مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

به نظرم ارزونترین کارت 3050 بازار رو هم بخری باز عمر مفیدش بهتر از کارت 580 چند سال ماین شده هست
30-25 درصد هم میانگین فریم بیشتری داری
پس ارزش خرید نداره
برای ماین خوب 580 بهتره برای گیم با ماین همزمان بستگی داره برای گیم قطعا 3050
کلا 3050 به هیچ دردی برای ماین نمی خوره اگر کمی بیشتر هزینه کنید می تونید 3060 12 گیگ بخرید
اگر استفاده فقط گیم هست اصلا سمت 580 نرید من حتی برای ماین هم پیشنهادش نمی کنم به دلایلی
مطمعن هستین من اون ال ای دی ریز سفید رنگ کوچیک را میگم که محل سوکت هشت پین هست همون که سوکت پاور بهش وصل میشه بالاش یه چراغ کوچیک سفید هست اخه مگه میشه الان هم سیستم خاموشه اون ال ای دی روشن نیست هم سیستم روشنه اون ال ای دی روشن نیست ولی فکر کنم باید روشن باشه ولی رنگش اگه نارنجی باشه مشکل برق داره نمیدونم والا گرافیک نو هست
اگر ایسوس هست بله ایسوس یک ال ای دی قرمز سری 3000 هاش دارن که زمانی که کامپیوتر خاموش اما پاورتون اتصالش برقراره سوکت 8 پین جدا کنید قرمز می شه
سری های قدیمی اما سفید ثابت روشن می شد اگر برق نمی رسید درست یادم نمی یاد قرمز می شد یا چشمک زن
بعدشم دقت این سنسور به قدری پایینه که سوکت 6 پین بزنید به 8 پین فکر می کنه همه چیز درسته بازم روشن نمی شه بعضا هستن کسایی که اون بخش 2 پین 8 پین یادشون می ره بزنن یا درست تا اخر فشارش نمی دن
کدومش بهتره چه کاری انجام میدن
بایوس پرفورمنس بهتره چون سایلنت مخصوصا برای ایسوس ها زیادی داغ می کنن البته بستگی داره به مدل بر فرض 3080ti حتی استریکسش روی سایلنت پیشنهاد نمی شه اما 3060ti چرا پیشنهاد می شه چون خیلی خنک تره
برای دوال بهتره پرفورمنس باشه اما سایلنت هم که باشه نمی ذاره از 73 درجه بیشتر بشه پرفورمنس از 67 بیشتر نمی شه

الان اینجا کسی ایسوس استریکس نداره ببینه ال ای دی گرافیکش خاموشه یا روشنه
دیباگ LED تنظیمی نداره و مستقیم به PCB لحیم شده، سیستمو خاموش کن تغذیه رو بکش، روشن کن، بدون تغذیه گرافیک سیستم بالا نمیاد اصلا، اگر قرمز بود اوکیه، نور سفید رو احتمالش هست حذف کرده باشن

روی سری جدید کارت های Asus این چراغ سفید حذف شده و فقط چراغ قرمز هست. در حالتی که اتصال درست برقرار باشه هیچ چراغی روشن نمی شه.

دوستان کسی DLDSR رو تست کرده؟ خیلی خفنه.
اُفت پرفرمنس خیلی کمه، وقتی هم بازی DLSS داشته باشه عملاً انگار بدون افت فریم بازی رو Down Sample کردید. خوراکه بازی‌های قدیمی هست که AAـه درست و حسابی نداشتن و نمی‌‎شد از طریق درایور اینجکت کرد.
جالب اینجاست که وقتی DLDSR فعال باشه، و بعد بخواید DLSS رو فعال کنید، چون دیتای ورودی DLSS می‌شه رزولوشن Nativeـه مانیتورتون، کیفیت DLSS هم بهتر از وقتی هست که از رزولوشن پایینتر از مانیتورتون استفاده کنید.
توی 10-12 تا بازی قدیمی و جدید تست کردم، بی‌نظیره.

