مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

خوب همون انتخاب خودت خوبه 4890 از 220 225 تومن داره تا 280 285 تومن ولی من پیشنهاد میکنم عجله نکنی یه 60 70 تومن دیگه جمع کن و یه HD5850 در نظر بگیر که هم بدرد الان بخوره هم آخرت.:cheesygri
خب این قیمت هایی که گفتی هر کدوم برای چه برندی هست؟

Power چی؟

سلام دوستان می خواستم درباره خرید مانیتور کمکم کنید.
یه مانیتور ال سی دی یا ال ای دی فرق نداره . کاراییش مهمه برام و اینکه HDMI داشته باشه فول اچ دی باشه نسبت تصویر 16:9 باشه و در آخر 22 یا 23 اینچ باشه . خیلی ها میگن این خوبه : LG 2261 vp .
اگه میشه دوستان نظراتشون رو بگن چون تا هفته دیگه میخوام بخرم.

میتونی XL2370 یا همون مدل LG رو بگیری که هر دو HDMI دارن

سلام

دوستان با حدود 300 تومن چه VGA و Power رو پيشنهاد مي کنن؟ فقط هر چي معرفي مي کنيد خيلي خيلي کم صدا باشه:biggrin1:

براي VGA نظر خودم روي 4890 هست ولي از قيمت برند هاي مختلفش خبر ندارم

ممنون
کارت GTX 275 پیشنهاد میشه،حدود 280 تومن هست،کارت 4890 که هم پرمصرف و هم پر صداست اما یکم ارزونتره،
پاور هم میتونی یه GREEN 585 وات انتخاب کنی که حدود 85 تومن هست.

ممنون.
بودجه تا 300 موجوده. این XL2370 چه قد هست؟ میگن مشکل داره و نورش خیلی خیلی زیاد هست.
یه مدل از Asus دیدم مدلشو نمیدونم اما 20 اینچه و فول اچ دی و HDMI داره قیمتش هم 245 میده . بازم موندم بین 2261 و این اسوس و ال ای دی سامسونگ :confused:

ممنون.
بودجه تا 300 موجوده. این XL2370 چه قد هست؟ میگن مشکل داره و نورش خیلی خیلی زیاد هست.
یه مدل از Asus دیدم مدلشو نمیدونم اما 20 اینچه و فول اچ دی و HDMI داره قیمتش هم 245 میده . بازم موندم بین 2261 و این اسوس و ال ای دی سامسونگ :confused:
مدل XL2370 حدود 340 تومن هست(هنوز قیمت جدیدش اعلام نشده)

مشکلاتی رو هم که میگن بهتره از اساتید همون تاپیک و کسانی که نقل کردن بپرسی،این شایعات هیچ کجا بصورت رسمی تایید نشده،(اونقدر مهم بود که در صورت صحت داد کاربرا و شکایات قابل توجهی رو برانگیخته کنه و توی فروم های معتبر تاپیک های مرتبط ایجاد بشه)
سرآخر انتخاب با شماست،چون سلایق شخصی هم در انتخاب مانیتور دخیل هست.

کارت GTX 275 پیشنهاد میشه،حدود 280 تومن هست،کارت 4890 که هم پرمصرف و هم پر صداست اما یکم ارزونتره،
قضیه این Benchmark چیه؟ یعنی کلا 275 از 4890 ضعیف تره؟

codww.png

crysiswh.png

قضیه این Benchmark چیه؟ یعنی کلا 275 از 4890 ضعیف تره؟
سلام محمد جان
كارت 275 حدود 15 الي 20 درصد در اكثر موارد از كارت 4890 قوي‌تر هست.
احتمالا هم اين بنچماركها در زمان انتشار اوليه اين كارتها گرفته شده و به دليل ناسازگار بودن با درياوهاي اون زمان قدرت واقعي خودش رو نشان نداده.
تقريبا از اون زمان تا به حال درايورهاي جديد باعث پيشرفت چشمگير كارتهاي انويديا در بازي‌ها شدن و قدرت واقعي كارت‌ها سري 200 نمايان شده.
اين چند بنچمارك رو هم نگاهي بنداز:
http://images.hardwarecanucks.com/image//skymtl/GPU/GTX-275-ROUNDUP/GTX-275-ROUNDUP-127.jpg
http://www.pcgameshardware.com/screenshots/medium/2009/04/HD4890-GTA4-1920.png

سلام من یه سیستم میخوام بخرم که بشه راحت بازی های جدید رو ساپورت کنه !
اگه میشه مشخصات و قیمتش رو هم بگید :دی
مرسی
خوب همه رو گفتی بودجه رو هم میگفتی دیگه ، بگو چقدر میخوای خرج کنی تا یه حالی بهش بدیم.;)
سلام
با 600تومن یه مادربورد و سی پی یو و گرافیک خوب بگید که رم ddr2 ساپورت کنه !
ممنون
میتونی اینارو در نظر بگیری :

CPU : intel q9400 or e8400
MAIN : giga ga-ep45-ud3r or asus p5q-pro
VGA : sapphire or his hd5850

حدودا 650 655 تومن در میاد ، اینا یه پاور خوب هم میخواد که باید در نظر داشته باشی.;)

خوب همه رو گفتی بودجه رو هم میگفتی دیگه ، بگو چقدر میخوای خرج کنی تا یه حالی بهش بدیم.;)

میتونی اینارو در نظر بگیری :

CPU : intel q9400 or e8400
MAIN : giga ga-ep45-ud3r or asus p5q-pro
VGA : sapphire or his hd5850

حدودا 650 655 تومن در میاد ، اینا یه پاور خوب هم میخواد که باید در نظر داشته باشی.;)
بهتر نیست به نظرت core i5 بگیرم ؟ آخه قدیمیه این سی پی یوها !

براي پيدا كرن يك cpu خوب كمك كنيد

سلام
من از اينكه مدت مديدي نبودم از همه شما عذر خواهي مي كنم و از اينكه خيلي دير عيد باستاني رو به همه شما تبريك مي گويم عذر مي خواهم.:blushing::blushing::blushing:
بريم به اصل مطلب.مدل مادربرد و cpu و حافظه من من اينه:
Ga-M55plus-s3g & cpu=AMD athlon 64 3800+ & Ram=2gig
​
من مي خوام سي پي رو ارتقاء بدم و نظر شخي من اينه كه به AMD x2 6400 پلاس ارتقاء بدم ولي اين سي پي يو پيدا نمي شه.:((:(از دوستان كس هست اين سي پي يو رو داشته باشه دست دوم هم قبوله :p:smile:.اگه پيشنهادي بهتر از اين با وجود امكان تهيه آن را هم داريد با آغوش باز استقبال ميكنم.
:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or