مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

به نظر شما قوی ترین نسخه GTX 970 کدومه؟من که گیج شدم هرکی یه چیز میگه
از قوی به ضعیف تو این عکس دسته بندی شده.
8873356925.png

قیمت زوتاک تو ایران حدودا چقدره

بهترینی که تو ایران میتونی گیر بیاری:
همین زوتاک اکسترم هست که 1480 قیمت داره خیلی خیلی بصرفه هست مدل دقیق:
Zotac GTX 970 AMP! Extreme CORE Edition 4GB GDDR5 به طول 30 سانت

ولی من خودم بخوام بخرم مدل زیر رو میخرم هم بخاطر کم صدا بودن و هم نحوه خنک کننده و هم طولش از خیلی از کارتها کوتاه تره قیمت 1530:
ASUS GTX 970 DCII OC STRIX 4GB GDDR5 طول 28 سانت

و گیگابایت هم مدل زیر که 1550:
GIGABYTE GTX 970 G1 Gaming WF3X OC 4GB GDDR5 طول 31 سانت

- - -ویرایش - - -

سلام دوست عزیز
سی پی یو : 95 وات
گرافیک انتخابی : 92 وات(در عمل )
بقیه قطعات مصرف زیادی ندارن اصل همیناست
در عمل مشکلی نداری چون کارت گرافیکت کانکتور برق نمیخواد و پاورتم نداره(مشکل نداره)
فقط تو سایت نویدیا زده 400 وات حداقل نیاز که پاورت نباید مشکلی داشته باشه.(بازدهی پاور 82 درصد که مصرف قطعات تامین میشه)

سلام ممنون از راهنماییتون.
مارک های دیگر GTX 750ti رو هم میتونم بگیرم یا فقط این مدل رو ؟ چون شنیدم به خاطر کانککوراش فقط این مارک به سیستمم میخوره.

خواهش میکنم دوست عزیز
تا اونجایی که من دیدم خیر هیچ کدوم از مدلهای 2 گیگ 750ti نیاز به کانکتور برق جدا نداره چون مدار قوی روشون نیست این مدل پایینترین مدل برای گیم هست.(البته باید گفت گزینه خوبی برای ما هست)

EVGA GTX 750 Ti Superclocked 2GB GDDR5 640 اینم کانکتور نداره
ASUS GTX 750 Ti OC Dual Fan 2GB GDDR5 635 اینم فک کنم کانکتور داره(دقیق نمیدونم)
Zotac GTX 750 Ti 2GB GDDR5 550 این مدل رفرنسه چون هیچ پسوند و پیشوندی تو اسمش(بجز برند زوتاک) نیست بدون کانکتور
GIGABYTE GV-N75TOC-2GI GeForce GTX 750 Ti 2GB 535 اینم کانکتور نداره
EVGA GeForce GTX 750 Ti FTW w/ EVGA ACX Cooling اینم کانکتور 6 پینی داره

ASUS GTX 750 Ti DCII OC STRIX 4GB GDDR5 825 اینم مدل 4 گیگه که یه کانکتور 6 پینی داره

زوتاکه خوبه حالا خود دانی.

دوستان نظرتان در مورد این کارت چیست ؟

برندی هست که ارزش خرید داشته باشد ؟

خود مدل چطور؟

GALAX GTX 970 EXOC Black Edition 4GB GDDR5

سلام برند زیاد مطرحی نیست اما اطلاعات کاملش این پایین اومده:
GALAX GeForce GTX 970 EXOC Black Edition review - Introduction
یه گزینه کشویی پایین صفحه داره از همه نظر بررسیش کرده
از نظر دمایی خیلی خیلی خوبه در حالت لود کامل 61 درجه رو ثبت کرده
اما از نظر صدا 41 دسی بل هست که مقدارش از رقبا چند دسی بالاتره
از مصرف بازم از همه رقبا پر مصرف تره 181 وات
اما اینم بگم تو خیلی از بازیها فریم دهی بهترب نسبت به رقبا داشته که حسن بزرگیه(نه همه ولی بعضیها)
ولی اور خوبی نداره.

