970 بهترین گزینه هست حالا از هر کدوم از برندای اصلی باشه خوبهسلام
فرشید جان نظرتون در مورد gigabyte 970WF OC چیه؟ 1450 آکبندش بگیرم خوبه؟
تو این رنج انتخاب بهتری هم هست؟
970 بهترین گزینه هست حالا از هر کدوم از برندای اصلی باشه خوبهسلام
فرشید جان نظرتون در مورد gigabyte 970WF OC چیه؟ 1450 آکبندش بگیرم خوبه؟
تو این رنج انتخاب بهتری هم هست؟
دوستان واسه رفیقم یه لپتاپ میخواستیم بگیریم،گویا سری جدید لپتاپه که در نظر داشتیم و تو بازاره با همون قدرت گرافیکه ولی دارای ۴گیگ مموریه!(مموری گرافیک مدل قبلی ۲گیگ بود) که باعث شده کلی بیاد رو قیمت لپتاپ
تازه از رم هم شر میکنه و تا۶گیگ واسه این گرافیک زپرتی که شاید در حد گرافیک آنبرد اینتلی۴۶۰۰ نباشه مموری در نظر میگیره..
میدونم این مموری تو گیم که به درد نمیخوره!(با توجه به قدرت کم) ولی تو کار معماری و ۳دی مکس که هدف ماست تو ویو پورتها تاثیر مثبت داره؟! یا این مموری زیاد فقط تبلیغاتیه و ...؟!مدل لپتاپ lenovo g510
Sent from my HUAWEI Y300-0000 using Tapatalk 4 Beta
همه چی رو گفتی اما از مدل گرافیکی که مدنظر داری حرفی نزدی!
تا معلوم نشه مدل دقیق تراشه ی گرافیکی چی هست نمیشه در مورد مفید بودن یا نبودن رم بیشتر نظر داد، تفاوت فقط توی میزان رم نیست، مدلای ارزونتر رم DDR3 دارن که کندتر هم هستن، مدلای گرونتر رم GDDR5 دارن که سریعترن.
والا مدل قدیمی مدل گرافیکش رادئون۸۷۵۰بود با ۲گیگ رم تا۴ شر میشه
مدل جدید radeon m265 هست با ۴گیگ که تا ۶ شر میشه
از اونجایی که لپتاپ رده متوسط هست اسنشال احتمال ۹۰٪جفتشون ddr3
هستن فک کنم ،فک کنم یه جا هم دیدم نوشته باشه...
البته پردازنده رده بالاس۴۷۰۲
الان لپتاپه هم قیمت شده با لپتاپای دیگه که کانفیگشون شبیه هست با این تفاوت که گرافیکاشون ایناس:
gforce740m 2gig up to 4
gforce840m 2gig up to 4
رزولوشن صفحه هم اچدی هست تو همشون
سلام فرشید جان
خاطرت باشه یکماه پیش در مورد خرید گرافیک راهنمایی گرفتم که با توجه به بودجه ایی که داشتم بهم 280X رو پیشنهاد کردی،امروز چشمم به کارت GTX 770 افتاد که فکر کنم 200 تومنی از 280X گرونتر هست.هر دو از برند ASUS هم هستن،به نظرت ارزش داره که 200 بیشتر هزینه کنم و GTX 770 رو بخرم ؟ دیگه دل رو میخوام بزنم به دریا :d
مرسی از راهنماییت
سلام دوستان
حافظه رم کارت گرافیک چقدر تاثیر داره؟
مثلا یه کارت GeForce GT 750M چهار گیگ چقدر از یه کارت GeForce GT 750M دو گیگ قویتره؟
یا یه 840 چهار گیگ از یک 840 دو گیگ؟
اینا کدومشون برای بازی مناسبتره؟
ممنون دوست عزیزبستگی به مدل کارت داره که تاثیرش چقدر باشه
اگر ارزون قیمت و رده متوسط باشه که دو گیگ هم کافیه
اگه رده بالا و قوی باشه که رمش بین 4 تا 6 یا 8 گیگ هم باشه می تونه ازش استفاده کنه/
مدل 750 که همون 2 گیگی هم کافیه، 840 هم همینطور، برای مدلهای رده میانی بهتر از میزان رم اینه که حتما DDR5 باشن، همیشه مدلهای ارزونتر از DDR3 استفاده می کنن که باز خودش راندمان رو 20 تا 30 درصد کمتر از DDR5 می کنه. خیلی هم سخته بشه فهمید اون مدل مدنظر شما DDR5 هست یا نه.
من 850 یا 860 رو توصیه می کنم.
ممنون دوست عزیز
پس 750 چهار گیگ بیشتر واسه تبلیغاته
850 از 750 قویتره؟الان چه لپ تاپهایی از 850 استفاده میکنند؟850 دو گیگ کفایت میکنه؟
دوستان من طی بحث که اینجا کردم قرار شد 970 بگیرم.
الان یک مدل ZOTAC GeForce GTX 970 AMP! Omega Edition هست یکی هم ZOTAC GeForce GTX 970، مدل امگا نوشته که پاور 600 مناسبه ولی مدل معمولی پاور 550، الان من پاورم 550 هست اگه مدل امگارو بگیرم به خاطر 50 وات مشکلی ایجاد میشه؟
و یک سولا دیگه اینکه من امروز کل ولیعصر بالا و پائین کردم اصلا 970 نبود! فقط یه سایت رایان صبا الان 1.5 میده، قیمتش خوبه همینو بگیرم؟ کسی جائی سراغ داره؟