مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

با سلام و خسته نباشید.
پسرخالم xfx 8800ultra xxx خرید 475000 تومن.
از 4850 من یه نمه قویتره ولی به قیمتش نمیرزه.
سلام
شاسکول جان فکر کنم پسر خاله شما بزرگترین اشتباه رو انجام داد. چون 8800 ultra از 4850 قوی تر نیست و اگر هم قوی تر باشه که بعید می دونم تفاوتش بسیار ناچیز هست. ولی قیمتیشون جوریه که اگر پسرخاله 25 هزار تومان دیگه میذاشت رو پولش میتونست یه دونه 4850 دیگه بخره و اونو cf کنه و بره فضا.
یا علی مدد

با سلام و خسته نباشید.
پسرخالم xfx 8800ultra xxx خرید 475000 تومن.
از 4850 من یه نمه قویتره ولی به قیمتش نمیرزه.

پسر خالت خیلی سوتی داده(حتما قیافشو دیده کف کرده,چون خیلی از ما ایرانی ها این جوری هستیم)

میتونست 4850 رو Cross کنه یا 4870 بگیره و 115 تومن بمونه تو جیبش(تازه آکبند)

4850 هم قویتر از 8800Ultra هستش.

9600gt رو از کجا بخرم من هر جا سوال میکنم 200 .220.215 قیمت میدن
کجا 170 میفروشند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونی که 175 تومنه Inno3d هستش! بقیه برند ها تقریبا از 180 شروع میشند. Zotac رو من 190 اگر اشتباه نکنم قیمت داشتم...
Zotac یا Inno3d تو بازار رضا فراوون هستند.
بعضی موقع هم میگند Inno3d اسم جدیده Zotac هستش:دی

سلام دمستان عزیز ...من یه سوالی پرسیدم...ولی کامل جواب نگرفتم...

شاید من بد پرسیدم....

کارت گرافیک 4870 زمانی که کراس میشه...چه تاثیری داره...یعنی چیه کارت و قوی کینه؟

یعنی کارکرد چند برابر میشه کل فریم هایی که 4870 داره حدود 161 GB/s ...آیا دو برابر میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان سلام
من بالاخره با راهنمایی های شما 4850 گرفتم. ازتون ممنونم.
از بین مارکها، Asus رو انتخاب کردم.
دما در حالت عادی نزدیک 64 هستش. و فکر می کنم خوب باشه.
اما یه مشکل بزرگ که منو خیلی ترسوند اینه: بعد از حدود 2 تا 3 ساعت بازی Gears of War یهو توی یه صحنه سیستم چند لحظه روی یه تصویر هنگ کرد، بعد از چند لحظه برای 1 ثانیه رنگای اون تصویر به هم خورد و بعد چراغ مانیتور زرد شد. منم سیستم رو Reset کردم. این اتفاق تا چه اندازه نگران کنندست؟!!
و سوال دیگه اینکه Bios upgrade واقعا میتونه توی دمای کارت کمکی کنه؟! با این کار ، کارایی کارت که تغییری نمی کنه؟!
ممنونم از راهنماییتون.

دوستان سلام
من بالاخره با راهنمایی های شما 4850 گرفتم. ازتون ممنونم.
از بین مارکها، Asus رو انتخاب کردم.
دما در حالت عادی نزدیک 64 هستش. و فکر می کنم خوب باشه.
اما یه مشکل بزرگ که منو خیلی ترسوند اینه: بعد از حدود 2 تا 3 ساعت بازی Gears of War یهو توی یه صحنه سیستم چند لحظه روی یه تصویر هنگ کرد، بعد از چند لحظه برای 1 ثانیه رنگای اون تصویر به هم خورد و بعد چراغ مانیتور زرد شد. منم سیستم رو Reset کردم. این اتفاق تا چه اندازه نگران کنندست؟!!
و سوال دیگه اینکه Bios upgrade واقعا میتونه توی دمای کارت کمکی کنه؟! با این کار ، کارایی کارت که تغییری نمی کنه؟!
ممنونم از راهنماییتون.
ای بابا. پس این مشکل تو 4850 هم هست؟
من دوستم دقیقا همین مشکلو با 3870 داشت. (انقدر سوال کردم دوستان کاملا یادشونه:biggrin1:)
بعد نمیدونم چی شد که یه دفعه ویندوز ویستا 64 بیتی ریختیم (قبلا 32 بیتی بود) درست شد.
ولی شنیدم 4850 با آپدیت بایوس مشکلش برطرف میشه. یه تاپیکم امیرخان زدن تو بخش کارت گرافیک. برو اونجا آموزش کاملش هست.
چند خریدی با برنده Asus رو؟

سلام
آقا من 4850 دارم بایوسش رو هم بالاخره تونستم آپدیت کنم.(از طریق برنامه winflash) بعدش هم پیغام sucssefull اومد و سیستم ریست شد ولی هنوز هم دمای کارتم 80 هست. دارم کلافه می شم نمیدونم چکار کنم.
یا علی مدد

کدوم مشکل رو میگی؟! دما یا اون مشکلی که توی بازی پیش اومد؟!
اون مشکلی که تو بازی پیش اومدو میگم. وگرنه دمای کارتش (البته با اورکلاک فن) از 62 63 بیشتر نمیره. دمای گرافیکتم اگه در حالت پرکار باشه خیلی خوبه. معلومه Asus ترکونده کولینگو.
قیمتشم خیلی خوب شده.
ولی هنوز هم دمای کارتم 80 هست. دارم کلافه می شم نمیدونم چکار کنم.
اگه تو بازی این مشکلی که بره iceboy64 پیش اومد رو نداشته باشی مشکلی نداره. چون تقریبا تمامیه 4850 ها همین دما رو دارن.
حالا مگه این دما مشکلی برات پیش آورده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or