مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

عزیز بایوس آپدیت نکن کار خطرناکیه از گارانتی میفته
داداش با اون برنامه دور فن روی مثلا دما 60 درجه باشه فن هم 60 درجه بزارم اوکیه فقط حالت بیکاری چه طوری غیر فعال کنم بلد نیستم کارت من هم خودش اتوماتیک تو بیکاری فنش کار نمیکنه ولی با اون برنامه یه بار تنظیم کردم ولی تو بیکاری هم فنش 40 درصد بود من نمیدونم چرا خودش اینقدر دور فنش بالاست شاید برای درایور باشه کاشکی کارت 3060 میخریدم لامصب خیلی گرون بود استریکش 28 میلیونه بایوس اپدیت نمیکنم اصلا بلد نیستم احتیاجی نیست

داداش با اون برنامه دور فن روی مثلا دما 60 درجه باشه فن هم 60 درجه بزارم اوکیه فقط حالت بیکاری چه طوری غیر فعال کنم بلد نیستم کارت من هم خودش اتوماتیک تو بیکاری فنش کار نمیکنه ولی با اون برنامه یه بار تنظیم کردم ولی تو بیکاری هم فنش 40 درصد بود من نمیدونم چرا خودش اینقدر دور فنش بالاست شاید برای درایور باشه کاشکی کارت 3060 میخریدم لامصب خیلی گرون بود استریکش 28 میلیونه بایوس اپدیت نمیکنم اصلا بلد نیستم احتیاجی نیست
بابا چرا ناراحتی فدای سرت
هر چیزی راه حلی داره
amd کلا دماش بالاست کارت ۶۷۰۰ xt من هم دماش بالا بود و بصورت خودکار تو بازیهای سنگین دما بالا میرفت البته کارتهای amd دو تا temp دارن یکی core temp یکی hotspot temp که شدیدا دمای کارتم بالا بود که نمیتونستم دستمو روش نگه دارم و توی core temp که ۷۰ درجه نشون میداد توی hotspot temp 90 درجه نشون میده یعنی در واقع کارت ۹۰ درجه داغ میشد
کارت شما خم دقیقا اینطکریه الان کارت شما با دور فن بالا که ۶۰ درجه میشه در وافع ۸۰ درجه هستش
توی msi afterburner میتونین این دو تا دما رو براحتی ببینین
حالا برین تو قسمت fan control اونجا بر حسب دما دور فن رو کنترل کنین براحتی
اون پایین هم دو تا تیک داره بزنین تا در حالت بیکاری دور فن صفر بشه

1645308679221.png
گزینه دوم override zero fan تیکشو بزن.

View attachment 245451
دقیقا
البته تو بالاترین دما خط رو بصورت صاف قرار بدین که کارت سرعت فنش از اون حد عبور نکنه
من توی دمای ۶۷ درجه دور فن رو ۶۵ میزاشتم و بقیه منحنی دو بصورت صاف قرار میدادم که سرعت فن بالای ۶۵ نره

• Like
Reactions: TEK ZXEN
با اون برنامه زیاد بلد نیستم کار مکنم ولی معمولا خود کارت نباید اینطوری باشه سرعت فنش خیلی زیاده برای این دما کارت شما سرعت فنش چنده و رو چه دمایی
بذاریدش بایوس سایلنت سایت ایسوسم چک کنید ببینید براش بایوس جدید نداده

