نه اشتباه نیست درسته تو cf میشه دو کارت مختلف رو با هم ترکیب کرد این لینک رو ببین خودت متوجه میشی.اقایون محترم.شاید اون چیزی که من میگم اشتباه باشه.یه جا خوندم که تو ati میشه یه کارت سری 3800 رو با یه کارت 4800 میشه crossfire کرد.اگه میشه توضیح بدید که به فرض ما این کار رو انجام بدیم و دوکارت 4850 و 3870 رو استفاده کنیم. قدرت گرافیکیمون به مراتب چطور خواهد بود.مشکلی ایجاد نمیشه.بعدش یه سوال دیگه دارم.که الان مادربرد p5ne sli فقط از تکنولوژی sli پشتیانی میکنه یا از crossfire هم پپشتیبانی میکنه.؟قیمتش چنده؟
اینم یه عکس به عنوان نمونه از دو کارت 3870 و 3850.
http://game.amd.com/us-en/content/images/crossfirex/CF_combo_chart_July08.jpg
در ضمن مینی هم که sli ساپورت باشه دیگه cf ساپورت نیستش.
اون مین گیگا مال خیلی وقت پیشه عمرا دست دوش رو هم پیدا نمیکنی.و درسته که اینجا تاپیک کارت گرافیک هست.اما در ادامه ی این حرفم میخوام بدونم قیمت این مادربرد و این یکی Gigabyte GA-8N-SLI Royal
چنده؟
و اگه طبق لینکی که دادم مشخصات درست نباشه؟ یه مینی میخوام که crossfire رو ساپورت کنه.اینتل هم باشه.100 تا 120 تومان.جواب کامل بدید .باتشکر فراوان.
مین cf ساپورت همه جوره هستش 100 تومنیش هم هستش مثل ecs p45t-a یا asus p5k و....
ولی فرقشون تو پهنای باند هستش و این مینایی که زیر 200 هستن اکثرا cf رو بصورت 16x4x یا 8x8x پشتیبانی میکنن و پهنای باند کامل رو در اختیار کارتا نمیذارن.
ep45-ds3r الان 215 220 تومن و ep45-ds3 هم 165 170 تومن مایشه هر دو هم cf رو بصورت 16x8x پشتیبانی میکنن و برای cf مناسبه.ep45t ds3r و 3 ep45 ds
به ترتیب چه قیمتی دارند و میشه با این دو مین یه crossfire خوب انجام داد؟
آخرین ویرایش:

به نظر من در حد 8600gts 9600gso
و حداقل 20 فريم بيشتر مي توني بگيري.