سلام برند زیاد مطرحی نیست اما اطلاعات کاملش این پایین اومده:
GALAX GeForce GTX 970 EXOC Black Edition review - Introduction
یه گزینه کشویی پایین صفحه داره از همه نظر بررسیش کرده
از نظر دمایی خیلی خیلی خوبه در حالت لود کامل 61 درجه رو ثبت کرده
اما از نظر صدا 41 دسی بل هست که مقدارش از رقبا چند دسی بالاتره
از مصرف بازم از همه رقبا پر مصرف تره 181 وات
اما اینم بگم تو خیلی از بازیها فریم دهی بهترب نسبت به رقبا داشته که حسن بزرگیه(نه همه ولی بعضیها)
ولی اور خوبی نداره.

منظورم از مطرح بحث گارانتی هست در ایران چون این کارت فعلا با گارانتی الماس ایران فقط عرضه میشه که نسبت به گارانتی های آواژنگ و مخصوصا سازگار ضعیفتره
وگرنه هر شرکتی که بتونه 970 و 980 و 980ti رو تولید کنه و از لحاظ خنکی تو 61 درجه گیرش بندازه!!! خوب میشه بهش اعتماد کرد ولی تو ایران ...

آخرین ویرایش:
یکی از برندهای مطرح تولید کننده گرافیک هست . شما چقدر میخوای هزینه کنی ؟

هزینه که نهایت 1200
میخواستم 960 بگیرم گفتم شاید پشیمان بشم.
این کارت هم از زوتاک که نهایت تا 1400 میشود پیدا کرد فکر میکنم ارزونتر باشد.
در ضمن من رزولوشن FHD بازی نمیکنم.
اما انصافآ اطلاعات موجود در سایتی که دوستمان قرار داد را مطالعه کردم دلگرم شدم ! ، کارت خوبیست !

آخرین ویرایش:
هزینه که نهایت 1200
میخواستم 960 بگیرم گفتم شاید پشیمان بشم.
این کارت هم از زوتاک که نهایت تا 1400 میشود پیدا کرد فکر میکنم ارزونتر باشد.
در ضمن من رزولوشن FHD بازی نمیکنم.
اما انصافآ اطلاعات موجود در سایتی که دوستمان قرار داد را مطالعه کردم دلگرم شدم ! ، کارت خوبیست !

با این بودجه اگه بتونید این کارت رو تهیه کنید، گزینه مناسبی هست. اگر اون مدل در بازار نبود ، کارت گرافیک Inno3D GTX 970 OC HerculeZ X2 4GB هم حدود 1200 انتخاب خوبی هست. البته برای رزولوشن FHD ، این گرافیک ها فراتر از حد نیاز هم هست(برای بازیهای فعلی).
دقت کنید که پردازنده و پاورتون هم برای این کارت مناسب باشه.

با این بودجه اگه بتونید این کارت رو تهیه کنید، گزینه مناسبی هست. اگر اون مدل در بازار نبود ، کارت گرافیک Inno3D GTX 970 OC HerculeZ X2 4GB هم حدود 1200 انتخاب خوبی هست. البته برای رزولوشن FHD ، این گرافیک ها فراتر از حد نیاز هم هست(برای بازیهای فعلی).
دقت کنید که پردازنده و پاورتون هم برای این کارت مناسب باشه.

اخر میگید برای رزولوشن FHD !
پس من که میخواهم روی همین مانیتور 19 اینچ واید در رزولوشن 1680 در 1050 بازی کنم و برای اضافه کردن چند تکنیک انویدیا و حال MSAA به مشکل نخورم بایستی چکار کنم.
هر کارتی پایینتر از 970 روی این رزولوشن و تنظیمات رو به بالا (به قولی باب میل) در اپشن گرافیکی تضمین فریم مناسب دارد ؟
مشکل دیگر مقدار رم کارتهای پایینتر است ، الان 4 گیگ حتی برای رزولوشن مد نظر من هم حیاتیه دقیقا اساسین و جی تی ای همین مشکل را دارند ، چه برسد به فول اچ دی
الان سری 300 امده اما خیلی ضعیف ظاهر شده حتی 380 در حد 280X قدرت ندارد!
390 هم که گران است!
راستی پاور و سی پی یو بنده در پروفایلم هست یه نگاه بندازید.