• Like
Reactions: Persia Tech
من قبلا استریکس ۱۰۸۰ داشتم دو تا سوکت ۸ پین میخورد یکیش led رو سفید میزد یکیش led اصلا چراغش روشن نمیشد بعدا دیدم این که روشن نمیشه مربوط به نورگزاری rgb هستش که خراب شده احتمالا برای شما هم اینطوریه ببین نور rgb کارتت کامل روشنه؟ عکس کامل rgb کارتتو از سایت ببین و اونو مطابقت بده با کارت خودت ببسن تمام نورش روشنه یا نه؟

• Like
Reactions: godofwar3
دوستان کسی DLDSR رو تست کرده؟ خیلی خفنه.
اُفت پرفرمنس خیلی کمه، وقتی هم بازی DLSS داشته باشه عملاً انگار بدون افت فریم بازی رو Down Sample کردید. خوراکه بازی‌های قدیمی هست که AAـه درست و حسابی نداشتن و نمی‌‎شد از طریق درایور اینجکت کرد.
جالب اینجاست که وقتی DLDSR فعال باشه، و بعد بخواید DLSS رو فعال کنید، چون دیتای ورودی DLSS می‌شه رزولوشن Nativeـه مانیتورتون، کیفیت DLSS هم بهتر از وقتی هست که از رزولوشن پایینتر از مانیتورتون استفاده کنید.
توی 10-12 تا بازی قدیمی و جدید تست کردم، بی‌نظیره.
من تست کردم راستش خوشم نیومد چون تی وی 4K داره هیچ تاثیری جز افت فریم شدید برام نداشت

بازی های قدیمی هم همشون الان 4K WIDESCREEN پچ براشون ساخته شده که با اونا امکان نداره مشکل AA داشته باشید
البته قبل هم گفتم این اپشن بیشتر به درد فول اچ بازها می خوره که نیتیو فول اچ دی دارن بعدش 2K اما برای 4K دارها مزیتی نیست

من قبلا استریکس ۱۰۸۰ داشتم دو تا سوکت ۸ پین میخورد یکیش led رو سفید میزد یکیش led اصلا چراغش روشن نمیشد بعدا دیدم این که روشن نمیشه مربوط به نورگزاری rgb هستش که خراب شده احتمالا برای شما هم اینطوریه ببین نور rgb کارتت کامل روشنه؟ عکس کامل rgb کارتتو از سایت ببین و اونو مطابقت بده با کارت خودت ببسن تمام نورش روشنه یا نه؟
روی سری جدید کارت ها LED سفید کلا حذف شده و ربطی هم به RGB نداره.

من تست کردم راستش خوشم نیومد چون تی وی 4K داره هیچ تاثیری جز افت فریم شدید برام نداشت

بازی های قدیمی هم همشون الان 4K WIDESCREEN پچ براشون ساخته شده که با اونا امکان نداره مشکل AA داشته باشید
البته قبل هم گفتم این اپشن بیشتر به درد فول اچ بازها می خوره که نیتیو فول اچ دی دارن بعدش 2K اما برای 4K دارها مزیتی نیست

اصلاً بدرد کسی که مانیتور/تلویزیون 4K داره نمی‌خوره. چون همون رزولوشن 4K خیلی از Aliasingـها رو برطرف می‌کنه و این که اگه بخوای از 8K به 4K داون سمپل کنی، کارت گرافیک‌های جدید هم کم میارن توی بازی‌های نسبتاً جدید.

شما عکس زیر رو ببین (عکس رو من نگرفتم)، مثل Bullshotـهای تبلیغاتی می‌‎مونه :D

51860848206_147b9ffc65_k.jpg

جالب اینجاست افت پرفرمنسش خیلی کمتر از چیزی هست که با DSRـه معمولی تجربه می‌کنید. DLSS هم اضافه کنید عملاً افت پرفرمنس ندارید.

