highlight
کاربر سایت
بسیار ممنون بزرگوارکلا پیشنهاد نمیشه، میبنی تو بازیهای ساده مثل فورتنایت هم سی پی یو گلوگاه میشه. چه برسه به بازیهای روز و سیستمی که داری با رم 4 هم کمه
من بجات باشم این کیس رو بجز هارد حدود 1 ممکنه راه داشته باشه میفروشم و تا حد توان بودجه میزارم و بعد یه ارتقا میدم.
اما اگه راه حل ارزونتر میخوای یه راه داری سیستم خوب جمع کنی اما سخته پیدا کردن مادربوردش، باید بورد 1366 گیر بیاری، قیمتش حدود 600-700 هست ولی پیدا نمیشه و قیمت عجیب میزنن روشبعضا 2-3 تومن. بوردت ساپورت کنه سری زئون رو
خود سی پی یوهای زئون مثلا 5670 رو حول و حوش 500 تومنه ، فقط فن خوب میخوان نسبتا چون داغن و فناوری avx پشتیبانی نمیکنن یکی دو تا از بازیهایی که اومدن این فناوری رو میخوان فکر کنم یکیش دث بود یکیش journey
بعد رمهاش ارزونه 8 گیگ بیار حول و حوش 500 و بعد یه گرافیک براش بگگیر، پاورت هم نکشه پاور میخوای
ببینید دقیقا همین الان بازیهای سبک روز رو هم با این سیستم قدیمی اجرا کردم. ولی در مواردی که مشکل اجرا پیش میاد مربوط به نسخه directX و ویرایش openGl میشه. یعنی اگر یک کارت گرافیک همین مساله رو حل کنه برام کافیه.
باز هم ممنون از وقتی که گذاشتید. سپاس فراوان
بسیار هم عالیمن خودم به تازگی دوباره به پی سی گیمینگ برگشتم. یه تفاوت مهم گیمینگ روی پی سی اینه که شما میتونی تک تک آپشن های کیفیت اجرای یه بازی رو به چشم مشاهده کنی و این باعث میشه تا حد زیادی توقعت از گرافیک بره بالا. پس بهتره به نظرم همیشه سیستمی برای گیم جمع بشه که یه مقدار از حده متوسط بالا تر باشه تا با خیال راحت تری بشه بازی کرد.
دقیقا حق با شماست. ولی برای مشکل فعلی بنده همون طور هم که قبلا گفتم در عمل برای اجرای بازیها تا زمانی که بازی قابل اجرا باشه جزئیات بعدی مثل تنظیمات حداکثری یا فریم ریت در ارجحیت قرار نمی گیرند. مشکل من با سیستم فعلی همون مورد directX پایین یعنی نسخه ۱۰ بودن و ساپورت نکردن opengl بالاتر از ۳.۲ هستش که باعث میشه نتونم خیلی از عناوین رو تجربه کنم همچنین شبیه سازهای جدیدتر کنسولها.
اگر با تعویض کارت گرافیک و افزودن ۴ گیگ رم دیگه این مشکلات برام حل بشه واقعا کافی خواهد بود.
درباره مورد گلوگاه شدن (bottleneck) در جریانش هستم و در کلیپی که فرستادم از روی کارکرد سی پی یو و گرافیک فکر کنم میشه این رو دید ولی عملا اگر به همون شکل اجرا کنه خیلی هم عالیه و حداقل اون بازی قابل اجرا شده. منظور اینکه به هر حال از تمامی توان گرافیک جدید با سیستم فعلی قطعا نمیشه استفاده کرد اما اگر حتی ۴۰ یا ۵۰ درصد این توان هم اضافه بشه برام کافیه.
سوال اینه که اهداف بنده با تعویض کارت گرافیک و افزودن ۴ گیگ رم به این شکل برآورده میشه؟
اهداف:
ساپورت directX 11 و 12
ساپورت opengl 4.5
کمک به اجرای روان تر نسب به سیستم فعلی
با تشکر فراون