آخرین ویرایش:
اخر میگید برای رزولوشن FHD !
پس من که میخواهم روی همین مانیتور 19 اینچ واید در رزولوشن 1680 در 1050 بازی کنم و برای اضافه کردن چند تکنیک انویدیا و حال MSAA به مشکل نخورم بایستی چکار کنم.
هر کارتی پایینتر از 970 روی این رزولوشن و تنظیمات رو به بالا (به قولی باب میل) در اپشن گرافیکی تضمین فریم مناسب دارد ؟
مشکل دیگر مقدار رم کارتهای پایینتر است ، الان 4 گیگ حتی برای رزولوشن مد نظر من هم حیاتیه دقیقا اساسین و جی تی ای همین مشکل را دارند ، چه برسد به فول اچ دی
الان سری 300 امده اما خیلی ضعیف ظاهر شده حتی 380 در حد 280X قدرت ندارد!
390 هم که گران است!
راستی پاور و سی پی یو بنده در پروفایلم هست یه نگاه بندازید.

پاورتون مناسبه، ولی پردازنده شما برای بازیهای جدید و کارت 970 گلوگاه میشه. یعنی نمیتونید از تمام راندمان گرافیک 970 استفاده کنید. با توجه به رزولوشن مورد نظرتون و سخت افزاری که دارید، توصیه میکنم همون 960 رو تهیه کنید. برای بازی در رزولوشن 1680*1050 کارت مناسبی هست.

پاورتون مناسبه، ولی پردازنده شما برای بازیهای جدید و کارت 970 گلوگاه میشه. یعنی نمیتونید از تمام راندمان گرافیک 970 استفاده کنید. با توجه به رزولوشن مورد نظرتون و سخت افزاری که دارید، توصیه میکنم همون 960 رو تهیه کنید. برای بازی در رزولوشن 1680*1050 کارت مناسبی هست.

960 هم مدل های متفاوتی دارد ، مدلی که از لحاض قیمت و کارایی مناسب باشد چه پیشنهاد میدید؟
اواژنگ با برند گیگابایت که رسما روی مدل 4 گیگ این کارت دارد پول یک 970 از برند GALAX را میگیرد که اصلا ارزش خرید ندارد! فکر مکنم دلار را بالای 4500 حساب میکند!

960 هم مدل های متفاوتی دارد ، مدلی که از لحاض قیمت و کارایی مناسب باشد چه پیشنهاد میدید؟
اواژنگ با برند گیگابایت که رسما روی مدل 4 گیگ این کارت دارد پول یک 970 از برند GALAX را میگیرد که اصلا ارزش خرید ندارد! فکر مکنم دلار را بالای 4500 حساب میکند!
یکی از بهترین ها تو 960 به نظرم مدل G1 هست که متاسفانه همونطور که گفتید آواژنگ قیمت بالایی براش زده. مدل های خوش قیمت و مناسب به نظرم Zotac GTX 960 OC AMP! Edition 2GB و GIGABYTE GTX 960 OC WF 2X 2GB هستن.

این مدلم ببین مدل خوبیه بنچ مارکهاش بهتر از 960 بوده در خیلی از موارد و قیمتش از 960 بهتره:
ASUS R9 285 DCII OC STRIX 2GB GDDR5 860 مدل کم سر و صدا و قوی

تو سایت 285 رو خط زده گفته این مدل همون 380 هست حالا خود سایت مدل بالا رو تست کرده به عنوان 380 اعلام کرده!!!

ASUS Radeon R9 380 STRIX review - Introduction

قیمت 960 منصفانه نیست چیزی قوی نیست رده نیمه حرفه ایی براش زیاده

این مدلم ببین مدل خوبیه بنچ مارکهاش بهتر از 960 بوده در خیلی از موارد و قیمتش از 960 بهتره:

تو سایت 285 رو خط زده گفته این مدل همون 380 هست حالا خود سایت مدل بالا رو تست کرده به عنوان 380 اعلام کرده!!!

دوست عزیز، درسته که چیپ 380 همون 285 (تونگا) هست، ولی یک مقداری در تولید متفاوت هستن. به عنوان مثال فرکانس GPU مدل 380 از ایسوس در حالت OC حدود 1010 مگاهرتز هست ولی 285 ایسوس 954 مگاهرتز. پس نمیشه گفت این دو کارت صد در صد بر هم منطبق هستن. اگه مدل 380 ایسوس وارد ایران بشه، حدود یک میلیون قیمت میخوره(حداقل!).
در ضمن میزان مصرف، گرما و سطح پشتیبانی از DX 12 رو نباید فراموش کرد.

در واقع همان 380 را تست کرده! (285 به گفته دوستمان درصدی ضعیفتر است ، پشتیبانی از DX12 ندارد و غیرو ... ارزش خرید ندارد)
960 و 380 بعضآ پایاپای هم هستند ، بسته به مدل و برند چند فریم باهم اختلاف دارند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or