سلام دوستان
سوالی داشتم خدمتتون
من میخوام کارت 6600 xt بگیرم بین گارانتی دار 1 ساله ماتریکس و بدون گارانتی موندم
نمیودنم اسم سایت ها رو میشه اینجا گفت ولی من بدون اسم میگم
گارانتی دارش ایسوس دواله با قیمت 21.3 و بدون گارانتی رد دویل با قیمت 17.8 با مهلت تست 7 روزه
ممنون میشم نظراتتون رو بگید و اگر کسی پیشنهادی چیزی داره بگه

• Like
Reactions: jetalpha
سلام دوستان
سوالی داشتم خدمتتون
من میخوام کارت 6600 xt بگیرم بین گارانتی دار 1 ساله ماتریکس و بدون گارانتی موندم
نمیودنم اسم سایت ها رو میشه اینجا گفت ولی من بدون اسم میگم
گارانتی دارش ایسوس دواله با قیمت 21.3 و بدون گارانتی رد دویل با قیمت 17.8 با مهلت تست 7 روزه
ممنون میشم نظراتتون رو بگید و اگر کسی پیشنهادی چیزی داره بگه

Red Devil برای برند PowerColor هستش ، تا چند سال پیش فقط توی آمریکا عرضه میشد و بعد کانادا هم آمد ، به شخصه من از Sapphire هم بیشتر برای AIB های AMD قبولش دارم و تجربه خوبیم داشتم باهاشون ، تازگیا وارد ایران شدن و دارن جا میوفتن ولی در کل قطعا جفت PowerColor و Sapphire معمولا توی AMD از Asus بهتر هستن ! Red Devil چون 3 فنه گرونتر فروش میره دست دوم بعدا بخواین بدین ، نمیدونم تازگیا گرافیک فروختین یا نه ولی من این اواخر چند مورد پیش آمد برای بقیه ، اولین چیزی که میگفتن/میپرسیدن ، چندتا فن داره :D از اون طرفم این نکته هم مد نظرت باشه که Asus در نهایت راحت تر می تونی بفروشی ، کلا Asus توی ایران زیاد کشته مرده داره.

• Like
Reactions: jetalpha and papa22
بحث گارانتی و بدون گارانتی رو چیکار کنم تفاوتش 3ت آیا ارزش داره که با گارانتی بگیرم یا خیر؟

گارانتی ماتریس واقعا مالی نیست ! بهترین کار همون مهلت تست 7 روزه هست ، ببرین زیره تست و بنچمارک و فشار ، قرار باشه چیزی بشه همون 7 روز میشه.

• Like
Reactions: papa22 and jetalpha
گارانتی ماتریس واقعا مالی نیست ! بهترین کار همون مهلت تست 7 روزه هست ، ببرین زیره تست و بنچمارک و فشار ، قرار باشه چیزی بشه همون 7 روز میشه.
خیلی ممنون
منم خودم واقعا موندم چون سره هارد یه همچین داستانی سرم در اومد و دست دوم بود
ولی کارت گرافیک معلوم نمیشه و همش با خودم میگم اگر بعد از یک ماه مشکل دار بشه چی
باز خیلی ها هم حرف شما رو میزنن میگن گارانتی کلا چرته بعد از 1ماه یا 2 ماه اگر خراب هم بشه کلا قبول نمیکنه میگه که ماین کردین برای همین هست گارانتی ها به 3ماه و 6 ماه رسیده سره همین ماینینگ
من میخوام تا قبل از سال بخرم فقط همینش منو به شک انداخته

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: just_p30
^^
رد دویل فک کنم دو فنه هست تو این مدل خاص. ولی کارت قشنگ و متفاوتیه من هم به دوال ترجیحش میدم اونم با قیمت 17 تومن! جالبتر اینکه برخلاف بقیه مدلا یه 8 پین و 6 پین میخوره!!

powercolor_red_devil_rx_6600_xt_adrenaline_11.jpg

• Like
Reactions: just_p30

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or