just_p30
کاربر سایت
خیلی ممنون
منم خودم واقعا موندم چون سره هارد یه همچین داستانی سرم در اومد و دست دوم بود
ولی کارت گرافیک معلوم نمیشه و همش با خودم میگم اگر بعد از یک ماه مشکل دار بشه چی
باز خیلی ها هم حرف شما رو میزنن میگن گارانتی کلا چرته بعد از 1ماه یا 2 ماه اگر خراب هم بشه کلا قبول نمیکنه میگه که ماین کردین برای همین هست گارانتی ها به 3ماه و 6 ماه رسیده سره همین ماینینگ
من میخوام تا قبل از سال بخرم فقط همینش منو به شک انداخته
خواهش می کنم قربان.
آره گارانتی دیگه معنی نمیده ! الان گارانتی های خارجی هم کلا دیگه بعد از قضیه ماین پوکیدن ! گیگابایت که خیلی سخت گیر شده فقط چند ماه میده از جایی که خریدین ، ایسوز من دیدم رسمی انگار زمانش کمتر شده ، ام اس آی رو اطلاعی ندارم ازش در کل ، تنها مدلی که از قدیم خوب بود و همچنان تغییری نکرده ای وی جی ای هست که چون ماله خوده آمریکاست همچنان یکه تازه گارانتیه اونجا.حالا این ماله کشورای خارجی بود ، در نتیجه ایران که جایه خود دارد
در کل نگران نباشین ، همون هفته اول Furmark بگیرین ، چندتا بازی سنگین تست کنین ، اگر مشکلی چیزی باشه خودشو نشون میده به احتمال خیلی خیلی زیاد.
^^
رد دویل فک کنم دو فنه هست تو این مدل خاص. ولی کارت قشنگ و متفاوتیه من هم به دوال ترجیحش میدم اونم با قیمت 17 تومن! جالبتر اینکه برخلاف بقیه مدلا یه 8 پین و 6 پین میخوره!!
View attachment 245189
آره ، حق با شماست ، من فکر کردم سه فنه ، از 6700 میشه سه فن ، ولی همچنان به قول شما من اینو به ایسوز دو فن ترجیح میدم ! اصلا رخ و قیافه و فنی که روشه و ... همه چیز خیلی با کیفیت تر میزنه.