R4v3N
کاربر سایت
دوستان کارت گرافیک بنده الان Geforce 8500 GT نسخه PCI Express 1 میخواستم به کارت گرافیک 630 GT آپگیردش کنم ولی تو توضیحات کارت گرافیک جدید که میخوام بگیرم نوشته نسخه PCI Experss 2 می خواستم بدونم آیا مادر برد من مشکلی با این کارت گرافیک جدید نخواهد داشت ؟ ممنون میشم جواب بدید در ضمن مادر برد MSI Neo v3 هستش که آدرس سایتش هم گذاشتم تا اونجایی که خوندم نوشته بود کارت های گرافیک DDR3 رو مشکلی باهاشون نداره ولی در مورد اسلات که نسخه 1 هستش و کارت گرافیک جدید که میخوام بگیرم اسلات PCI express 2 هستش چیزی نگفته (البته از یه فروشنده سخت افزار تو مغازه پرسیدم گفت مشکلی پیش نمیاد و راحت نصب میشه)
سوال بعدیم در مورد این هستش که تو رنج 200 تا 250 تومن چه کارت گرافیک برای من پیشنهاد میکنین (به غیر از GT630) که 128 بیت هم باشه در ضمن کارت گرافیک سایلنت بگیرنم بهتره یا فن دار ؟ ( کلا کارت گرافیگ سایلنت از نظر کارایی و پاسخگویی بازی با فن دار تفاوتی داره؟ چون کارت الانم 8500 سایلنت هستش و مشکل خاصی باهاش نداشتم) ممنون میشم زودتر چواب بدید چون تا آخر هفته میخوام بگیرم پیشا پیش از کمکتون و پاسخ هاتون سپاسگذارم
سوال بعدیم در مورد این هستش که تو رنج 200 تا 250 تومن چه کارت گرافیک برای من پیشنهاد میکنین (به غیر از GT630) که 128 بیت هم باشه در ضمن کارت گرافیک سایلنت بگیرنم بهتره یا فن دار ؟ ( کلا کارت گرافیگ سایلنت از نظر کارایی و پاسخگویی بازی با فن دار تفاوتی داره؟ چون کارت الانم 8500 سایلنت هستش و مشکل خاصی باهاش نداشتم) ممنون میشم زودتر چواب بدید چون تا آخر هفته میخوام بگیرم پیشا پیش از کمکتون و پاسخ هاتون سپاسگذارم
آخرین ویرایش: