سلام دوستان عزیز من موندم بین rx 480 با gtx 1070 کدوم رو بگیرم میدونم ک قویتره انودیا ولی قیمتن خیلی فرق دارن و اینکه الان فقط msi gtx 1070gaming هست میخوام بدونم نسبت ب گیگابایت ک همیشه کارتام بوده چطوره ممنون میشم کمکم کنید
لیون کامپیوتر : ASUS ROG STRIX GTX 1060 OC DCIII 6GB GDDR5
توضیح مدیر سایت "درود به تمام دوستان گرامی
به دلیل اینکه قیمت این کالا بالای 1 میلیون 900 تومان بوده به همین دلیل کالا رو به شرکت مورد نظر مرجوع کردیم و تا وقتیکه قیمتش مناسب نشه در سایت موجود نمیشه ."
الان یه نفر میاد باز از دزدها دفاع میکنه.
بدون شک 1070 asus رو بگیر که از همه کلاک بیشتری داره.ظاهرشم بهترهسلام امروز رفتم گرافیک بگیرم بین msi gtx 1070 gaming و asus gtx 1070 gaming و giga gtx 1070 g1 موندم کدومو بگیرم بترتیب ۱۹۲۰ و ۲۱۰۰ و ۲۰۹۰ قیمت داشتن با گارانتی های ایستا و تابا و اواژنگ ۳ ساله ممنون میشه کمکم کنید کدومو بگیرم بعد الان ک تازه اومده بگیرم یا ی یکم واسم قیمتا بهتر شه ؟؟
ممنون از راهنماییت فقط اینکه واسم قیمت میاد پایینتر ؟ یا نه الان بگیرم ؟بدون شک 1070 asus رو بگیر که از همه کلاک بیشتری داره.ظاهرشم بهتره
اگه بتونی صبر کنی بعد تابستون قیمت بدون شک پایین میادممنون از راهنماییت فقط اینکه واسم قیمت میاد پایینتر ؟ یا نه الان بگیرم ؟
g1 بگیر.سلام امروز رفتم گرافیک بگیرم بین msi gtx 1070 gaming و asus gtx 1070 gaming و giga gtx 1070 g1 موندم کدومو بگیرم بترتیب ۱۹۲۰ و ۲۱۰۰ و ۲۰۹۰ قیمت داشتن با گارانتی های ایستا و تابا و اواژنگ ۳ ساله ممنون میشه کمکم کنید کدومو بگیرم بعد الان ک تازه اومده بگیرم یا ی یکم واسم قیمتا بهتر شه ؟؟
من تنها کارتیم که از زمان TNT32سلام امروز رفتم گرافیک بگیرم بین msi gtx 1070 gaming و asus gtx 1070 gaming و giga gtx 1070 g1 موندم کدومو بگیرم بترتیب ۱۹۲۰ و ۲۱۰۰ و ۲۰۹۰ قیمت داشتن با گارانتی های ایستا و تابا و اواژنگ ۳ ساله ممنون میشه کمکم کنید کدومو بگیرم بعد الان ک تازه اومده بگیرم یا ی یکم واسم قیمتا بهتر شه ؟؟
چون یه فن داره و اورکلاک هم نشده!سلام، گرافیک GTX 1060 Campact 6GB فرقش با مدلهای دیگه 1060 چیه؟ چرا قیمت پاییتره؟
از نظر سرعت پردازنده هم پایینتر از مدل های دیگس بنابراین قدرتش از مدلهای دیگه پایین تره.چون یه فن داره و اورکلاک هم نشده!
سلام دوستان.کارت گرافیک Nvidia gtx 960 4gb در کل چطوره؟برای بازیایی که الان میان رو تنظیمات High به بالا درست حسابی اجرا میکنه؟؟تا یک میلیون وسیصد چه کارت گرافیک دیگه ای هست که بازیارو Ultra بالا میاره؟؟