بگيرم يا مين كدوم واجب تره
والا ما قبل از خريد از دوستان همينجا پرسيديم گفتند مشكلي نداره بخر اما الان ميبينم 9600 بيشتر بدردم ميخورد تا 4870
خوشحال ميشم يكي بگه چيكار كنم تا 350 تومنم زنده بشه اگه ميشه با حدود قيمت راهنماييم كنيد
با تشكر
ram:5-5-5-18

حيف اون 4870 كه انداختي روي اون مين با اون CPU !!!!
ديگه فكر كنم همه بدونند كه براي گيم فقط گرافيك مهم نيست... بلكه CPU RAM POWER هم نقش بازي مي كنند...

شما اگر اون cpu و مينت رو با يك p5q و يك E8500 يا E8400 تعويض كني.. اون موقع قدرت واقعيه سيستمت رو مي بيني كه برات قوقا مي كنه!;) و حداقل 20 فريم بيشتر مي توني بگيري.

در واقع گرافيك شما در شرايط ايده عال و در حالت 100% useing واقعي ( در بازي كريسيس ) بازدهي معادل 3 تا كارت كرافيك 9800GTX رو داره... به دليل استفاده از :

حافظه GDDR5 با اينترفيس 256 بيت
ساپورت از DX10.1
دارا بودن 800 پردازنده استريم
استفاده از 956 ميليون ترانزيستور با تكنولوژي ساخت 55 نانومتري
و...

اگر زمان تاخير رم ها رو هم مي نوشتيد خيلي خوب بود...

19X12 Resolution; 4AA,8AF

benchmarks-4870.jpg

AMD Phenom 9950 (B3 2.6Ghz)
MSI K9A2 (790FX) / ASUS M3N-HT DLX (780a)
4GB DDR2-880 5-5-5-18
Windows Vista Ultimate SP1 64 Bit
Drivers
ATI: 8.501.1_BR064935_0806042115
nVidia: 175.16 WHQL
دوست عزیز،

یکبار گفتم که اسلایدهای تبلیغاتی AMD هیچ دلیلی برای مقایسه ی سرعت نیستند که شما هی عکس ازش میزاری، بنچمارک واقعی قبلا زیاد گذاشتیم از این کارتها...
توی Crysis راندمان 4870 نهایتا از 9800GTX هم باید بیشتر باشه اما بازدهی معادل 3 تا کارت گرافیک 9800GTX رو شما از کجا در آوردی؟؟؟! ، تو همون اسلاید خودت هم حدود 40 درصد از 9800 قویتر زده!

راجع به سیستم دوستمون که 31 فریم تو Crysis می گرفت گفتم طبیعی هست ،چون سیستمش ضعیف هست،خودم با همون تنظیمات و رزولوشن تو DX9 فریم 64 و تو DX10 فریم 54 می گیرم...

بهتره یه کم مطالعه کنی و بعد بیای پست بزنی

راستي يادم رفت!
مباركت باشه:love:
توي اين فرم كه همه كارمند هاي انويديا هستند چطور شما ati خريدي؟:biggrin1:

باورت جواب ميده البته بايد مدل دقيقش رو مي گفتي تا معلوم شه مقدار real پاور چقدره...
در ضمن 4870 انقدر هوشمند هست كه در زماني كه برق كم بياره با چراغ هايي كه روي برد تعبيه شده اين مشكل رو به شما مي ده... كه براي اطلاعات بيشتر مي توني دفترچه ي همراهش رو مطالعه كني..;)
اینجا کسی کارمند شرکتی نیست، اما بر خلاف شما با هم تعامل داریم و اهانت نمی کنیم به بقیه!
اگر نمی تونی طبق قوانین سایت پست بدی،بهتره که جای دیگه دنبال این کار باشی.

آخرین ویرایش:
سلام،

این فریم برای سیستم شما طبیعی هست،اینجا رو ببین ،چون عملکرد کارتهای ATI توی Crysis ضعیفتر از کارتهای Nvidia هست و بازی برای Geforce ها بهینه شده توی این تنظیمات معمولا 3 تا 4 فریم پایین تر از هم رده ی Nvidia می گیری.

مشکل برقی هم نداری ، چون پاورت خوب هست،درایور کارتت رو حتما به آخرین نسخه آپدیت کن ، شاید راندمان بهتر شه.

بنظر من اگر CPU ی قویتری داشتی، راندمان بهتری می گرفتی.هر چند که Crysis به CPU وابسته نیست اما برای بهره گیری از تمام قدرت کارتهای جدید
، Athlon x2 5000 یا Intel Core 2 Duo با فرکانس 2.4 به بالا پیشنهاد میشه، برای راندمان خیلی خوب هم فرکانس بالای 3000 مورد نیاز هست!

