مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

درود :>
آقو برای بازی های الان و ویچر و بتمن GTX 750 TI 2G GDDR5 کافیه ؟
اگر نه ارزون ترین کارت موجود رو معرفی کنید ممنون :D
آقو تا آخر ه نسل ps4 با هر كيفيتي بازيهارو اجرا كنه ، 750ti با همون كيفيت ١٠-٢٠٪ بهتر فريم ميده
اينو من نميگم ، digitalfoundry ميگه
ولي اگه رو رزولوشن ١٠٨٠ بازي ميكني سعي كن حداقل يه ٧٦٠ بخري يا صبر كن واسه ٩٦٠ كه خيلي منطقي تره

سلام . میخاستم بدونم گرافیک Zotac GTX 970 4GB GDDR5 تو رنج قیمت یک و سیصد خوب هستش برای بازی کردن ؟ تا این رنج قیمت گرافیک بهتری هم هست که حافظه گرافیک 4 گیگ باشه ؟ اگه دوتا گرافیک به صورت sli به هم وصل بشن قدرت دوبرابر میشه ؟

با سلام .
ممنون میشم راهنمایی کنید الان بهترین برند 980gtx کدوم هست ؟ (منظورم از بهترین = خنک باشه ، تو بنچمارک ها پرفورمنس بهتری داشته باشه ، نویز کمی داشته باشه)
ممنون میشم قیمت ـشم ذکر کنید ، با تشکر .

نمیشه که یه مدل هر سه فاکتور رو یکجا داشته باشه، اما می تونه بالانسی از هر 3 باشه/

مدل Gigabyte G1 Gaming سریعترین هست
مدل ASUS STRIX OC کم نویزترین هست
مدل MSI GAMING هم بین دو مدل بالایی قرار داره، هم کم نویزه و هم فرکانس اورش از ایسوس بیشتره، بنابراین گزینه ی خوبی هست.

در ضمن این ملاک ها برای سرعت در تئوری هست، در عمل تفاوت بین سریعترین و کندترین مدل بیشتر از 5 درصد نیست که خب ممکنه اصلا محسوس نباشه، بنابراین فاکتورهای کم صدا بودن و قیمت رو باید اولویت داد.

Gigabyte GTX 980 G1 Gaming الان حدود 2500 هست و از برندای دیگه موجود نیست. البته از برند ZOTAC مدل اور شده ی Omega هم قرار بود برسه که خبری نشد.

درود :>
آقو برای بازی های الان و ویچر و بتمن GTX 750 TI 2G GDDR5 کافیه ؟
اگر نه ارزون ترین کارت موجود رو معرفی کنید ممنون :D

بستگی داره که کافی بودن رو چی معنی کنید
اگر من بخوام بگم این کارت برای پایینترین تنظیمات در این بازیها شاید جوابگو باشه، وگرنه انتظار زیادی از یه کارت 600 تومنی دارید! کلا زیر 1 تومن برای گرافیک نباید هزینه کرد اگر به اون بازیها و بازیهای 2015 نظر دارید!

جدی؟؟؟
پس اگر این اینجوریه 980 دیگه چیه :D
این که مثلا ایسوز باشه یا گیگابات یا Club3D چه فرقی مکنن؟؟؟

مدلهای مختلف از برندهای مختلف خنک کننده های متفاوتی دارن که در حرارت تولیدی و صدای ایجاد شده تفاوت دارن. بجز اینها بخاطر فرکانس تعیین شده ممکنه راندمانشون هم یکی دو فریم تفاوت کنه.

دوستان گرافیک از 1 تومن تا 1.100 چی پیشنهاد میدید؟من خودم رفتم gpuboss دیدم 280x بهتره شما چی پیشنهاد میدید؟

درسته، نسبت به GTX 770 انتخاب بهتری هست و توصیه میشه.

GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 700 Series - GV-N78TOC-3GD (rev. 1.0)
فرشید جان کارت من اینه و شش ماه کارکرد داره و 2.5 سال دیگه گارانتی
به نظرت چقدر می ارزه؟

خب میشه 1350 برای مشتری نهایی قیمتگذاری کرد.
دوستانی که بالاتر برای انتخاب گرافیک پست دادن کارت دوستمون خیلی سریعتر از مدلهای معرفی شده هست و انتخاب خیلی بهتریه.

سلام . میخاستم بدونم گرافیک Zotac GTX 970 4GB GDDR5 تو رنج قیمت یک و سیصد خوب هستش برای بازی کردن ؟ تا این رنج قیمت گرافیک بهتری هم هست که حافظه گرافیک 4 گیگ باشه ؟ اگه دوتا گرافیک به صورت sli به هم وصل بشن قدرت دوبرابر میشه ؟

معلومه که خوبه، اصن کارت 970 از هیچ برند دیگه ای با این قیمت نداریم. بقیه همگی بالای 1700 هستن. فقط یادتون باشه که کارت 1300 تومنی قطعا مدل رفرنس هست و مدلهای رفرنس هم سرعت کمتری دارن و هم خنک کنندشون استاندارد و کمی نویزی هست.

دوتا گرافیک اگه SLI بشن رم گرافیکیشون زیاد نمیشه ( بازم 4 گیگ می مونه) اما قدرتشون در مجموع( با آماده بودن بازی و درایور) بطور متوسط حدود 80 درصد بیشتر میشه.

