مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

گه تو بازی این مشکلی که بره iceboy64 پیش اومد رو نداشته باشی مشکلی نداره. چون تقریبا تمامیه 4850 ها همین دما رو دارن.
حالا مگه این دما مشکلی برات پیش آورده؟
سلام
نه بابک جون مشکلی تو بازی ها پیش نیاورده. اتفاقا سه تا بازی سنگین رو سیستمم نصبه (کرایسیس assassins creed و grid) که تو هیچ کدوم مشکل ندارم و همشون تنظیماتشون روی آخر هست. ولی خوب چون سیستم من همیشه روشن هست و هیچ وقت خاموش نمیشه می ترسم که این دمای زیاد مشکل ساز بشه.
یا علی مدد

آخرین ویرایش:
من سیستمم اینه. آیا برای خرید کارت گرافیک مشکلی ندارم
مادربرد>>> ASUS P5LD2 DELUXE
سی پیو >>> 3 فول
رم>>> 1 گیگ
پاور>>>500
من میخوام از این دو گرافیک یکیش رو بخرم 9600GT .... HD 4850

یعنی با این 4850 دیگه ادم هیچ مشکلی تو بازی پیدا نمیکنه؟ اینطور که شما میگی تو این سه بازی تنظیمات رو گذاشتید رو اخر.پس اگه اینطور باشه.به صرفه تر اینه که همین گرافیک رو بخرم.البته از بین این برندها کدومش بهتره.

بچه ها خواهشا یکی جواب منو بده. این مشکلی که توی بازی برام پیش اومده، مهمه یا یه اتفاق عادیه؟
مرسی.

با سلام
دوست عزیز کارت شما احتمالا تو ویندوز 64 درجه بالاتره که تو بعضی اوقات از بازی میاد بیرون(بزار یه مدت از بالا اومدنه سیستمت بگذره بعد دما رو چک کن,چون برای من تو 10 دقیقه ی اولی که سیستم رو روشن میکنم به 55 درجه هم نمیرسه).

بایوس رو آپدیت کنی احتمالا مشکلت رفع شه.

اون دسته از دوستانی هم که با آپدیت بایوس نتونستن دما رو کنترل کنن به احتمال زیاد بایوس اولیه ی کارت رو زدن.اگه خواستین یه عکس از GPU-Z تون تو تاپیکه مخصوص بزارین بهتون بگم که کدوم بایوس رو دانلود کنین.

یعنی با این 4850 دیگه ادم هیچ مشکلی تو بازی پیدا نمیکنه؟ اینطور که شما میگی تو این سه بازی تنظیمات رو گذاشتید رو اخر.پس اگه اینطور باشه.به صرفه تر اینه که همین گرافیک رو بخرم.البته از بین این برندها کدومش بهتره.

دوست عزیز HD4850 در حاله حاضر کارتیه که میشه گفت تمامه بازیها رو راحت اجرا میکنه بجز کرایسیس که رو DX10 یه مقدار مشکل پیدا میکنه(البته تو این حالت هنوز هیچ کارتی درست و حسابی جواب نمیده).تو بین برندهاشم من Asus و Sapphire رو پیشنهاد میکنم که از نظر قیمت به صرفه ترن.

سی پیو >>> 3 فول
رم>>> 1 گیگ
پاور>>>500

دوست من شما اگه رو سیستمت HD4870X2 هم بندازی به دلیله تک هسته ای بودنه CPU تون نمیتونی فریم نسبتا خوبی بگیری و همچنین باید سعی کنی رمت رو به 2GIG افزایش بدی.در ضمن باید پاورتون هم از نوعه 500W های خوب باشه در غیر این صورت به مشکل بر میخوری.

من یک سؤال اساسی از دوستان داشتم و اون این که با چیزی در حدود 300 تومن، چه کارتی برای سیستمی که در زیر توصیف کردم مناسبه .. {قصد دارم تا مهرماه حتماً کارت بگیرم}

CPU: AMD x2 5600
ram:2 gb
Power: 550 cooler master
old vga: 8500 gt

من یک سؤال اساسی از دوستان داشتم و اون این که با چیزی در حدود 300 تومن، چه کارتی برای سیستمی که در زیر توصیف کردم مناسبه .. {قصد دارم تا مهرماه حتماً کارت بگیرم}

با سلام خدمت دوست عزیز و تبریک عضویت در سایت:cheesygri

AMD Radeon HD4850 قیمتش 260 تومنه.HD4870 هم 360 تومنه.این دو تا رو تو قدرت و قیمت مد نظر داشته باش.

موفق باشی....;)

50-60 بذار روش يه 4870 بگير .

