jetalpha
کاربر سایت
دقیقا! اون قدیم بود که همزمان با ریلیز و موجود شدن کارت تو ایران کارت آکبند میانرده میتونستیم بخریم و کلی هم ذوق و شوق داشتیم. gtx 460 آکبند زوتاک رو میخریدیم 280 هزار تومن یا بعدترش gtx 1060 ام اس آی میخریدم 1300 یا gtx 1080 رو بچه ها بدون گارانتی میآوردن تو این فروم ها فله ای میدادن 2 تومن. نهایتش هم میشد با 100 تا 150 هزار تومن پایینتر فروختش. من اون اوایل سال به سال کارت عوض میکردم اصلا شده بود هدف زندگیم. اختلاف بین کارکرده و آک هم کم بود. الان دیگه با این وضعیت اسفناک شاید هر سه یا چهار سال بتونم کارت عوض کنم یعنی الان دو سه سالی هست که هیچی نمیتونم پس انداز کنم که بخوام مثلا 40 تومن بگذارم کنار که 4070s بخرم. اصلا و ابدا. همون دو سال دیگه هم شاید نتونم کارکرده همین نسل 4000 رو بخرم. تمام عشق ما پی سی گیمرا بیشتر از بازی کردن همین تعویض قطعات و بروز کردن سیستم هست.منکه فعلا با 6800xt سه سال بیخیال ارتقا گرافیک شدم اکثر بازیهارو دارم با 4k یا 4k fsr بازی میکنم
از این به بعد کلا کارت گرافیک دست دوم میخرم چون خرید آکبند برام نمیصرفه 50 تومن به کارت پول بده بعد موقع فروش ازت 25 هم برندارن
منتظر میمونم کارتهای سری 4000 یا 7000 دو ساله دیگه تو بازار کارکردش زیاد شه بعد بخرم