از دوستان کارشناس یه سوال داشتم . من 2 تا کارت gtx 580 1.5g دارم اولی EVGA که 2 3 ماه گارانتیش مونده و دومی PNY که از خارج خریدم و 3 4 ماه کار کرده و این 2 تا الان SLI هسنن . حالا میخام بفروشمشون اگه بخام قیمت بزارم روشون که منصفانه باشه چند میتونم بزارم.
با تشکر.

داش فرشید اون کارت 280X سفایر ماینینگ شده ی ما رو تعویض کردن فقط 270 ندادن و همون 280 سفایر قراره بیارن. حالا یک سوال
این کارت مدل OC Dual-X هست که اور شده و مسلما مصرفش بالاتره. من بخاطر ضعف پاورم (535) و اینکه مانیتورم 1440x900ـه و فعلا توی این رزولوشن این کارت تو اکثر بازیها برام خیلی بیشتر از 60 فریم میده. بخوام فرکانسهاشو به حالت Stock یا حتی یکم پاینتر برگردونم مشکلی نداره که ؟! بعد من تاحالا کارتهای Radeon نداشتم برای اورکلاک وآندرکلاک یا کارهای دیگه مثل قفل فریم ریت, چه نرم افزاری از همه مطمئن تره ؟!
مرسی

آخرین ویرایش:
خب میشه 1350 برای مشتری نهایی قیمتگذاری کرد.
دوستانی که بالاتر برای انتخاب گرافیک پست دادن کارت دوستمون خیلی سریعتر از مدلهای معرفی شده هست و انتخاب خیلی بهتریه.
فرشید جان 1300 برای یه 780ti غیر رفرنس کم نیست؟؟
فکر کنم الان نوش تو بازار 2200 و اینا باشه ها

آقا فرشید میشه یه 9600 GT رو با یه GTX 970 SLI کرد؟؟؟؟
فرشید نیستم، ولی جواب میدم با اجازه.
SLI که نه، ولی میشه به عنوان پردازنده فیزیک از 9600 استفاده کرد. اونم تو بازی هایی مثل بتمن که از فیزیک انویدیا پشتیبانی می کنند.

از دوستان کارشناس یه سوال داشتم . من 2 تا کارت gtx 580 1.5g دارم اولی EVGA که 2 3 ماه گارانتیش مونده و دومی PNY که از خارج خریدم و 3 4 ماه کار کرده و این 2 تا الان SLI هسنن . حالا میخام بفروشمشون اگه بخام قیمت بزارم روشون که منصفانه باشه چند میتونم بزارم.
با تشکر.

خب شاید بشه هر کدوم رو حدود 600 یا 650 قیمتگذاری کرد.

داش فرشید اون کارت 280X سفایر ماینینگ شده ی ما رو تعویض کردن فقط 270 ندادن و همون 280 سفایر قراره بیارن. حالا یک سوال
این کارت مدل OC Dual-X هست که اور شده و مسلما مصرفش بالاتره. من بخاطر ضعف پاورم (535) و اینکه مانیتورم 1440x900ـه و فعلا توی این رزولوشن این کارت تو اکثر بازیها برام خیلی بیشتر از 60 فریم میده. بخوام فرکانسهاشو به حالت Stock یا حتی یکم پاینتر برگردونم مشکلی نداره که ؟! بعد من تاحالا کارتهای Radeon نداشتم برای اورکلاک وآندرکلاک یا کارهای دیگه مثل قفل فریم ریت, چه نرم افزاری از همه مطمئن تره ؟!
مرسی

شما فکر می کنی بخاطر OC چقدر مصرفش بالاتر رفته باشه؟
من فکر نکنم تفاوت بیشتر از 30 یا 40 وات باشه و بنابراین اصل قضیه مصرف خود کارت 280 رفرنس هست، با اور یا بدون اون خیلی مسئله ساز نیست، آندرکلاک کردن هم نباید مشکلی داشته باشه.
با این وجود بهترین برنامه برای تغییر فرکانس MSI AfterBurner هست.

فرشید جان 1300 برای یه 780ti غیر رفرنس کم نیست؟؟
فکر کنم الان نوش تو بازار 2200 و اینا باشه ها

شما لینک 780 معمولی رو دادی، دوباره ببین!
کارت 780Ti از همون مدل رو میشه 1700 تا 1800 قیمتگذاری کرد.

دوستان من یک سوالی داشتم!

الان چه طوری میشه فهمید یک کارت گرافیکی رو مادربرد ساپورت میکنه؟

الان مثلا مادر برد P8H61 هست، کارت گرافیکی GTX 770 ساپورت میشه؟ یا R9 280x ؟

دوستان من یک سوالی داشتم!

الان چه طوری میشه فهمید یک کارت گرافیکی رو مادربرد ساپورت میکنه؟

الان مثلا مادر برد P8H61 هست، کارت گرافیکی GTX 770 ساپورت میشه؟ یا R9 280x ؟
جوری نمیشه فهمید! چون تمام کارت گرافیک ها روی تمام مادربوردها نصب میشن ... مگر اینکه کارت یا مین ماله دهه های قبل باشن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or