واقعا ممنون از لطفی که داری .
حرف آخر . با این سیستم چه گرافیکی بخرم خوبه. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید دیگه زیادی دارم اذیت میکنم

اگه 4850 یا 9600gt بخرم یعنی مشکلی پیش میاد
سی پیو هم بعدا عوض میکنم . یا اینکه 4850 رو سی پیو 3 فول اصلا جواب نمیده

آخرین ویرایش:
نه آقا امیر. این دما بعد از 1 ساعت کار عادی با ویندوزه. من با استفاده از برنامه ی Asus Smart Doctor به این دما رسیدم. در حال کار عادی با دور فن 41% دما روی 64 وایمیسته. توی بازی هم دما از 71 بالاتر نمیره. تنظیم دور فن رو روی حالت Manual قرار دادم و برای دمای زیر 70 درجه، دور فن Slow رو انتخاب کردم. واسه 70 درجه به بالا Medium و الی آخر. البته الان این برنامه رو Uninstall کردم. چون احساس کردم شاید اون مشکلی که توی بازی برام پیش اومد به خاطر این باشه.
بچه ها کسی تا حالا بایاس 4850 asus رو آپگرید کرده؟ آخه من توی یه سایت خوندم که یه بنده خدایی بعد از آپگرید باز هم مشکل دما رو داشت.

نه آقا امیر. این دما بعد از 1 ساعت کار عادی با ویندوزه. من با استفاده از برنامه ی Asus Smart Doctor به این دما رسیدم. در حال کار عادی با دور فن 41% دما روی 64 وایمیسته. توی بازی هم دما از 71 بالاتر نمیره. تنظیم دور فن رو روی حالت Manual قرار دادم و برای دمای زیر 70 درجه، دور فن Slow رو انتخاب کردم. واسه 70 درجه به بالا Medium و الی آخر. البته الان این برنامه رو Uninstall کردم. چون احساس کردم شاید اون مشکلی که توی بازی برام پیش اومد به خاطر این باشه.
بچه ها کسی تا حالا بایاس 4850 asus رو آپگرید کرده؟ آخه من توی یه سایت خوندم که یه بنده خدایی بعد از آپگرید باز هم مشکل دما رو داشت.

Asus Smart Doctor مثل همیشه میشه گفت بهترین برنامه ای هستش که برای تعال دما تو کارت ساخته شده.ایرادش اینه که فقط رو کارتهای Asus کار میکنه.دوست عزیز با این حساب دمای کارت شما خیلی خوب هستش.(با توجه به تنظیمات خودکار این برنامه).

تا اونجا که من میدونم برای Asus HD4850 هنوز بایوسی ارایه نشده(البته فکرم نکنم که لازم هم داشته باشه).
اون بیرون اومدن از بازی هم به احتمال زیاد دیگه تکرار نشه.اگه تکرار شد بگو تا بتونیم یه راه حل براش پیدا کنیم.

موفق باشی.

در حال حاظر 4850 اکثر بازیها رو تو رزولوشن 1024*1280 و با تنظیمات بالا خوب روون اجرا میکنه و فریم بالایی میده.
(بنچا رو ببین خودت متوجه میشی)

با 300 تومن میتونی 4850 رو در نظر بگیری (در حال حاضر بهترین انتخاب تو این رنجه)
شما که 300 داری یه 45 50 تومن دیگه جمع کن یه 4870 بگیر که کاراییش بین gtx260 و gtx280 که دوبرابر قیمت 4870 رو داره.

نه مشکل خاصی پیش نمیاد فقط سیستمت افت کارایی پیدا میکنه. (مخصوصا 1gb بودن رمت)

آخرین ویرایش:
سی پیو >>> 3 فول
رم>>> 1 گیگ
پاور>>>500
70 تومن از پولتو جمع کن یه 2180 بگیر با یه 9600 GT یا اینکه پولتو جمع کن یه 4850 و 2180 بگیر.
2180=Cpu
4850=Vga
نه دیبگه تو هیچ بازی مشکل پیدا نمیکنه. باید به بقیه سیستم هم توجه داشت. بر فرض مثال اگر یه سیستم متوسط باشه این کارت میتونه در ضمینه گرافیکی فریم ریت مناسبی بین 20-30 برای بازی های سنگینی مثل Crysis یا حتی بیشتر هم بده..

میتونی Connect3d 4850 Gddr3 یا 50 تومن روش بزاری |Connect3d 4870 بخری...
واقعا ممنون از لطفی که داری .

4850 رو Cpu جنابعالی جواب میده ولی فریم ریت مناسبی نمیگیری...
بسیار عالی .. من دوهفته پیش Asus 4850 رو گرفتم 310 تومن.

مشکل گرما هم که هست و اینا .. اصولا دمای زیر 80 یادم نمیاد داشته باشه :دی
شما اشتباه بزرگی کردی:biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or