8600 GT نگیر با همون پولی که داری 9600 GSO بگیر. اونموقع همه بازی ها رو راحت انجام میدی...8600 جی تی 1گیگ بردارم یا 512.این کارت خیلی با 9600 تفاوت داره.قیمت 8600 الان چنده.تو این رنج بهترین گرافیک چیه.با 8600 میشه ac رو high بازی کنم؟
دوستان سلام
من این سیستم رو قصد دارم بگیرم لطفا نظرتون رو بگید
برای سی پی یو
intel E8400 core 2 رو با قیمت 170000 تومن
و از بین دو مادربورد شک دارم کدوم رو بگیرم
Asus P5K-EPU 135000 Toman
البته این مادربورد چیپ اینتل هم داره
Gigabyte EP35-Ds3L 125000 Toman
رم هم به احتمال زیاد پاتریوت دو گیگ بگیرم یا او سی زد بین 50 تا 60
ولی در مورد گرافیک هنوز تردید دارم و مدل خودم رو انتخاب نکردم
البته روی این مدل نظر دارم
Inno3d 9600Gt 512M 170000 toman
در مورد پاور هم موندم گرین چند وات بگیرم که این سیستم رو ساپورت کنه
480 وات گرین 48 و 530 وات حدود 55 هزار تومن هست
لطفا نظرتون رو در مورد این سیستم و گرافیک خوبی رو هم معرفی کنید که حدودا زیر 180 هزار تومن باشه
چون کارم فوری هست لطفا در مورد قیمت و قطعات کمکم کنید
با تشکر
اگه مشکلی نداری بهتره هاردتم عوض کنی.چون هاردهای ساتا سرعت بسیار بالاتری هم دارند نسبت به ide. تازه هارد ide بره اون سیستمی که می خوای بگیری یه ذره ضایست.دوستان با توجه به موارد بالا
در اکثر مادربورد ها یک کانکتور IDE وجود داره
از اونجایی که من دی وی دی رایتر معمولی و هارد من هم ساتا نیست ایا به مشکل نمیخورم
چون ظاهرا تنها یک کانکنور ای دی ای در این مادربوردهای جدید وجود داره
میشه در این مورد کمک کنید
نه دیگه تا وقتیکه همین دو تا رو داشته باشی مشکلی نداره و میتونی براحتی ازشون استفاده کنی.دوستان با توجه به موارد بالا
از اونجایی که من دی وی دی رایتر معمولی و هارد من هم ساتا نیست ایا به مشکل نمیخورم
دوستان با توجه به موارد بالا
خوب چند تا از بچه ها که این مشکل و داشتن چرا نمیان بگن با آپدیت مشکلشون حل شد؟اگه میشه بیان بگن.یکی از بچه ها هم گفته بود وسط بازی پریده تو ویندوز و ...راستی این کارت تا چند سال روی high و چند سال روی مدیوم اجرا می کنه؟اون مشکل با یه آپدیت بایوس ساده به راحتی حل میشه.
9800GTX حول و حوش 350 تومنه و 2-3 فریم ضعیفتر از 4850 عمل کرده.
اگه هم قیمت باشن (که عمرا نمیشن) بازم 4850 پیشنهاد میشه.
نمیدونم. خوب خودشون باید بگن.خوب چند تا از بچه ها که این مشکل و داشتن چرا نمیان بگن با آپدیت مشکلشون حل شد؟اگه میشه بیان بگن.یکی از بچه ها هم گفته بود وسط بازی پریده تو ویندوز و ...راستی این کارت تا چند سال روی high و چند سال روی مدیوم اجرا می کنه؟
یه سوال دیگه بین sapphireو club کدوم بهتره؟مرسی
خوب چند تا از بچه ها که این مشکل و داشتن چرا نمیان بگن با آپدیت مشکلشون حل شد؟اگه میشه بیان بگن.یکی از بچه ها هم گفته بود وسط بازی پریده تو ویندوز و ...راستی این کارت تا چند سال روی high و چند سال روی مدیوم اجرا می کنه؟
یه سوال دیگه بین sapphireو club کدوم بهتره؟مرسی
خیلی وقته وارد بازار ایران شده و قیمتش بالای 700 تومنه.دوستان این کارت گرافیک GTX 280 کی وارد بازار ایران میشه؟و اگه بیاد قیمتش چنده؟
طبق features ای که در گیم اسپات خوندم این کارت از HD4870 قویتربوده.
Sapphire HD 4850 TOXIC 512MB این چه مدلی از 4850 هستش ؟ ایا فرقی هم داره؟
اين مدل طراحيش با مدل هاي Standard فرق داره و توسط Sapphire طراحي شده ، در واقع يه مدل OC Edition هست و كولينگشم مخصوصه .Sapphire HD 4850 TOXIC 512MB این چه مدلی از 4850 هستش ؟ ایا فرقی هم داره؟