• Like
Reactions: godofwar3
بابا چرا ناراحتی فدای سرت
هر چیزی راه حلی داره
amd کلا دماش بالاست کارت ۶۷۰۰ xt من هم دماش بالا بود و بصورت خودکار تو بازیهای سنگین دما بالا میرفت البته کارتهای amd دو تا temp دارن یکی core temp یکی hotspot temp که شدیدا دمای کارتم بالا بود که نمیتونستم دستمو روش نگه دارم و توی core temp که ۷۰ درجه نشون میداد توی hotspot temp 90 درجه نشون میده یعنی در واقع کارت ۹۰ درجه داغ میشد
کارت شما خم دقیقا اینطکریه الان کارت شما با دور فن بالا که ۶۰ درجه میشه در وافع ۸۰ درجه هستش
توی msi afterburner میتونین این دو تا دما رو براحتی ببینین
حالا برین تو قسمت fan control اونجا بر حسب دما دور فن رو کنترل کنین براحتی
اون پایین هم دو تا تیک داره بزنین تا در حالت بیکاری دور فن صفر بشه
دمای کارت فکر کنم همون اولی باشه دومی احتمالا دمای مموری را نشون میده چون هر جا نگاه کردم همین اولی را دمای کارت نشان میدن دومی دمای چیز دیگه ای هست همون اولی را دما حساب کن برای شما 90 درجه دمای مموری بود که بالا بوددمای کارت همون 70 بود

View attachment 245451
طبق همین درستش کردم همون فابریکش مثل این بود فقط اون تیک دومی را زدم که تو ویندوز و بیکاری سایلت باشه

بذاریدش بایوس سایلنت سایت ایسوسم چک کنید ببینید براش بایوس جدید نداده
اون سمت چپ گرافیک یه کلید داره که میتونی بایوس عوض کنی یکی پرفورمنس هست یکی چیز دیگه ای هست عوض کردم تاثیر نداشت همون باید با برنامه ام اس ای فن را تنظیم کنم فکر کنم گرافیک یه مشکل داشته باشه که فنش اینطوریه یا برای درایور باشه تو بازی اویل 8 فنش پایین بود تو گاد اف وار بالا بود تو یه بازی دیگه هم بالا بود الان نمیدونم چی شده تو همون اویل هم بالا رفته فن یه بار اون کلید را جا به جا کردم اینطوری شده

دمای کارت فکر کنم همون اولی باشه دومی احتمالا دمای مموری را نشون میده چون هر جا نگاه کردم همین اولی را دمای کارت نشان میدن دومی دمای چیز دیگه ای هست همون اولی را دما حساب کن برای شما 90 درجه دمای مموری بود که بالا بوددمای کارت همون 70 بود
دمای مموری فکر نکنم باشه تو سایتهای خارجی خوندم hotspot temp دمای بیشینه کارت هستش یعنی همون دمایی که کل کارت رو در برمیگیره
الان با تنظیم فن کارت تو بازی ببین دمای کور و دمای هاتاسپتت برای شما چند میشه تو فشار سنگین بازی؟
اینم سایت techpowerup
البته اون ۲۰۰۰rpm که کارتتون کار میکرد بخاطر خنک کردن کارت بود دقیقا همون دور فنی که تو سایت نوشته
الان با کم کردن دور فن احتمالا دمای بیشینه بالا بره
این مشخصات کارت شما
منم msi 6700xt که داشتم دقیقا دماش همینی بود که سایت نوشته بود
ASUS Radeon RX 6600 XT STRIX OC Review

Attachments

• Screenshot_20220220-111239_Chrome.jpg
    Screenshot_20220220-111239_Chrome.jpg
    523.7 KB · مشاهده: 16
آخرین ویرایش:
دمای مموری فکر نکنم باشه تو سایتهای خارجی خوندم hotspot temp دمای بیشینه کارت هستش یعنی همون دمایی که کل کارت رو در برمیگیره
الان با تنظیم فن کارت تو بازی ببین دمای کور و دمای هاتاسپتت برای شما چند میشه تو فشار سنگین بازی؟
اینم سایت techpowerup
البته اون ۲۰۰۰rpm که کارتتون کار میکرد بخاطر خنک کردن کارت بود دقیقا همون دور فنی که تو سایت نوشته
الان با کم کردن دور فن احتمالا دمای بیشینه بالا بره
این مشخصات کارت شما
منم msi 6700xt که داشتم دقیقا دماش همینی بود که سایت نوشته بود
ASUS Radeon RX 6600 XT STRIX OC Review
داداش الان بایوس پرفورمنس 2000 فنش هست بزارم رو بایوس کویت طبق این نوشته فنش باید پایین بیاد بعد 2000 برای فن ضرر نداره خراب نمیشه

