مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دوستان سلام
من این سیستم رو قصد دارم بگیرم لطفا نظرتون رو بگید
برای سی پی یو
intel E8400 core 2 رو با قیمت 170000 تومن
و از بین دو مادربورد شک دارم کدوم رو بگیرم
Asus P5K-EPU 135000 Toman
البته این مادربورد چیپ اینتل هم داره
Gigabyte EP35-Ds3L 125000 Toman
رم هم به احتمال زیاد پاتریوت دو گیگ بگیرم یا او سی زد بین 50 تا 60
ولی در مورد گرافیک هنوز تردید دارم و مدل خودم رو انتخاب نکردم
البته روی این مدل نظر دارم
Inno3d 9600Gt 512M 170000 toman
در مورد پاور هم موندم گرین چند وات بگیرم که این سیستم رو ساپورت کنه
480 وات گرین 48 و 530 وات حدود 55 هزار تومن هست
لطفا نظرتون رو در مورد این سیستم و گرافیک خوبی رو هم معرفی کنید که حدودا زیر 180 هزار تومن باشه
چون کارم فوری هست لطفا در مورد قیمت و قطعات کمکم کنید
با تشکر

دوستان سلام
برای سی پی یو
لطفا نظرتون رو در مورد این سیستم و گرافیک خوبی رو هم معرفی کنید که حدودا زیر 180 هزار تومن باشه
با تشکر
کارت گرافیک رو میتونی برندش رو Zotac کنی. پاور هم میتونی NZXT PP500 یا همین 530 گرین رو بگیری. در مورد مادربرد هم مورد اول توصیه میشه... یعنی P5k ...

دوستان سلام
با تشکر

سلام
مین هیچ کدوم رو نگیر این مینی که معرفی میکنم رو بگیر:

Biostar TP45 HP

سلطان اور کلاکه.قیمتشم بین 130-135 هستش.CFX ساپورته بصورت X8X8 و چیپست P45 هستش.

موفق باشی.

من یه Power 550 دارم - Master Cooling - ، در مورد ِخرید HD4870 که دوستان به power 500 تأکید دارم، از کجا میتونم مطمئن شم که این Power پاسخگوست؟ (اساساً چطور میشه مطمئن شد که وات ِpower واقعییه؟)

دوستان سلام
برای سی پی یو
با تشکر
مین رو پیشنهاد میکنم یه 15 t دیگه بزاری یه p5q بگیری اگر نه که همون p5k-epu انتخاب خوبیه.
در مورد کارت گرافیک هم اگه میخوای تا 180 خرج کنی همون inno3d 9600gt رو بگیر دیگه بیشتر از این ارزش نداره.
پاور هم 9600gt حداقل یه 450 میخواد که این سیستم با یه 480 هم بخوبی ران میشه در کل من green gp530ab رو پیشنهاد میکنم.
من یه Power 550 دارم - Master Cooling - ، در مورد ِخرید HD4870 که دوستان به power 500 تأکید دارم، از کجا میتونم مطمئن شم که این Power پاسخگوست؟ (اساساً چطور میشه مطمئن شد که وات ِpower واقعییه؟)
شما تو مشخصات پاورت باید ببینی خروجی realش چقدره و به احتمال زیاد یه پاور جدید باید بگیری.

میگم که این همه از 4850 تعریف می شه و اینا این مشکل حرارتی و کرش کردن اصلا حساب نمی شه؟آدم 260 تومن پول کارت داده به خیالش آخرشو گرفته تازه میای می بینی کرش می کنه.این کجا خوبه؟ 9800gtx چنده الان؟از 4850 ضعیفتره یا قوی تر؟چقدر؟ و اگه هم قیمت باشن کدوم بهتره؟

4850 مشکل خاصی نداره مشکل دماش هم با آپدیت بایوس حل میشه. من منظورتو از کرش کردن متوجه نمیشم ؟
9800gtx هم الان از 345 350 تومن به بالا هستش قدرتش هم در حد 4850 یا شاید هم کمتر باشه.
بدون شک 4850 سرتره.

میگم که این همه از 4850 تعریف می شه و اینا این مشکل حرارتی و کرش کردن اصلا حساب نمی شه؟آدم 260 تومن پول کارت داده به خیالش آخرشو گرفته تازه میای می بینی کرش می کنه.این کجا خوبه؟ 9800gtx چنده الان؟از 4850 ضعیفتره یا قوی تر؟چقدر؟ و اگه هم قیمت باشن کدوم بهتره؟
اون مشکل با یه آپدیت بایوس ساده به راحتی حل میشه.
9800GTX حول و حوش 350 تومنه و 2-3 فریم ضعیفتر از 4850 عمل کرده.
اگه هم قیمت باشن (که عمرا نمیشن) بازم 4850 پیشنهاد میشه.

