یا من فارسیم اب رفته یا بقیه
کل بحث من در سه مورد کارت 1070 و 1080 یه مدل 960 بوده
مگه من فروشنده هستم
یا اینجا سایت نحوه قیمت گذاری فروشگاهها هست
دلیل اینا رو برو از فروشنده بپرس
من دارم میگم کارتهای جدید انویدیا با قیمت معقولی به نسبت بازار جهانی حتی با در نظر گرفتن نرخ ارز مرجع بانک مرکزی وارد شده اند و احتمالا این اتفاق برای 1060 بیوفته
این خیلی سخته،یکی میاد میگه دلالی،یکی میگی بیشرف،یکی از من دلایل بالا رفتن قیمت ارز و طلا رو میخواد .
اینجا واقعا بازی چند چنده
درست میگی این مدل رو
VGA: Asus ROG Strix GTX 1080 OC Gaming DCIII 8GB
قیمت این مدل چنده
تو انگلیس
Asus GeForce GTX 1080 DirectCU III Strix OC Gaming Aura RGB 8192MB GDDR5X PCI-Express Graphics Card
799 پوند که قبلا گفتم 20 درصد vat دارن ،اگه باور نمیکنی add to basket رو بزن بعد view basket رو بزن میبینی زده excluding vat
قیمتش 666 پونده که با احتساب گمرک و vat ما میشه 753 پوند که با نرخ ارز مرجع بانکی (قیمت پوند بازار ازاد 4610 تومان هست من در نظر میگیرم 4056 تومن بانک مرکزی رو)
میشه قیمت خام 3053 هزار تومان دم گمرک بوشهر
حالا امریکا
Amazon.com: Buying Choices: ASUS GeForce GTX 1080 8GB ROG STRIX OC Edition Graphic Card STRIX-GTX1080-O8G-GAMING
تفاوت قیمتی رو ببین اونم تو امریکا
ما ارزونترین که قراره 31 اگوست موجود بشه رو میزنیم
925 دلار که با احتساب vat ما و قیمت دلار دولتی 3104 تومن میشه 3244 هزار تومان
*یه نکته هم بگم قیمت انگلیس ارزونتر نیست چون اونیکه بخواد تو انگلیس برای خودش بخره باید 20 درصد قیمت کارتش مالیات بر ارزش افزوده بده ولی امریکاییها نمیدن)
به من هیچ ارتباطی نه قیمت دلار نه قیمت گرافیک و نه هیچ چیز دیگه ای نداره ولی میگم برا یه بار هم که شده تو یه سری اجناس قیمتشو دارن درست میدن حداقل سر اینا بهشون بد و بیراه نگیم.
قبل از قضاوت و دادن حکم بررسی کنیم
راستی به من هیچ ارتباطی نداره اونا مالیات بر ارزش افزوده رو دور میزنن چون اگه امازونی تو ایران هم بیاد باید اینو بده من دارم مقایسه میکنم اگه فروشگاههای بزرگ بیان ایران چقدر اختلاف قیمتی ممکنه با نرخهای امروز کارتها در ایران داشته باشیم
هر چند که باید در نظر داشت همین فروشگاههای بزرگ هزینه ارسال جداگانه و هزینه گارانتی رو جداگانه محاسبه میکنند
خواهشا بحثو ادامه ندید