دوستان پسر دایی من میخواد صرفا بازی های مولتی پلیر رو PC پلی بده
آیا لازمه که کارت گرافیک قوی تری از ۶۶۰۰xt بخره؟
مولتی پلیر یعنی چی؟ سیستمش چیه. یه کارتی نگیری گلوگاه بشه.
چقدر میخواد هزینه کنه. این مدلی کی چیزی میخره.اهل ریتریس هست یا نیست. تو ریتریس کارتای amd خیلی بدن، dlss الان خودش یه وزنه هست. رو چه رزولوشنی بازی میکنه. مانیتورش چیه.
خرید اینجوری، اشتباهه.

مولتی پلیر یعنی چی؟ سیستمش چیه. یه کارتی نگیری گلوگاه بشه.
چقدر میخواد هزینه کنه. این مدلی کی چیزی میخره.اهل ریتریس هست یا نیست. تو ریتریس کارتای amd خیلی بدن، dlss الان خودش یه وزنه هست. رو چه رزولوشنی بازی میکنه. مانیتورش چیه.
خرید اینجوری، اشتباهه.
بازی های شوتر عمدتا،مانیتور 2k ولی رو ۱۰۸۰ هم بازی میکنه،فعلا چیزی نگرفته اول کارت میخواد بگیره

با نرم افزار GPU-z میتونی بیشینه دمای کارت رو ببینی یا همون Hot spot
1645385246485.png

• Like
Reactions: tokio_hotel
بازی های شوتر عمدتا،مانیتور 2k ولی رو ۱۰۸۰ هم بازی میکنه،فعلا چیزی نگرفته اول کارت میخواد بگیره
این اشتباهه. اول از همه بودجه کل سیستم رو باید مشخص کنه. تو شوتر اگه شوتر باز حرفه ای باشه فریم مهمه و بهتره بره سراغ 120.
فناوریهای انویدیا تو حوزه شوتر مفیدتره و اگه بره اون سمت به نفعشه مثل reflex.ولی در هر حالت کارت گرافیک رو تنها که نمیتونه استفاده کنه. همین سیستم فعلیش چیه.
شاید سیستم فعلیش هم کفایت کنه. بدون دونستن بودجه و سیستم، پیشنهاد دادن منطقی نیست. چون باید قطعات با هم بخونن و گلوگاه نشه.

• Like
Reactions: TEK ZXEN
این اشتباهه. اول از همه بودجه کل سیستم رو باید مشخص کنه. تو شوتر اگه شوتر باز حرفه ای باشه فریم مهمه و بهتره بره سراغ 120.
فناوریهای انویدیا تو حوزه شوتر مفیدتره و اگه بره اون سمت به نفعشه مثل reflex.ولی در هر حالت کارت گرافیک رو تنها که نمیتونه استفاده کنه. همین سیستم فعلیش چیه.
شاید سیستم فعلیش هم کفایت کنه. بدون دونستن بودجه و سیستم، پیشنهاد دادن منطقی نیست. چون باید قطعات با هم بخونن و گلوگاه نشه.
این چندسال PC داشت بعد فروخت حالا بعد چندسال میخواد برگرده،هزینه هم نهایتا ۴۰ تومن،مانیتور داره خودش

الان با فن کنترل دمای کارتتون توی گیم ها چند میشه؟ هر دو دما؟
فن کنترل ندارم دمای کارت روی بایوس پرفورمنس با 2000 فن 56 درجه هست و دومی 70 درجه البته اخرشه بیشتر زیر 70 هست 67 درجه نمیدونم چه طور این 2000 رو عوض کنم احتمالا همین باعث بشه به زودی کارت رو بفروشم با ضرر هنگفت بره چون تا حالا هر چی ایسوس داشتم از 1080 بگیر تا 1070 و اخری 5700 همه فنشون 1500 بود اصلا صدا در نمیامد حتی تو اوج تابستون حتی ام اس ای هم داشتم 1500 فنش بود بدون هیچ برنامه ای خودشون فابریک 1500 بودن و دماشون همه تا نهایت 65 درجه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or