مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

خیلی ممنون
منم خودم واقعا موندم چون سره هارد یه همچین داستانی سرم در اومد و دست دوم بود
ولی کارت گرافیک معلوم نمیشه و همش با خودم میگم اگر بعد از یک ماه مشکل دار بشه چی
باز خیلی ها هم حرف شما رو میزنن میگن گارانتی کلا چرته بعد از 1ماه یا 2 ماه اگر خراب هم بشه کلا قبول نمیکنه میگه که ماین کردین برای همین هست گارانتی ها به 3ماه و 6 ماه رسیده سره همین ماینینگ
من میخوام تا قبل از سال بخرم فقط همینش منو به شک انداخته

خواهش می کنم قربان.
آره گارانتی دیگه معنی نمیده ! الان گارانتی های خارجی هم کلا دیگه بعد از قضیه ماین پوکیدن ! گیگابایت که خیلی سخت گیر شده فقط چند ماه میده از جایی که خریدین ، ایسوز من دیدم رسمی انگار زمانش کمتر شده ، ام اس آی رو اطلاعی ندارم ازش در کل ، تنها مدلی که از قدیم خوب بود و همچنان تغییری نکرده ای وی جی ای هست که چون ماله خوده آمریکاست همچنان یکه تازه گارانتیه اونجا.حالا این ماله کشورای خارجی بود ، در نتیجه ایران که جایه خود دارد :D
در کل نگران نباشین ، همون هفته اول Furmark بگیرین ، چندتا بازی سنگین تست کنین ، اگر مشکلی چیزی باشه خودشو نشون میده به احتمال خیلی خیلی زیاد.
^^
رد دویل فک کنم دو فنه هست تو این مدل خاص. ولی کارت قشنگ و متفاوتیه من هم به دوال ترجیحش میدم اونم با قیمت 17 تومن! جالبتر اینکه برخلاف بقیه مدلا یه 8 پین و 6 پین میخوره!!

View attachment 245189

آره ، حق با شماست ، من فکر کردم سه فنه ، از 6700 میشه سه فن ، ولی همچنان به قول شما من اینو به ایسوز دو فن ترجیح میدم ! اصلا رخ و قیافه و فنی که روشه و ... همه چیز خیلی با کیفیت تر میزنه.

1645189432236.png

• Like
Reactions: papa22 and jetalpha
Sapphire با اختلاف بهترین کارت های AMD رو می زنه :D

من وقتی کارتم چه روشن چه خاموشه یه چراق قرمز چشمک زن میزنه این مشکلی ایجاد میکنه یا مدلشه ؟ سری 3000
بایوسش رو آپدیت کن ببین درست می شه. برای یک سری مدل ها آپدیت بایوس هست.
ولی کلا این مشکل چراغ قرمز چشمک زن رو به صورت رندم یک سری کارت های Asus سری 3000 با یک سری پاور ها دارن. اگر از پاور اتون مطمئن هستید مورد خاصی نیست.

• Like
Reactions: El sigloBlanco
^^
رد دویل فک کنم دو فنه هست تو این مدل خاص. ولی کارت قشنگ و متفاوتیه من هم به دوال ترجیحش میدم اونم با قیمت 17 تومن! جالبتر اینکه برخلاف بقیه مدلا یه 8 پین و 6 پین میخوره!!

View attachment 245189
تغذیه 6 و 8 روی کارت هایی مثل R9 هم بوده و چیز تازه ای نیست

• Like
Reactions: papa22 and TEK ZXEN
تغذیه 6 و 8 روی کارت هایی مثل R9 هم بوده و چیز تازه ای نیست
استاد منظورم روی کارت 6600xt هست که یه کارت کم مصرفه و من هر چی مدل دیدم فقط یدونه 8 پین داشته حتی تاپ تایرایی مثل ایسوس استریکس و ازراک چلنجر.

• Like
Reactions: papa22 and Alien87
استاد منظورم روی کارت 6600xt هست که یه کارت کم مصرفه و من هر چی مدل دیدم فقط یدونه 8 پین داشته حتی تاپ تایرایی مثل ایسوس استریکس و ازراک چلنجر.
مصرفش با کارت های هم ردش یکیه، دلیل اینکه 6پین اضافه شده برای اورکلاک این نوع کارت هاست که از قدیم تا به امروز بوده

• Like
Reactions: TEK ZXEN
خوب این بدتره بعدا برای فروشش چون ماینرها دنبال تک پینش هستن
گیمرا هم به خاطر قیمت بالای کارت ها می ترسن دست دوم بخرن
amd هم کلا بازار دست دومش ضعیف تره

• Like
Reactions: papa22
ممنون از همه دوستان بابت راهنمایشون واقعا اگه راهنماییتون نبود تا الان پولمون رو به قولی آتیش زده بودیم فقط بین مدل palit 1650 gaming pro با قیمت ۸میلیون و ۶۸۰ ت و Asus 1650 tuf با قیمت ۱۱ میلیون و 600کدومش رو پیشنهاد می‌دین چون خودم 1650سوپر رو پارسال فروختم گزاشتم رو پول پلی 5 حالا زورم میات واسه 1650بالای 10 تومان بدم.

ممنون از همه دوستان بابت راهنمایشون واقعا اگه راهنماییتون نبود تا الان پولمون رو به قولی آتیش زده بودیم فقط بین مدل palit 1650 gaming pro با قیمت ۸میلیون و ۶۸۰ ت و Asus 1650 tuf با قیمت ۱۱ میلیون و 600کدومش رو پیشنهاد می‌دین چون خودم 1650سوپر رو پارسال فروختم گزاشتم رو پول پلی 5 حالا زورم میات واسه 1650بالای 10 تومان بدم.
قطعا Asus Tuf کیفیت ساخت بالاتری داره و همچنین کولینگ بهتری داره. اما 1650 ذاتن گرافیک خنکی هست.

مدل phoenix تک فنه حدودای 19 تومنه . rtx 3060 12gb
به نظر من هم 6600xt نسبت به قیمتش خیلی خوبه
خرید این مدل اشتباهه الان rx 6600xt rog strix ۲۰ میلیون هست کارت خیلی خوبیه اصلا این مدل تک فن ۳۰۶۰ رو نخر بعد ها واس فروشش هم مشکل داری ولی سری راگ ایسوس رو رو هوا میبرن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or