با سلام

واقعا برای شما متاسفم که میگی این فریم برای HD4870 طبیعیه و کرایسیس بازی ای هست که به CPU وابسته نیست.به هر جایی از Toms هم نمیشه اطمینان کرد.میخوای یه تست از خود سایت toms با رزولیشن 1920x1200 بزارم که HD4870 حدودا 40 فریم داده باشه؟من خودم با این کارت تو رزولیشن 1280x1024 میانگین 50 فریمی میگرفتم.
شما که میگی تو کرایسیس کارتهای nvidia از هم رده ATi خودشون قویتره پس چرا GTX280 SLi از تک HD3870 ضعیفتره؟(تو همون bench که خودت گذاشتی):eek:
من خودم با HD4850 تو کرایسیس حتی 90 فریم هم تو بازی گرفتم.درسته به زیره 30 فریم هم رسیده ولی تو حالت کلی و جریان بازی روی 40-45 تا ثابت هستش.HD4870 هم حداقل باید یه 5-10 فریمی بیشتر از این بده.

در واقع گرافيك شما در شرايط ايده عال و در حالت 100% useing واقعي ( در بازي كريسيس ) بازدهي معادل 3 تا كارت كرافيك 9800GTX رو داره...

درسته که الان یه چند وقتی هستش که ATi تو دور افتاده و داره خوب عمل میکنه ولی دیگه از این خبرا هم نیست که HD4870 قدرتی معادل سه تا 9800GTX رو داشته باشه.

حالا من یه سوال ازت دارم:
میتونی بگی تو اون تستی که گذاشتی چرا 9800GTX همه جا یه فریم داده؟؟؟؟:biggrin1:

توجه:

این آخرین پستی بود که من تو سایت دادم و بنا به دلایلی دیگه تو سایت هیچ پستی نمیدم.هر یک از دوستان هم باهام کار داشت یا خواستند جوابی بدن برام پیام خصوصی بزنن.

امیدوارم تونسته باشم یه کمک ناچیزی به شما کرده باشم.(شایدم اوضاتونو بدتر کردم):laughing:

خدانگهدار به همه بازی سنتریها.موفق و پیروز باشید.........:biggrin1:

در مورد پاور فقط يه 600وات نوشته نميدونم real كجا مينيويسه بعد شرمنده اون چراغها كجا هستند رو كارت گرافيك
والا ما قبل از خريد از دوستان همينجا پرسيديم گفتند مشكلي نداره بخر اما الان ميبينم 9600 بيشتر بدردم ميخورد تا 4870
خوشحال ميشم يكي بگه چيكار كنم تا 350 تومنم زنده بشه اگه ميشه با حدود قيمت راهنماييم كنيد
با تشكر
پاور شما کافی هست دوست عزیز،

شما اگر بتونی مادربرد و CPU رو با هم عوض کنی و بجاش یه Core 2 Duo 7200 و یه مادربردAsus P5K هم بزاری سرعتت به مقدار زیادی در خیلی از بازی ها بیشتر میشه و حدود 250 تومن هزینه می خواد.

اما اگر بودجه نداری می تونی یه CPU ی Athlon X2 6000 رو با CPU ی فعلی عوض کنی که حدود 100 تومن هزینه می خواد اما به هر حال راندمان Intel بهت نمی ده و گزینه ی اولی بهتره.

در مورد کارتت هم مطمئن باش که انتخاب خوبی کردی و از سری9600/9800 مطمئننا سریعتر هست. اما مشکل اینه که توی این رزولوشنی که شما می خوا بازی کنی با توجه به مشخصات سیستمت نمی تونی از حداکثر کارایی 4870 استفاده کنی چون CPU کم میاره ،اما اگر یه 9800 هم رو این سیستم بزاری شاید تفاوتی حس نکنی چون هیچ کدوم 100 درصد Load نمی شن و فکر می کنی که راندمانشون یکی هست.

راجع به مشکل نداشتن هم دوستان درست گفتن،چون کارتت داره کار می کنه، اما حتما تذکر دادند که بهتره سیستمت رو قویتر کنی.

آخرین ویرایش:
با سلام

واقعا برای شما متاسفم که میگی این فریم برای HD4870 طبیعیه و کرایسیس بازی ای هست که به CPU وابسته نیست.به هر جایی از Toms هم نمیشه اطمینان کرد.میخوای یه تست از خود سایت toms با رزولیشن 1920x1200 بزارم که HD4870 حدودا 40 فریم داده باشه؟من خودم با این کارت تو رزولیشن 1280x1024 میانگین 50 فریمی میگرفتم.
شما که میگی تو کرایسیس کارتهای nvidia از هم رده ATi خودشون قویتره پس چرا GTX280 SLi از تک HD3870 ضعیفتره؟(تو همون bench که خودت گذاشتی)
امیر جان بازم نگرفتی منظور من رو...

منظور از طبیعی بودن، راندمان کل سیستم بود، نه حداکثر قدرت 4870...

