Batista
کاربر سایت
نه منکه از دیوار نمیخرم به هیچ عنوان خواستم فقط ببینم این داستان ریپک حقیقت داره یا نههمشون که یکیه اینم فقط برای گارانتی احتمالا فرق داره.ولی چند روز پیش همینو دیدم داشت ولی مال بانی نو بود با گارانتی خودش و 3 ساله همین 24 خورده ای.کلا بانی نو خیلی قیمت هاش بهتره نسبت به بقیه این فروشگاه های اسم و رسم دار و گارانتیش هم مال خودشه ولی نمیدونم چطور گارانتی هست.
من مال خودم آونگه، قبلا تعریف کردم که برای روز تولدم میخواستم به خودم کادو بدم که از شانسم همون روز 3.5 میلیون تخفیف خورد و شد 25.700 که برای اون تاریخ قیمت خیلی خوبی بود با گارانتی 3 ساله.
بعد حالا همه اینا به کنار،شما اگه میخوای ریسک کنی از دیوار بخری خب حداقل برو از آترین کالا بخر که چند نفر همینجا ازش خرید کردن.و قیمتهاش بهترین قیمته
البته بازم میگم من چون خودم ازشون نخریدم نمیتونم توصیه کنم(شاید این سایت هم یهو کلاهبردار شد)ولی بین دیوار و فروشنده ای که حتی فاکتور نمیده و سایتی مثل آترین کالا که چندتا از بچه های همین جا خرید داشتن ازش،من دومی رو انتخاب میکردم
حتما از جایی میگیرم که فاکتور بده و گارانتی داشته باشه چون هزینه کمی نیست برای گرافیک و به ریسکش نمی ارزه مخصوصا تو قطعات که گرافیک مشکل دار هم کم نیست
راستی داشتم آمازون رو نگاه میکردم بعضی از مدلها اگه اشتباه نگنم 3090 تا حدود 50 درصد آف گذاشتن نزدیک 1000 دلار
این دلیلش بخاطر نزدیک شدن به سری 4 نمیتونه باشه؟
برجامم از طرفی اگه امضا بشه و دلارم پایینتر بیاد به نظرم سری 3 خیلی ارزشمند تر بشه و با کاهش روبرو بشه
اما تو ایران هیچی معلوم نیست متاسفانه شاید برعکس بشه همه چیز