Persia Tech
کاربر سایت
برای ماین خوب 580 بهتره برای گیم با ماین همزمان بستگی داره برای گیم قطعا 3050به نظرم ارزونترین کارت 3050 بازار رو هم بخری باز عمر مفیدش بهتر از کارت 580 چند سال ماین شده هست
30-25 درصد هم میانگین فریم بیشتری داری
پس ارزش خرید نداره
کلا 3050 به هیچ دردی برای ماین نمی خوره اگر کمی بیشتر هزینه کنید می تونید 3060 12 گیگ بخرید
اگر استفاده فقط گیم هست اصلا سمت 580 نرید من حتی برای ماین هم پیشنهادش نمی کنم به دلایلی
اگر ایسوس هست بله ایسوس یک ال ای دی قرمز سری 3000 هاش دارن که زمانی که کامپیوتر خاموش اما پاورتون اتصالش برقراره سوکت 8 پین جدا کنید قرمز می شهمطمعن هستین من اون ال ای دی ریز سفید رنگ کوچیک را میگم که محل سوکت هشت پین هست همون که سوکت پاور بهش وصل میشه بالاش یه چراغ کوچیک سفید هست اخه مگه میشه الان هم سیستم خاموشه اون ال ای دی روشن نیست هم سیستم روشنه اون ال ای دی روشن نیست ولی فکر کنم باید روشن باشه ولی رنگش اگه نارنجی باشه مشکل برق داره نمیدونم والا گرافیک نو هست
سری های قدیمی اما سفید ثابت روشن می شد اگر برق نمی رسید درست یادم نمی یاد قرمز می شد یا چشمک زن
بعدشم دقت این سنسور به قدری پایینه که سوکت 6 پین بزنید به 8 پین فکر می کنه همه چیز درسته بازم روشن نمی شه بعضا هستن کسایی که اون بخش 2 پین 8 پین یادشون می ره بزنن یا درست تا اخر فشارش نمی دن
بایوس پرفورمنس بهتره چون سایلنت مخصوصا برای ایسوس ها زیادی داغ می کنن البته بستگی داره به مدل بر فرض 3080ti حتی استریکسش روی سایلنت پیشنهاد نمی شه اما 3060ti چرا پیشنهاد می شه چون خیلی خنک ترهکدومش بهتره چه کاری انجام میدن
برای دوال بهتره پرفورمنس باشه اما سایلنت هم که باشه نمی ذاره از 73 درجه بیشتر بشه پرفورمنس از 67 بیشتر نمی شه