مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

بزرگترین اشتباه ممکن اینکه به جای GTX970 کارته دیگه ای خرید!!اصلا از انویدیا انتظار نداشتم این همه سرعت رو با 330$ به مشتریهاش بده!!
خداییش حرف نداره!!به نظرم با وجود 970 خرید GTX 980 احمقانس

بزرگترین اشتباه ممکن اینکه به جای GTX970 کارته دیگه ای خرید!!اصلا از انویدیا انتظار نداشتم این همه سرعت رو با 330$ به مشتریهاش بده!!
خداییش حرف نداره!!به نظرم با وجود 970 خرید GTX 980 احمقانس

دیگه نمیشه گفت احمقانه!
میشه گفت 970 نسبت به قیمتش واقعا راندمانی عالی میده، اما 980 هم با اینکه گرون هست ولی بی رقیبه و میشه اون رو هم برای سیستمهای فوق حرفه ای و کاربران بدون محدودیت بودجه ای توصیه کرد. مخصوصا برای رزولوشن بالاتر از FULL HD

در ضمن 970 بطور متوسط 18 درصد کندتر از 980 هست.

دیگه نمیشه گفت احمقانه!
میشه گفت 970 نسبت به قیمتش واقعا راندمانی عالی میده، اما 980 هم با اینکه گرون هست ولی بی رقیبه و میشه اون رو هم برای سیستمهای فوق حرفه ای و کاربران بدون محدودیت بودجه ای توصیه کرد. مخصوصا برای رزولوشن بالاتر از FULL HD

در ضمن 970 بطور متوسط 18 درصد کندتر از 980 هست.
18% برای 220$.اصلا به صرفه نیست!
خود 970 هم خیلی سریع هست!برای کاربرای ایرانی که FHD بازی میکنن 970 بهترین گزینه هست.

- - -ویرایش - - -

سلام از بین دو کارت زیر کدوم رو پیشنهاد میدین ممنون
ASUS R7-260X-DC2OC-2GD5
ASUS GTX650TI-DC2T-1GD5
:-s :-s /:)
هیچکدام!!
ASUS GTX 750 Ti پیشنهاد میشه!!

سلام دوستان سیستم ذغالی دارم
کارت قبلیم 9600gso بود که صدای فنش انقدر رومخه میخوام عوضش کنم بعد این همه سال :دی
نهایت بازی هم دوتا 2هست با یه کال اف آنلاین بازی سنگین اجرا نمیکنم
چی پیشنهاد میدید تو رنج 200 به پایین؟
ممنون

سلام دوستان سیستم ذغالی دارم
کارت قبلیم 9600gso بود که صدای فنش انقدر رومخه میخوام عوضش کنم بعد این همه سال :دی
نهایت بازی هم دوتا 2هست با یه کال اف آنلاین بازی سنگین اجرا نمیکنم
چی پیشنهاد میدید تو رنج 200 به پایین؟
ممنون

با 200 تومن کارت گرافیک مناسب بازی نمیشه خرید، دست کم باید 400 تومن کنار بزارید.

دوستان به من یه راهنمایی کنید تو رنج 400 تا 500 چه کارت گرافیکی برای گیم بخرم؟؟

سلام

تو رده گرافيک هاي انويديا

740 gt : البته اين کارت رو سايت tomshardware.com به عنوان پايين ترين مدل پيشنهاد کرده. که خيلي کارت مناسبي نيست
650 gt : که کارت خوبي است ولي ممکنه يک 50 تا 100 بالاتر براساس مدل هاش و برندش از 500 تومن بيشتر شه

تو رده گرافيک هاي ATI

کارت R7 250x يا HD 7770 : که در واقع يک مدل هستند فقط R7 نسخه جديد تر کارت است

متاسفانه الان فقط با بودجه شما، پايين تر مدل کارت‌هاي رده گيمينگ رو ميشه خربد.

آخرین ویرایش:
سلام به دوستان گلم
یک سوال داشتم که اگر گرافیک r9 280x sapphire رو با سی پی یو 4150 i3 و مین msi b85m p32 lga1150 راه بندازم
ایا از کارایی گرافیک کاسته میشه؟ چقدر؟ حداکثر چند فریم توی بازی ها تاثیر داره؟

سلام به دوستان گلم
یک سوال داشتم که اگر گرافیک r9 280x sapphire رو با سی پی یو 4150 i3 و مین msi b85m p32 lga1150 راه بندازم
ایا از کارایی گرافیک کاسته میشه؟ چقدر؟ حداکثر چند فریم توی بازی ها تاثیر داره؟

بستگی به بازی داره، اما در هر صورت پردازنده های Core i3 برای بازیها رده متوسط و معمولی محسوب میشن و برای بهترین راندمان باید Core i5 تهیه کرد

سلام می خواستم بدونم نظرتون در مورد این کارت یا بهتر بگم این برند از این کارت چیه 2GB GDDR5
Gainward GTX 750 Ti Golden Sample
من اولش قصد خرید این
Sapphire R7 260X 2GB GDDR5 رو داشتم ولی بخاطر مصرف برق زیادش باید یه پاور هم بخرم به همین خاطر به سمت gtx 750 رفتم ولی برند های دیگه این کارت تفاوت قیمت خیلی بالایی دارند برند gainward 549 تومان asus از 635 تا 670 msi 630 zotack 590 ممنون میشم اگه راهنمایی کنید...8-|

با بودجه ی شما کارت خوبی هست،
در هر صورت 750Ti هم یه کارت رده پایین- متوسط محسوب میشه و با این پول نمیشه کارت بهتری خرید، مگر اینکه R7 265 به بازار ما هم برسه.
کارت GTX 660 رو هم اگر جایی پیدا کردی از تمام مدهای بالا بهتره.

سلام
من کارت Nvidia geforce 630m رو دارم که ۴ گیگ حافظه کلی‌اش هست و زده ۲ گیگ Dedicated memory و ۲گیگ Shared memory میخواستم بدونم اینا چه فرقی دارن و چطور میشه کاری کرد که از همه ۴ گیگ و نهایت قدرت کارت تو بازی استفاده بشه؟ لطفا کامل توضیح بدید.
ممنون

سلام
من کارت Nvidia geforce 630m رو دارم که ۴ گیگ حافظه کلی‌اش هست و زده ۲ گیگ Dedicated memory و ۲گیگ Shared memory میخواستم بدونم اینا چه فرقی دارن و چطور میشه کاری کرد که از همه ۴ گیگ و نهایت قدرت کارت تو بازی استفاده بشه؟ لطفا کامل توضیح بدید.
ممنون
نهایت قدرت 630m !؟ برای این گرافیک 1 گیگم زیاده ... اون 2 گیگ اضافه هم با رم سیستم شیر میشه و کلا بکاره شما هم نمیاد. 630 اصلا مناسب گیم نیست .... جای سوالتونم اینجا نیست

بستگی به بازی داره، اما در هر صورت پردازنده های Core i3 برای بازیها رده متوسط و معمولی محسوب میشن و برای بهترین راندمان باید Core i5 تهیه کرد
خوب اگه cpu رو i5 بگیرم.مین چی ؟ این مین که نوشتم مدلشو 280 270 بیشتر نیست به نظروتن برای r9 280x دیگه گلوگاه نمیشه و حداکثر کارایی رو میده ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or