سلام
من تصمیم خریدن 4850 رو گرفتم ولی شنیدم کارتی هست که زیاد داغ میکنه
برای داغیش باید چیکار کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا برندی هم هست که داغ نکنه . قیمتش چنده؟؟؟؟؟

سلام
من تصمیم خریدن 4850 رو گرفتم ولی شنیدم کارتی هست که زیاد داغ میکنه
برای داغیش باید چیکار کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا برندی هم هست که داغ نکنه . قیمتش چنده؟؟؟؟؟
اون داغیش اصلا مشکلی ایجاد نمیکنه. برای داغیش میتونی از ؟آموزش بایوسی که امیر جان زحمتش رو کشیدند استفاده کنی.
بله یه سری برند ها 4850 هایی زدند که کولینگشون متفاوته مثل H.I.S که IceQ 4 رو زده. قیمتش هم تو ایران بالا میره میشه حول و حوش 300 تومن...

اون داغیش اصلا مشکلی ایجاد نمیکنه. برای داغیش میتونی از ؟آموزش بایوسی که امیر جان زحمتش رو کشیدند استفاده کنی.
بله یه سری برند ها 4850 هایی زدند که کولینگشون متفاوته مثل H.I.S که IceQ 4 رو زده. قیمتش هم تو ایران بالا میره میشه حول و حوش 300 تومن...
اگه اینجوریه دیگه قید 4850 رو زدم . ATI یه کارت خوب داد اونم مشکل داره (گرما) میترسم 250 بدم . دو سه ماه کار نکنه
و میرم سراغ
9600GT ZOTAC AMP قیمت 190 هزار
یا 9600GT 1 GB GIGA که قیمت دقیقشو نمیدونم
nx96t1ghp.jpg

اگه اینجوریه دیگه قید 4850 رو زدم . ATI یه کارت خوب داد اونم مشکل داره (گرما) میترسم 250 بدم . دو سه ماه کار نکنه
و میرم سراغ
9600GT ZOTAC AMP قیمت 190 هزار
یا 9600GT 1 GB GIGA که قیمت دقیقشو نمیدونم
nx96t1ghp.jpg

با سلام
دوست عزیز اولا به کارتی که دماش بین 60-80 میگرده نمیگن داغ.دوما اگه به 90 درجه هم برسه هیچ مشکلی براش پیش نمیاد.(تازه اگه بایوس رو آپدیت کنی تو بازی به 75 هم نمیرسه).
من خودم تا حالا حدود 10 تا HD4850 برای دوستام تهیه کردم همشونم راضی هستن.خودمم دارم 5 شنبه میرم تهران برای خودم یدونه دیگه بگیرم CF کنم.

به هر حال نظر با خودته ولی پیشنهاد میکنم 9600GT نگیری.

موفق باشی.

با سلام
دوست عزیز اولا به کارتی که دماش بین 60-80 میگرده نمیگن داغ.دوما اگه به 90 درجه هم برسه هیچ مشکلی براش پیش نمیاد.(تازه اگه بایوس رو آپدیت کنی تو بازی به 75 هم نمیرسه).
من خودم تا حالا حدود 10 تا HD4850 برای دوستام تهیه کردم همشونم راضی هستن.خودمم دارم 5 شنبه میرم تهران برای خودم یدونه دیگه بگیرم CF کنم.

به هر حال نظر با خودته ولی پیشنهاد میکنم 9600GT نگیری.

موفق باشی.
ممنونم که راهنمایی کردی . یعنی بابت داغ کردن خیالم راحت ؟؟؟؟؟؟؟؟
من بندرعباسم کجا میتونم سفارش بدم برای بفرستند .اخه بندرعباس همش 8600gt میفروشند .
یه شرکتی برام معرفی کن که برام به بندرعباس بفرستند . اخه نمیتوم بیام تهران .نام شرکت برام پیام خصوصی بفرست تا تبلیغ نشه.
کدوم برند بهتره . گیگا چطوره.؟؟؟؟؟
واقعا از لطفت ممنون

ممنونم که راهنمایی کردی . یعنی بابت داغ کردن خیالم راحت ؟؟؟؟؟؟؟؟
من بندرعباسم کجا میتونم سفارش بدم برای بفرستند .اخه بندرعباس همش 8600gt میفروشند .
یه شرکتی برام معرفی کن که برام به بندرعباس بفرستند . اخه نمیتوم بیام تهران .نام شرکت برام پیام خصوصی بفرست تا تبلیغ نشه.
کدوم برند بهتره . گیگا چطوره.؟؟؟؟؟
واقعا از لطفت ممنون
نه مشکلی نداره.
همه برند ها خوبند. پیغام خصوصیتو چک کن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or