با سلام .
ممنون میشم راهنمایی کنید الان بهترین برند 980gtx کدوم هست ؟ (منظورم از بهترین = خنک باشه ، تو بنچمارک ها پرفورمنس بهتری داشته باشه ، نویز کمی داشته باشه)
ممنون میشم قیمت ـشم ذکر کنید ، با تشکر .
نمیشه که یه مدل هر سه فاکتور رو یکجا داشته باشه، اما می تونه بالانسی از هر 3 باشه/
مدل Gigabyte G1 Gaming سریعترین هست
مدل ASUS STRIX OC کم نویزترین هست
مدل MSI GAMING هم بین دو مدل بالایی قرار داره، هم کم نویزه و هم فرکانس اورش از ایسوس بیشتره، بنابراین گزینه ی خوبی هست.
در ضمن این ملاک ها برای سرعت در تئوری هست، در عمل تفاوت بین سریعترین و کندترین مدل بیشتر از 5 درصد نیست که خب ممکنه اصلا محسوس نباشه، بنابراین فاکتورهای کم صدا بودن و قیمت رو باید اولویت داد.
Gigabyte GTX 980 G1 Gaming الان حدود 2500 هست و از برندای دیگه موجود نیست. البته از برند ZOTAC مدل اور شده ی Omega هم قرار بود برسه که خبری نشد.
درود

آقو برای بازی های الان و ویچر و بتمن GTX 750 TI 2G GDDR5 کافیه ؟
اگر نه ارزون ترین کارت موجود رو معرفی کنید ممنون
بستگی داره که کافی بودن رو چی معنی کنید
اگر من بخوام بگم این کارت برای پایینترین تنظیمات در این بازیها شاید جوابگو باشه، وگرنه انتظار زیادی از یه کارت 600 تومنی دارید! کلا زیر 1 تومن برای گرافیک نباید هزینه کرد اگر به اون بازیها و بازیهای 2015 نظر دارید!
جدی؟؟؟
پس اگر این اینجوریه 980 دیگه چیه

این که مثلا ایسوز باشه یا گیگابات یا Club3D چه فرقی مکنن؟؟؟
مدلهای مختلف از برندهای مختلف خنک کننده های متفاوتی دارن که در حرارت تولیدی و صدای ایجاد شده تفاوت دارن. بجز اینها بخاطر فرکانس تعیین شده ممکنه راندمانشون هم یکی دو فریم تفاوت کنه.
دوستان گرافیک از 1 تومن تا 1.100 چی پیشنهاد میدید؟من خودم رفتم gpuboss دیدم 280x بهتره شما چی پیشنهاد میدید؟
درسته، نسبت به GTX 770 انتخاب بهتری هست و توصیه میشه.
خب میشه 1350 برای مشتری نهایی قیمتگذاری کرد.
دوستانی که بالاتر برای انتخاب گرافیک پست دادن کارت دوستمون خیلی سریعتر از مدلهای معرفی شده هست و انتخاب خیلی بهتریه.
سلام . میخاستم بدونم گرافیک Zotac GTX 970 4GB GDDR5 تو رنج قیمت یک و سیصد خوب هستش برای بازی کردن ؟ تا این رنج قیمت گرافیک بهتری هم هست که حافظه گرافیک 4 گیگ باشه ؟ اگه دوتا گرافیک به صورت sli به هم وصل بشن قدرت دوبرابر میشه ؟
معلومه که خوبه، اصن کارت 970 از هیچ برند دیگه ای با این قیمت نداریم. بقیه همگی بالای 1700 هستن. فقط یادتون باشه که کارت 1300 تومنی قطعا مدل رفرنس هست و مدلهای رفرنس هم سرعت کمتری دارن و هم خنک کنندشون استاندارد و کمی نویزی هست.
دوتا گرافیک اگه SLI بشن رم گرافیکیشون زیاد نمیشه ( بازم 4 گیگ می مونه) اما قدرتشون در مجموع( با آماده بودن بازی و درایور) بطور متوسط حدود 80 درصد بیشتر میشه.