من گفتم که Crysis یه بازی GPU Bound هست در این شکی نیست ،اما در رزولوشن های پایین همه ی بازیها CPU Bound می شن،اینجاهم همین قضیه پیش اومده! و این به این معنی نیست که هر CPU می تونه حداکثر قدرت کارتهای نسل جدید رو به نمایش بزاره ، برای همین تو همون پست یه حداقل هایی برای فریم بالاتر به اون دوستمون پیشنهاد دادم .
اون تست Toms رو هم عمدا گذاشتم که بگم وقتی سیستم Cpu Limit باشه سرعت خیلی از کارتها با هم یکی میشه یعنی اونجا گرافیک کم نمی آره بلکه CPU نمی تونه کارت رو با سرعت حداکثر تغذیه کنه. وگرنه تست از سایتای دیگه با CPU ی چهار هسته ای اور شده هست که در اونجا فرق کارتها با هم مشخص شده و فریم4870 هم در 1280*1024 بالای 45 هست.

اون اسلاید تبلیغاتی AMD هم که rezidentevilone گذاشته، نمودار نرمال شده ی مقایسه ی سرعت بر حسب درصد نسبت به 9800 هست، فریمی در کار نیست
در ضمن خیلی دوست داریم که باز اینجا پست بدی، چرا می خوای بری آخه؟؟ اونم یهویی؟

آخرین ویرایش:
با تشكر
دوست عزیز اگر کسی نظری داده بر اساس بنچ ها و آماری که تو نت هستش نظر داده و شما مطمئن باش تو خرید اون کارت اشتباه نکردی برو بنچا رو ببین خودت متوجه میشی.
مدل پاورت چیه ؟ (دقیق بگو)
من هنوزم میگم سیستمت نیازی به تعویض نداره ولی اگه برات مهمه یه cpu از اینتل بردار مثل e8400 سی پی یو شما کش سطح دو پایینی داره و افت کاراییش تو بعضی از بازیها طبیعیه.
در ضمن بودجت رو هم برای تعویض قطعات بگو ؟

آخرین ویرایش:
سلام.ممنون از نظرات خوب و کامل شما.به نظر شما الان من یه گرافیک 512/8500 بگیرم و سال اینده یه 4870 بگیرم بهترهیا اینکه همین الان یه 9600 gt بگیرم و خیال خودم رو راحت کنم؟

سلام.ممنون از نظرات خوب و کامل شما.به نظر شما الان من یه گرافیک 512/8500 بگیرم و سال اینده یه 4870 بگیرم بهترهیا اینکه همین الان یه 9600 gt بگیرم و خیال خودم رو راحت کنم؟
من جای شما بودم هیچکدوم از این کار ها رو نمیکردم یدونه 4850 (80-50) تومن گرون تر از 9600GT هست میگرفتم. 8500 GT بگیری که اصلا به درد نمیخوره. 9600 GT هم من پیشنهاد نمیکنم.
4870 هم بهترین زمان خریدش همین الانه. چون این 350 های انویدیا میادش...;)

8500 رو که بگیری در اصل پولتو مستقیم ریختی تو سطل آشغال (البته اگه بخوایم واسه بازی در نظر بگیریم) پیشنهاد من اینه که اینکارو نکنی و اگه بودجت در حد 9600gt هستش بهتره که جمع کنی و یه 4850 بگیری.

ممنون از نظرات خوب و مفیدتون .باشه همون 4850 رو می گیرم
فقط ایا با این کارت گرافیک می تونم بازیهای گرافیکی سونی 2 (مثلا خدای جنگ) رو راحت و با همون کیفیت تو کامپیوتر اجرا کنم؟و همچنین بازیهای جدید کامپیوتر که تو راه هستش مثلا کریسیس 2 یا سرباز وظیفه 5؟

ممنون از نظرات خوب و مفیدتون .باشه همون 4850 رو می گیرم
فقط ایا با این کارت گرافیک می تونم بازیهای گرافیکی سونی 2 (مثلا خدای جنگ) رو راحت و با همون کیفیت تو کامپیوتر اجرا کنم؟و همچنین بازیهای جدید کامپیوتر که تو راه هستش مثلا کریسیس 2 یا سرباز وظیفه 5؟

سلام.برای اجرای بازیهای سنگین سونی 2 مثلا خدای جنگ با گرافیک 4850 مشکلی ندارم؟

نه دوست من،

کسی نمی ره یه PC قوی بخره که بازیهای یه کنسول دیگه رو روش اجرا کنه! ، بعدشم بازیهای PS 2 از کی تا حالا سنگینن؟ ، اون که سالهاست از رده خارج به حساب می آد

اگر فکر Emulator ها هستی که اونا ذاتا کند کار می کنند، اگر منظورت نسخه ی PC اونهاست که خوب کیفیت خیلی بالاترش رو روی PC می تونی بازی کنی..

باری Crysis Warhead اینطور که من Review رو خوندم، اونایی که کارت 8800GTS 512 به بالا دارند می تونند با Very High بازی کنند!! ، 4850 که خوب سریعتره پس مشکلی نداری ، خیالت راحت

سلام.برای اجرای بازیهای سنگین سونی 2 مثلا خدای جنگ با گرافیک 4850 مشکلی ندارم؟
تا اونجايي كه من ميدونم اون بازي بره pc نيومده و نخواهد آمد. ولي اگرم بياد 4850 اونو ميخوره.
اين كارت تو بازيهاي فوق سنگيني مثل كرايسيس هم كم نمياره چه برسه به God Of War.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or